basına gelince ama telaşa kapılmalıydı cok cok özür dilerim bi an da oldu falan ne bileyim bsyler yapmalıydı yani madem başına vurmuş o an kendinde degilmisSigara başima vurdu dedi aciklama bu. Firlattigi zamanda kafama gelicegini dusunmemismis ben yine cevap vermedim.
Yaşlarınız kaç acaba ?Hic siddet gosteren bi adam olmadiki normalde ev islerinde yardim eder cocuklarla bolca ilgilenir odevlerini yaptirir hatta bazen yemek leri kendi hazirlar cocuklari kndi yikar etkinlikller yapar evde saclambac oynarlar yani sayabilicegim tek bir kotu huyu yok hic olmadi hic hmde
Ben 26 esim 32Yaşlarınız kaç acaba ?
Bende bu noktada takiliyorum iste. Bu yuzden burnunun iyice surtmesi gerekiyobasına gelince ama telaşa kapılmalıydı cok cok özür dilerim bi an da oldu falan ne bileyim bsyler yapmalıydı yani madem başına vurmuş o an kendinde degilmis
Kendini nekadar küçük dusurdugunun farkında değil herhal.bi erkek bana el kaldıracak benim elim armutmu topluyor,gücüm yetmezsede yetreceklerim olur .agladigi için sarılmışlar kocisiyle şaka gibi ,ne hayatlar var yaKafalar pırıl pırıl 2. Gördüğüm Eksilenen üye fhhdhdhdhd hayır tamam erkekle gücümüz bir değil ama bir polise git bir bağır bir çağır senin gücün yetmiyorsa baskasindan yardım iste bu durumlarda . Aglamista el kaldırmışta barismislarda olur mu öyle şey ileride neler yapar Allah bilir bir erkeğe kocanda olsa guvenemezsin sınırın olmalı erkek savunuculugu yapanları sevmiyorum neymis erkek dovsede gene baş taciymis neymiş doverde severde bak bak neymiş her erkek aldatır normal buymuş bak bak daha neler
Ne güzel kabullenmişsiniz. Benim eşim bırak bana vurmayı gelip ne işe yarıyosun yemek yap dicek öyle mi hele bi denesin bakalım neler oluyor. Erkekler padişah torunu mu hayırdır . AçLıktan kimse kudurmasın sadcee mideyi terbiye etme ayı değil bu ay. Lütfen normalleştirmeyin erkek erkek... çok büyük bişeeeeyaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
kurban olsun sanaBen asla evimi yemeksiz birakmam birde yemek var diye yapmadim israf edemezdim. Birde buzlukta esktralarim vardir hazirladigim yani dolabim yemek dolu ama ne gerek varki hepsini birden yapmaya adam yinede buzluktaki yemegi cikartip kizartmis yapsin benden istemesinde bu saatten sonra
Polemik amaçlı yazdığınız çok belli o yüzden size cevap vermeyeceğim.Allah bizi erkeklere mi emanet etmiştir
Valla al benden de o kadar vurmayı denemesini geçtim sen ne işe yararsın desin bak neler oluyor. İnsan karısına vuran adamın sevgisini, insanlığını her şeyi sorgular ya. Hanımlar siz bu adamların eşisiniz ya kölesi değilNe güzel kabullenmişsiniz. Benim eşim bırak bana vurmayı gelip ne işe yarıyosun yemek yap dicek öyle mi hele bi denesin bakalım neler oluyor. Erkekler padişah torunu mu hayırdır . AçLıktan kimse kudurmasın sadcee mideyi terbiye etme ayı değil bu ay. Lütfen normalleştirmeyin erkek erkek... çok büyük bişeeee
Yok yemedim bisey sadece su ictim zaten yemek yiyesim gelmiyor sagolsun kursagimda birakti. Simdi sahura kaldirdi biseyler hazirladim kalk yiyelim dedi bende atistirdim bi kac bisey konusmuyorum hala gectim yine yataga namazini kilmicak misin dedi sen kil dedim bende ona bunu odeticem ama
Pardon teyze kızınız insan miydiÇocuklugumdan beri benle uğrasir benden büyüktu hanfendi. benim babam yok diye babasiyla birlikte dalga gecerlerdi. noel baba baba getirdimi diye. ozamanlar aglardim. En son işyerimde müdürüme benim 1/3 maasa calismaya razi olacagimi söylemis 1yil 1/3 maasa calistim. Borcum vardi. Bende duydum dövdüm birdaha benimle ugrasmadi.
Bu anlattıklarınızda pek normal değil.Çocuk gibi eteğinize yapışıyormuş.Asla gitmez oyle bir yapisi varki ozellikle bana karsi dibimden ayrilmaz. Gezmeye gitmek isterim asla tek gondermz bensiz geziyosun diye duygu somurusu yapar. Mutfakta kahve icerim beni niya cagirmiyosun der. Uykuya daliyo yerine yat diyorum gidiyo odaya benim uylum gelmiyo film acim diyorum aciyorum bi bkiyorum geri gliyo sen neden gelmiyosun diyo bende yat sen film izlicem diyorum oda benimd uykum kacti bende izlicem diyor. Asiri dibimde ve asla birakip gitcegini dusunmuyorum bu yuzden
Yoo, polemikten hoşlanmam. Yalnızca Allah'ın kadinlari erkeklere emanet ettiği fikrine katılmıyorum. Zira dünyada hiç erkek olmasa bile kadın nesli devam ederken, kadın olmasa erkek nesli sona erer.Erkekler bizden üstün değil. Cevap yazmayın zaten lütfen. Konu burada kalsın. SevgilerPolemik amaçlı yazdığınız çok belli o yüzden size cevap vermeyeceğim.
Gerçekten cok değişik bir açıyla bakıyor. Açısızlık mı demeliyimbeyin hücrelerinin hasar aldığını düşünüyorum ben.
insan nasil dayak yerde napalim acken canavara donusuyor der.
Her siddeti ilk goren kadin ilk defa oldu diye bir sasiriyor. Ama su bir gercek ki esinin eli kalkabiliyormus bunu gormus oldun. O el bir kez kalkarsa bir daha inmeyebiliyor. Eli kirilsin.Ya ilk defa boyle oldu hem olayin şokundayim hem neden boyle yapti simdi diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?