- Konu Sahibi arzuerturk
-
yapraknil sağol canım.. inşallah o günleride görürüz.. ve inşallah benim bebişte senin kızın kadar güzel olurmaşallah ya ne tatlı. hamileliğin boyunca kime bakarsan ona benzermiş ya çocuk bende ilayda'ya bakayım bari :1rolleyes:
erkek olursa da doktor abisi gibi yakışıklı ve iyi huylu olsun.doktor abimizide 9 ay görcez inşallah.. huyları babasına da benzeyebilir.. çünkü dünyada tek kalmış insanlardan kendisi.bazen diyorum ki eşime erkek olursa senin ismini koymak isterim.. ismide güzel huyu suyuda.. dayısına benzerse huy konusunda yandık :roflol:
teyzesi heycandan buraya yazmayı unutmuşuz.. dün şansımı denemek için medical parkı aradım.randevumu daha erken saate alabilirmiyim diye. saat 11 civarlarıydı aradığımda.bugün 13:50 de boşluk var deyince hemen kabul ettim ve doğru hastaneye. minik kesemizi ( ben ona altın kesesi diyorum :) ) dün gördük yani canım.nasıl mutlu oldum anlatamam.
doktor abisi dedi ki : keseyi göstererek 'bak annesi işte burda '.. ahmet bey annesi deyince öyle tuhaf aynı zamanda öyle mutlu oldum ki.. 5 haftalığa uygun bir gelişimmiş.. tam istediğimiz gibi dedi. miniğim sağ tarafıma konuşlanmış :) progestan kullanmama bile gerek yokmuş.elindeki kutuyu bitir sonra bırak dedi. 10 gün sonra kalp atışları kesin duyulur dedi. yani haftaya cuma gidicem.. pıt pıtlarını duyduk mu tamamdır.. bayramda herkese müjdeyi vericez..
ahmet bey kalp atışlarını duyduktan sonra testlere geçeriz dedi..
inşallah canım, Allah sana daha da güzelini nasip etsin.
bak tabi teyzesi, belki senin de maviş bir kızın olur.
cinsiyet önemli değil tabi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar yeter.
evet canım adını da ahmet ya da yılmaz koydun mu tam olur.
doktor abisi iyi huylu gerçekten. babanızı bilmiyorum ama o da öyledir mutlaka.
tabi canım ya sana ya da eşine benzeyecek. ikinizin de iyi ve güzel yanlarını alsın inşallah.
oy oy oy teyzeleri sevsin o altın kesesini:ecrin_bebek:allah mutluluğunu daim etsin sağlıklı bi evlat alırsın inş kucağına ilk kımıldadığında kime bakarsan ona benzer diyolar inan bana gerçek ben eşime bakmıştım kızım olmasına rağmen babasına benziyo benim cadı hadi bakalım bayramda bekliyoruz güzel haberler
canım çok sağol.işallah hayırlısıyla dünyaya gelsinde kız erkek farketmez. ama iyi huylu olsun. inşallah eşime benzesin tüm çocuklarım. :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar....birkaç güne kadar 28 haftamızı dolduracağız biz kızımla...gebe kaldığımı öğrendikten 5 gün sonra yaşadığım düşüğün ardından,çok üzgün olduğum haftalarda yakın arkadaşımın sezeryanını gerçekleştiren Ahmet bey ile tanıştım.Arkadaşım özellikle cerrahisinin çok iyi olduğunu ve çok kibar bir insan olduğunu söylemişti,haklıymış.Yaptığı kontrol ve tetkiklerde hiç bir sorunumun olmadığını kısa süre içinde tekrar gebe kalacağımı söyledi,öyle de oldu zaten.3 ay kadar sonra kızıma gebe kaldım.Kontrollerimizde plasenta previa sorunumuzun olduğunu öğrendik,öyle üzüldümki...Bütün olabilecekleri anlattı,bütün ihtimalleri söyledi...Düşüğün ardından çok pimpirikli olduğum için aynı zamanda ayda 1 kez de bir profesöre gidiyordum.O ise hiç korkmamam yaşantıma aynen devam etmem gerektiğini söyledi..Çok yoğun bir çalışma ortamım olduğu için istirahat edemezdim ve profun dediği gibi yaptım.20.haftada lekelenmem başladı,soluğu Ahmet beyde aldım.O günden beri de evde dinleniyorum,çok şükür 1 aydır leke falan yok,bir şikayetim de yok.doğuma kadar da istirahate devam edeceğim,Ahmet beyin dediklerini dinleyeceğim...Allah kısmet ederse de medicalde kasım sonu aralık başı gibi kızımı kucağıma alacağım...Ahmet bey sadece gebelik takiplerinde değil,her türlü jinekolojik problemde gayet doyurucu açıklamaları ve ilgi alakasıyla hastasını mutlu etmeyi bilen bir doktor.Özel muayenehanesi fsm de.Ben şimdiye kadar hep muayenehanesine gittim,önümüzdeki haftalarda medical parka gidip odalar ve doğumhane,yenidoğan ünitesi hakkında bilgi almak istiyorum..sizlerin bilgisi varsa paylaşalım...hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...
merhaba arkadaşlar....birkaç güne kadar 28 haftamızı dolduracağız biz kızımla...gebe kaldığımı öğrendikten 5 gün sonra yaşadığım düşüğün ardından,çok üzgün olduğum haftalarda yakın arkadaşımın sezeryanını gerçekleştiren Ahmet bey ile tanıştım.Arkadaşım özellikle cerrahisinin çok iyi olduğunu ve çok kibar bir insan olduğunu söylemişti,haklıymış.Yaptığı kontrol ve tetkiklerde hiç bir sorunumun olmadığını kısa süre içinde tekrar gebe kalacağımı söyledi,öyle de oldu zaten.3 ay kadar sonra kızıma gebe kaldım.Kontrollerimizde plasenta previa sorunumuzun olduğunu öğrendik,öyle üzüldümki...Bütün olabilecekleri anlattı,bütün ihtimalleri söyledi...Düşüğün ardından çok pimpirikli olduğum için aynı zamanda ayda 1 kez de bir profesöre gidiyordum.O ise hiç korkmamam yaşantıma aynen devam etmem gerektiğini söyledi..Çok yoğun bir çalışma ortamım olduğu için istirahat edemezdim ve profun dediği gibi yaptım.20.haftada lekelenmem başladı,soluğu Ahmet beyde aldım.O günden beri de evde dinleniyorum,çok şükür 1 aydır leke falan yok,bir şikayetim de yok.doğuma kadar da istirahate devam edeceğim,Ahmet beyin dediklerini dinleyeceğim...Allah kısmet ederse de medicalde kasım sonu aralık başı gibi kızımı kucağıma alacağım...Ahmet bey sadece gebelik takiplerinde değil,her türlü jinekolojik problemde gayet doyurucu açıklamaları ve ilgi alakasıyla hastasını mutlu etmeyi bilen bir doktor.Özel muayenehanesi fsm de.Ben şimdiye kadar hep muayenehanesine gittim,önümüzdeki haftalarda medical parka gidip odalar ve doğumhane,yenidoğan ünitesi hakkında bilgi almak istiyorum..sizlerin bilgisi varsa paylaşalım...hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...
geçmiş olsun aman dikkat et gerçi sende biliyosundur ama dinlen mümkün oldukça yat progestanı hiç aksatma bendede 4 ay o tür lekelenmeler oldu ama kızım taa o zamanlar güçlüydü beni bırakmadı lekleler koyu renkse korkulmaması gerektiyini biliyorum ama doktorunun bilmesi gerekiyo ben her hafta iğne oluyodum sen bi ara istersen ahmet beyi ne olur ne olmazcanım merhaba,
yazdıklarını şimdi gördüm.dün farketmemişim. ne mutlu sana bebeğinin doğmasına az kalmış.inşallah hayırlısıyla oda olacak.. evet canım ahmet bey hakikaten bilgili ve kibar bir insan.bende yeni bebek bekleyenlerdeniz.gerçi bugün biraz korktum çünkü lekelenme oldu yine. zaten gebeliği farketmem lekelenme ile başladı. aslında lekeden daha fazlaydı ama tam adete dönüşmedi. ahmet beyle en son çarşamba görüşmüştüm. elindeki progestan kutusunu bitirince bir daha kullanmana gerek yok demişti.bende günde 3 yerine 2 kullanmaya başladım.. arada aksattığımda oldu. bu sabah kalktığımda çamaşırımda leke vardı. çok korktum.progestanı aynen kullanmaya devam edeceğim bir sonraki kontrolüme kadar. benimde korunmayı bırakmadan önceki ilk kontrolümde ahmet bey rahim yapısının bir tarafı parantez gibi olması gerekirken daha düz indiğini söyledi. hamile kalmakta engel değil demişti. şimdi bu bebiş heralde gidip o tarafa tutundu ve o yüzden beni korkutuyor. lekelenme devam ederse bende hemen soluğu ahmet beyde alacağım..
geçmiş olsun aman dikkat et gerçi sende biliyosundur ama dinlen mümkün oldukça yat progestanı hiç aksatma bendede 4 ay o tür lekelenmeler oldu ama kızım taa o zamanlar güçlüydü beni bırakmadı lekleler koyu renkse korkulmaması gerektiyini biliyorum ama doktorunun bilmesi gerekiyo ben her hafta iğne oluyodum sen bi ara istersen ahmet beyi ne olur ne olmaz
canım o mesajı yazdıktan sonra içim rahat etmedi aradım ahmet beyi.acil çağrılar için verdiği bir numara vardı.onu aradım şak diye açtı.bir kere çalmadan yarıda açtı.çok sevindim hemen ulaşabildiğime.daha önce hiç aramamıştım.durumu anlattım.hemen endişelenmeyin dedi. bazen gebeliklerde bu tür durumlar oluyor dedi. düşük olması için yoğun ve pıhtılı kanama olması gerekiyor dedi. progestanı tekrar 3 kullanmaya devam edin dedi. doktor bey geleyimmi muayeneye bugün ya da yarın dedim. yok şimdilik çok fazla ilaç seçeneğimiz yok zaten dedi. progestanı 3 kullanın dedi. buna rağmen tekrar kanama olursa beni tekrar arayın son duruma göre yapılması gerekeni söylerim dedi. geçmişte bir arkadaş ahmet bey için paragöz demişti... öyle olsaydı gel bakalım derdi hemen.. güvenimi iyice pekiştirdi ahmet bey.. korkmamam gerektiğinide ısrarla söyledi... içim rahatladı.şimdi iyiyim şükürler olsun..miniğimin kalp atışlarını duysamda içim iyice rahatlasa..
canım çok geçmiş olsun, inşallah birşey olmaz.
Ahmet beyin dediği doğru canım, ben ilaydadan önce 1 tane düşük yaptım. pıhtı şeklinde olmuştu kanamam ve 3 tane progestana rağmen kesilmedi ve devam etti. henüz bebeğin kalp atışlarını bile duyamamıştık. sadece kese görünmüştü. ve kürtaj olmak istemediğim için kendiliğinden düşmesini bekledim çok zor oldu tabi. çok ağrım oldu ama 3-4 gün içinde de tamamen düşmüştü.
ilaydaya hamile kalınca 3 ay progestan kullandım sürekli 2x1 şeklinde. ve daha önce düşük yaptığım içinde bebe aspirini kullanıyordum. 1 kez lekelenmem olmuştu. o da ramazan bayramında epey gezmiştik eşimle sanırım yorgunluktan sarstım bebişimi ama Allah'a çok şükür bişey olmadı.
sen de içini ferah tut, Ahmet beye de güven. paracı değil tabi tatlım ya niye paracı olsun. geçen kapanan topikte de söylemiştim. parayı direk ahmet beye vermiyorsun ki. ahmet bey maaşını hastaneden alıyor. muaynehaneye gidecek olsan tamam da ama yine de gerekli görürse çağırır. ben doktorların bukadar ticari düşünceli olduğuna da inanmıyorum zaten.
yıllarca okuyorlar, 6 yıl tıp. fak. 4-5 yıl uzmanlık. kademik kariyer yapanlar daha da fazla. hipokrat yemini ediyorlar, amaçları hasta sağlığı ve hayatı. aldıkları maaş çok az.ben eşimden biliyorum. özellikle devlet hast. doktorları çok düşük maaş alıyor,döner sermaye gelirleri olmasa var ya doktorların işi çok zor. özelde çalışanlar daha fazla alıyorlardır tabi. ama onların da işi ayrı zor. yani ben doktorların aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum. ay daha fazla konuşmıyayım da bu topiğ de kapatmasınlar :roflol:
doktorun iyiliğine nasıl karar verebiliriz ??? değil mi ne haddimize :roflol: :roflol: :roflol:
canım sen bu mesajı yazarken bende uzun uzun yazıyormuşum.gönderdikten sonra gördüm.teyzesi ilk fotomuz elimizde..
doktorun iyiliğine nasıl karar verebiliriz ??? değil mi ne haddimize :roflol: :roflol: :roflol:
canım sen bu mesajı yazarken bende uzun uzun yazıyormuşum.gönderdikten sonra gördüm.teyzesi ilk fotomuz elimizde..
canım çok geçmiş olsun, inşallah birşey olmaz.
Ahmet beyin dediği doğru canım, ben ilaydadan önce 1 tane düşük yaptım. pıhtı şeklinde olmuştu kanamam ve 3 tane progestana rağmen kesilmedi ve devam etti. henüz bebeğin kalp atışlarını bile duyamamıştık. sadece kese görünmüştü. ve kürtaj olmak istemediğim için kendiliğinden düşmesini bekledim çok zor oldu tabi. çok ağrım oldu ama 3-4 gün içinde de tamamen düşmüştü.
ilaydaya hamile kalınca 3 ay progestan kullandım sürekli 2x1 şeklinde. ve daha önce düşük yaptığım içinde bebe aspirini kullanıyordum. 1 kez lekelenmem olmuştu. o da ramazan bayramında epey gezmiştik eşimle sanırım yorgunluktan sarstım bebişimi ama Allah'a çok şükür bişey olmadı.
sen de içini ferah tut, Ahmet beye de güven. paracı değil tabi tatlım ya niye paracı olsun. geçen kapanan topikte de söylemiştim. parayı direk ahmet beye vermiyorsun ki. ahmet bey maaşını hastaneden alıyor. muaynehaneye gidecek olsan tamam da ama yine de gerekli görürse çağırır. ben doktorların bukadar ticari düşünceli olduğuna da inanmıyorum zaten.
yıllarca okuyorlar, 6 yıl tıp. fak. 4-5 yıl uzmanlık. kademik kariyer yapanlar daha da fazla. hipokrat yemini ediyorlar, amaçları hasta sağlığı ve hayatı. aldıkları maaş çok az.ben eşimden biliyorum. özellikle devlet hast. doktorları çok düşük maaş alıyor,döner sermaye gelirleri olmasa var ya doktorların işi çok zor. özelde çalışanlar daha fazla alıyorlardır tabi. ama onların da işi ayrı zor. yani ben doktorların aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiğine inanıyorum. ay daha fazla konuşmıyayım da bu topiğ de kapatmasınlar :roflol:
psilokum senin sonradan açtığın topic genemi kapandı bulamıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?