Buraya böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde ısıtılınca ne oluyormuş yemeğe
2 günden sonra bıkkınlık verebilir belki ama dünden kalan yemek gayette yenir
Bu ramazan ayında fiyatlar bu haldeyken insanlar işsiz kalıp erzak alamazken yemek beğenmeyip farklı yemek yapmadığı için karısına şiddet uygulayan bir adam
Çok yazık

yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Şaka mısınız?
Aç olunca öküze bağliyorsa tutmasın oruç
İftarda çatlayana kadar yiyeceksede tutmasın
Orucu sahurdan iftara kadar aç kalmak olarak gören, erkektir yapar boşver gibi zihniyetlerden nefret ediyorum. Bi bittin artık

Valla odamda yatiyorum hic cevap vermedigim icin sanirim ciddiyetimi anladi sonunda yanima gelmiyor daha gelmesinde zaten cunku sinirleniyorum
Canım bence herşey sende başladığı gbi sende biter buraya derdini paylastin herkes kendi fikrini yazdı kimi baradagin dolu tarafına baktı kimi boş tarafına kimi unut dedi kimi ayrıl ama en iyi karar senin vereceğin karar tüm evliliğini gözden geçir ve şuan ki darp raporun ilerle lazım olursa sana alabilirsin ama kendini kocana da hiç bir zaman ezdirme tabi davulun sesi burda bizlere herkese güzel gelir şuan ne hissettiğini sen daha iyi bilirsin şuan ne kadar dusunsende mantıklı karar veremezsin keskin sirke küpüne zarar ister odanı ayir ister ayırma sadece şuan uyu sabah kalktiginda uzunca düşün bu adam bunu ilk mi yaptı tekrar yapma potansiyeli var mı az çok anlarsınız tekrarlama olasılığı varsa eğer bence bu durumda ailenizin yanına gidin derim ama yok bende haksizdim üstüne gittim işin aslı böyle değildi derseniz bilemeyiz ama dediğim gibi bize davulun sesi güzel geliyor uzaktan Allah'ım yar ve yardımcınız olsun şu hayatta bir defa yaşama şansımız varsa kim ne der diye de düşünerek karar vermeyin lütfen Allah a emanet

Eşinizin yaptığı öküzlük bir yana ablacım az canınızın kıymeti olsun, oruçluyken o kadar paralamayın kendinizi ne yemek için ne temizlik için. Dört dörtlük olması şart mı.
Bir de bu tarz konuların altında mutlaka kendi reklamını yapan bir sevgi pıtırcığımız olmazsa olmuyor. 'Ay biz çok mutluyuz, iki dakkada bir sarılır bana , azcık kızsa duduşları büker numaradan ağlarım iki de sekis mekis gönlünü alırım kocamın.' diye erkekleri her durumda haklı çıkarma konusunda üstün gayretli kadınlarımız . Allah aşkına o şekil akıl vermeye koşanları dinlemeyin, bilsin yaptığı öküzlüğü, size de çok geçmiş olsun.

Umarım bu ilktir yani ilk bile olsa çok zor oruç tutamadığım için bilemem ruh halini ama ne kadar acta olsa bi adam asla böyle bir şey yapamaz siz en iyisi yine yemek falan yapın ama konuşmayın biraz burnu surtsun böyle yanına yaklaşmasın gerekirse ayrı ye değerini bilsin bir kadina nasıl yazabiliyorlar anlamıorum canım ya üzülme güçlü ol sen kadınsın biraz vurdumduymaz ol takma onu o zaten köpek gibi pişman olucaktir

Gırtlağının derdine düşüyorsa siz temizlik yaparken yapsın canının istediğini. Çok da örnek değilmiş kusura bakmayın, olsa olsa kötü örnek olur. Şimdi kalkıp sizden oruç tuttuğum için açlıktan sinirlendim falan diyip özür dilerse umarım hiçbirşey olmamış gibi davranmazsınız..

Böyle bir şeyi "erkekler açken sinirli olur" diye normalleştirmeye inanamıyorum. Benim temizlik yaptığım her gün ki yapmadığım günlerde de yemeği erkek arkadaşım yapar. Çünkü yapmak zorunda, onun hizmetçisi değil beraber vakit geçirmekten hoşlandığı kişiyim.

Ona haddini en uygun biçimde bildirin derim. Size evde yiyecek lokma olmasa dahil psikolojik, fiziksel şiddet uygulayamaz.

Ailecek rezil olmak istemiyorum ( kızından dolayı) rezalet çıkarmadan git bu evden. Şu an seni ne duymak ne de girmek istiyorum.
Şeklinde tehdit edip gönderebilirsin. Kızını senin kadar düşünüyorsa hemen çıkıp gider evden.

Teyze kızını niye dövdünüz
Benimki de yumurta kirsam farketmez, zaten oruçluyken böyle talepkar saygısız olsa çok daha sert tepki veririm.

Oruç tutmuyorum, ama tutan da hakkıyla tutsun.

Çocuklugumdan beri benle uğrasir benden büyüktu hanfendi. benim babam yok diye babasiyla birlikte dalga gecerlerdi. noel baba baba getirdimi diye. ozamanlar aglardim. En son işyerimde müdürüme benim 1/3 maasa calismaya razi olacagimi söylemis 1yil 1/3 maasa calistim. Borcum vardi. Bende duydum dövdüm birdaha benimle ugrasmadi.

SEn hastalık sahibi misin ya.

Erkek daha güçlü demek vay anasını çok şaşırdık. Bütün kk olarak biz bilmiyorduk. Şu an sizden öğrendik.

Ama siz de öğrenin. Erkeğin daha güçlü olma sebebi gücünü şiddet uygulayarak göstermesi icin değil. Daha çok çalışması, daha çok mucadele etmesi, daha çok yorulabilmesi için.

Çünkü malum ayılar erkeklerden daha güçlü ya... erkek gücünü şiddet uygulayarak gösteriyorsa ayıdan ne farkı kalır?

Konu sahibi arkadaş hem iş yükünün altında hem de bir ayının şiddeti ile karsilaşmış.

Siz de erkekler güçlüdür diyosunuz. Ayılar da erkekler den güçlü. Onu napıcaz.

Ama anladığım şu ki siz bir ayı terbiyecisiniz. gel gelelim ayılar evcil değiller. Ehillesmezler. Sonunda siz de ona benzersiniz.

Sofra hazirlamis bana buzlukta icli kofte vardi ben pratik olsun diye hazirliyorum. Onlar kizarmis bak sana yemek hazirladim gel dedi ama cvp vermedim daha bisey yemedim
Üzüntüden bayılıp düşeceğim şuraya aç mı kaldın ya aglarım şuracıkta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…