- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.279
- 548
- 29
Kardeş senin kafanmi güzelvala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Verdim yastigini yorganini eline girme odama dedim suanlik boyleyim yatip dinlenmek istiyorum
Kafalar pırıl pırıl 2. Gördüğüm Eksilenen üye fhhdhdhdhd hayır tamam erkekle gücümüz bir değil ama bir polise git bir bağır bir çağır senin gücün yetmiyorsa baskasindan yardım iste bu durumlarda . Aglamista el kaldırmışta barismislarda olur mu öyle şey ileride neler yapar Allah bilir bir erkeğe kocanda olsa guvenemezsin sınırın olmalı erkek savunuculugu yapanları sevmiyorum neymis erkek dovsede gene baş taciymis neymiş doverde severde bak bak neymiş her erkek aldatır normal buymuş bak bak daha nelerKardeş senin kafanmi güzel
he he ...yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Teyze kızını niye dövdünüzZaten hep onlar yoruluyorlar . Cünkü onlar etten kemikten ama biz ağac kovuğundan cıkmişızya. Valla büyük konuşmayayım ama benim esim böyle bir durumda benimle karsi karsiya gelmek istemez.. Birsefer teyzemin kizini dövmüştüm o da görmüstü .icinden resmen Rambo cıktı dedi. O bilir ben tepkilerimi anlık veririm. Ama şükür ki eşim daha cok kizar bana uğraşma olani yeriz diye.
Merhaba cocuk var mıRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Ay ciddimisiniz ya,sabirli davransin da esi sehpayi kirsin kafasındabak sen sabrli davranirsan oda anlar yanlisini bidahakine oda sana karsi oyle davranir sen sinirli olunca karsilikli anlasma yapiyosunuz iste insanlik hali hep mutlu gunler olmuyoki
Hım yanı erkekler ac olunca karısı dövebılıyor normal ee bu kadında aç o da Esinin kafasını kaynar corbaya soksün o zaman ya bir bitmediniz ya ınsallah oglunuz yoktur cunku arkadasın esini yetıstıren ana da belli ki sızın kafadanyaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Bismillahirrahmanirrahimvala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Bu kafasına bırsey gecırmesını haklı kılmaz adam kalksın yemek yapsın bir gunde ne olur adam hödük iştebak sen sabrli davranirsan oda anlar yanlisini bidahakine oda sana karsi oyle davranir sen sinirli olunca karsilikli anlasma yapiyosunuz iste insanlik hali hep mutlu gunler olmuyoki
Teyze kızı,dayak,ramboZaten hep onlar yoruluyorlar . Cünkü onlar etten kemikten ama biz ağac kovuğundan cıkmişızya. Valla büyük konuşmayayım ama benim esim böyle bir durumda benimle karsi karsiya gelmek istemez.. Birsefer teyzemin kizini dövmüştüm o da görmüstü .icinden resmen Rambo cıktı dedi. O bilir ben tepkilerimi anlık veririm. Ama şükür ki eşim daha cok kizar bana uğraşma olani yeriz diye.
Size kızamıyorum inan. Kıyamıyorum da. Sizi yetiştiren zihniyete kızıyorum. Yaşadığıniz ya da yaşadığımız toplumun beynimize işlediklerine, sizi ya da bizi okutmayan zihniyete kızıyorum. Inşallah çok mutlu olursunuz.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
He yavala bizde o kadar cok mutluyuzki esimle hep bana sarilir iki dakkadan bir amma dun kavga etmisdik yataga gecince barisdik hemde bana el kaldirmaya calisti bende sen ban boylemi yapicaksin dedim agladim sora hersey unutuldu hatta dalga bole gectik kendimizle
Valla odamda yatiyorum hic cevap vermedigim icin sanirim ciddiyetimi anladi sonunda yanima gelmiyor daha gelmesinde zaten cunku sinirleniyorumson durumunuz ne canım konuna cok üzüldüm
Ama daha cok sinirlendiriyorsun,sen nerede buyudun kuzum,ben de pamuklara saran bir ailede buyumedim ama yanlis ne bilirim,Allah askina nerede nasil buyuduysen de şunu bil,KADIN da olsan gucsuz degilsin,es ERKEK diye mutlak güçlü degil.yok kadin erkekle bas edemez ablacim guc dersen erkekde daha cok ikiside kavga etseyi ya ayrilicaklardi yada cok kotu seyler ola bilirdi erkek malum gucludur kadindan siddet dogru bisey diyil amma evli onnar hemde iyydi bu zamana kadar mutlu olmuslar belli iste ozur istiyicejk gecib gidicek sohbete olumsuz seyler yazib kadincagizi daha da sinirlendirmeyelim
Bu yazdığinizi bile anlamayacagina yemin edebilirim...Edmıstık ve barısdık yazan bırının sıddetı normallestırmemesı abes olurdu. Cok tatlısınız cift olarak.
Çok geçmiş olsun bu ilk mi ? Daha önce şiddete meyilli hareketleri var mıydı eşyalara zarar verme duvar yumruklama gibiRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?