bunu bana nasıl der ?şok oldumm....

Bence baştan aşağı laçka bir ilişkiymiş o yüzden bitmesi iyi olmuş.

Onun ne haddine arkadaşım senin bakire olup olmaman ?

Allah korusun ama tecavüz sonucu da kaybetmiş olabilirdin kızlığını ciddi bir ilişkiye başlamaktaki tek ölçüt bu olmamalı.

Ayrıca bu tür konular ilişki gerçekten ciddiye binilince konuşulması gereken mahrem konular bana göre.

Daha iki ay olmuş adam sana bakire misin vs diye mi soruyor ??

merak ettim işi neydi?

her halti yerler onun bunun kiziyle yatarlar evlenmeye gelince bakire kiz ararlar ikiyuzlu allahin cezasi yaratiklar. adam uckurunun derdine dusmus seni yokluyor kacabildigin kadar kac. erkeklerin hepsi biryerinin derdinde nefret ediyorum erkeklerden midem bulaniyor.

Vallahi eşimle 7 yıl flört ettik de bir gün olsun bana böyle bir şey demedi.

Bence sapık bu adam.
2 aylık ilişki de ne birlikteliği?
Cesarete bak sen!

Ayrılmakla iyi yapmışsın...

Son düzenleme:

Külahıma anlat deseydin :)

Evlilik falan düşündüğü yok bu adamın,
oltayı atmış, ya tutarsa demiş,
çetin kayaya rastlamış :)

Efendi görünenlerden, sessizlerden, sözde muhafazakarlardan korkacaksın asıl.
Bunlar baskı altında kaldıkları için abaza olmaları normal.
Şaşırmamak lazım. Etrafını gözlemlersen farkına varırdın zaten.
Kimse göründüğü gibi değil ki. Altından neler neler çıkıyor.

[COLOR="#66066"]
Oncelikle bu olayin dinle alakasi yok, erkek erkektir.

Bundan sonra;

Bakire oldugunu soyleme , bakireysen bile inanmazlar.
Bu kadar kafana takma, her erkek boyledir demiycem cogu erkek boyledir.
Sende dalgani gec, ben tek takilmiyorum grup yapiyoruz, sende katil de. Bahse girerim hemen geleyim diyecektir. Boylece ne tur bir pislik oldugunu gorursun.

[/color]

Nabız yoklamış.

Bazı erkek müsvetteleri başvurur böyle yollara.

Son düzenleme:
Bir kaç kere gorumussunuz, aranizda opusme dahi olmamis ve boyle birsey soyluyor
Ne olursa olsun ister test etmek istesin ister ciddi olsun her iki durumdada hatali
Amaci ne acaba? Saygisizlik baska bisey degil

Seni denemiş bakalım ne tepki verecek eğer onaylasaydın yada yavaş yavaş belli noktalara izin verseydin takılır ondan sonra ben düzgün kız arıyorum der tekmeyi basardı. Bakiresin veya değilsin ona ne ama erkekler artık inanmıyor bakire kız olduğunu ortam malum. Dinci olmak ayrı dindar olmak ayrı bu ülkede herkes dinci yani çoğu.

şu erkek milleti nasıl böyle kendi kendini bitirebiliyo bi cümleyle valla bazen şaşırıyorum...
en iyisini yapmışsın konuşmayı kesmekle..

Ya patavatsız ya da niyeti kötü… seni yoklamak istemiş ılımlı olsan daha da ısrar ederdi. Ayrılmakla iyi yapmışsın

hayır baştan ciddiydi . bana çok iyi davranıyordu ama demek altında aşka şeyler varmış .laçka bir ilişki yaşadığımı düşünmüyorum çünkü arkadaşlıktan öteye gitmedi . yani bir yakınlaşma olmadı . bakireyim demedim tabi erkek arkadaşın oldu mu diye sordu hayır dedim e doğal olarak bunu çıkarmıştır yani . direk sorsa abes olur zaten sorulmaz .

vallaha ne yalan söyleyim sen yine akıllı bir kızmışsın....kadınlar genelde kestirip atmayı kolay kolay beceremezler

bu dinci tiplerde güzel hoş kızların her şeyi yapabileceğine dair saçma bir düşünce var o yüzden seni denemek istemiş..

zaten öyle tiplerle görüşmeniz hata ben bekarken böyle yanaşmak isteyen tipler olurdu işte namazımda niyazımdayım diye sert tepki verirdim sonra öğrenirdim ki başkalarına sarkıntılıklarda bulunuyorlarmış bu devirde sağlam dindar erkek bulmak da zor.

2 ay sonra birlikte olsak ve evlenilcek kı arıyorum iyimiş :)
madem arıyorsun yada madem böyle bir isteğin var bekle tanıyın bırbirinizi evlenın napıyorsanız yapın bu erkekler neden böyle ya

diyemedin mi EVLENİLECEK KIZLAR SENİN GİBİLERİ DEĞİL ADAM GİBİ ADAMI ARAR diye.

hasta demişsin..kuduz olmuş belli.
ama aferin sana..senin durumda olup buraya ne yapsaaam diye konu açan çok kız var
niyetini anlayıp yol vermekle çok iyi yapmışsın..tebrik ederim

bence bu adam bildiğin ahlaksız, sana kötü gözle bakmış. bir erkek karşısındaki kızla evlenmeyi düşünüyorsa dindar olmasa bile böyle şeyler söylemez. ki ben sırf kız günaha girmesin diye elini bile tutmaya kıyamayan adamlar biliyorum kendisinin böyle bir hassasiyeti olmamasına rağmen. dindar geçinip böyle şeyler diyosa daha tehlikeli, yarın öbür gün üstüne imam nikahı adı altında kuma bile getirebilir. bence hemen ilişkini bitir ve hatta aranızı yapan birileri varsa onlara da durumu anlat ki bi daha kimse için referans olmasınlar o terbiyesize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…