Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar nasılsınız bende hep giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum bende çok kötü durumdayım eşime varikosel ameliyatı dedi doktor ne yapıcamızı bilemiyoruz

eşine keçiboynuzu kürü yap canım. ayrıntısını bu sitede erkek infertilitesi bölümünden bakablirsin. hem oradaki benzer durumda olan arkadaşlara da bir danış. eşleri bu ameliyetı olan, sonuç alan almayan kişiler vardır onların fikirlerini de alırsın vereliniortak

ah mecbure ah, sen nerelere kayboldun yine sen de gel bir ses ver yeter.
ben de artık eskisi kadar girip yazamıyorum nerdeee
ilayda gündüz 30-45 dak. arası uyuyor
o zaman da ancak birkaç işimi hallediyorum,bazen girip bakıyorum ama yazan olmayınca ben de yazmıyorum ya da sadece okuyorum yazmaya fırsat kalmadan uyanıyor cadı kaydirigubbakcemile

limoncum geçmişi okuyorsun sanırım

bir de gizliden okuyan misafirimiz var

neyse canım ben çıkıyorum, görüşürüz inşallah

limonnnn gördüm seni, nerelerdesin ya, çok merak ettik bir ses ver. nasılsın, yaren nasıl

iyiyim cnm ya yarende iyi ama iş güç fırsat yokki temizliğe kalktım benim cadıyla ne kadar iş olursa bide hareketlendiler artık 5 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor inan zaman ayırıp bir türlü yazamıyorum akşama kaar üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyorum ya eskisi kadar çok gelemiyorum. geçmişi okumaya çalışıyorum yok okuyamıyorum illa bi arıza çıkartıyor hanım. sen nasılsın ilayda nasıl canım.

Kızlar peki çocuk dr.özlem köroğlu balcı yı tanıyan varmı dün ben kızımı ona götürdüm baya ilgiliydi ama yinede memnun kalıp kalmadığınızı birilerinden daha duymak istiyorum

Kızlar peki çocuk dr.özlem köroğlu balcı yı tanıyan varmı dün ben kızımı ona götürdüm baya ilgiliydi ama yinede memnun kalıp kalmadığınızı birilerinden daha duymak istiyorum

biz hastanedeyken o kontröl etmiştş oğlumu
hatta sevmişti oğlumu :) ama yorum yapabilecek kadar bilgim yok

kızlar siz hangi çocuk dr. götürüyorsunuz yavrucakları ??????

ve siz [her ay B]kaydirigubbakcemile3[/B]orda mı kontröl/ aşı yaptırıyorsunuz yoksa sağlık ocağında mı ???
ikiside her ay gel dedi ama birini tercih etmem gerek bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

limonncum özledik seni ya nerelerdesin arada gir ses ver böyle.evet yaramazlardan vakit kalmıyor gerçekten.bende doruk uyuyunca giriyorum bakıyorum sadece.yarende iyidir inşallah.kocaman kız olmuştur oda artık ya öp benim için

Merhaba arkadaşlar bende ahmet bey ile ilgili yorumlarınız okuyayım dedim ben acıbademe gidiyorum doktorum oraya geçtiği için tabi fiyatları gözümü korkutuyo ama bakalım bu arada HAKSEVER ben sayfayı ilk gezdim ama senin sıkıntınada denk geldim yaşın kaç bilmiyorum ama üzülme herşey yoluna mutlaka girecektir aşılama ile olmazsa tüp bebek yöntemi var öle değilmi benim tanıdıklarım 15 yıl bekledi 15 yıl olmadı bebekleri ama şimdi bir kız bir erkek fırlamamı fırlama tatlımı tatlı 2 yaşında çocukları var hiç canını sıkma hatta yine bilmiyorum ilk aşılamanmıydı bu ama bikaç denemeden sonra oluyomuş bizim arkadaşlardan biri 3. aşılamada mı ne hamile kaldı 36 sında onunda şimdi 2 yaşında oğlu var canını sıkma sakın herşey güzel olacak hiç tanışmasakta benimde dualarım seninle üzülme sakınn gtamam mı...

canım ben eskiden medical park arif canana götürüyordum
şimdi de anadolu hastanesine gülder özkana götürüyorum
ikisi de çok ilgili ve tecrübeli doktorlar, tavsiye ederim.
aşılarını sağlık ocağında yaptırıyoruz, hiçbir sorun olmuyor.
zaten 9 aylık olana kadar falan her ay gidiliyor kontrole
1 yaştan sonra 3 ayda 1, biz en son temmuzda gitmiştik
şimdi bi de kasımda gidicez. büyüyünce çok sık gitmeye gerek kalmıyor
ama tabi hastalık vs bişey olur o durumda yine götülür.

canım seni anlıyorum ben de aynı durumdayım valla haklısın. büyüdükçe işler daha da zorlaşıyor. daha fazla vakit ayırmak gerekmiyor,eskiye göre uykuları daha azalıyor. valla ben de iyi sayılırım canım uğraşıyorum, ilayda da iyi çok şükür. sadece havalar soğudu eskisi kadar dışarı çıkamadığı için çok sıkılıyor, bugün hava düzeldi de biraz parka götürdük, iyi oldu hava almış oldu

ahmet yılmaza gidip aşılama yaptırıpta hamile kalan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı(((((

ya doğum derdi bitti şimdi bebek başladı
doğum yapan arkadaşlar doğru mu medical işitme testi yapmıyormuş
çoğu hastane doğar doğmaz yapıyormuş
şimdi nerde yaptırcam ben bunu

ya doğum derdi bitti şimdi bebek başladı
doğum yapan arkadaşlar doğru mu medical işitme testi yapmıyormuş
çoğu hastane doğar doğmaz yapıyormuş
şimdi nerde yaptırcam ben bunu

evet cnm medical işitme testini yapmıyor başka yerde yaptırın diyor.biz zübeydede yaptırmıştık bir tanıdık vasıtası ile temiz çıkmıştı fakat şimdi fakültede yapıyorlar sorun var deniyor bende anlamadım yani.bahar hastanesi 6 aya kadar bebeklere ücretsiz yapıyor diye duydum bi araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…