Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadinin kafaya sac kurutma makinesi geçirmiş hala napalim erkekler acken canavara mi dönüşüyor diyorsunuz
Seninki sinirli olup gelince soluna vursa sağı mı ceviriyorsunuz acabaaaaa
beyin hücrelerinin hasar aldığını düşünüyorum ben.
insan nasil dayak yerde napalim acken canavara donusuyor der.
 
Ailenizin yanına gidin dedim ama doğrusu onun evden gitmesi. Bi süre seni görmek istemiyorum nereye gidiyorsan git deseniz. Gitmemekte ısrarlı olursa siz gidersiniz.
 
Yani bu ne yaman çelişki.. Konu sahibine ilk olduğu için alttan al diyorsun ama senin başına gelse sakin kalamayacağını söylüyorsun ne ayaksın çözemedim..
 
bak önce polisi ara polis eşliğinde hastaneye git darp raporu al.elinde bulunsun.ailene git.eşinede seninle konuşmak muhattap olmak bile istemiyorum de.ailende kafanı dinle oruçlarını sakin kafayla tut ve düşün.bunun devamı gelir mi? sonum ölmek istemiyorum diyen emine ye benzermi diye.şiddet içinde büyüyecek bir evlat varsa vazgeç evliliğinden.darp raporu işine yarar.ben ne boşan derim ne boşanma.herkesin kırmızı çizgisi var onu sen ölçüp tartacaksın.hiç bir insan şiddeti haketmez.bizi hayvanlardan ayıran şey konuşabilmek ve fikir yürütebilmek.sana haytım ya sabahtan beri orucuz canımda şu yemeği acayip çekti yapsak mı dese eminim yapardın zaten.
 
Erkekleri bu hale getirenler de bu zihniyetteki kadınlar , midem bulanıyor onları arşa çıkaranlardan .
 

Zaten hep onlar yoruluyorlar . Cünkü onlar etten kemikten ama biz ağac kovuğundan cıkmişızya. Valla büyük konuşmayayım ama benim esim böyle bir durumda benimle karsi karsiya gelmek istemez. . Birsefer teyzemin kizini dövmüştüm o da görmüstü .icinden resmen Rambo cıktı dedi. O bilir ben tepkilerimi anlık veririm. Ama şükür ki eşim daha cok kizar bana uğraşma olani yeriz diye.
 
Bu adam normal degıl yalnız.
 
Erkekleri bu hale getirenler de bu zihniyetteki kadınlar , midem bulanıyor onları arşa çıkaranlardan .

Valla cevremde kendini bilmez birkac kisi bana oğlunu kız gibi yetistiriyorsun diye kızıyor. hersey kadınlarda baslıyor bizler yetistiriyoruz bu hödükleri. Ben oglumu kız gibi degil ama insan gibu yetistiriyorum. Esimde eskiden vurdumduymazdı annesinden görmemis. Ama simdi bakiyorumda oğlum babasini egitiyor birlikte sofra kaldiriyorlar. Babasina sofradan kalkarken anneme eline sağlik demedin diye uyariyor.
 
Kök ye başını yesin tuttuğun oruç şu mübarek günde ettiğine bak.
Bundan sonrada yemek yapma bacım böyle erkeklere ıyılık yaramaz. Eger bıseyler den yoksun bırakmazsan yaptıgının daha fazlasını yapmaya başlarlar. Kendını ezdirme. Ben eşimle küsken yemek yapmayı bırak çamasırlarını bile yıkamıyorum ayırıyorum. Burnu surtulmeden akıllanmaz bunlar. Kolay kolay barışma ıyıce süründür.
 
Cnm ya çok üzüldüm senin adına şu mübarek günde bol bol dua et namazını kıl.bence eşin de pişman olmuştur.ama gurur yapıyodur.her erkek aynı değilki sende sabırlı ol tersine gidecek bi hareket yapma onu sen utandır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…