- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Hazirladigi yemek de sizin yemeginiz. Kac kisinin buzlukta icli koftesi var ki ya..cok simartmissiniz bu hodugu..Sofra hazirlamis bana buzlukta icli kofte vardi ben pratik olsun diye hazirliyorum. Onlar kizarmis bak sana yemek hazirladim gel dedi ama cvp vermedim daha bisey yemedim
Bence bu olay bosanma sebebi, bu olayi gizli tutup bosanabilirsiniz.. kiziniza zarari olmazSoyledigim anda herkes tanimis olur zaten beni bu yuzden soyleyemem
Allah bizi erkeklere mi emanet etmiştirSevap kazanmak için oruç tut ama Allah'ın emaneti eşine vur.
Karakola git şikayetçi ol, evden uzaklaştırma kararı çıkarttır. Aklı başına gelsin. savunmasız kadına vurmak kolay. Pis herif.
Yok yemedim bisey sadece su ictim zaten yemek yiyesim gelmiyor sagolsun kursagimda birakti. Simdi sahura kaldirdi biseyler hazirladim kalk yiyelim dedi bende atistirdim bi kac bisey konusmuyorum hala gectim yine yataga namazini kilmicak misin dedi sen kil dedim bende ona bunu odeticem amaÜzüntüden bayılıp düşeceğim şurayaaç mı kaldın ya aglarım şuracıkta
Yok asla affetmeyi dusunmuyorum bu kadar basit bisey degil benim icin en azindan. Ya cidden iyi ki bu gune kadar yuz vermemisim yoksa simdi ay kocacim bunu bana nasil yapti diye o yapmaz derdim ama yapiyorlar yapamamalari bizim elimizde oda akilli biliyordu dovemicegini anca firlatti ben yeni yeni olayin şokundan cikiyorum ben ona neler cektircem gorucek gununuEşinizin yaptığı öküzlük bir yana ablacım az canınızın kıymeti olsun, oruçluyken o kadar paralamayın kendinizi ne yemek için ne temizlik için. Dört dörtlük olması şart mı.
Bir de bu tarz konuların altında mutlaka kendi reklamını yapan bir sevgi pıtırcığımız olmazsa olmuyor. 'Ay biz çok mutluyuz, iki dakkada bir sarılır bana , azcık kızsa duduşları büker numaradan ağlarım iki de sekis mekis gönlünü alırım kocamın.' diye erkekleri her durumda haklı çıkarma konusunda üstün gayretli kadınlarımız . Allah aşkına o şekil akıl vermeye koşanları dinlemeyin, bilsin yaptığı öküzlüğü, size de çok geçmiş olsun.
Evet gercekten olayin sicakligyla şok gecirdim ve ben herseyde sessiz sakinimdir. Bu gucsuz ya da ezilen bir yapim var anlaminda kesnlikle degil sadece siddeti sevmiyorum biseyleri sac saca bas basa kavga ederek kendimi dusurmek istemiyorum. Ama guzel bir ders vericem orasi kesin simdi bana iyi halleri oynuyor ama ben gururluyum yapilanida unutmam cok iyi bilirKonu sahibi ile ilk kez karşılaştım; 27 sayfanın da tamamını okudum...
İçim cız etti her kelimesinde ama kesinlikle bir konuda emin oldum. Mağdur tarafın naifliği... Olayın şoku ile ne yapacağını bilemeyip buraya konu açınca - biz de çoooook güçlü kadınlar olarak olaya ben etrafı birbirine katarım-yıkarım-dökerim delikanlılığı yapmışız.
Arkadaşlar hiçkimse karşısındakini naif diye siz barışacaksınız anlaşılan devamı gelir diye üzemez.
Ben başıma gelse ne yaparım diye düşündüm; önce evdeki bilumum kırılacak eşyayı döker parçalar yerde, sonra çantamı alır çıkar giderdim. Çünkü bana bu güvenceyi sağlayan bir eğitimim, kariyer geçmişim ve her ne olursa olsun yanımda olacağını bildiğim bir ailem var.
Konu sahibi ailem anlamaz, cahil insanlar demiş. Çok da anlaşılacağı üzere 7 yıllık geçmişlerinde böyle bir durum yaşamamış ve şuan hala olayın şokunda. Üstüne de naif, kırılgan.
Aynı tavrı biz görsek belki biz de ilk saatlerde ne yapacağımızı bilemeyiz.
Tuuu kakaaaa dan önce biraz empati.
Son olarak sevgili yoluzun, bu hareketin sahiden dönüşü yok-olmamalı. Şiddet sözlü olarak başlasa bile devamı gelirÇok üzgünüm ama lütfen bu adama bir şans daha vermeyin.
Vermeyin ki; hödüklüğünün karşılığının sizi kaybetmek olduğunu anlasın.
Ben oyle hareketler malesef yapamam yani yapim geregi yapamam. Siddetin her turlusune karsiyim. Suan zaten konusmak icimden gelmiyo kendisiyle. Oda farkinda oldugu icin cokta bisey demiyor ara ara gelip bakip cikiyorBence uzun zaman küs kalın
Konuşmayın muhatap olmayın o yokmuş gibi davranın, o sizin kafanıza birşey atarken sizde atın, elleriniz, armut toplamasın
simdibo bana oruc mu tutuyor hey Allahim yemek yok diye karisina vurack Allah korusun daha beteri olsaydi nasil yemek yiyecekti vicdansiz insan yok anam yok evi bkkk hoturecek surekli disardan yiyecen bak nasil kiymetli oluyonRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Yok yemekte yapmicam kalksin yapsin umrumda degil cocuklarima hazirlarim biseyler ama ona hic bisey vermem eli kolu tutuyo umrumda degil eger ona hizmet etmeye devam edersem hersey duzeldi sanicak o yuzden bakarim keyfime hiccc umrumda degil ne istiyosa yesin icsinUmarım bu ilktir yani ilk bile olsa çok zor oruç tutamadığım için bilemem ruh halini ama ne kadar acta olsa bi adam asla böyle bir şey yapamaz siz en iyisi yine yemek falan yapın ama konuşmayın biraz burnu surtsun böyle yanına yaklaşmasın gerekirse ayrı ye değerini bilsin bir kadina nasıl yazabiliyorlar anlamıorum canım ya üzülme güçlü ol sen kadınsın biraz vurdumduymaz ol takma onu o zaten köpek gibi pişman olucaktir
Ben asla evimi yemeksiz birakmam birde yemek var diye yapmadim israf edemezdim. Birde buzlukta esktralarim vardir hazirladigim yani dolabim yemek dolu ama ne gerek varki hepsini birden yapmaya adam yinede buzluktaki yemegi cikartip kizartmis yapsin benden istemesinde bu saatten sonrasimdibo bana oruc mu tutuyor hey Allahim yemek yok diye karisina vurack Allah korusun daha beteri olsaydi nasil yemek yiyecekti vicdansiz insan yok anam yok evi bkkk hoturecek surekli disardan yiyecen bak nasil kiymetli oluyon
Aynen oyle oldu firlatip cikti zaten odadan yani yanima gelip kasti vurmadi ama sonucta aldi ve firlatti ve kafama carpmis oldu o anda gelip bi yerinemi geldi ozur dilerim boyle yapmak istemedim deseydi tamam da adam odadan cikip gitti o yuzden ne dese umrumda degil suanPeki direk kafanıza kasti mi vurdu yoksa fırlattı mı yani kızgınlıkla eline geçen ilk şeyi fırlattı dA size mi geldi ? Bunu fark edince tepkisi ne oldu ?
bu üyeyi neden dislike yağmuruna boğdunuz kızlarrrrrrrryaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Elleri kirilsin insallhRamazan ayı ilk defa böyle geldi. Benim sevip saydığım hareketlerini her zaman örnek aldığım eşim. Bugün bana şiddet uguladı. 3 gündür temizlik yapıyorum evde dün eksik kalan yerler oldu bugun yapayım dedim cunku dün yemek hazırlamak zorundaydım. Bugunde kalan yerleri bitirdim. Mutfaga gectim yemekleri isitmak icin. Dunden kalan yemekler baya vardı çunku. Mutfaga girdi napiyosun dedi yemekleri hazirlicam dedim baska birsey yapmicak misin dedi hayir zaten vakit yok kalktigimdan beri temizlik yapiyorum dedim oda ne işe yariyosunki dedi bende ne diyosun dalga gecme zaten yorulmusum dedim yapıcaksın tabi ki dedi bende bak orucluyum benimle kafa bulma halim yok dedim sonra hakaretlere devam etti bende kavga etmemek icin yatak odama geldim. Zaten oruçluyum yorulmuşum. Oda odadan iceri bi girdi iftar saati geldi yemek yok dedi şifonyerin üzerindeki saç kurutma makinesini kafama geçirdi ben hala şoktayım şuan hala ne oldugunu anlamış degilim ağlamaktan duramiyorum ben naptim simdi çok kötüyum sadece buraya içimi dökebilirim başkasina anlatamam..
Zaten ben o hanim efendinin yazdigi gibi oyle hic bisey olmamis gibi davranamam. Yani kendisi erkektir yapar napalim kavramini benimsemis belliki aman kocasi dovmesinde ne derse yaparim bu dusuncede sanirim. Ama ben oyle ezik gibi yasayamam. Benim isteklerim sayginligim ne olucak o zaman mutlu yasaya bilicekmiyim yok neden sadece kocami mutlu etmek icin yasyim ki kendi mutlulugum ne olucak o zaman boyle hayat gecmezki bi yere kadar gider dusuncesi bile icimi daraltiyo tek mutlulugi kocam beni dovmuyo demesi oluyor sanirim. Ama zaten dovemezler buna hic kimsenin hakki yok ben oyle yasayamam. Ayni evde yasiyorsak adam gibi davranicak benim isteklerimide yerine geitrcek biz nasil mutlu olsnlar diye cabalisiyorsak oda cabalicak. Bu yola birlikte ciktiysak hakkini vericek evin buyuk abisi gibi davranamaz bana şartlarimiz eşit olucak oda cok iyi biliyor bunuSEn hastalık sahibi misin ya.
Erkek daha güçlü demek vay anasını çok şaşırdık. Bütün kk olarak biz bilmiyorduk. Şu an sizden öğrendik.
Ama siz de öğrenin. Erkeğin daha güçlü olma sebebi gücünü şiddet uygulayarak göstermesi icin değil. Daha çok çalışması, daha çok mucadele etmesi, daha çok yorulabilmesi için.
Çünkü malum ayılar erkeklerden daha güçlü ya... erkek gücünü şiddet uygulayarak gösteriyorsa ayıdan ne farkı kalır?
Konu sahibi arkadaş hem iş yükünün altında hem de bir ayının şiddeti ile karsilaşmış.
Siz de erkekler güçlüdür diyosunuz. Ayılar da erkekler den güçlü. Onu napıcaz.
Ama anladığım şu ki siz bir ayı terbiyecisiniz. gel gelelim ayılar evcil değiller. Ehillesmezler. Sonunda siz de ona benzersiniz.
Ramazanda söylenmek istemiyorum ama ot yesin çimen yesin en hafif tabirleBen asla evimi yemeksiz birakmam birde yemek var diye yapmadim israf edemezdim. Birde buzlukta esktralarim vardir hazirladigim yani dolabim yemek dolu ama ne gerek varki hepsini birden yapmaya adam yinede buzluktaki yemegi cikartip kizartmis yapsin benden istemesinde bu saatten sonra
Birde yaptim demesi yokmu cildirtiyo beni lıtfetmis beyimiz kizartmis cok zordu onu kizartmak. Adam gibi bundan istiyorum kizartirmisin deseydi yarim saatte hersey hazir olurdu zaten kursagim da birakti herseyiRamazanda söylenmek istemiyorum ama ot yesin çimen yesin en hafif tabirle
O buzluktaki yemek kendini kendine oraya girmedi
Adam sizi ağlatıp hala emeğinizden faydalanıyor
İncisi mi dökülüyormuş dünün yemeğini yiyince
Bazen geçmiyor hissedilenler , duzelse bile aranız, geçen sene ramazanin ilk günüydü bizde de , isten geldim 45 dakikada 4 cesit yemek hazirladim , eşime de gelirken firina uğrayıp pide almasini rica ettim , aman Allah'im bir bagirmalar ki dersiniz ki kiyamet kopuyor, firinda pide mi kalmismis , ben gelirken neden almamisim , zaten orucluymus (sanki ben degilmisim bir tek kendisiymis gibi ), cok sira varmis ekmekte mi yokmus ama nasil yazıyor bana , ben de hani diyorum ki ilk iftar altan al , iftarinizi yapın oturup konusurum ama yok adam eve geldi hala devam , bina inliyor sanki , oturduk masaya ben aglaya aglaya yarim kase çorbayi içemedim bile , kalktim masadan namazimi kildim ve suratina dahi bakmadim , masayi da kaldirmadim , kaldi sonraki iftara kadar o masa öyle, baktim ki ikinci aksam kendisi kaldirdi dünden kalan masayi , ben hiç muhattap olmadim , sonra bir sekilde düzeldi aramız , ben o esnada hamileymişim çok daha yeniymis haberimiz yok tabi , sonra öğrenince hamileligimi eşime dedim ki sen beni hamile halimle hem de o kadar üzdün ve aglattin ki omrumun sonuna kadar seni bu konuda affetmeyecegim , bugün bile olmuş üzerinden 1 yıl geçmiş ayni kelimeleri bu aksam iftar öncesi tekrar ettim esime , bebegimizi kaybettik bu arada ve ben esime dedim ki sen bana bagirirken beni ilk iftar sofrasında aglatirken ben bebegimize hamileymisim ve belki de çok üzdün beni dayanamadi belki de dedim , esim bir mahcup bir mahcup oldu ama fayda var mi o gün hissettirdikleri hala daha yüreğimin en derininde maalesef.Aynen oyle oldu firlatip cikti zaten odadan yani yanima gelip kasti vurmadi ama sonucta aldi ve firlatti ve kafama carpmis oldu o anda gelip bi yerinemi geldi ozur dilerim boyle yapmak istemedim deseydi tamam da adam odadan cikip gitti o yuzden ne dese umrumda degil suan
Sizin eşinizin arpası fazla gelmiş anlaşılanBirde yaptim demesi yokmu cildirtiyo beni lıtfetmis beyimiz kizartmis cok zordu onu kizartmak. Adam gibi bundan istiyorum kizartirmisin deseydi yarim saatte hersey hazir olurdu zaten kursagim da birakti herseyi
Ya diyecek birsey bulamiyorum cidden sanki birtek kendileri oruc tutuyor cok uzuldum bebegini kaybetmene gerckten icim parcalandi suan. Bende kolay kolay unutmam yapi geregi elimde olan birsey degil ama unutmak zaten daha kotu bundan sonra yapicaklari artar bu defa buna izin vermemBazen geçmiyor hissedilenler , duzelse bile aranız, geçen sene ramazanin ilk günüydü bizde de , isten geldim 45 dakikada 4 cesit yemek hazirladim , eşime de gelirken firina uğrayıp pide almasini rica ettim , aman Allah'im bir bagirmalar ki dersiniz ki kiyamet kopuyor, firinda pide mi kalmismis , ben gelirken neden almamisim , zaten orucluymus (sanki ben degilmisim bir tek kendisiymis gibi ), cok sira varmis ekmekte mi yokmus ama nasil yazıyor bana , ben de hani diyorum ki ilk iftar altan al , iftarinizi yapın oturup konusurum ama yok adam eve geldi hala devam , bina inliyor sanki , oturduk masaya ben aglaya aglaya yarim kase çorbayi içemedim bile , kalktim masadan namazimi kildim ve suratina dahi bakmadim , masayi da kaldirmadim , kaldi sonraki iftara kadar o masa öyle, baktim ki ikinci aksam kendisi kaldirdi dünden kalan masayi , ben hiç muhattap olmadim , sonra bir sekilde düzeldi aramız , ben o esnada hamileymişim çok daha yeniymis haberimiz yok tabi , sonra öğrenince hamileligimi eşime dedim ki sen beni hamile halimle hem de o kadar üzdün ve aglattin ki omrumun sonuna kadar seni bu konuda affetmeyecegim , bugün bile olmuş üzerinden 1 yıl geçmiş ayni kelimeleri bu aksam iftar öncesi tekrar ettim esime , bebegimizi kaybettik bu arada ve ben esime dedim ki sen bana bagirirken beni ilk iftar sofrasında aglatirken ben bebegimize hamileymisim ve belki de çok üzdün beni dayanamadi belki de dedim , esim bir mahcup bir mahcup oldu ama fayda var mi o gün hissettirdikleri hala daha yüreğimin en derininde maalesef.
Zaten gidicem bi sure kalicam telefonuda kapaticam kafami dinlicem cok sukur meslegimde var bosanmaktan da korkmuyorum bu yuzden ama bosansamda bosanmasamda bu yaptigini bedelini odicekSizin eşinizin arpası fazla gelmiş anlaşılan
Böyle söylüyorum kusura bakmayın ama daha fazlasını hak ediyor
Ben olsam tüm buzluğu boşaltır kendimde kalkar anneme giderdim çocuklarla
Artık evde kendi başına vursun niye yemek yok diye
Acayip sinirlendim bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?