Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inşallah canım, Allah sana daha da güzelini nasip etsin.
bak tabi teyzesi, belki senin de maviş bir kızın olur.
cinsiyet önemli değil tabi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar yeter.

evet canım adını da ahmet ya da yılmaz koydun mu tam olur.
doktor abisi iyi huylu gerçekten. babanızı bilmiyorum ama o da öyledir mutlaka.
tabi canım ya sana ya da eşine benzeyecek. ikinizin de iyi ve güzel yanlarını alsın inşallah.

kız ismini yıllar önceden seçmiştik ama erkekte kararsızız. erkek isimlerinden en çok eşimin ismini seviyorum :ümit ... ama kağan'da olabilir. hele o günlere gelelim..

oy oy oy teyzeleri sevsin o altın kesesini:ecrin_bebek:allah mutluluğunu daim etsin sağlıklı bi evlat alırsın inş kucağına ilk kımıldadığında kime bakarsan ona benzer diyolar inan bana gerçek ben eşime bakmıştım kızım olmasına rağmen babasına benziyo benim cadı hadi bakalım bayramda bekliyoruz güzel haberler

:lepi::lepi:
eh başka alternatif yok yapraknil dediyi gibi sen yada eşin yada ortaya karışık:lepi:doktor abisi cidden iyi huylu birine benziyo ağır başlı kibar bizimkiler kız e bide erkek şart bizim kızlarımızın başına dimi ama

merhaba arkadaşlar....birkaç güne kadar 28 haftamızı dolduracağız biz kızımla...gebe kaldığımı öğrendikten 5 gün sonra yaşadığım düşüğün ardından,çok üzgün olduğum haftalarda yakın arkadaşımın sezeryanını gerçekleştiren Ahmet bey ile tanıştım.Arkadaşım özellikle cerrahisinin çok iyi olduğunu ve çok kibar bir insan olduğunu söylemişti,haklıymış.Yaptığı kontrol ve tetkiklerde hiç bir sorunumun olmadığını kısa süre içinde tekrar gebe kalacağımı söyledi,öyle de oldu zaten.3 ay kadar sonra kızıma gebe kaldım.Kontrollerimizde plasenta previa sorunumuzun olduğunu öğrendik,öyle üzüldümki...Bütün olabilecekleri anlattı,bütün ihtimalleri söyledi...Düşüğün ardından çok pimpirikli olduğum için aynı zamanda ayda 1 kez de bir profesöre gidiyordum.O ise hiç korkmamam yaşantıma aynen devam etmem gerektiğini söyledi..Çok yoğun bir çalışma ortamım olduğu için istirahat edemezdim ve profun dediği gibi yaptım.20.haftada lekelenmem başladı,soluğu Ahmet beyde aldım.O günden beri de evde dinleniyorum,çok şükür 1 aydır leke falan yok,bir şikayetim de yok.doğuma kadar da istirahate devam edeceğim,Ahmet beyin dediklerini dinleyeceğim...Allah kısmet ederse de medicalde kasım sonu aralık başı gibi kızımı kucağıma alacağım...Ahmet bey sadece gebelik takiplerinde değil,her türlü jinekolojik problemde gayet doyurucu açıklamaları ve ilgi alakasıyla hastasını mutlu etmeyi bilen bir doktor.Özel muayenehanesi fsm de.Ben şimdiye kadar hep muayenehanesine gittim,önümüzdeki haftalarda medical parka gidip odalar ve doğumhane,yenidoğan ünitesi hakkında bilgi almak istiyorum..sizlerin bilgisi varsa paylaşalım...hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...

canım çok sağol.işallah hayırlısıyla dünyaya gelsinde kız erkek farketmez. ama iyi huylu olsun. inşallah eşime benzesin tüm çocuklarım. :Saruboceq:

öncelikle büyük geçmiş olsun vede gözünüzaydın bebek bekliyomuşsunuz bu topicteki geçmişi okuduysanız biraz kendi doğumumdan başımdan geçen talihsizliklerden falan bahsettim biraz bende medicalde yaptım doğum erken doğurdum 28 haftalık bi doğum yaptım gayet güzel bi hastane odalarıda geniş ferah yalnız ben doğum yapıtığımda sezeryanla yaptım benim yattığım katta bütün ameliyatlı hastalar yatıyodu o acayibime gitmişti mesela benim yattığım odanın yanında prostattan ameliyat olan bi amca yatıyodu::kedi:: o acayibime gitmişti onun haricinde zaten özel hastane olduğu için ilgi alaka güzel yenidoğan diye sorduğunuz yerde yenidoğan yoğun bakımmı acaba

canım merhaba,
yazdıklarını şimdi gördüm.dün farketmemişim. ne mutlu sana bebeğinin doğmasına az kalmış.inşallah hayırlısıyla oda olacak.. evet canım ahmet bey hakikaten bilgili ve kibar bir insan.bende yeni bebek bekleyenlerdeniz.gerçi bugün biraz korktum çünkü lekelenme oldu yine. zaten gebeliği farketmem lekelenme ile başladı. aslında lekeden daha fazlaydı ama tam adete dönüşmedi. ahmet beyle en son çarşamba görüşmüştüm. elindeki progestan kutusunu bitirince bir daha kullanmana gerek yok demişti.bende günde 3 yerine 2 kullanmaya başladım.. arada aksattığımda oldu. bu sabah kalktığımda çamaşırımda leke vardı. çok korktum.progestanı aynen kullanmaya devam edeceğim bir sonraki kontrolüme kadar. benimde korunmayı bırakmadan önceki ilk kontrolümde ahmet bey rahim yapısının bir tarafı parantez gibi olması gerekirken daha düz indiğini söyledi. hamile kalmakta engel değil demişti. şimdi bu bebiş heralde gidip o tarafa tutundu ve o yüzden beni korkutuyor. lekelenme devam ederse bende hemen soluğu ahmet beyde alacağım..

geçmiş olsun aman dikkat et gerçi sende biliyosundur ama dinlen mümkün oldukça yat progestanı hiç aksatma bendede 4 ay o tür lekelenmeler oldu ama kızım taa o zamanlar güçlüydü beni bırakmadı lekleler koyu renkse korkulmaması gerektiyini biliyorum ama doktorunun bilmesi gerekiyo ben her hafta iğne oluyodum sen bi ara istersen ahmet beyi ne olur ne olmaz

canım o mesajı yazdıktan sonra içim rahat etmedi aradım ahmet beyi.acil çağrılar için verdiği bir numara vardı.onu aradım şak diye açtı.bir kere çalmadan yarıda açtı.çok sevindim hemen ulaşabildiğime.daha önce hiç aramamıştım.durumu anlattım.hemen endişelenmeyin dedi. bazen gebeliklerde bu tür durumlar oluyor dedi. düşük olması için yoğun ve pıhtılı kanama olması gerekiyor dedi. progestanı tekrar 3 kullanmaya devam edin dedi. doktor bey geleyimmi muayeneye bugün ya da yarın dedim. yok şimdilik çok fazla ilaç seçeneğimiz yok zaten dedi. progestanı 3 kullanın dedi. buna rağmen tekrar kanama olursa beni tekrar arayın son duruma göre yapılması gerekeni söylerim dedi. geçmişte bir arkadaş ahmet bey için paragöz demişti... öyle olsaydı gel bakalım derdi hemen.. güvenimi iyice pekiştirdi ahmet bey.. korkmamam gerektiğinide ısrarla söyledi... içim rahatladı.şimdi iyiyim şükürler olsun.. miniğimin kalp atışlarını duysamda içim iyice rahatlasa..

canım çok geçmiş olsun, inşallah birşey olmaz.
Ahmet beyin dediği doğru canım, ben ilaydadan önce 1 tane düşük yaptım. pıhtı şeklinde olmuştu kanamam ve 3 tane progestana rağmen kesilmedi ve devam etti. henüz bebeğin kalp atışlarını bile duyamamıştık. sadece kese görünmüştü. ve kürtaj olmak istemediğim için kendiliğinden düşmesini bekledim çok zor oldu tabi. çok ağrım oldu ama 3-4 gün içinde de tamamen düşmüştü.
ilaydaya hamile kalınca 3 ay progestan kullandım sürekli 2x1 şeklinde. ve daha önce düşük yaptığım içinde bebe aspirini kullanıyordum. 1 kez lekelenmem olmuştu. o da ramazan bayramında epey gezmiştik eşimle sanırım yorgunluktan sarstım bebişimi ama Allah'a çok şükür bişey olmadı.
sen de içini ferah tut, Ahmet beye de güven. paracı değil tabi tatlım ya niye paracı olsun. geçen kapanan topikte de söylemiştim. parayı direk ahmet beye vermiyorsun ki. ahmet bey maaşını hastaneden alıyor. muaynehaneye gidecek olsan tamam da ama yine de gerekli görürse çağırır. ben doktorların bukadar ticari düşünceli olduğuna da inanmıyorum zaten.
yıllarca okuyorlar, 6 yıl tıp. fak. 4-5 yıl uzmanlık. kademik kariyer yapanlar daha da fazla. hipokrat yemini ediyorlar, amaçları hasta sağlığı ve hayatı. aldıkları maaş çok az.ben eşimden biliyorum. özellikle devlet hast. doktorları çok düşük maaş alıyor,döner sermaye gelirleri olmasa var ya doktorların işi çok zor. özelde çalışanlar daha fazla alıyorlardır tabi. ama onların da işi ayrı zor. yani ben doktorların aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum. ay daha fazla konuşmıyayım da bu topiğ de kapatmasınlar :roflol:

ayyy kızlar yaaaaaaa şimdi çok mutlu olduğum bişey oldu.ben çarşamba ahmet beye medical parkta gittim. önceki hafta gittiğimde beta hcgnin bakıldığı gün doktor bey haftaya test yapılırmı diye sordum.ona göre özeline ya da hastaneye gitmeye karar verecektim.dışarda test yaptırmak zor ve pahalı oluyor diye. kese görünmezse test yaparız demişti. bende geçmişte yaşadıklarımdan dolayı herşeye hazırlıklıyım. bir sorun çıkarsa hazır orda testleride yaptırırım dedim. bir yanda üzülüyordum. hastanede usg kağıdını vermezler diye. çünkü o bebeişimin ilk fotosu olacaktı ama yinede hastaneye gittim. mauyeneden sonra çantamı evde bir yere attım o atış. doktorun bilgileri not ettiği küçük bir defter vardı bide beta hcg test sonuç kağıdı. az önce test kağıdıma bakıp moral almaya gittim. bide ne göreyim o küçük defterin içinde bebeğimin ilk fotosu senağlama çok duygulandım nasıl mutlu oldum.. minicik elma çekirdeğim orda duruyor. söylemedi bile doktor abisi resmini çektim koydum diye.. birde keseyi görmeye gittiğimde medical park hiçbir ücret almadı.. kontrol sayılıyormuş.. önceki hafta muayene için sadece 30 lira vermiştim oysaki.. kendimi çok şanslı hissettim. ne güzel adil dünya inancım pekişti..

çok teşekkür ederiz doktor abisi.. ilk albümümüze başladık bile inşallah devamı gelir..

Son düzenleme:
doktorun iyiliğine nasıl karar verebiliriz ??? değil mi ne haddimize :roflol: :roflol: :roflol:

canım sen bu mesajı yazarken bende uzun uzun yazıyormuşum.gönderdikten sonra gördüm.teyzesi ilk fotomuz elimizde..

Son düzenleme:
doktorun iyiliğine nasıl karar verebiliriz ??? değil mi ne haddimize :roflol: :roflol: :roflol:

canım sen bu mesajı yazarken bende uzun uzun yazıyormuşum.gönderdikten sonra gördüm.teyzesi ilk fotomuz elimizde..

ne güzel canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.
ben de saklıyorum ilaydanın tüm usg fotolarını. hepsi hatıra, ileride kendisine vericem inşallah.

mucize gibi bişey dimi orda önce bi çekirdek sonra ne hallere dönecek bende ecrinin bütün usgleri var hatta albüm yaptım ilk zamanından doğum haline kadar hepsi duruyo

para göz olmadığı belli zaten öyle düşünenler vardır saygı duyarız bu topici bence kapatmazlar çünkü ben kötü tecrübelirimi anlatmaktan vazgeçtim:umursamaz:

psilokum senin sonradan açtığın topic genemi kapandı bulamıyorum yaa

psilokum senin sonradan açtığın topic genemi kapandı bulamıyorum yaa

canım ben kapanmasını istedim çünkü topic amacına ulaşmıyordu.. zira yazdığımız her mesajda hakaret olmadığı halde doktorun mesleki itibarı zedeleniyormuş.. memnun olmadığımızı söylemek bile zaten her doktorun itibarını zedeler.. o zaman o topiğin bir anlamı kalmadı.. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…