Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hic siddet gormedim o yuzden şoktayim suan zaten oyle bir harekt yapicagini tahmin etmedim kendimi bi sekilde korurdum birden firlatti gitti

Bana bu ilk vuruşu ben hala şoktayim kendime naptin diye soruyorum deminden beri
Ne demek kendime soruyorum ne yaptım diye, nasıl bir bahanesi olabilir ki karısına vurmanın, bir şey yapsanız normal mi olacak dayak

Sac kurutma makinesini sandalyeye koy. Onunla içsin hödük. Pardon acayip sinirlendim. Sizin yorumlarınızi da cok okuyorum. Hem üzüldüm hem sinir oldum
Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum

Ben senin canını yakmk istermiyim sinirden firlattim sana gelicegini dusunemedim diyo. Evire cevire dayak mi attim bu gune kadar yaptim mi diyo ve ben o konustukca daha cok sinirleniyorum
Ciddi ciddi şiddet üzerine sohbet mi ediyorsunuz şu an ? Çaya başlarsınız birazdan sizde o ışığı gördüm.

Şaka mısınız siz?? Kadın dayağını yesin otursun mu o güçlüdür, erkektir diye, bu zihniyetteki kadınlar bu erkekleri yetiştirdikçe kadınlar daha çok dayak yer susar pusar oturur bu kısır döngüyü sadece kadınlar kırar ama maalesef hiç umudum yok

Şu erkeklerin şiddeti hem küçük konuşmaya çalışması insanı deli ediyor. Hiçbir insanın başkasına öyle kafasına estiğine göre siddet uygulayamaz. Paşa beyin derdi neymis?

Oturup cayınızı icin bence tatlı tatlı.

Valla milet koronadan kafayi yedi. Allah sonumuzu hayir etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…