Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

sevinçciğim çok geçmiş olsun
allah korumuşş....
dediğin gibi alerjide şoka da girebilirdi....
aşılarda en çok yumurta ve soyaya alerjisi olanlarda oluyor....
bence şimdiden bir alerjik hastalıklar doktorlarından birinin kontrolüne girin....
testleri de orda yaptırırsınız....çok geçmiş olsun...
en azından alerjik bünyeli olduğunu öğrendin...
beterini yaşatmasın rabbim korusun

kızlar günaydın 20 haftalarda ayrıntılı ultrason çekiliyomuş
o nerde çekilecek?
medikalde var mı?
ahmet bey mi çekiyo başka dr a mı yönlendiriyo?

ayrıntılı ultrasonu ahmet bey yapıyor.aynı ultrason cihazıyla uzun süren bir ölçüm herşeyi tek tek ölçüyor. muayenehanesi varken nerdeyse 3 kere ayrıntılı ultrason yapmıştı ahmet bey bize. sıra olmadıuğı günlerde herşeyini uzun uzun incelerdi. hatta bir keresinde kalbini uzun süre inceleyince korkmuşltuk problem var sanıp. doktor beyde yok ortalık sakinken güzel güzel inceliyorum demişti.gerekli görürse ultrason uzmanına yönlendiriyor ya da sen istersen ille o zaman gönderiyor. ahmet beyin ultrasonu iyidir.ben ona güvenmiştim başka uzmana gitmemiştim ayriyetten.

şeker yükleme testini sormuşsun o zaten medicalde yapılmıyor diye hatırlıyorum. kızılayda yaptırmıştım ben. fiyatıda uygundu orda zaten. aç gidiyorsun. bir sıvı içiyorsun yine 1 saat aç bekliyorsun. o yüzden sabah erken gitki uzun süre aç kalma. ben 11 gibi gitmiştim. kızılaydan çıkarken gözlerim görmüyordu artık :)

kızlar bugün kızım için akik kurbanı kestik allahım kabul eder inşallah.. :Saruboceq:

psilokum sağol canım verdiğin bilgiler için....
ahmet beyin muayenahanesi kapandığı için nerde nasıl yapacak bilmiyorum...bugün randevum var sorarım beni de uyku tutmadı sezeryanı kafamda kurdum ha bire kesip biçtirdim baktım olmuyo kalktım yataktan eşimi de uyutmamazlık yapmamak için....bebek bile hissetti kıpırdanıp durdu.....
hayırlısı allahtan artık....

kızılay bana çok uzak...büyük ihtimal oturduğum yere yakın bir merkezde yaptırırım....daha evvel gizli şekere baktırdığım için nasıl yapılıyor biliyorum...ben de o zaman erken gitmiştim....zaten açlığa oldum olası tahammülüm yoktur...

günaydın kızlar a.s.
hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

şeker yüklemesi yaptıracaklar, boşuna para vermesinler derim aile hekimliği kapsamında bağlı bulunduğunuz sağlık ocağında tamamen ücretsiz yaptırabilirsiniz! sabah aç karında gidiyorsunuz parmağınızdan açlık şekerinizi ölçüyorlar, sonra eczaneden aldığınız 50 yada 100 gr (artık doktor hangisini istediyse) glikozu yaklaşık bir bardak suyla karıştırıp içiyorsunuz bir saat daha bekleyip kan veriyorsunuz. hatta ben açlık şekerimi ölçtürdüm glikozu iş yerime gelip içtim tam bir saat sonra sağlık ocağına geri dönüp kanı verdim beklemek istemedim orda kaydirigubbakcemile3
eviniz yada iş yeriniz yakınsa sizde öyle yapabilirsiniz :1rolleyes:
Kızılay'a gelince, Kızılay zaten devlet hastanesine bağlandı yani kızılay bildiğimiz kızılay değil artık devlet hastanesi poliklinikleri ile hizmet veren kuruma dönüştü istesenizde şeker yüklemesi yapmazlar artık orada a.s.

aaa benim de randevum var bugün saat 7de
belki karşılaşır saatlerimiz uyuyorsa :)
ben medicalde yaptırmıştım 50lr ya ama sağlık ocağı ücretsiz yapıyorsa daha ii tabi
öyle aç olman önemli değil demişti ahmet bey
akşam 7 gibi muayeneden sonra glikozu içtim 1 saat sonra kan verdim ve ondan 1 saat sonrada sonuçları aldım
tekrar tekrar gitmemek için biraz uzun bir akşam oldu ama olsun

@psilokum Allah kabul etsin canım

@sevinç: geçmiş olsun ii fark etmişsiniz de artık ona göre önlemler alırsınız

bu arada bebişim iyiymiş
340 g olmuş
yalnız 2 hafta sonra bebek halini alcakmış
o zaman kime benzediğini anlarız dedi
bu resimde burnu büyük geldi bana
sizde de öle oluyo mu

ben geldim zelcan
yaw bu ahmet bey evine gitmiyo mu
yedide nası orda oldu

haha sanırım evide oraya taşıdı

akşam 6dan sonra muayenehane gibi özel hastalarını alıyor canım
saat 8e kadar filan

MAŞALLAH yavruna
aa bize hiç demedi bana yada eşime benzedğini

bizimde burnumuz büyük gibi duruyor
onun için kimse demiyor aa burnu bana çekmiş diye
hahah daha çok gözleri ben yanakları sen gibi
burnu kimse sahiplenmiyor
bilmiyorum artık

slm kızlar nerelerdesiniz.. daha önce fizik doktoruna gideceğimi söylemiştim. bel ağrılarım için. gerekli ölçümler vs yapıldı. doktor epiduralle katiyyen ilgisi yok dedi. bir iğne ve eğzersiz verdi. hamileleik döneminde bel kasları fazla kullanılmadığından zayıflıyormuş bu nedenle eğilip doğrulurken ağrı yaşıyormuşum.. görüşmek üzere..

canım çok geçmiş olsun, bel ağrısı kötüdür bilirim. kendine dikkat et sen, ters hareket yapma, ağır kaldırma sakın. bi de belini üşütme sakın. egzersizlerini de ihmal etme. şimdi bi de bebeğin var daha zor. inşallah düzelir biran önce.

kızlar nerelerdesiniz, ben de ilaydayı uyuttum bir bakayım dedim.
uyanınca çıkıcam, annemlere gidicem, gitmeden size bakayım dedim ama kimseler yok.

mecbure nerelerde ya, sık sık geliyordu o
ya ecrinden fırsat bulamıyor, ya da yine bilgisayar veya internet gitti.
çünkü geçengün öyle bişeyden bahsediyordu, gelemezsem bilgisayarla alakalı olabilir merak etmeyin diye özelden yazmıştı bana. iyi olsunlar da arada gelse de olur.

sevinç ne yaptı acaba, doruk iyileşti mi ki
limoncım sen nasılsın, yaren nasıl, huysuzluğu geçti mi
o bahsettiğin doktor arif bey zannettim biranda ve ben memnunum siz de gidip bir deneyin diyordum ya arada o yüzden sebep olmuşum gibi kötü hissettim bir anda ama neyse ki değilmiş. yeni doktorunuz da hayırlı olsun inşallah birdaha değiştirmek zorunda kalmazsınız.

ham,le arkadaşlar sizde durumlar nasıl, sıcaklarda çok zor oluyordur sizin için ama az kaldı dayanın.:teselli:

limoncum ilaydanın fotolarına yaptığın güzel yorumlar için çok teşekürler canım. oraya yazdım ama belki tekrar bakmazsın diye buradan da teşekkür edeyim dedim. sen de limon çiçeği yarenin son fotolarını yollarsın birara özelden canım.
ne kadar büyümüştür kimbilir prenses opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnm ya evet bugünlerde ne gelen var ne giden topic çok sessiz kaldı. ilayda nasıl dişler ne durumda huysuzluğu geçtimi.
mecbure ve sevinç yok ne zamandır onlarıda merak ediyorum.
iyidirler inş.
kızım iyi maşallah diyim canım ya.
çok şükür hep böyle olsalar
yok arif bey değil cnm. ben ona istedim sonra onda randevu yokmuş.
sonra başka doktora gittik dediğim gibi memnun kaldım. şimdi içim rahar çok şükür.

maşallah canım çok tatlı. rica ederim.gönderirim canım. herkes büyümüş diyor ama bana hiç büyümüyor gibi geliyor teyzesi.

@ilayda: eee sonlara yaklaştık hava da malum tabii biraz zorlanıyor insan ama 1 ay içinde kuzumu kucağıma alcağım diye de ayrı bi heycan korku telaş da yok değil
mübarek ramazanda var günler nasıl geçiyor anlamıyorum
uykular zaten zor uyuyabiliyorum soluma yatınca hiçç rahat edemiyorum
sağıma yatmamı da oğlum istemiyor tekme tokat girişiyor hahaha
düz de ahmet bey yatma diyor
yakında ayakta uyucam haha
onu da bir iki saat sonra tekrar sahura kalkıyorum eşim için
sanra tekrar yat tekrar 8 gibi işi için kalk tekrar yat
gerçi şimdiden uyku bölünmesine alışmış oluyorum malum kuzucuk doğunca
çokk uykusuz kalacakmışız :)
ama şikayet etmemeliyim bunların sonunda mükafatım çok büyük olacak
kuzumu kollarıma alınca hiçbirini hatırlayacağımı sanmıyorum :)

@limon: büyümüştür canım da senin hep gözünün önünde ya büyümemiş gibi geliyordur
yok mu eski resimleri kıyasla bak nasıl büyümüştür

valla cnm doğumdan korkuyorsan hiç korkma tatlım benim son bir ay gece uykulaım kaçıyordu korkudan doğumu düşünmekten. boşunaymış herşey bir çırpıda gelip geçiyor. sonrası zor tatlım büyütmek zor. hani derler ya doğuran mı anne büyüten mi beno sorunun cevabını buldum kesinlikle büyüten doğum evet ağrı sızı zor ama gelip geçiyor unutuluyor hiç gözünde büyütme bebişi kucağına verdikleri an bütün acıların diniyor muhteşem bir duygu yaşadığın zaman bana hak vereceksin.

herkes büyüdü diyor tabi büyüyorda annelere kuzuları hep küçücük geliyor daha.

kızlar gelemiyorum ne zamandır temizliğe başladım annem doruğa bakıyor ben ev temizliyorum.doruk iyi çok şükür.ayaüında hafif şişlik var daha ama zamanla geçecek heralde.emeklemeye çalışıyor artık istedi,ği her yere yarı emekleye yarı sürüne gidiyor zaptetmek zorlaştı nerde yaramazlık oralara gidiyor.yürüdümü yandım yani kızlar.herkes iyidir inşallah öpüyorum kuzucukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…