bunu bana nasıl der ?şok oldumm....

Sanırım o an aklında başka tilkiler dolaşıyordu. Seni de denedi evet desen ilerleyecekti. Bu erkekler çok saçma bir beyne sahip yemin ederim.

sana saygı duymuyorcıddıye almıyor yoksa asla böyle bı riske gırmezdı görüşüp görüşmemek sana kalmış ama böyle terbiyezı bırı hayatımda olacağına kımse olmasın daha ıyı

ben mi suçlu oldum pardon ne demek iki aya ne çok şey sığdırmışsınız . aramızda birşey geçmedi diyorum sen ne yorum yapıyorsun . söylemedim tabi ama erkek arkadaşım olup olmadığını sormuştu olmadı demiştim burdan çıkarmıştır tabi ve aile yapımıda biliyor aptal değil heralde .

ben anlamıyorum rahat yaşayan bir sürü kız var madem niyeti düzgün değil gitsin onları bulsun benden ne istiyor yani terbiyesiz herif . erkek milletinden nefret eder hale geldim .

Sakin sakin...
2 aya ne çok şey sığdırmışınızdan kastım bakire olduğunu bilmesi ve sana attığı bu mesaj.
Bence gayet aptal şekerim.
Baksana attığı mesaja.
Aptal olmasa atar mıydı hiç.
Kesinlikle bir şans verme.
Kendine o mesajındaki emelini gerçekleştirebileceği birini bulsun.

canım sordu bakire misin demedi tabi ama sevgilin oldu mu vs dedi . benimm görüştüğüm insanlar oldu ama sevgili boyutuna hiç gelmedi . olmadı dedim bende yani burdan çıkarmıştır yoksa bana bakiremisin demedi tabikide .attığı mseja gelince onu ben hiç anlamadım . neden ne amaçla böle konuştu . valla ne hali varsa görsün . ama işte insanlar iki yüzlü olmuş ne umuyorsun ne buluyorsun ben ona üzülüyorum işte .

sapiklik bedava nasilsa
bo$ver uzulme
zaten sen altdan aliyorsan bi ilii$kide yani tek tarraf hep altdan aliyorsa o i$ yuurumez
yurusede kangren olur kesilip atilir
sen $anslisin kangren olmadan kesmi$in :)

kusura bakmayın ama adam baştan falsolu utanmamışmı bakire misin diye sormaya bunu soran birinin size böle bişey söylemesi hiç şaşırtmadı beni
bakire misin ne arkadaş ya hayret bişey hiiiç utanma kalmamış hiç

sormadı tabikide . erkek arkaaşın oldu mu dedi ?bakiremisin demedi . okumuyorsunuz galiba yazdıklarımı

size sevgilliniz oldumu diye sordu sizde o boyuta gelecek kimse olmadı dediniz ve bundan bakire olduğunuz sonucunu çıkardı öyle mi sevgili olunca bakire olunmuo mu
siz iyi bir ailenin kızı olabilirsiniz ama erkekler iştee kafa beyinleee maalesef çalışmıyor

sevgili olunca bakire olunabilior tabi ama hiç sevgilisi olmamış bir kız bakire oluyor mantık olarak

sevgili olunca bakire olunabilior tabi ama hiç sevgilisi olmamış bir kız bakire oluyor mantık olarak

tabikide öle ona bişey demiyorum ben ama işte erkekler ve zaman çok kötü bir zaman sakın sakın dediğimi yanlış anlamyın sakın sözüm meclisten dışarı
bu zamanda sevgilisi olmayan adammı var kafasıyla gider ve gerçekten hiç sevgilisi olmayan kızlarda bunlarla gübürtüye gider

evet inanmıyor ki zaten . sen güzel kızsın kesin olmuştur diyor . hayır dedim böle bakıyor güya inanmıyor . iş yerinde asılan oluyor mu sürekli sıkıştırıyor . yeni işe girdim hemen tazminat ödücekmisin ayrılınca diyor ayrılmayı düşünmüyorum diyorum anlamıyor . ben bitirdim bulsun kendi gibi birini . benle olmak istiyormuş nasılsa evlenicekmişiz beni asla bırakmazmış bilmem ne . ama ben istersemmiş lafa bak . istemiyorum deyip devam etsem bir kaç zaman sonra yine açıcak bu konuyu . ondan bitirdim .

bence hiç kafa yorup üzülmeye bile deymez.nedir ki? hayatına bi tecrübe daha katmış oluyorsun işte."hep beni mi buluyor" düşüncesi de yanlış.çünkü yaşadığımız toplum ve y.y malesef bu tarz düşünen, yaşayan ve dejenere olmuş.yani bu olmasa illa ki bi başkası bunun diğer türlüsü olucaktı.haaa! diceksin ki hiç mi adam kalmadı? tabi ki iyi ahlaklı ve temiz insanlar hala var.sadece bunu bulman için arada bu çürük yumurtalarla tecrübe etmen gerekiyormuş ki,daha iyisini anlamakta yardımcı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…