Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inşallah canım yakında iyi haberler veririm.. çok sağol.. hamilelerin duası kabul olurmuş a.s.

yapraknil canım bu mesajı sana cevaben yazmışım.güzel haberi vermek için 4 ay daha beklemem gerekiyormuş :) sonunda bende bir anne adayıyım ve doktorum ahmet bey.

arkadaşlar,anne adayları ve ahmet yılmaz'a gidenler gelişmelerimizi burdan takip edelim. hemde birbirimizin tecrübelerinden yararlanırız.

ben ahmet beye gittiyimde 7 aylık hamile olmama rağmen bebeyim 6 buçuk aylık gelişimindeymiş bende iki haftalık bi gerileme olmuş gebelik zehirlenmesi yüzünden önceden gittiyim doktor anlamadı yada beni geçiştirdi diyelim beni jimerde bi doktora yönlendirdişehir dışındayım diye pazar sabahıydı kabus gibi bi gece geçirdikten sonra sabah kaltığımda dudaklarımı bile kıpırdatamadım o kadar şişmiştim inanın bana futbol topundan büyük olmuştu suratım arkadaşım hemşire çağırdım tansiyon ölçtürdüm 14_9 çıktı doktoru aradım jimere gittim tansiyon ölçtüler 12_8 çıktı eve geldim ölçtüm 14_9 çıktı doruğa gittim 16 _10 bekledim orda beş dakka 12_8 eve geldim tansiyon 15_10 doktoru aradım jimere git yatış yaptır dedi gittim beni başka bi doktor muayene etti en son ne zaman doktora geldiyimi sordu bende bi hafat önce dedim nasıl anlamaz iki haftalık bi gerileme var dedi bebeyin suyu bitiyo dedi kasılmaların başladı erken gelecek dedi gebelik zehirlenmesi yaşıyosun hemen fakülteye git dedi gece yarısı jet hızıyla fakülteye gittik sağlıklı bi hamilelik geçirdiyimi zannederken erken doğum bebeyin ölmesi benim hayati tehlikem derken ben tamamen göçtüm fakültede başıma iki doktor bi hemşire dikildi eşimi içeri almıyolar beni çıkarmıyolar o gece allahım dedim bebeyim gidecekse benimde canımı al kuvöz yok dediler burda doğum yaparsan bebek ölebilir dedi şehir dışına çıkalım dedik eşime demişler anneyi kaybedebiliriz sonra sabah doktor bana medical parkta boş kuvöz bulunduğunu orda bi doktorla görüştükllerini beni beklediklerini söylediler apar topar gittik hemen muayene etti doplere aldı ahmet bey ve gördüyüm an içime bi güven duygusu geldi bendende bebeyin durumunu hiç saklamadı çok sakin ve rahatlatıcı bi ses tonuyla anlattı herşeyi bütün olasılıkları her duruma beni hazırladı bebeyin ciyerleri için iğne yapıldı iki gün bebeyimde dirençli çıktı 10 gün yattık hastanede sonra sezeryan sonrada melek kızım dünyaya geldi:) 18 nisan 2009 o günü ölene kadar unutamam gözlerimi açar açmaz bebeyimi sordum evet hayatta dediler o anki mutluluğumu anlatamam ve inananın bana anlattıkça gözlerim doluyo ben bi hafta sonra gittiyimde dikiş aldırmaya bebeyimi sordu ve ben sadece 10 günlük hastasıydım çok uzun oldu ama kızlar ben önce allaha sonrada ahmet beye borçluyum kızımın ve kendi hayatımı bide hüseyin bey vardı kızımın 25 gün boyunca kuvöz doktoru:)

evet canım ya. herşeyin zamanı var demek.
inşallah hayırlısıyla alırsın yavrunu kucağına. Önce Allah'a sonra ahmet beye güven canım.

canım gerçekten çok acı günler yaşamışsın. Allah birdaha yaşatmasın. evladın sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah. neyse ki iyi bir doktora denk gelmişsin ve yavrun ve sen kurtulmuşsunuz.

allahıma binlerce kere şükürler olsun gayet sağlıklı ve çok cadı bi kız oldu teyzesi:)ben yaşadım allah kimseye yaşatmasın hastanede karşılaştığım gebelik zehirlenmesi yaşayan anneler var ve hepside eski doktorlarından şikayetçiydi

Medikalde Ahmet yılmaza gitmek istiyorum ben de , muayene , tahlil, doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? emekliği sandığına bağlıyım

Medikalde Ahmet yılmaza gitmek istiyorum ben de , muayene , tahlil, doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? emekliği sandığına bağlıyım

canım ahmet beyin muayenesi 30 lira.testler için ayrıca ücret ödüyorsun.tam kan testi ve idrar testlerinden önceden ücret almıyorlardı ama şimdi bilmiyorum. ben son gittiğimde beta hcg bakıldı.bu test için 22 lira ödedim. daha önce arkadaşlardan doğum için 500-600 lira gibi bir ücret aldıklarını duymuştum. doğum yapanlar bilgilendirirse daha iyi olur tabi.

ben 4 buçuk ay önce medicalde yaptım doğum 750 lira ödedik ama sezeryanla doğurdum ben normal doğum fayatları farklı olurmu onu bilmiyorum

ben 4 buçuk ay önce medicalde yaptım doğum 750 lira ödedik ama sezeryanla doğurdum ben normal doğum fayatları farklı olurmu onu bilmiyorum

mecbuecim sen hatırladığım kadarıyla hastanede de yatmıştın.oda masrafları ne kadar tutuyor merak ettim ?

ben 10 gün yattım hastanede doğumdan sonrada iki gün epeyi yatmışım yaa:) toplam 750 lira ödedim ben ama normal doğum daha ucuz mu onu bilmiyorum ben özel oda tutmamıştım tek kişilik özel odalara fark ödüyosun ama ne kadar onu bilmiyorum yalnız şunu söyleyim ben 5 kişilik odada bile yatmaya razı olurdum doktor ahmet bey gibi mükemmel bi doktor olduktan sonra

canım benim yaa allah bidaha yaşatmasın o günleri inşallah.. evet ahmet bey doktorluğunun yanında aynı zamanda harika bir insan

canım benim yaa allah bidaha yaşatmasın o günleri inşallah.. evet ahmet bey doktorluğunun yanında aynı zamanda harika bir insan

evet bencede ahmet beyden hakaret işittim diyen insanlara ben inanamıyorum onu ya çileden çıkardılar yada doktoru karıştırdılar ya çok enteresan arkadaşlar diyer topiktekiler insanın aklına farklı şeyler geliyo bu kadar savunma falan:hooray:

canım o topicteki arkadaşlar hep öyle..birileri gider birileri gelir yerlerine. acayip savunma. ne kadar çok şikayetçi insan var oysa.ateş olmayan yerden duman çıkmaz değil mi?

neyse önemli olan bizim mutluluğumuz değil mi? çarşamba günü keseyi görmeye gideceğiz. inşallah herşey yolunda gider.

ha bu arada ahmet beyin hakaret edeceğini sanmam.çileden de çıkmaz en fazla kızgın konuşur diye tahmin ediyorum.adamcağızın sinirleri alınmış sanki

ben kızgın olabileceyini bile sanmıyorum ya hastalar yumuşak hemşirelere öyle ya orda çalışan portırlara bile o kadar mütevazi ki ne bileyim adam gerçekten aldırmış sinirleri diyer topicte geçmişi okudumda hepsi zaman ayırmadığından ve bilgi vermediyinden şikayetçi farkındaysan ahmet beye bişey sormadan sana ne olup ne olmayacağını iyi ve kötü yönlerini sana olduğu gibi anlatıyo önemli olanda budur benceakannehir

bu arada sevindim keseyi görmeye gidicekmişsin hadi hakkında hayırlısı olsun inş çok şanslısın hamileliyin en başından itibaren iyi bi doktorun olcak ben hastanede yatarken hemşireler bile söyledi çok iyi bi doktor dişye onlardanda duyunca aklımda hiç şüphe kalmadı

evet canım.inşallah hep öyle kalır.ülkemizin bu tür insanlara ihtiyacı var. bir kaç kere annemi zübeyde hanıma götürmüştüm.ordaki bir kaç kadın doktordan dayak yemediğim kaldı. oysa bende sağlık sektöründe çalışıyorum ve hastalarımızdan hep bu şikayetleri duyuyorum.

bende şevket yılmazda bi tahlil için bi doktora gittim bir asık surat bir kızgınlık yani bilmiyorum doktor işi çok zor keşke ben çok önceden buraya üye olsaydımda zamnında deyiştirseydim ama kısmet işte

sağlık olsun canım.diğer bebişlerinde çok daha bilinçli olacaksın inşallah.

ben çok heycanlıyım :)

sağlık olsun canım.diğer bebişlerinde çok daha bilinçli olacaksın inşallah.

ben çok heycanlıyım :)

diğer bebiş olurmu bilmiyorum aynı hastalığın tekrarlama ihtimali varmış bebeyim çok şanslıydı çok küçük olmasına rağmen hayatta kaldı ikincisinde aynı şeyleri ben kaldırabilirmiyim bilmiyorum bu hamileliyimin son 10 gününde öğrendim preklempsi olduğumu ama bi daha hamile kalırsam bütün hamileliyim boyunca sıkıntı stres acaba genemi aynı şeyleri yaşayacam diye bilmiyorum herşey allahtan bakalım kızım bi büyüsün hayırlısıyla

inşallah canım. biliyorsun preeklemsi tansiyona bağlı oluyor. görümcemde ikinci bebeğinde böyle bir sorun yaşadı.ama erken farkedildi.tansiyonu yüksek seyretmeye başladı. şişlik falan olmadan doktora gitti.16 ya çıkıyordu en fazla.doktor hastaneye yatırdı 2 gün müşahade altında kaldıktan sonra doğumu oldu.bebeğimiz yaklaşık 1 ay erken doğmuş oldu ama şimdi tosun gibi maşallah. bazı doktor tanıdıklarımda söylemişti tansiyon hastalarında da kontrollü bir şekilde bebek sahibi olabiliyor demişti.
allah kızına ömür versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…