Bunu kaynana dese küsersin ama kendi annen derse?

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar düşük tehlikem var ve yaklasik 3 haftadir hic birsey yapmiyorum. Eşim yapabildigi kadar yapmaya calisiyor. Evin durumu kotu. Bir de ustune guve gordum. Neyse annem birsey olursa cagir gelirim demisti. Aradim hep birlikte gelsenize dedim makul bir sebep soylediler hep birlikte gelmemek icin tamam dedim. Annem tek geleyim dedi bende otobus fiyatlari cok artmis 1 kisinin biletiyle hep birlikte gelinir bosver o zaman dedim. Ya birini tutarim ya da yavas yavas yaparim. O zaman birini tut dedi bende acaba dolap iclerini de silecek mi istedigim gibi yapmazsa soyle boyle yap diyemem ki dedim bir de benden yasli biri gelirse hic diyemem oyle bir yapim var.
Sonra bana dedi ki sanki kendin cok mu iyi yapiyon da kadinin yaptigini begenmiyorsun evinde heryer heryerde dedi. Ne diyecegimi bilemedim gozumden yas akmaya basladi birseyler soyleyip telefonu kapattim. Sonra aglamami tutamadim bu sefer aglamaktan kustum.

Esim noldu noldu diye ustume geldi telefonda oldugumu bilmiyordu. Birseey yok dedikce ustume geldi napiyordun oda da falan. Anlattim bende niye cagiriyosun ki dedi bende cagirirsan gelirim demisti dedim geldi mi yani dedi bu sefer iyice moralim bozuldu.

Kendi annem de dese alınır ve cevabını verirdim . Çok geçmiş olsun Allah korusun böyle bi durumda sizi üzecek en son kişi anneniz olmalıydı . Bir daha aramayın sizi böyle üzecekse o sizi merak edip arasın . Evinizi de dert etmeyin çağırın kadın yapsın fazla ayrıntıya girmeyin genel düzeniniz olsun yeter . Doğuma yakın yaparsınız o ayrıntılı işleri

Uzaktan misafir gelecek o yuzden detayli yapmak zorundayim

Neden ağlıyorsunuz sevgili anne adayı, lütfen ağlamayın bebiş de üzülmesin. Bunalmışsınız besbelli anneniz de biraz boş boğazlık etmiş kabul ama her zaman düzenli, temiz mükemmel bir eviniz olmak zorunda değil ki. Orası sizin yaşam alanınız, özellikle çocuk olduktan sonra doğal bir dağınıklığınız olacak :) O nedenle o öyle demiş bu böyle demiş evinize diye üzülürseniz daha çok üzülürsünüz. Böceklerin icabına bakın,gerisi hallolur. Eviniz azıcık dağınık diye bir şey olmaz yani...
Bu aralar herkes eviyle, giyimiyle, gittiği tatiliyle, çocuğunun ıvırı zıvırıyla, bakımlılığıyla, eşiyle ilişkisiyle mükemmel-miş gibi bir imaj çizmeye bayılıyor. Kimse her şeyde dört dörtlük değil, olmak zorunda da değil. Bunlar üzülmeye değecek meseleler değil.

Sirketlerle bir konusayim teşekkürler

Çağırdığınız kadına önceden anlatırsanız evin durumunu kendi durumunuzu ona göre yapıyorlar 2 kişi geliyorlar falan filan onlar onlar ayarlıyor sıkmayın canınızı

Kiyamam , aglamayin bebek de uzulmesin
Ama zaten bu isin normali bir yardimci tutmaktir
Anneniz de yapmasin siz de bu halde yapmayin , cok maddi sikintiniz yoksa bir yardimci alin 2 gun gelsin , ilk gunu evi temizler , ikinci gun ince isleri yapar dolap icleri , buzdolabi , duvarlar vs vs
İki gunde hallolacak bir mesele , uzulmeye , bebegi de uzmeye degmez

2 gun almak biraz zorlayabilir sorun orda aslinda yoksa kesin alirdim

Bence biraz alınganlık ediyorsunuz. Anneler kızlarını beğenmezler yani. Bu genel olarak böyledir.

Benim annem eşimle ilk tanıştığında demiştiki "oğlum bence bunu alma. Bu hiç çekilecek bi tip değildir"

Bi keresinde ben 7 sene aradan sonra eve döndüğümde bana demişti ki "sen yokken ne rahattim niye geldin ki" dedi.

Ben de dedim ki " canim burası benim babamın evi. Hanımefendi gibi oturuyorsan otur. Oturmazsan atarım kapıya".

Annem şok tabi. "Yalnız iyi cevaptı" dedi. Güldük geçtik.

Annem o benim ya. Ciğerimin köşesi.

Üzülürüm bazen. Ama kirilamam. Unuturum.

Siz de annenize alınmayın. O bir anne
Sizi beğenmemesi çok normal.

Bu kadar acik sozlu olmalarina gerek yok ama bence

çok dikkat edin. önemsemeyin boşverin kendinize dikkat edin birini bulun

O zaman 1 gun gelsin , cok da takilmayin
Kizim 2 yas sendromuna girdiginden beri mok icinde yasiyoruz resmen
Sizinki bir dogsun o ev ne hale gelicek hayal dahi edemezsiniz
:) kendim kalkip yapamadigim icin sanirim suan evdeki hersey gozume batıyor

Bana biraz (hamilelikten belki) hassas geldiniz . Evet kayınvalide söylese küseriz bir çoğumuz ama anne söyleyince o kadarda Kafaya takıp kusacak/ ağlanacak birşey göremedim açıkçası.
Ay benim annem neler diyor . Gelmişim 30 yaşıma , görüntülü arıyorum kocamın yanında ‘bak bakayım bana , puu kaşlarını inceltmişsin , k*çıma benzettin kendini’ diyor . Ordan yetişiyor kadın bana . Ben de yüzsüz oldum gülüyorum
‘Ay sorma anne ana evi gibi değil , bu kadar yapabiliyorum, beceremedim o yüzden seni çağırdım’ diyiverin Bu kadar küçük şeyler içinde ne kendinizi ne bebeğinizi üzün ...
Tutun madem kadın , bakın keyfinize .
Misafir gelecek demişsiniz , misafirler bakmaz dolapların içine :) sizin sağlığınız herşeyden önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…