BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bende çok almak istedim raporumu hocayla bile konuştum ama kabul etmemişlerdi. Sanki geçen hafta alanlar oldu raporlarını.

Siz hangi ay teslim ettiniz evraklari ve kaç ay sonra aradılar, aradıkları zaman süreç nasıl gelişiyor yeniden tetkitler mi yapılıyor
Biz geçen ocak ayında teslim etmiştik eylülde aradılar sonra yine adetin ikinci günü testleri ile başlıyor ve iğneler başlıyor sonrasını henüz bende bilmiyorum . göreceğiz :)

Bende çok almak istedim raporumu hocayla bile konuştum ama kabul etmemişlerdi. Sanki geçen hafta alanlar oldu raporlarını.
Evet canim artik cok yogun oldugu icin veriyorlar raporlari.valla versinlerde enazindan disarda yaptirmak istiyenlerin hakkini yemesinler.olurda benimde tutmazsa 2.yi kesinlikle alip disarda deniycem.yoksa bi sene falan daha hayatta bekleyemem

Sağlık bakanlığına fazla şikayet giderse olaya ancak o zaman el atarlar. dışarıya rapor vermemaleri aslında yanlış başhekimliğe kadar şikayet olunca eskiden veriliyordu. şimdi nasıl işliyor bilmiyorum. tüp bebek kanun maddelerinde yazıyor anlaşmalı sgk lı özel kurumlarda yapılır . neden peki bu kanunlara uyulmuyor bu yasal değil onu demek istiyorum . isteyen istediği anlaşmalı kurumda yaptırmalı alıp raporun kimse kimseyi burda yaptıracaksın diye zorlayamaz. bekle bekle nereye kadar yaş geçiyor zaman geçiyor sonra onlarda 39 üstü oluncamı ilgilenecekler. herkez bir olup dile getirsin sağlık bakanlığı durumu inceler.

daha dün sordum raporları dışarı vermiyoruz dediler. erken menopoz ve yaş geç ise kritik olanları verdiklerini söylediler.sizin durum neydiki verdiler.

daha dün sordum raporları dışarı vermiyoruz dediler. erken menopoz ve yaş geç ise kritik olanları verdiklerini söylediler.sizin durum neydiki verdiler.
Canim ben almadim raporumu.almaya karar vermistim gittim gorustum tamam dediler ama baktimki bana 5 kisi kalmis sirada ozaman vazgectim almaktan.

E="tosun788, post: 43117475, member: 431269"]Naptin canim ne durumdasin.yumurta sayin gelisimin nezaman[/QUOTE]
Yarın kontrol var canım ama bugun sağ kasigimda ve sağ bacağından inanılmaz bir ağrı var

Can

Çok geçmiş olsun, size bise sormak istiyorum. FAkülte raporu verince özelde kullanilabiliyomu rapor
Fakülte raporu bana vermedi. Şubat ayinda.mecbur orada yaptırmak zorunda kaldım. Rezerv azlığı olduğu için 2.yi aldım dışarı. Keşke isteyen herkesin raporunu dışarı verseler de bu kadar yoğunluk bekleme olmasa.

in ameliyat olucam iste.heyecan basti stres yaptim iyice.sen gittinmi kontrole naptin
cuma sabah tekrar gidicem pazar gunu alabiliriz yumurtalari dedi doktor stres yaptim[/QUOTE]
Cuma sabah ben orda olucam.ameliyat icin.hadi hayirlisi olsun bakalim senin icinde..

cuma sabah tekrar gidicem pazar gunu alabiliriz yumurtalari dedi doktor stres yaptim
Cuma sabah ben orda olucam.ameliyat icin.hadi hayirlisi olsun bakalim senin icinde..[/QUOTE]
Karşılasırız belki ,allah kolaylık versin güzel geçsin inşallah canım

Insallah canim sagolasin.ameliyati pazartesinden cumaya aldilar.cuma gunu 20. Gunum oluyo benim.gec bi tarih degilmi ya ameliyat icin.
Canım msjını yeni gördüm 20. günü olması hakkında bir bilgim yok adetten sonraki hafta diye biliyorum. Bua arada ameliyatını oldun herhalde yazalı 8 gün olmuş nasıl geçti var mı bir sıkıntı?

Sen neler yaptın canım yumurta kontrollerin nasıl geçiyo kaç günde bir çağırıyolar. Ağrın olması normal benim arkadaşım da tüp bebek aşıla yaptırdı aynı iğne ve ilaçları kullandı kıvranıyodu resmen kötü ama dayanmak zorundayız

Karşılasırız belki ,allah kolaylık versin güzel geçsin inşallah canım[/QUOTE]
Sen neler yaptın canım yumurta kontrollerin nasıl geçiyo kaç günde bir çağırıyolar. Ağrın olması normal benim arkadaşım da tüp bebek aşıla yaptırdı aynı iğne ve ilaçları kullandı kıvranıyodu resmen kötü ama dayanmak zorundayız

Şimdi geldim eve pazar günü yumurta toplayacaklar .stres taptım valla. Nezaman transfer yaparlar acaba ? Hemşire 3,4 gün içinde dedi.

Canım msjını yeni gördüm 20. günü olması hakkında bir bilgim yok adetten sonraki hafta diye biliyorum. Bua arada ameliyatını oldun herhalde yazalı 8 gün olmuş nasıl geçti var mı bir sıkıntı?
Oldum canim simdi geldim ama malesef basarili gecmedi.polip cok derindeymis alinamamis.10 kasima tekrar gun verdiler yukarda ameliyathanede yapicaklarmis.bakalim daha neler gelcek basima..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…