Ne sohbeti ya akli sira aciklama yapiyo ne isigindan bahsediyosun ben o kadar degersiz biri degilim yapilani unutuo cay icicek halim yok icmedimde zaten.Ciddi ciddi şiddet üzerine sohbet mi ediyorsunuz şu an ? Çaya başlarsınız birazdan sizde o ışığı gördüm.
Ahh bi an once yarin olmasini bekliyorum cunku suan varligi bile beni sinir etmeye yetiyo. Girmis mutfaga yemek yapiyo yapsin zikkimlansin umrumda degilİlk şiddet çok kritik bir nokta diye biliyorum, kendin olmaktan çıkmak zorundasın, çirkinleşebildiğin kadar çirkefleş, uzatabildiğin kadar uzat, sen değil o şok olsun içindeki canavarı tükür ona. Bir daha kendini tutmayı bilsin, çünkü vereceğin tepkileri az çok görsün o da. Olayın şokuyla o an tepki bişey yapmadım ama umarım gece uyurken seni kesip parçalamam filan de, sana çok kötü şeyler yapmak geliyor içimden de vs.
Dun gece oldu bitti unutucam saniyoda birz zorDaha hala yemek soruyo. B.k ye
Konussan neye yaricak ki adamin aciklamari belli zaten dun gecede soyledi " valla sana gelicegini dusunmedim sigara basima vurdu ben senin canini yakmak istermiyim gel keyfimize bakalim unutalim" bu konusmalari bunlar beni tatmin etmiyor asla. Konusup tamam kocacim ya diyip konuyu kapatim mi yani ben asla kendimi bu kadar degersiz gormuyorum kimse bana vuramaz dua etsin suan durup dururken gidip kafasina bisey gecirmiyorum.Oturup konuşmadığınız için hem çözümsüz kalıyorsunuz hem de kendinizi daha fazla dolduruyorsunuz.
Eşinizin bir süreliğine gidebileceği bir yer var mı?
Bunu teklif etseniz?
Gelişme var mı ? Son durumları bilgilendirir misiniz ?Dun gece oldu bitti unutucam saniyoda birz zor
Hala hic konusmadim oda tepkimin farkinda suan mutfaga girmis yemek yapiyo zikkim yesinGelişme var mı ? Son durumları bilgilendirir misiniz ?
Aynen oyleBence bunun devamı gelir. Eşiniz ne pişman ne de olayın ciddiyetini anlamış. Dalga geçer gibi hareketleri.
Yuhh yaAhh bi an once yarin olmasini bekliyorum cunku suan varligi bile beni sinir etmeye yetiyo. Girmis mutfaga yemek yapiyo yapsin zikkimlansin umrumda degil
Kusura bakmasın beni birazcik taniyorsa bilir onu birakip gidicegimi cok sukur kimseyi tapicak kadar sevmedim bu huyumu nedense cok seviyorumYuhh ya
Bu rahatlık beni benden aldı
Adam ağzıyla pişman olduğunu söylüyor ama davranışlar hiç onu göstermiyor
Büyük ihtimalle iki surat asıp oturacak olarak görüyor sizi ondan bu rahatlık
Sanırım tam anlatamadım.Konussan neye yaricak ki adamin aciklamari belli zaten dun gecede soyledi " valla sana gelicegini dusunmedim sigara basima vurdu ben senin canini yakmak istermiyim gel keyfimize bakalim unutalim" bu konusmalari bunlar beni tatmin etmiyor asla. Konusup tamam kocacim ya diyip konuyu kapatim mi yani ben asla kendimi bu kadar degersiz gormuyorum kimse bana vuramaz dua etsin suan durup dururken gidip kafasina bisey gecirmiyorum.
O asla gitmez o yuzden yarin ben kendim gidicemSanırım tam anlatamadım.
Konuyu dünden beri takip ediyorum.
Bir müddet ayrı kalma seçeneğini konuşmanızı kastetmiştim.
Bu şekilde yani iletişimsiz kalarak sorunu çözebileceğinizi düşünmüyorum.
Bir müddet küsüp konuşmayacaksınız, aynı sofraya oturmayacaksınız, sonra?
Üstelik çocuklar da evdeki huzursuzluğu fark edecek.
Aynen oyle
Bu nasil bi soru ya. Degilim tabiki ama yani soru biraz tuhafAynı yatakta mısınız hala?
Bu nasil bi soru ya. Degilim tabiki ama yani soru biraz tuhaf
Birşey dicem sokağa çıkma yasağı var kadın.şuan ne yapsın ALLAH aşkına konuşmuyor aynı ortamda durmuyor onunla yatmıyor.. yazdklarını okumadınız galiba pazartesi gününü bekliyor bir süri annesine gitmek için ne yapacak direk gidip boşanma davası mı açacak ?Niye tuhaf oluyor sevişiyor musunuz demedim sonuçta. Eşinize tavrınız çok basit geldi bana. Size hakaret etmiş ya da ne biliyim normal tartışmış gibi tripleşiyorsunuz karşılıklı. Mesajlarda da görecek gününü filan yazmışsınız ama bence siz bir şey yapamazsınız. Yemek yemedim yemeğe çağırdı küsüm konuşmuyorum dışında bir şey yok tepkileriniz küçük çaplı. Bu yüzden sordum beraber uyuyorsanız ondan da önemsemiyor olabilir sizi. İnsan en azından özür dilemek için çabaya girer. Bekliyor ki siz yine eskisi gibi olun kendi kendinize.
Bana tuhaf gelmedi aynı şey benim de aklımdan geçmişti acaba soran oldu mu diye baktım. Tavrınızın boyutunu görmesi açısından önemli.Bu nasil bi soru ya. Degilim tabiki ama yani soru biraz tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?