- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
Olması gerekeni kendinize lüks görmeyin.....7 senelik evliyim 7 yildir tokat bile yememistim sanirim bu yuden bu kadar cok agliyorum
O zaman önce sakinleş. Kim ne derse desin hayat sizin hayatınız çokta gaza gelip iyice olayları alevlendirmeden mutlaka konuşun. Ona göre bir daha yapmasının önüne geçin ama asla susmayın. Küsmek susmak sorunu çözmez. Tekrarı gelmeyecek şekilde konuşun.Esim normalde mükemmel bir insandi. Ya ailem bisey olmaz bikereden derse bana ailemdeki herkes cahil
siddeti normal karsilamiyorumSıkıntı degıl, ben t yerine d yazan yuzde doksan ınsanın sıddetı normallestırdıgını gordum. Sacma gelecek bılıyorum ama oyle.
ben kadini teselli etmeye calistim siz yanlis anlamissinizNe fark eder dayağı haklı kılmaz. Sen hiç Kocanın kafasına hiç fön makinası geçirdin mi?
Ne yapalım , ölelim geberelim erkek erkek erkek diye kavrulalım. Erkek erkek erkek Allah ım iyi ki bir erkek nasip ettin bana diyelim..yaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
Esim normalde mükemmel bir insandi. Ya ailem bisey olmaz bikereden derse bana ailemdeki herkes cahil
[/QUOTE Ya adınıza çok üzüldüm.
Tamamsiddeti normal karsilamiyorum
ben kadini teselli etmeye calistim siz yanlis anlamissiniz
Kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen. Yeri gelir makarna yenir ne olacak. Bi su bi çorba zaten yetiyor ramazanda. Yaptığı büyük terbiyesizlik. Kızgınım ne yazsam bilemiyorum.Gercekten yapmis afedersiz yapmis oldugum yemekleri soyliyim mercimek corbasi yapmistim pilav patates yemegi cacık a i daha ne olsun bulamayanlar var hepsini copemi dokseydim bugun
sen benim yazdigim yorumdan cok kadinin yazdiigi seylerle kafayi yor bence hadi bebeyimNe yapalım , ölelim geberelim erkek erkek erkek diye kavrulalım. Erkek erkek erkek Allah ım iyi ki bir erkek nasip ettin bana diyelim..
Bu nasıl bir yorum,böyle söyleyip olayı normalleştirmek,sanki bir an sesini yükseltmiş.Bu zihniyette olan insanlardan nefret ediyorumyaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
sen sakın yorma belli ki beceremiyorsun. inşallah erkeksindir yoksa içler acısı halin..sen benim yazdigim yorumdan cok kadinin yazdiigi seylerle kafayi yor bence hadi bebeyim
Ya bu arkadaşa neden bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım ki benyaa canim sabrli ol erkekler ac olunca hep bi canavara donusurler benimde esim sakin insandir bende onca sey yapmama ragmen surekli emrler yagdriyo napalim iste erkekler
sen benim yazdigim yorumdan cok kadinin yazdiigi seylerle kafayi yor bence hadi bebeyim
Ciddi misin ? Şaka mı bu ? özür yok mazeret yok ... Konuş o konuyu bastırıp kapatacak aklı sıraÇay yapmis yanina biseyler hazirlamis icelim diyo cildircam ya sanki bisey yapmamis gibi
Çay yapmis yanina biseyler hazirlamis icelim diyo cildircam ya sanki bisey yapmamis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?