Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

allahın izni ile hiç bişrşey olmaz cnm.
sağlıkla kavuşursun bebeğine.
ne kaldı şunun şurasında.
ben normal doğum yapmadım ama
sancının anlaşılmayacak bişey olduğunu sanmıyorum cnm.

nebilim eşim çok paniktir hemen heryeri ayağa kaldırır
bende belki yalancı sancıdır boşa telaşlandırmayayaım derken
geç kalmaktan korkuyorum
ayyy ne kadar zor bu anne olabilmek
ne komplo teorileri kuruyorum
yazınca baya komik geldim kendime :kedi:
anlarım heralde canım o kadar da salakmıyım lmaz:
nebilim bi de ilk ya ayy çok güldüm kendime yaw hahaha

git bakalım cnm.
için rahat etsin. ne diyecek.
bakalım ne zaman emekleyecekler.
benimkide daha oturamıyor hemen devriliyor.
anlamadım oda kafama takılıyor neden oturamıyor diye.

canım benim kendi tecrübem yok ama bu aralar daha anca oturabilir onu da destekle diye biliyorum bence devrilmesi normal kuzenimde yuvarlanıyordu biraz oturunca hop top gibi

kızlar bişey sorcam
doğumdan sonra eve gelenlere bursa da ne ikram edilir
bi adet varmı ????
siz neler ikram ettiniz?

cnm yalancı sancı ile gerçek doğum sancıları farklı olur herhal.
normal doğum yapan birilerine sormak lazım.
evet çok zor gerçekten anne olmak
ben artık kendimi düşünmüyorum
sürekli onu.
doğduktan sonrasıda önceside hep onlar hayatımızda.
anlarsın cnm sancılarını salak falan ne demek öyle
hem kız o kadar basit bişey olsaydı kimse korkmazdı normal doğumdan dimi.
hopppppppp anlamadan doğururdu herkeş

canım benim kendi tecrübem yok ama bu aralar daha anca oturabilir onu da destekle diye biliyorum bence devrilmesi normal kuzenimde yuvarlanıyordu biraz oturunca hop top gibi

destekle oturuyorda desteksiz devriliyor sıpa bilmemki her bebek farklıdır diyorum kafama takmayaya çalışıyorum nasılsa oturur diyorum bakalım ne zaman oturacak.

kızlar bişey sorcam
bi adet varmı ????
siz neler ikram ettiniz?

ben bursada adetleri bilmem cnm.
biz doğumdan sonra gelenlere bebek şekeri verdik.
lokum tutuk o kadar.
şerbet falan verilir herhal
ama ben hiç birini yapmadım.

destekle oturuyorda desteksiz devriliyor sıpa bilmemki her bebek farklıdır diyorum kafama takmayaya çalışıyorum nasılsa oturur diyorum bakalım ne zaman oturacak.

anca canım desteksiz kısa oturması bence normaldir

evet yaa doğumu biraz takıyorum panik kuşu oldum iice :))
ama takmamaya çalışacam herşey çok güzel olacak opuyorumnanaktan

nebilim eylül annelerinde millet hazırlık yapıp dondurucuya koymaktan bahsediyor da dedim ne hazırlığı yawww
ben çikolata ve yapablirsem lohusa şerbeti veririm o kadar dye düşünmüştüm
ama millet sarmalar sarıyor börekler yapıyormuş dondurcuda haha
ayy aman onları kim servis edecek o halde
hem gelenler hep kayınvalidenin eşi dostu
3saat gitmezler bide karınları doyunca kaydirigubbakcemile3
yok anam yok çekemem dır dır dır :kedi:
zaten kaynanam bizden çıkmaz diye düşünüyorum ama derim
kusura bakma ben biraz dinlencem istersen çık kendi evine diye
(alt üst oturuyoruz zaten) gerçi gitse bile 10 dk geçmeden tekrar damlar ama
olsun 10dk 10dk dır hahaha

normaldir inş. cnm.
bende çok paniktim doğumdan önce seni çok iyi anlıyorum cnm.
ama hepi bir çırpıda olup bitecek sonra neden takmışım diyecksin.
ben hiç öyle şeyler yapmadım cnm
o yüzden bilmiyorum.
zaten bursanın yerliside değiliz adetleri pek bilmem yani.
yok cnm lohusa kadının evinde o kadar kalınır mı?
bırak kayınvaliden uğraşsın onlarla.
ama doğumdan sonra kaynanan çıkmaz sizden bencede e malum torun çok seviliyor.

git bakalım cnm.
için rahat etsin. ne diyecek.
bakalım ne zaman emekleyecekler.
benimkide daha oturamıyor hemen devriliyor.
anlamadım oda kafama takılıyor neden oturamıyor diye.

cnm benimde kafama takılıyor niye oturamadı diye.ama yine 2-3 dk oturuyor sonra düşüyor sağa sola heralde kasları alışkın olmadığı için.ama millet bizimki 7 aylık oturuyordu falan diyor bende diyorum niye oturamıyor acaba doruk diye.ya komşumun erken doğan bebeği var dorukla aynı gün doğdu o bile gel gel yapıyor bizim sıpa hiçbişey yapmıyor ya.bitek elimi uzatıp çak deyince elime vurmaya başlıyor başka hiçbişey öğretemedim ya çooook inatıçı çoook.bayram sonuda fakültede kontrolü var bide derlerse niye oturamıyor daha diye.şu 20 günde öğretmem lazım oturmayı yoksa doktorlar onada bişey bulurlar.
cnm yarende dorukta aynı demek daha oturmaya zamanları var.zaten ablam 9.aya kadar oturabilirler 9.aydan sonra oturamazsa sorun vardır diyor yani daha epeyyy vakit var takma kafana.9.ayda bu cadılar vavaş yavaş yürümeye bile başlar belkide.

kızlar bişey sorcam
bi adet varmı ????
siz neler ikram ettiniz?

cnm özel bişeyi yoktur heralde.biz hastaneye gelenlere hastane şekeri,eve gelenlere meyve suyu yanına kurabiye falan çikolata ve kolonya tuttuk.mevlüttede bebek şekerlerinden verdik gelenlere.yani ne verirseniz olur öyle özel bişey yapmanıza gerek yok

evet cnm ya millet hep diyor 7 aylık oturur diye ama benimkide oturamıyor nede bilmiyorum çabucak sıkılıyor. hep sürünme halinde döne döne bütün evi dolaşıyor am emeklemede yok daha bilmiyorum oturamıyorda emekleyemiyorda sürünüyor dönüyor daha bir icraat yok bizimkide gel gel diye ellerimi yapınca oda aynısını yapıyor sürekli ellerime bakıyor aynısını yapmaya çalışıyor ama daha birşey yok bilmiyorum cnm ya hep birşeyler takılıyor işte kafaya şu çocukları büyütene kadarda böyle galiba neden oturmuyor neden emeklemiyor hep birşey var yani. bugün çok mız mız benimki yine hiç yüzü gülmüyor. herşeye hemen sinir olyor olmadık şeyleri alıyor eline elinden alıncada nasıl ağlamk görsen şimdi uyuttum ama zorla. bir süredir iyiydik ne güzel. şimdi yine ne oldu bu kıza anlamadım.

maaşalah yarene bak gelgel yapmaya çalışıyomuş yine bizimkine gösterince kafayı çeviriyor hemen bakmıyor bile bişey öğretecekler diye.elleriyle alkış yaptırıyorum sımsıkı sıkıyor ellerini birbirine değmesin diye.felaket cadı ya heralde aklı erene kadar ne gelgel ne baybay yapar benim cadı.tam oturmadan emekleyemezlermiş cnm ya otursalar emekleyecekler ama bakalım ne zaman

bizimkide sadece gel gel yapıyor işte cnm ya başka birşey yok. alkış yaptırmaya çalışıyorum hemen yumruk yapıyor ellerini. oturma meselesini taktm kafaya bu ara. neden bilmiyorum hep kafaya takacak birşey buluyorum ben ya.bide çok bunaldım bu ara daraldım. depresyondamıyım nedir bide hava kapalı benimkininde keyfi yok bugün onun keyfi olmayınca benimde hiç keyfim olmuyor. ne bileyim işte öyle

kızlar aşılama kesin oldu benim için çok kötü hissediyoruz kendimizi ahmet bey yapacak aşılamayı bulvarda yerim var dedi kapatmamışmıydı orayı o çok korkuyorum ahmet bey daha önce aşılama ve tüp bbeebek yaptımı acaba sanki bu tür bi işte çok uzman değil diye duydum ama ahmet beye güveniyorum adetin 2.günü gidiyorum eşim çok üzülüyor kendini suçlu hissediyor sana bi çocuk vereedim diyor ağlıyorum bende çok yıprandımmm sorun hep bende sanardım ama şimdi işler çok değişti

cnm sıkma canını oturacaklar elbet daha vakti var anlaşılan.yaren kapalı havaları sevmeyecek galiba.en iyisi uyanınca otuttur yareni yanına onunla oyun oyna oyuncaklarıyla.hem oturmaya alışır. bende doruğu uyuttum ama 5 dk bir mızıldıyor gidiyorum yanına üstünden yelpaze ile hava yapıyorum geri uyuyor.uyurken bile beni rahat bırakmıyor.odadan dışarı çıkarmıyor çıktığım gibi basıyor çığlığı hep yanında duracakmışım.mutfağa mama yapmaya bile beraber gidiyoruz 5 dk odada yanlız kalamıyor ya.bende oturtuyorum doruğu bi bakıyorum hemen yatmış yere gitmeye çalışıyor.acaba emeklemeye çalıştıkları içinmi oturmak istemiyor bunlar ya

üzme cnm kendini bebişiniz olunca bütün üzüntüleriniz ağlamalarınız son bulacak siz kendinizi yıpratmayın güçlü olunki herşey yolunda gitsin. ahmet bey illa daha önce aşılama yapmıştır.o kadar televizyonlara bile çıkıp konuşuyor işin ehli olmasa kendine güvenmez.herşeyi önce allaha sonra ahmet beye bırakın inşallah herşey güzel geçer

limoncum geçenlerde doruğa emekleyen bir bebek aldım ona bakıp emeklemeyi öğrensin diye ama işe yaramadı bebeği gerçek sandı bizimki yakalayıp yakalayıp vuruyor yere.biz onu seviyormuş gibi yapıyoruz kötü kötü bakıyor bize.bizimki kıskanç olacak galiba.oyuncaklarını bi çocuk ellese hemen uzanıp istiyor almaya çalışıyor ama bebekle oynamayı beceremedi yaramaz

cnm elbet oturacak ama bir sorun mu var acaba diye insanın kafasına takılıyor işte. evet benim kızım anası gibi kapalı havaları sevmeyecek sanırım ya. bilmiyorum benimkide hep dönüyor fırfır sürünüyor hiç oturası yok.

sevinçcim bi zamanlar çocuk norolojisi arıyordunya dün bulvarda yürürken gördüm ergun du adı 02242472044 bi görüş istersen

cnm hayırlısı ile inş. bebek sahibi olursunuz. sorun sende yada onda ne fark eder. eğer sende olsaydı sorun ne değişirdi. sorun onda olunca ne değişti. birbirinize destek olun. kimsenin dediklerine kulak asmayın. sımsıkı sarılın birbirinize. göreceksiniz bugünlerde geride kalacak. yaşarken insan bazen zorlanıyor hayatta. iç bitmeyecekmiş hiç birşey değişmeyecekmiş gibi bazen hayat ağır geliyor dertler sıkıntılar vs. ama bir süre sonra bunların hiç birini hatırlamayacaksın. bir bakacaksın herşey geride kalmış. siz eşinle birbirinize sıkı tutunun yeterki. sana çocuk veremedim meselesinede hiç takılmayın kaldı ki sorun sendede olabilirdi. herşey allah'tan. biz kullar bazen çaresiz kalıyoruz. dualarımız seninle cnm. inş. kavuşacaksın miniğine. ahmet bey aşılama tüp bebek konularında başarılı olup olmadığını bilmiyorum cnm. araştır bakalım. ne desem yalan olur şimdi. ama yapamayacağı birşey olsa yapalım demezdi diyorum.. muayenehaneyi kapatmış dediler ama bilmiyorum cnm. ben hamileyken hep oraya gittim. sonrasını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…