- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Bende çok almak istedim raporumu hocayla bile konuştum ama kabul etmemişlerdi. Sanki geçen hafta alanlar oldu raporlarını.Aynen oyle canim nasipten otesi yok.doktor vermem falan derse bayagi baski yap .sonra hemen disarda yaptiracagin merkezle gorus.disari aldigindada raporun belli bi suresi var cunku.valla disarda yaptirmak daha mantikli bu sartlarda bastan banada verselerdi hic beklemezdim bukadar..
Biz geçen ocak ayında teslim etmiştik eylülde aradılar sonra yine adetin ikinci günü testleri ile başlıyor ve iğneler başlıyor sonrasını henüz bende bilmiyorum . göreceğiz :)Siz hangi ay teslim ettiniz evraklari ve kaç ay sonra aradılar, aradıkları zaman süreç nasıl gelişiyor yeniden tetkitler mi yapılıyor
Evet canim artik cok yogun oldugu icin veriyorlar raporlari.valla versinlerde enazindan disarda yaptirmak istiyenlerin hakkini yemesinler.olurda benimde tutmazsa 2.yi kesinlikle alip disarda deniycem.yoksa bi sene falan daha hayatta bekleyememBende çok almak istedim raporumu hocayla bile konuştum ama kabul etmemişlerdi. Sanki geçen hafta alanlar oldu raporlarını.
Naptin canim ne durumdasin.yumurta sayin gelisimin nezamanAmin canım ,hastane sanırım yumurta toplama günü 300 küsür bi rakam istiyor.
Asla anlami.yok bimere yazmanin bizzat telefon acip gorustu bir arkadasim ve aldigi cevap su;kesinlikle haklisiniz ama bizim yapacagimiz bir sey yok dediler. Gorusmelerin kaydedildigi falanda yokmus yani zaman kaybi, yapilan sikayet ilgili yere adinizla gidiyor( kimliginizi bilmiyorum gizleyebiliyormusunuz) ve sadece desifre olmus oluyorsunuz demismemur.
Onceden vermiyorlarmis ama artik veriyorlar canim raporu disari.ama bursadada rapor gecen bir iki yer var canim.universiteye gidip disari alicam diyosan doktorla falan gorusturuyolar doktor tamam derse kagitlarini hazirliyolar.raporda bir iki haftaya falan anca hazir oluyo
Canim ben almadim raporumu.almaya karar vermistim gittim gorustum tamam dediler ama baktimki bana 5 kisi kalmis sirada ozaman vazgectim almaktan.daha dün sordum raporları dışarı vermiyoruz dediler. erken menopoz ve yaş geç ise kritik olanları verdiklerini söylediler.sizin durum neydiki verdiler.
Fakülte raporu bana vermedi. Şubat ayinda.mecbur orada yaptırmak zorunda kaldım. Rezerv azlığı olduğu için 2.yi aldım dışarı. Keşke isteyen herkesin raporunu dışarı verseler de bu kadar yoğunluk bekleme olmasa.Can
Çok geçmiş olsun, size bise sormak istiyorum. FAkülte raporu verince özelde kullanilabiliyomu rapor
Yarın kontrol var canım ama bugun sağ kasigimda ve sağ bacağından inanılmaz bir ağrı var[/QUOTE]E="tosun788, post: 43117475, member: 431269"]Naptin canim ne durumdasin.yumurta sayin gelisimin nezaman
Sen naptin ? Ne asamadasin[/QUOTE]Yarın kontrol var canım ama bugun sağ kasigimda ve sağ bacağından inanılmaz bir ağrı var
in ameliyat olucam iste.heyecan basti stres yaptim iyice.sen gittinmi kontrole naptin[/QUOTE]Canim ben yar
Sen naptin ? Ne asamadasin
in ameliyat olucam iste.heyecan basti stres yaptim iyice.sen gittinmi kontrole naptin[/QUOTE]Canim ben yar
Sen naptin ? Ne asamadasin
cuma sabah tekrar gidicem pazar gunu alabiliriz yumurtalari dedi doktor stres yaptim[/QUOTE]in ameliyat olucam iste.heyecan basti stres yaptim iyice.sen gittinmi kontrole naptin
Cuma sabah ben orda olucam.ameliyat icin.hadi hayirlisi olsun bakalim senin icinde..[/QUOTE]cuma sabah tekrar gidicem pazar gunu alabiliriz yumurtalari dedi doktor stres yaptim
Canım msjını yeni gördüm 20. günü olması hakkında bir bilgim yok adetten sonraki hafta diye biliyorum. Bua arada ameliyatını oldun herhalde yazalı 8 gün olmuş nasıl geçti var mı bir sıkıntı?Insallah canim sagolasin.ameliyati pazartesinden cumaya aldilar.cuma gunu 20. Gunum oluyo benim.gec bi tarih degilmi ya ameliyat icin.
Şimdi geldim eve pazar günü yumurta toplayacaklar .stres taptım valla. Nezaman transfer yaparlar acaba ? Hemşire 3,4 gün içinde dedi.Sen neler yaptın canım yumurta kontrollerin nasıl geçiyo kaç günde bir çağırıyolar. Ağrın olması normal benim arkadaşım da tüp bebek aşıla yaptırdı aynı iğne ve ilaçları kullandı kıvranıyodu resmen kötü ama dayanmak zorundayız
Oldum canim simdi geldim ama malesef basarili gecmedi.polip cok derindeymis alinamamis.10 kasima tekrar gun verdiler yukarda ameliyathanede yapicaklarmis.bakalim daha neler gelcek basima..Canım msjını yeni gördüm 20. günü olması hakkında bir bilgim yok adetten sonraki hafta diye biliyorum. Bua arada ameliyatını oldun herhalde yazalı 8 gün olmuş nasıl geçti var mı bir sıkıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?