Uzaktan misafir gelecek o yuzden detayli yapmak zorundayimKendi annem de dese alınır ve cevabını verirdim . Çok geçmiş olsun Allah korusun böyle bi durumda sizi üzecek en son kişi anneniz olmalıydı . Bir daha aramayın sizi böyle üzecekse o sizi merak edip arasın . Evinizi de dert etmeyin çağırın kadın yapsın fazla ayrıntıya girmeyin genel düzeniniz olsun yeter . Doğuma yakın yaparsınız o ayrıntılı işleri
O zaman kadını 2 gün alın kendinizi üzmeyin yeter ki .Uzaktan misafir gelecek o yuzden detayli yapmak zorundayim
Hormonlardan sanirim alinganimYardımcı birisini tutmak mantikli gibi.
Yanı anneler zaten bizim evlerimizi beğenmiyorlar. Annemde dese kayınvalidemde dese umursamzadım. Çünkü benim evim onlarınki gibi hakikaten olmuyor.
Sirketlerle bir konusayim teşekkürlerGenel temizlik için çağırdıginiz kişi yapmaz. Yani o günün içine dahil etmez. Ama ekstra ücret verip ertesi gün yarım gün daha cagurirsaniz hem de durumunuzu anlatursaniz yapar merak etmeyin. Paranın acamayacagi kapi yok denecek kadar az.
2 gun almak biraz zorlayabilir sorun orda aslinda yoksa kesin alirdimKiyamam , aglamayin bebek de uzulmesin
Ama zaten bu isin normali bir yardimci tutmaktir
Anneniz de yapmasin siz de bu halde yapmayin , cok maddi sikintiniz yoksa bir yardimci alin 2 gun gelsin , ilk gunu evi temizler , ikinci gun ince isleri yapar dolap icleri , buzdolabi , duvarlar vs vs
İki gunde hallolacak bir mesele , uzulmeye , bebegi de uzmeye degmez
Bu kadar acik sozlu olmalarina gerek yok ama benceBence biraz alınganlık ediyorsunuz. Anneler kızlarını beğenmezler yani. Bu genel olarak böyledir.
Benim annem eşimle ilk tanıştığında demiştiki "oğlum bence bunu alma. Bu hiç çekilecek bi tip değildir"
Bi keresinde ben 7 sene aradan sonra eve döndüğümde bana demişti ki "sen yokken ne rahattim niye geldin ki" dedi.
Ben de dedim ki " canim burası benim babamın evi. Hanımefendi gibi oturuyorsan otur. Oturmazsan atarım kapıya".
Annem şok tabi. "Yalnız iyi cevaptı" dedi. Güldük geçtik.
Annem o benim ya. Ciğerimin köşesi.
Üzülürüm bazen. Ama kirilamam. Unuturum.
Siz de annenize alınmayın. O bir anne
Sizi beğenmemesi çok normal.
O zaman 1 gun gelsin , cok da takilmayin2 gun almak biraz zorlayabilir sorun orda aslinda yoksa kesin alirdim
:) kendim kalkip yapamadigim icin sanirim suan evdeki hersey gozume batıyorO zaman 1 gun gelsin , cok da takilmayin
Kizim 2 yas sendromuna girdiginden beri mok icinde yasiyoruz resmen
Sizinki bir dogsun o ev ne hale gelicek hayal dahi edemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?