Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kelebek yaşlı daha tecrübelidir limonun dediyi gibi ben ameliyattan 10 dk sonra uyanmışım eşimle konuşuyoduk ecrin çıktı 10 dk sonrada sen çıktın dedi demekki anestezi uzmanı gayet güzel yaptı işini epidural olayını bilmiyorum tabi uyduruk derken ameliyathane nasıl anlamadım daha önce hiç ameliyathane görmemiştim ben

herkese selam, gecikmeli de olsa ben de hepinizin kadir gecesini kutluyorum.
kızlar valla ben de gelemiyorum ya, bu çocuklar büyüdükçe çok daha fazla ilgi alaka gerekiyor. ilayda çok huysuz bu ara, yeni dişleri çıktığı için çok huzursuz. bir de ramazan, bayram yaklaştı. temizlik, telaş, gelendi gidendi derken gelemiyorum bir türlü. herkes iyi sanırım. mecbure de gelip gitmiş. o da benimle aynı şeyleri yaşıyor. zor yani. çok sabır istiyor. ben geçen sene netin başından kalkmazdım. mamasını ver, altını temizle, anakucağına koy al yanına. şimdi nerde, düz duvara tırmanıyor nerdeyse. Allah sağlık sıhhat versin hepsine de olsun bizlerin görevi onlarla uğraşmak büyütmek. ama sizleri de unutmuş değilim. merak etmeyin diye gelip yazayım dedim.
zelcan doğuma az kalmış, hadi hayırlısı canım. sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
sevinç ve limon sizler de iyisiniz okuduğum kadarıyla, bir sorun yok çok şükür.
ben yine gelmeye çalışırım ama gelemezsem de şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum. bebişleri de çok öpüyorum.opuyorumnanaktan

evet farkındayım son günlerimiz pazar eşim uyuyordu uyandırmak için arkasından sarıldım hadi aşkım kalk artık diye oğlumda ya sarıldı ya kıskandı anlamadım başladın kıpırdanmaya eşim hemen uyandı
ne kadar şanslısın diyor sen hep hissediyorsun hiç yanlız kalmıyorsun oğlumuz hep yanında diyor :)
bence çok haklı anneler doğumu yapıyor işin zor kısmını ama kaymağıda biz götürüyoruz zemuszemus

canım maşallah çok tombik değil oğlum 2770 gram
ama normal güzel dedi ahmet bey çünkü eşimde bende zayıfız çocuğunda tosuncuk olması biraz zordu :) ben şuan 60 kg oldum düşün yani
doğuma kadar 3kg olur biraz da geçer dedi
2 haftada 500 gr civarı alıyoruz ee yanılma payı vs derken normal yani

valla bana da öyle geliyor yanlız eşim yıllık izin almamıştı doğumda alırım diye
onu da kurnaz bi abimiz var o bayramla birleştirmiş ayın 20sine kadar izinli
zaten 2 kişiler o ara doğum olursa nasıl olcak bilmiyorum
ondan sonra da müdür izne ayrılacakmış 1 hafta
anlican sona ve dona kaldık aslında tam sat a göre doğum zamanı izne çıkacak eşim ama bellii de olmaz eğer erken gelirse sıkıntılı geçecek tamamen yanlız kalcam eyvahedigeldismile
gerçi 20 sinden sonra gelirse 3 gün doğum iznini kullanır ama ondan önce gelirse
sorun olacak ofisi bomboş bırakamaz ki
ayın 13 kontrölümüz var bakalım hayırlısı

@İLAYDA: evet canım az kaldı hayırlısıyla erkenden sürpriz yapmazsa
yada 20sinden önce yapmasa yeter :))

slm kızlar,bayram dolayısı ile kimsecikler gelemiyor galiba.bende doruğu uyuttum bir bakayım dedim.
çook yoruluyor artık yaklaşık 1 hafta önce emeklemeye başladı heryeri geziyor nerde yaramazlık orda doruk.uyurken bile emekleme pozisyonunda uyuyor yaramaz.artık göz önünden ayıramaz olduk.bikaçgündürde gezdiriyoruz bayılıyor gezmeye.hele oyuncak magazalarına girdikmi ondan mutlusu yok kızlar.neyse, artık bayramdan sonra görüşürüz kızlar herkese iyi bayramlar

ben de hepinizin ramazan bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum herkese

sevinçcim maşallah doruğa, yaşına gelmeden yürür belki baksana hızlı çıktı paşamız

ben de hepinizin ramazan bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum herkese

sevinçcim maşallah doruğa, yaşına gelmeden yürür belki baksana hızlı çıktı paşamız

inşallah canım ya.bu arada dişlerimiz çıkıyor galiba kaşığa takılıyorlar.inşallah sorunsuz bir şekilde çıkarlar dua edin arkadaşlar ağrısız ateşsiz çıksın dişlerimizzzz

sevinç: maşallah kuzuna erkenden yürüyecek galiba
asıl şimdi koşturcan peşinden iyi form tutarsın artık :)

sevinç: maşallah kuzuna erkenden yürüyecek galiba
asıl şimdi koşturcan peşinden iyi form tutarsın artık :)

evet cnm koşturuyorum zaten eski halime dönmeme 3 kilo kaldı onuda artık doruk emekleyip yürürken veiririm heralde.darısı sizlerin başına inşallah cnm

öyle mi dersin :)
sanırım öyle çocuktu ev yemek aş derken fırsat bulunmuyor sanırım
şimdi bol bol gireyim bari ozaman :))
sende büyüttün kızı maşallah

slm kızlar nasılsınız.uğramaz oldu herkes.bende dorukla uğraşıyorum işte.fakülteye kontrole götürdük bu hafta yine canımı sıktılar.iki kulağındada işitme kaybı var dediler bera testi yapılacakmış kesin emin olmak için.orda işler ağır yürüdüğü için bahar hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum.yarım saat kıpırdamadan uyuması gerekiyormuş tabi bizim sıpa uyursa yapabilecekler.
ayaklarıda iyi basmıyor dedi pedagog.ayak uçlarıylaa yürüyor sürekli yürütece bindirmekten dolayı olabilir kasla kasılmış diyor.zeytin yağı ile sürekli masaj yapacakmışız yürüyüşünü beğenmemiş doruğun.
bide birşey isterken ellerini uzatıp gelgel yapıp veve demesi gerekiyormuş.tabi bizimki onuda yapmıyor.birşey istediğinde bakıp ağlıyor sadece.

bilmiyorum ya herşey yolunda derken hooop o var bu var diyorlar.oysa bana göre sorun yok.ayak ucuyla gidiyor ama çoğu çocuk yürümeyi öğrenirken öyle gider diye biliyorum. zaten dur durak yok emeklemeye başladı ya odada hiç durmuyor hep diğer odalara gitmek istiyor.kafayı her yere çarpıyor olmayacak yerlere girip sıkışıyor,nerde zararlı şey var hepsini buluyor sağolsun.
herkes diyor yürüyünce asıl zorluk diye ama ben keşke yürüse diyorum isterse evi altüst etsin sorunsuz sağlıcakla yürüsünde razıyım her yaramazlığına.

neyse kızlar bizde durumlar böyle.bide diş faslımız var onun zırlamaları sürüyor.yarında aile arasında biş pilavı yapacağız bakalım. umarım herkes iyidir bebişler iyidir.öpüyorum minişleri

haydaaaa ya ben bilmiyorum ama her çocuk aynı zamanda yapamaz bazı şeyleri benim eltimin kızı ondokuz aylık daha tam olarak konuşamıyor bile bişey istediği zaman elini uzatıp ıh ıh yapıyor düşün bu daha on dokuz aylık. benimkide birşeye uzanıyor alini açıp kapıyor bazen bazende senin dediğin gibi bakıp bakıp ağlıyor alamayınca. ve ve falanda demiyor. vermeyince ağlıyor. bizimkide yürütece koydum artık. evi dolanıyor. ama elinden tutunca adım atmıyor yürümüyor. sadece basıyor o kadar. her çocuk aynı ay içinde aynı şeyleri yapacak diye bir şey olur mu? daha yeni yeni oturuyor oda tam olarak değil yalnız bırakamıyorum yıkılıyor çünkü arada ne bileyim çok mu kafa karıştırıyor acaba doktorlar. geçen doktora gittiğimizde yaren basmadı ayaklarını doktor bişey demedi. çok tedirgin belli korkuyor dedi. ama ayaklarını basması lazım falan hiç bişey demedi. bilmiyorum ki fakültemi biraz abartıyor acaba. artı bizimki daha emekleyemiyor sürünüyor. yürütece koyduğumdan beride hiç emekleyesi yok yürüteçle fır fır geziyor. sürüne sürüne her eri dolaşıyor hep zararları buluyor. olmadık şeyleri ağzına sokuyor. bilmiyorum ki ne denir doktor sonuçta onlarda ama daha erken değilmi yürümeleri için . yürüyüşünü beğenmemiş demişsin ya ondan dedim cnm. diş olayı bizde henüz yok deli gibi kaşınmaya devam ağzımızın suyu sürekli akıyor ama görünen bişey yok.

bu ne ya, sen de nerden bulursun böyle antika doktorları sevinçcim yani
daha 7 aylık bebek nasıl doğru düzgün basıp yürüsün, konuşsun Allah'ım yarabbim ya
ne sanıyor bu doktorlar anlamıyorum ki, sanki bütün çocuklar aynı fabrikadan çıkmış gibi aynı zamanda aynı hareketleri yapacak. limoncum doğru söylemiş. her çocuk farklıdır. bak maşallah güzel güzel emekliyor diyorsun, yürüteçte de gidiyor diyorsun. ilaydayı yürütece koyduğumuzda ilk 1 ay hiç gidememişti aynı yerde dönenip duruyordu 1 ay sonra ancak ilerledi ama ayak uçlarında yani öyle de olur ki zaten. sonra yerdeyken biyerlere tutunup kalkmaya başladı. 9 aya girmek üzereyken de kalkıp yürüdü maşallah ama mesela ilayda da konuşma konusunda geri kaldı biraz. gerçi hiç konuşmuyor değil 10 kelime kadar kullanıyor ama yeterli değil. ben endişelendim çocuk gelişim uzmanına götürmüştüm ya, o da endişelenmeyin her çocuk bir olmaz. birden konuşmaya başlar bekleyin dedi. bu çocuk konuşamıyor demek için çocuğun 2,5-3 yaşında olması gerekirmiş. ondan önce tek tek birkaç kelime de söylese yeterli sayılıyormuş. 3 yaşına geldiğinde hala ilerleme olmazsa hemen bir kreşe verirsiniz yaşıtlarıyla oynarken dili de gelişir korkmayın dedi. yani olmazsa da öyle yapıcam. inşallah o zamana kadar açılır, gelişir konuşması.
yani demek istediğim her doktor farklı değerlendiriyor, biz fakülteye götürsek kimbilir bize neler derler, o yüzden hiç sevmiyorum o fakülteyi, Allah düşürmesin, mecbur bırakmasın inşallah.
işitme problemini nasıl teşhis ettiler onu bilmiyorum, daha önce sormuştum sana seslenince bakıyor, uyurken bir tıkırtıya uyanıyor demiştin, bu çocuk doktorun bahsettiği kadar duymuyor olsa nasıl bunları yapar orası da ayrı konu. şimdi sana başka doktora da götür diycem ama sen de bıktın valla doktor doktor dolaşmaktan. neyse işitme testini bir yaptır bakalım, bir sorun varsa erkenden önleminizi alırsınız, ama çok ciddi bişey değildir bence. yürüme ve konuşma konusunda ise daha çok erken o konuda sakın endişe etme. en az 1 yaşını bekle hatta 13-14 ay. 18 ayda bile yürüyen bebekler var. yani diyorum ya çocuğuna göre değişiyor. sen sıkma canını. diş partiniz de hayırlı olsun bu arada. inci gibi olsun paşamızın dişleri inşallah.
ben de bu aralar şu dişlerden çok dertliyim. 14 üncü dişimiz de çıktı. bu son çıkanlar köpek dişler ama o kadar zorladı ki, azı dişlerde bile bu kadar zorlanmamıştı. şimdi altta 2 köpek dişimiz var epey kabardılar. onlar da çıkarsa geriye 4 dişimiz kalıcak 2 yaş civarı da onlar çıktı mı ohhhh diyecem yani. şu dişler bebekleri çok zorluyor kızlar ya, en azından benimkini çok zorladı. çok ateş, ishal kusma falan olmadı çok şükür gerçi ağrı kesici veriyoruz ama bazı bebekler çok daha kötü oluyormuş. ama ilaydada çok mızmız oluyor o dönemde ve geceleri ağlayarak uyanıyor ağrı yapıyor demekki. zor valla çocuk büyütmek. zelcancım evet büyüyor benim cimcime ama gel de bana sor. bazen çok bunalımlara giriyorum, eşime patlıyorum, isyan ediyorum. aslında çok yanlış ama işte insan tutamıyor kendini. şükretmemiz lazım biliyorum, inşallah bundan sonrası daha iyi olur. o yüzden bu aralar internete falan da giremiyorum kızlar ya gündüz de uyasa bile hemen uyanıyor yarım saat içinde ben makineye 2 çamaşır, 2 bulaşık atmamla uyanması bir oluyor eskiden en azından uyudu mu 1-1,5 saat uyurdu gündüzleri ben de buralara gelip sizlerle sohbet ederdim ama bu ara dişlerden sanırım malesef çok kısa uyuyor. neyse inşallah hayırlısıyla biter şu diş faslımız da daha sık geliriz. mecbure de yok. onunki de diş çıkarıyor herhalde. kız çocuklar daha mı mızmız oluyor ne kafamçokkarıştı

evet canım yaa daha kaç aylık
benim eltimin kızı 16aylık hala yürüyemiyor elini tutarsan anca öyle
yoksa ya emekliyor ya sürünüyor
bu birkaçgündür biraz daha iyimiş ama o mayıs ta yaşını doldurdu
aradaki farka baksana !!!
gerçekten dr bayaaa abartmış
nedir senin bu dr lardan çektiğin :)

bizde de büyük bi ihtimal annem gelecek !!!
ptesi kontrölümüz var ahmet beyin demesine göre bilet alacak
bi yandan çok seviniyorum
bi yandan kızkardeşim yanlız evde kalacak diye içime de sinmiyor
bakalım ptesi ne dicek ahmet bey
çatı muayenesi de olacağızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…