- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Ben bu yapilani hazmedemiyorum,bu senin karakterin senin bu davranisi yapman benimle alakali degil,sen boyle bir adammissin demek ki ben bana saygi duymayan,yemek yapmadigim ya da temizlik yapmadigim zaman ise yatamadigimi dusunecek ve bana uzerine siddet uygulayabilecek bir adamla beraber olmayi haketmiyorum de ve cik annenlere gitSuan sadece konusuyo. Bn hic cvp vermiyorum birde kusmuyuz dedi yine cvo vermedim kime yaziyosun dedi sanane dedim
Belliki sizin icin cok büyük bir şiddet değil bu ( şiddet şiddettir ki bu baya şiddet) en azından düzgün bir tepki verinde birdaha yapamasın su an birlikte aynı odada oturup sacmalamasini mi dinliceksiniz .böyle mi olacak yani ?sizide ilginç buldum özür dilerim yemin ederim burda okuyunca benim içim acıdı kafaniza atılan şey saç kurutma makinesi ya bildiğin sert birşey cidden zarar verebilirdi size . Lütfen bari keskin bir tepki verin ve düzgün bir özür bekleyinSuan sadece konusuyo. Bn hic cvp vermiyorum birde kusmuyuz dedi yine cvo vermedim kime yaziyosun dedi sanane dedim
Çocuğunuz var mıYarin yasagin son gunu o yuzden pazartesi gunu anneme gitmeyi dsunuyorum. Bisey anlatmicam sadece bir sure kalmak istiyorum evden cikamadigimz icin sıkıliyoruz sende kalim bri dicem diger taraftanda esimin telefomlarina bile cevap vermicem
Polislerinde birsey yapicagina inanmiyorum cunku. Piseyiniz varmi dicek bakicam anlasma yoluna gidicek. Benim babam annemi bicakladi annem heryere sikayet etti yine hic bisey yapmadi polisler sdece uyardilarneden hala polis çağırmıyosunuz
Var 2 tane biri 7 digeri 3 yasindaÇocuğunuz var mı
Aileyi sallamadan, eşyaları, çoluk çocuğu kapıp çıkıp gitmezseniz bilin ki şiddet loading! Yakında başka nedenle dayağı yersiniz. Öyle sert tepki vermeniz lazım ki, tek kelime konuşamamalı, gidin o evden veya güçlenin, adamı atın dışarı. Hiç ama hiç alttan almayın. Gerekirse tehdit edin. Dayak yiyen kadınlar hep bastırılabilir hep karşı tarafı anlamaya çalışan kadınlardır. Çok nadiren karşı çıkabilirler, ilk başta set tepki vermedikleri için erkek cesaretlenir. Bu adamlar dışarda kavgadan çekinen tipler. Sakın ama sakın orada durmayın.Esim normalde mükemmel bir insandi. Ya ailem bisey olmaz bikereden derse bana ailemdeki herkes cahil
çağırabildiğinizi göstermiş olacaksınızPolislerinde birsey yapicagina inanmiyorum cunku. Piseyiniz varmi dicek bakicam anlasma yoluna gidicek. Benim babam annemi bicakladi annem heryere sikayet etti yine hic bisey yapmadi polisler sdece uyardilar
Kdının kafasına saç kurutma makinesini gecirsin, Bi kesim hala napalm canım ya erkekler işte, sen sakin ol desin. Bende mi var Bi ayarsızlık anlayamıyorum ki.Napalim erkekler diye normallestirmeyin bi yaa.
Erkek diye aç diye kafasına mı geçirsin eline geçen şeyi !
Gayet yüzsüz ve size sistematik şiddet uygulamak içim bahane bulan ve planlayan bir kocanız var. Şimdi sert tepki vermezseniz burada sayfa sayfa konu açarsınız.Çay yapmis yanina biseyler hazirlamis icelim diyo cildircam ya sanki bisey yapmamis gibi
Ben yatak odamda oturuyorum hala kendisi surekli gelip biseylr soyluyoBelliki sizin icin cok büyük bir şiddet değil bu ( şiddet şiddettir ki bu baya şiddet) en azından düzgün bir tepki verinde birdaha yapamasın su an birlikte aynı odada oturup sacmalamasini mi dinliceksiniz .böyle mi olacak yani ?sizide ilginç buldum özür dilerim yemin ederim burda okuyunca benim içim acıdı kafaniza atılan şey saç kurutma makinesi ya bildiğin sert birşey cidden zarar verebilirdi size . Lütfen bari keskin bir tepki verin ve düzgün bir özür bekleyin
Aynı düşünmüştüm.Bundan sonraki atacagin adım ve gösterecegin tavır şiddetin devamının gelip gelmeyeceğini belirler haberin olsun.
Bariz kro erkek bence o.Bacım bak ya mobil verini kapat ya modemin fişini çek kanser etme akşam akşam milleti hadi bacım.
Erkekse sevinirim yani bir hemcinsimden şu cümleleri okuyacağıma...Bariz kro erkek bence o.
Ne yapacagını sen daha iyi bilirsin, ancak adamım bunu devam ettirmesi adına kesinlikle çok iyi bir ders vermelisiniz. O ders kesinlikle şiddet değil bu arada. Mübarek Ramazan günü Allah yardımcın olsun inşallah. ben de sigara içiyorum gayet iyi içicilerdenim ama oruçluyken kimseye bişiy fırlatmadım. Olmaz böle oruç böle düşünce.Ben yatak odamda oturuyorum hala kendisi surekli gelip biseylr soyluyo
7 yılGeçmiş olsun.Bunun özrü asla oruç, açlık,bir anlık sinir olamaz. Ne kadar zamandır evlisiniz?
Bir kadın kulübü kuracaksin .her sehirde bürolari olacak. böyle hayvanları toplanip toplanip düzenli döveceksin.
Benimde gitti tam oyle birsey dusunuyordum ki bu yorumu gordumAslında şiddete karşıyım, ama nedense hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?