- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #5.661
kızlar nasılsınız bende hep giriyorum kimse olmayınca çıkıyorum bende çok kötü durumdayım eşime varikosel ameliyatı dedi doktor ne yapıcamızı bilemiyoruz
limonnnn gördüm seni, nerelerdesin ya, çok merak ettik bir ses ver. nasılsın, yaren nasıl
Kızlar peki çocuk dr.özlem köroğlu balcı yı tanıyan varmı dün ben kızımı ona götürdüm baya ilgiliydi ama yinede memnun kalıp kalmadığınızı birilerinden daha duymak istiyorum
iyiyim cnm ya yarende iyi ama iş güç fırsat yokki temizliğe kalktım benim cadıyla ne kadar iş olursa bide hareketlendiler artık 5 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor inan zaman ayırıp bir türlü yazamıyorum akşama kaar üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyorum ya eskisi kadar çok gelemiyorum. geçmişi okumaya çalışıyorum yok okuyamıyorum illa bi arıza çıkartıyor hanım. sen nasılsın ilayda nasıl canım.
biz hastanedeyken o kontröl etmiştş oğlumu
hatta sevmişti oğlumu :) ama yorum yapabilecek kadar bilgim yok
kızlar siz hangi çocuk dr. götürüyorsunuz yavrucakları ??????
ve siz [her ay B]kaydirigubbakcemile3[/B]orda mı kontröl/ aşı yaptırıyorsunuz yoksa sağlık ocağında mı ???
ikiside her ay gel dedi ama birini tercih etmem gerek bilmiyorumkismile
iyiyim cnm ya yarende iyi ama iş güç fırsat yokki temizliğe kalktım benim cadıyla ne kadar iş olursa bide hareketlendiler artık 5 dk. yalnız bırakmaya gelmiyor inan zaman ayırıp bir türlü yazamıyorum akşama kaar üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyorum ya eskisi kadar çok gelemiyorum. geçmişi okumaya çalışıyorum yok okuyamıyorum illa bi arıza çıkartıyor hanım. sen nasılsın ilayda nasıl canım.
arkadaşlar medicalde 50gr şeker yüklemesi yaptıran var mı fiyatını öğrenmek istiyorum da.
canım ben yaptırdığımda 48lr idi yine aynıdır bence bizimde çok olmadı sayılır
Teşekkürler canım. Sağlık ocağında ücretsiz, medicalde biraz pahalı geldi.
ya doğum derdi bitti şimdi bebek başladı
doğum yapan arkadaşlar doğru mu medical işitme testi yapmıyormuş
çoğu hastane doğar doğmaz yapıyormuş
şimdi nerde yaptırcam ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?