Bunun aynısını yazacaktım ben de. Diğer yorumları şaşkınlıkla okudum.Ta şehir dışından yaşlı kadın gelecek bu sicakta ev temizlemeye el insaf. O geleyim diye tuttursa sizin" olmaz anne yorulmani istemiyorum" dememiz gerekir. Tutun birini yapsin, kendinizi de annenizi de uzmeyin.
Üniversite için başka şehre gidince haftalarca ağlamıştı, ilk senenin yaz tatilinde gelince off her yerde saçların var bıktım bıktımmm hem ne güzel odanı kurutma/ütü odası olarak kullanıyordum eve gelip düzenimi bozdun diye trip atmıştı. AhahaahahahBence biraz alınganlık ediyorsunuz. Anneler kızlarını beğenmezler yani. Bu genel olarak böyledir.
Benim annem eşimle ilk tanıştığında demiştiki "oğlum bence bunu alma. Bu hiç çekilecek bi tip değildir"
Bi keresinde ben 7 sene aradan sonra eve döndüğümde bana demişti ki "sen yokken ne rahattim niye geldin ki" dedi.
Ben de dedim ki " canim burası benim babamın evi. Hanımefendi gibi oturuyorsan otur. Oturmazsan atarım kapıya".
Annem şok tabi. "Yalnız iyi cevaptı" dedi. Güldük geçtik.
Annem o benim ya. Ciğerimin köşesi.
Üzülürüm bazen. Ama kirilamam. Unuturum.
Siz de annenize alınmayın. O bir anne
Sizi beğenmemesi çok normal.
Klasik anne tripleri. Gercekten bizi istemedikleri icin demiyorlar sonuçta. Anne olur da evladının kılına üzüntü değsin ister mi hic..Üniversite için başka şehre gidince haftalarca ağlamıştı, ilk senenin yaz tatilinde gelince off her yerde saçların var bıktım bıktımmm hem ne güzel odanı kurutma/ütü odası olarak kullanıyordum eve gelip düzenimi bozdun diye trip atmıştı. Ahahaahahah
Keşke annem hamileyken basımda olsaydı da söyleseydi... Başka da bir yorum yapamıyorum bence hamile olduğunuz için fazla duyhusalsınızMerhaba kizlar düşük tehlikem var ve yaklasik 3 haftadir hic birsey yapmiyorum. Eşim yapabildigi kadar yapmaya calisiyor. Evin durumu kotu. Bir de ustune guve gordum. Neyse annem birsey olursa cagir gelirim demisti. Aradim hep birlikte gelsenize dedim makul bir sebep soylediler hep birlikte gelmemek icin tamam dedim. Annem tek geleyim dedi bende otobus fiyatlari cok artmis 1 kisinin biletiyle hep birlikte gelinir bosver o zaman dedim. Ya birini tutarim ya da yavas yavas yaparim. O zaman birini tut dedi bende acaba dolap iclerini de silecek mi istedigim gibi yapmazsa soyle boyle yap diyemem ki dedim bir de benden yasli biri gelirse hic diyemem oyle bir yapim var.
Sonra bana dedi ki sanki kendin cok mu iyi yapiyon da kadinin yaptigini begenmiyorsun evinde heryer heryerde dedi. Ne diyecegimi bilemedim gozumden yas akmaya basladi birseyler soyleyip telefonu kapattim. Sonra aglamami tutamadim bu sefer aglamaktan kustum.
Esim noldu noldu diye ustume geldi telefonda oldugumu bilmiyordu. Birseey yok dedikce ustume geldi napiyordun oda da falan. Anlattim bende niye cagiriyosun ki dedi bende cagirirsan gelirim demisti dedim geldi mi yani dedi bu sefer iyice moralim bozuldu.
Merhaba kizlar düşük tehlikem var ve yaklasik 3 haftadir hic birsey yapmiyorum. Eşim yapabildigi kadar yapmaya calisiyor. Evin durumu kotu. Bir de ustune guve gordum. Neyse annem birsey olursa cagir gelirim demisti. Aradim hep birlikte gelsenize dedim makul bir sebep soylediler hep birlikte gelmemek icin tamam dedim. Annem tek geleyim dedi bende otobus fiyatlari cok artmis 1 kisinin biletiyle hep birlikte gelinir bosver o zaman dedim. Ya birini tutarim ya da yavas yavas yaparim. O zaman birini tut dedi bende acaba dolap iclerini de silecek mi istedigim gibi yapmazsa soyle boyle yap diyemem ki dedim bir de benden yasli biri gelirse hic diyemem oyle bir yapim var.
Sonra bana dedi ki sanki kendin cok mu iyi yapiyon da kadinin yaptigini begenmiyorsun evinde heryer heryerde dedi. Ne diyecegimi bilemedim gozumden yas akmaya basladi birseyler soyleyip telefonu kapattim. Sonra aglamami tutamadim bu sefer aglamaktan kustum.
Esim noldu noldu diye ustume geldi telefonda oldugumu bilmiyordu. Birseey yok dedikce ustume geldi napiyordun oda da falan. Anlattim bende niye cagiriyosun ki dedi bende cagirirsan gelirim demisti dedim geldi mi yani dedi bu sefer iyice moralim bozuldu.
Anneniniz dediği laf hoş olmamış ama çok fazla alınganlık yapmışsınız,kadın zaten gelmekte istemiş istemese kızmakta çok haklısınızMerhaba kizlar düşük tehlikem var ve yaklasik 3 haftadir hic birsey yapmiyorum. Eşim yapabildigi kadar yapmaya calisiyor. Evin durumu kotu. Bir de ustune guve gordum. Neyse annem birsey olursa cagir gelirim demisti. Aradim hep birlikte gelsenize dedim makul bir sebep soylediler hep birlikte gelmemek icin tamam dedim. Annem tek geleyim dedi bende otobus fiyatlari cok artmis 1 kisinin biletiyle hep birlikte gelinir bosver o zaman dedim. Ya birini tutarim ya da yavas yavas yaparim. O zaman birini tut dedi bende acaba dolap iclerini de silecek mi istedigim gibi yapmazsa soyle boyle yap diyemem ki dedim bir de benden yasli biri gelirse hic diyemem oyle bir yapim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?