Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

işin acayip tarafı benim tansiyon problemim yoktu 28 haftalık olana kadar

psilokum tatlım,
sen hamilelğinle ilgili gelişmeleri artık bu topiğe yazarsın.
bursa jimer ahmet beyin hamişleri topiğne yazma.
ahmet bey oradan ayrıldı ya, gitmek isteyenlerin kafası karışmasın.
gerçi gitmek isteyen bir şekilde bulur ama yine de sorup öğrenmeden gidenler de olur.

sen keseni falan gördünmü, inşallah herşey yolunda gider.
ahmet bey yine yoğunmu öyle.

biz bebişi götürüyoruz oraya, çocuk doktoruna. ama rastlamadım hiç kendisine.
kadın doğum katında değilmiş şu an sanırım. bir alt katta falan diyorlar.
valla ben doğumdan sonra hiç kontrole gidemedim. bebişi bırakacak kimse yok. onu da hastanelere sürüklemek istemiyorum.
kendi doktoruma da gitmedim. o da yoğun. yani bebişle zor bu işler. en son dikişleri aldırmaya gitmiştim. bebiş var diye birkaç kişi sırasını vermek zorunda kaldı. neyse umarım bir problem yoktur. biraz daha büyüsün de o zaman giderim artık. şu an hiç bırakamıyorum.

yapraknil sendemi bebeyini medicale götürüyosun hangi doktora götürüyosun bizim doktorumuzda medicalde bizde oraya gidiyoruz

canım çarşamba günü göreceğiz inşallah keseyi. ahmet bey jimerden ayrılıp medicale döndükten sonra odası birinci katta oldu. o yüzden göremiyorsundur.bebiş azıcık daha büyüsün kontrolünü eksik etme..

yapraknil sendemi bebeyini medicale götürüyosun hangi doktora götürüyosun bizim doktorumuzda medicalde bizde oraya gidiyoruz

canım ben tavsiye üzerine medicalde Arif Canan diye bir doktor var. ona götürüyorum bebişi.
şimdilik memnunum. ilgili bir doktor. yeteri kadar zaman ayırıyor, bilgilendiriyor.
daha önce dörtçelik çocuk hast. götürüyordum, eşimin arkadaşı var orada. ama mama yüzünden ters düştük adamla. daha doğrusu ben ters düştüm, bana emzir mama verme dedi. be de zaten emziriyorum ama süt yeterli gelmiyor çocuk doymuyor ağlıyor susturamıyoruz diyorum. mümkün değil susmaması. ağlar ağlar susar tarzı laflar etti. ben de sinir oldum bıraktım. şimdi arif beyden memnunum. memnun kalmazsam yine değiştiririm. memlekette doktor mu yok.
sen kime götürüyorsun? memnunmusun?

hadi hayırlısı canım. inşallah sorun olmaz ve herşeyi zamanında görürsünüz ve inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. ahmet bey iyidir. hamileyken gidemedim gerçi ama öncesinde gitmiştim ve çok bilgili bir doktor gerçekten.

bende yeşim keskine götürüyorum benim eşim bebek doğduktan sonra medicalde işe başladı orda hemşirelere falan sordu arif beyi ve yeşim hanımı tavsiye etmişler şimdilik bizde memnunuz kızım kuvözde yatarken orda yeşim hanımda bakmıştı o yüzden ona devam ettik aslında yoğun bakım doktoru var hüseyin tatar mükemmel bi doktor ama hasta kabul etmiyo sadece kuvözdeki bebeklerle ilgileniyo benimde nuri beyle bi tecrübem oldu oda medicalde kızım ishal oldu sandım daha 2 kilo bile deyildi bana kızdı yeni doğan bebek ishal olmaz diye geçmedi içim rahat etmedi yeşim hanıma götürdüm bi gün sonra hemen tahlil yaptırdı ishal deyilmiş bi problem yokmuş ama üstün körü deyil tahlil yaptırarak anladı ondan sonra hep ona devam ettim

evet yeşim hanımın da ismini duymuştum ama bayan doktora götürmek istemedim.
arif beyde çok iyi. yeşim hanım olmadığı zaman ona da götürebilirsiniz.

valla ahmet beyin topiğini de çocuk doktorları topine dönüştürdük ya helal olsun bize :roflol:

mecbue bak bu konuda da bir topik var canım. bursanın en iyi çocuk doktoru diye. şekerkızın açtığı. alt sayfalarda falan herhalde. bu konuları da orada tartışalım. ahmet beye haksızlık olmasın.

sayfa gerilerde kalmış. şimdi yukarıya aldım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=8937287#post8937287

Son düzenleme:
kızlar topic açtınız uğramıyomusunuz yoksa:)bu arada size teşekkür ederim bi insan bi anne olarak bu kadar duyarlı olduğunuz için

kızlar topic açtınız uğramıyomusunuz yoksa:)bu arada size teşekkür ederim bi insan bi anne olarak bu kadar duyarlı olduğunuz için

canım gün içinde her fırsatta kkya giriyorum konuları takip ediyorum ama pek fazla yazmıyorum.çünkü şimdilik yazacak şeyim az. çarşamba gelsede keseyi gördük diye her yere haber salsam :teytey: :teytey:

canım gün içinde her fırsatta kkya giriyorum konuları takip ediyorum ama pek fazla yazmıyorum.çünkü şimdilik yazacak şeyim az. çarşamba gelsede keseyi gördük diye her yere haber salsam :teytey: :teytey:

herkese slm kızlar heyecanlımısın bi gün kaldı keseyi görmeye:ecrin_bebek:önce keseyi görcen sonra kalp atışları sonra elleri ayakları oluşacak derken gözleri parmakları iç organları herşeyini görceksin içinde kımıldadığını hissedeceksin tekme atacak ohooooo neler neler zamanla herşeyi görceksin inş canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben sonuna kadar götüremedim bari sizde göreyim dokuz ay nasıl geçiyokaydirigubbakcemile5

canım günler geçmiyor bir türlü.. artık saatler bile geçmiyor.geçen hafta ilk muayeneye farkında olmadan bir saat erken gitmişim. ilk heycan işte.. beklerken heyecandan ellerim ayaklarım buz tuttu.. yarında aynı şeyler yaşanacak.. inşallah sonuna kadar götürebilirim tatlım.şimdi ki tek temennim bu.. eller ayaklar demişken ... en güzel ultrason fotosunu çerçeveleyip duvara asmayı planlıyorum :))) inşallah o günleride görücem..

off yaaa medical aprktan aradılar randevumu perşembeye ertelemek zorunda kaldık. doktorumun ameliyatı varmış... bir gün daha beklicem.. olsun bebişim biraz daha büyümüş olur hem..

:
off yaaa medical aprktan aradılar randevumu perşembeye ertelemek zorunda kaldık. doktorumun ameliyatı varmış... bir gün daha beklicem.. olsun bebişim biraz daha büyümüş olur hem..

geç olsun güç olmasın olsun bi gün cük sadece:ecrin_bebek:inş götürürsün hamileliyini sonuna kadar ama allah göstermesin sorun yaşarsan medical iyi bi hastane hem bebek hem senin için mesela biz kuvöz bulayınca doruğa gitti eşim kuvöz olduğunu ama benim tedavim için yeterli donanıma sahip olmadıklarını söylemişler bilmiyorum bence medical çok iyi bi seçim

bugün perşembe küçük kese görülmeye gidildi galiba hadi hayırlısı annesi gelince alırız gelişmeleri senden:ecrin_bebek:

bugün perşembe küçük kese görülmeye gidildi galiba hadi hayırlısı annesi gelince alırız gelişmeleri senden:ecrin_bebek:

teyzesi heycandan buraya yazmayı unutmuşuz.. dün şansımı denemek için medical parkı aradım.randevumu daha erken saate alabilirmiyim diye. saat 11 civarlarıydı aradığımda.bugün 13:50 de boşluk var deyince hemen kabul ettim ve doğru hastaneye. minik kesemizi ( ben ona altın kesesi diyorum :) ) dün gördük yani canım.nasıl mutlu oldum anlatamam.

doktor abisi dedi ki : keseyi göstererek 'bak annesi işte burda '.. ahmet bey annesi deyince öyle tuhaf aynı zamanda öyle mutlu oldum ki.. 5 haftalığa uygun bir gelişimmiş.. tam istediğimiz gibi dedi. miniğim sağ tarafıma konuşlanmış :) progestan kullanmama bile gerek yokmuş.elindeki kutuyu bitir sonra bırak dedi. 10 gün sonra kalp atışları kesin duyulur dedi. yani haftaya cuma gidicem.. pıt pıtlarını duyduk mu tamamdır.. bayramda herkese müjdeyi vericez..

ahmet bey kalp atışlarını duyduktan sonra testlere geçeriz dedi..

canım tebrik ederim, çok sevindim gerçekten.
Allah tamamına erdirsin,
siteye fotolarını koyduğun günleri de görürüz inşallah.

yapraknil sağol canım.. inşallah o günleride görürüz.. ve inşallah benim bebişte senin kızın kadar güzel olur maşallah ya ne tatlı. hamileliğin boyunca kime bakarsan ona benzermiş ya çocuk bende ilayda'ya bakayım bari :1rolleyes:

erkek olursa da doktor abisi gibi yakışıklı ve iyi huylu olsun.doktor abimizide 9 ay görcez inşallah.. huyları babasına da benzeyebilir.. çünkü dünyada tek kalmış insanlardan kendisi.bazen diyorum ki eşime erkek olursa senin ismini koymak isterim.. ismide güzel huyu suyuda.. dayısına benzerse huy konusunda yandık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…