Bismillah daha 2 ay olmuş yuh!
İnsan yazmaya utanır.
Denemişmiş neyin denemesi.
Deneme tahtası mısın sen ...?
Haddini bilsin birkere.Dinciymiş.Sana böyle mi dedi ?
Ben dinciyim vs.
Ayrıca senin bakire olduğunu nereden biliyor.
2 Aya ne çok şey sığdırmışsınız maşallah.
Sanırım o an aklında başka tilkiler dolaşıyordu. Seni de denedi evet desen ilerleyecekti. Bu erkekler çok saçma bir beyne sahip yemin ederim.
sana saygı duymuyorcıddıye almıyor yoksa asla böyle bı riske gırmezdı görüşüp görüşmemek sana kalmış ama böyle terbiyezı bırı hayatımda olacağına kımse olmasın daha ıyı
bazen sen ne kadar düzgün ve bazı şeyleri gerçekten önemseyen biri olursan ol karşındakinin art niyeti oluyor sözler vs
benzer bişey benim başımada geldisenin tepkini ölçmek böylere nasıl baktıgını ögrenmek istemiş
ama yol yakinken bunu yapması senin iyiligine bence ...
ben mi suçlu oldum pardon ne demek iki aya ne çok şey sığdırmışsınız . aramızda birşey geçmedi diyorum sen ne yorum yapıyorsun . söylemedim tabi ama erkek arkadaşım olup olmadığını sormuştu olmadı demiştim burdan çıkarmıştır tabi ve aile yapımıda biliyor aptal değil heralde .
Sakin sakin...
2 aya ne çok şey sığdırmışınızdan kastım bakire olduğunu bilmesi ve sana attığı bu mesaj.
Bence gayet aptal şekerim.
Baksana attığı mesaja.
Aptal olmasa atar mıydı hiç.
Kesinlikle bir şans verme.
Kendine o mesajındaki emelini gerçekleştirebileceği birini bulsun.
yani . ne bileyim şok oldum böle sessiz biriydi yani çapkın bir tipte değildi anlamadım ben birşey
Asıl onlardan korkacaksın sessiz insanlar daha çok içten pazarlıklı olurlar
kusura bakmayın ama adam baştan falsoluutanmamışmı bakire misin diye sormaya bunu soran birinin size böle bişey söylemesi hiç şaşırtmadı beni
bakire misin ne arkadaş ya hayret bişey hiiiç utanma kalmamış hiç
Hiç üzülme arkadaşım o üzülsün seni kaybettiğine.
size sevgilliniz oldumu diye sordu sizde o boyuta gelecek kimse olmadı dediniz ve bundan bakire olduğunuz sonucunu çıkardı öyle mi sevgili olunca bakire olunmuo mu
siz iyi bir ailenin kızı olabilirsiniz ama erkekler iştee kafa beyinleee maalesef çalışmıyor
sevgili olunca bakire olunabilior tabi ama hiç sevgilisi olmamış bir kız bakire oluyor mantık olarak
tabikide öle ona bişey demiyorum ben ama işte erkekler ve zaman çok kötü bir zaman sakın sakın dediğimi yanlış anlamyın sakın sözüm meclisten dışarı
bu zamanda sevgilisi olmayan adammı var kafasıyla gider ve gerçekten hiç sevgilisi olmayan kızlarda bunlarla gübürtüye gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?