Seni yoklamış.O an aklında ne fikirler dolanıyorsa.
Daha 2 ay olmuş bu nasıl bir istek böyle
evet adı üstünde dinciymiş. Dindar değil...!
en son söyleyeceğini ilk başta söyleyen erkeklerdenmiş kendisi.... önce saygı yaşanır sonra sevgi yaşanır sonra aşk ve en son olarak cinsellik yaşanır bunun sırası böyledir... bu sıra bozulunca ruhlar incinir... canım boşver hiç üzülme bakalım... rabbim gerçek aşkı yaşamak isteyen yüreğine....hayırlı bir aşk nasip etsin bu sırayı yaşamasını iyi bilen bir erkekle...
ben şok oldum . böle efendi düzgün birine benziyordu . yani bu tipten böle birşeyin çıkması beni şok etti . iki üç kere baktım mesaja acaba yanlış mı okudum diye . birde kızdın mı çok diyor sen büyütüyorsun diyor tamam istemezsen olmaz vs vs iğrendim resmen
yani birde aramızda yakınlaşmada geçmedi . ne büyütüyorsun hemen tamam istemezsen olmaz falan diyor . bırak dedim ya beni denemek için mi dedin yoksa ciddimisin bilemem ama iki türlüde çirkin dedim dediklerin sana güvenemem artık görüşmek istemiyorum mutlu ol hayatında dedim .Böylelerinden çıkıyor ya daha çok neyse.
Öyle şey mi olur canım.İstemezsen olmaz birde ciddi ciddi konuşuyor.
Hadi derim birbirinizi iyi tanıyan bir çiftsiniz ilişkinize yıllar vermişsiniz anlarım lakin sen daha tanışalı 2 ay olmuş ne bu yani nasıl bir istek
şirazesi kaymış bunların
'tamam istemezsen olmaz' ...
dediği lafa bakarmısın... yani sende ılımlı olsan olacak bu iş yani...
canım sen eminmisin bu çocuğun dindar olduğuna.. dindar bir genç erkek, aynen dindar bir kız gibi iffetini korur....
zaten erkeklerin çoğu böyle düşünmüyormu..
evlendiği kız bakire olsun dokunulmamış olsun, ama kendisi serbest yaşasın....
herkesin cinsel hayatı kendine beni ilgilendirmez ama, eğer sen böyle bi birlikteliğe karşıysan, kesinlikle ayrılmalısın...
karşı değilim normal diyorsan senin bileceğin iş....
ben şok oldum . böle efendi düzgün birine benziyordu . yani bu tipten böle birşeyin çıkması beni şok etti . iki üç kere baktım mesaja acaba yanlış mı okudum diye . birde kızdın mı çok diyor sen büyütüyorsun diyor tamam istemezsen olmaz vs vs iğrendim resmen[/QUOTE
dindarlıkla alakası yok kii neticede erkek işte kendini düşünmeden edememiş biraz sabredememiş üstelik daha çokk yenibence ilişkini gözden geçir sana daha şimdiden bunları söyleyen seni pek rahat bırakmazmış gibi geliyo bana
yani birde aramızda yakınlaşmada geçmedi . ne büyütüyorsun hemen tamam istemezsen olmaz falan diyor . bırak dedim ya beni denemek için mi dedin yoksa ciddimisin bilemem ama iki türlüde çirkin dedim dediklerin sana güvenemem artık görüşmek istemiyorum mutlu ol hayatında dedim .
ben şok oldum . böle efendi düzgün birine benziyordu . yani bu tipten böle birşeyin çıkması beni şok etti . iki üç kere baktım mesaja acaba yanlış mı okudum diye . birde kızdın mı çok diyor sen büyütüyorsun diyor tamam istemezsen olmaz vs vs iğrendim resmen[/QUOTE
dindarlıkla alakası yok kii neticede erkek işte kendini düşünmeden edememiş biraz sabredememiş üstelik daha çokk yenibence ilişkini gözden geçir sana daha şimdiden bunları söyleyen seni pek rahat bırakmazmış gibi geliyo bana
zaten tartıştık ben ayrıldım . herşeyi büyttüğümü söylüyor .
Boşver gitsin terbiyesizi. Bana neden böyleleri geliyor diye düşünme canım. Hatalar insanın doğruyu bulmasını sağlıyor, inşallah sen de tez zamanda doğru insanı bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?