- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.461
kızlar günaydın 20 haftalarda ayrıntılı ultrason çekiliyomuş
o nerde çekilecek?
medikalde var mı?
ahmet bey mi çekiyo başka dr a mı yönlendiriyo?
psilokum sağol canım verdiğin bilgiler için....
ahmet beyin muayenahanesi kapandığı için nerde nasıl yapacak bilmiyorum...bugün randevum var sorarım beni de uyku tutmadı sezeryanı kafamda kurdum ha bire kesip biçtirdim baktım olmuyo kalktım yataktan eşimi de uyutmamazlık yapmamak için....bebek bile hissetti kıpırdanıp durdu.....
hayırlısı allahtan artık....
ben geldim zelcan
yaw bu ahmet bey evine gitmiyo mu
yedide nası orda oldu
@psilokum: geçmiş olsun canım umarım yakın zamanda geçer
slm kızlar nerelerdesiniz.. daha önce fizik doktoruna gideceğimi söylemiştim. bel ağrılarım için. gerekli ölçümler vs yapıldı. doktor epiduralle katiyyen ilgisi yok dedi. bir iğne ve eğzersiz verdi. hamileleik döneminde bel kasları fazla kullanılmadığından zayıflıyormuş bu nedenle eğilip doğrulurken ağrı yaşıyormuşum.. görüşmek üzere..
kızlar nerelerdesiniz, ben de ilaydayı uyuttum bir bakayım dedim.
uyanınca çıkıcam, annemlere gidicem, gitmeden size bakayım dedim ama kimseler yok.
mecbure nerelerde ya, sık sık geliyordu o
ya ecrinden fırsat bulamıyor, ya da yine bilgisayar veya internet gitti.
çünkü geçengün öyle bişeyden bahsediyordu, gelemezsem bilgisayarla alakalı olabilir merak etmeyin diye özelden yazmıştı bana. iyi olsunlar da arada gelse de olur.
sevinç ne yaptı acaba, doruk iyileşti mi ki
limoncım sen nasılsın, yaren nasıl, huysuzluğu geçti mi
o bahsettiğin doktor arif bey zannettim biranda ve ben memnunum siz de gidip bir deneyin diyordum ya arada o yüzden sebep olmuşum gibi kötü hissettim bir anda ama neyse ki değilmiş. yeni doktorunuz da hayırlı olsun inşallah birdaha değiştirmek zorunda kalmazsınız.
ham,le arkadaşlar sizde durumlar nasıl, sıcaklarda çok zor oluyordur sizin için ama az kaldı dayanın.:teselli:
limoncum ilaydanın fotolarına yaptığın güzel yorumlar için çok teşekürler canım. oraya yazdım ama belki tekrar bakmazsın diye buradan da teşekkür edeyim dedim. sen de limon çiçeği yarenin son fotolarını yollarsın birara özelden canım.
ne kadar büyümüştür kimbilir prenses opuyorumnanaktan
@ilayda: eee sonlara yaklaştık hava da malum tabii biraz zorlanıyor insan ama 1 ay içinde kuzumu kucağıma alcağım diye de ayrı bi heycan korku telaş da yok değil
mübarek ramazanda var günler nasıl geçiyor anlamıyorum
uykular zaten zor uyuyabiliyorum soluma yatınca hiçç rahat edemiyorum
sağıma yatmamı da oğlum istemiyor tekme tokat girişiyor hahaha
düz de ahmet bey yatma diyor
yakında ayakta uyucam haha
onu da bir iki saat sonra tekrar sahura kalkıyorum eşim için
sanra tekrar yat tekrar 8 gibi işi için kalk tekrar yat
gerçi şimdiden uyku bölünmesine alışmış oluyorum malum kuzucuk doğunca
çokk uykusuz kalacakmışız :)
ama şikayet etmemeliyim bunların sonunda mükafatım çok büyük olacak
kuzumu kollarıma alınca hiçbirini hatırlayacağımı sanmıyorum :)
@limon: büyümüştür canım da senin hep gözünün önünde ya büyümemiş gibi geliyordur
yok mu eski resimleri kıyasla bak nasıl büyümüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?