- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Haliyle insan stres yapıyo. Doğru demiş hemşire 36-72 saat sonra yapılar hayırlısı olur inşallah kaç günde bir çağırıyolar kontroleŞimdi geldim eve pazar günü yumurta toplayacaklar .stres taptım valla. Nezaman transfer yaparlar acaba ? Hemşire 3,4 gün içinde dedi.
Kötü olmuş yine uzamış ama yapcak bişey yok malesef geç olsun da sonu iyi olsun. Perden noldu o tamamen alınmış mı ?Oldum canim simdi geldim ama malesef basarili gecmedi.polip cok derindeymis alinamamis.10 kasima tekrar gun verdiler yukarda ameliyathanede yapicaklarmis.bakalim daha neler gelcek basima..
Beni gün aşırı çağırdılar canım çok sık baktılarHaliyle insan stres yapıyo. Doğru demiş hemşire 36-72 saat sonra yapılar hayırlısı olur inşallah kaç günde bir çağırıyolar kontrole
Geçmiş olsun,öle deme allah ne verirse vardır bir sebebi. Hoca mı yaptı uzmanlarmı ameliyatı ?Oldum canim simdi geldim ama malesef basarili gecmedi.polip cok derindeymis alinamamis.10 kasima tekrar gun verdiler yukarda ameliyathanede yapicaklarmis.bakalim daha neler gelcek basima..
Artik oyle diyorum canim napayim.gec olsunda sonu guzel olsun artik.malesef perdeyide cok iyi alamamis derinmi cok.oyuzden 10 kasimda gittigimde kadin doguma yatis yapicam burda ameliyathanede yapicaklarmis.bu sefer olur insallahta tamamen kurtulurum bari.Kötü olmuş yine uzamış ama yapcak bişey yok malesef geç olsun da sonu iyi olsun. Perden noldu o tamamen alınmış mı ?
Cok sagolasin canim.hoca yapti ama asagidaki ameliyathanede aletler cok kucuk ve yetersiz oldugu icin yapamamislar.oyuzden bu sefer kadin dogumda yatis yapicamGeçmiş olsun,öle deme allah ne verirse vardır bir sebebi. Hoca mı yaptı uzmanlarmı ameliyatı ?
Yok canim dondurma isleminde yillik para veriyorsun bildigim kadariyla.bi kere donduruyorsun sonra heryil icin para oduyorsun kac tane dondurdugunun bi onemi yok.ve ayrica doktorla konustugunda bizim tercihimiz 5. Gunu transfer demisti.hoca oyle istiyormus cok 5. Gune gitmicek gibiyse bazen 3. Gunu transfer yapiyoruz dedi.yani seninde ya 5 olur yada 3.hayirlisiyla kurtulursun insallah canim.dun ben orda beklerken 3 kisiden yumurta topladilar.15 dk icinde hemen ciktilar islemden.korkma yani canim.insallah guzel gecer bol yumurtayla cikarsin..Kızlar internette okudum transferin 5.gün yapılması tavsiye ediliyormuş.üniversitede hemşire 2-3gğn içinde dedi. Acaba neden ? Birde yumurta dondurma işleminde her yumurta içinmi para veriliyor? Nasıl oluyor bilen varmı ?
Amin canım inşallahYok canim dondurma isleminde yillik para veriyorsun bildigim kadariyla.bi kere donduruyorsun sonra heryil icin para oduyorsun kac tane dondurdugunun bi onemi yok.ve ayrica doktorla konustugunda bizim tercihimiz 5. Gunu transfer demisti.hoca oyle istiyormus cok 5. Gune gitmicek gibiyse bazen 3. Gunu transfer yapiyoruz dedi.yani seninde ya 5 olur yada 3.hayirlisiyla kurtulursun insallah canim.dun ben orda beklerken 3 kisiden yumurta topladilar.15 dk icinde hemen ciktilar islemden.korkma yani canim.insallah guzel gecer bol yumurtayla cikarsin..
Canım benim kızkardeşim 3 tane bebek kaybetti hamile kalıyordu ama bebekler yaşamıyor mecburen kürtaj yapıyorlardı. Gürkan hoca ameliyat etti onda da perde vardı çok şükür iyileşti .sadece 15dakikalık bir ameliyat oldu özelinde hocanın. Geçen hafta ikinci çocuğunu doğurdu.merak etme inşallah darısı senin başınaCok sagolasin canim.hoca yapti ama asagidaki ameliyathanede aletler cok kucuk ve yetersiz oldugu icin yapamamislar.oyuzden bu sefer kadin dogumda yatis yapicam
Canim cok gecmis olsun.kac yumurtan.toplandiGünaydın kızlar ben dün opu oldum. Tüm gün yattım mide bulantısı baş dönmesi ve kasıklarımda çok ağrı oldu.transferi hemen yapmayacağız dedi dr.bir daha ki adetini bekleyelim dedi . Yani yumurtaları donduracaklar sonra transfer böle olan varmı aramızda? İnşallah iyi olur
Sanırım 10 du canım ama şimdi hemşire aradı gelmeniz lazım dondurmayacağız transfer yapacağız vu ay diye, anlamadımki hangisi doğru.Canim cok gecmis olsun.kac yumurtan.toplandi
Yumurtalar çok kaliteli değilmiş ve gemen transfer olması gerekmiş, çok moralim bozuldu. Sadece 4tanesi döllenmiş ama iyi kalitede değilmiCanim cok gecmis olsun.kac yumurtan.toplandi
Canim bu bayram tatiline denk geldigi donemde banada boyle demisti.yumurtalari alalaim ama tatil oldugu icin transfer yapamicaz oyuzden donduralim isterseSanırım 10 du canım ama şimdi hemşire aradı gelmeniz lazım dondurmayacağız transfer yapacağız vu ay diye, anlamadımki hangisi doğru.
canim bosver boylesi daha hayirli.donduruncada zaten bozulma riski varmis.benim bayram tatiline denk gelincede istersen donduralim demisti zaten bende yumurta sikintisi var cozulurkende.bozulma riski oldugu icin yaptirmamistim.bekleyim daha cok stres yapmazsin enazindan.herseyin hayirlisi canimYumurtalar çok kaliteli değilmiş ve gemen transfer olması gerekmiş, çok moralim bozuldu. Sadece 4tanesi döllenmiş ama iyi kalitede değilmi
Amin inşallah . Ama kalitesiz diyince moralim çok bozulduCanim bu bayram tatiline denk geldigi donemde banada boyle demisti.yumurtalari alalaim ama tatil oldugu icin transfer yapamicaz oyuzden donduralim isterse
canim bosver boylesi daha hayirli.donduruncada zaten bozulma riski varmis.benim bayram tatiline denk gelincede istersen donduralim demisti zaten bende yumurta sikintisi var cozulurkende.bozulma riski oldugu icin yaptirmamistim.bekleyim daha cok stres yapmazsin enazindan.herseyin hayirlisi canim
Canim naptin son durumun n.nezaman transferAmin inşallah . Ama kalitesiz diyince moralim çok bozuldu
Allah kosmet ederse yarın canım dua et ,çok stresliyim ne olacak nasıl olacak izin aldım çalımıcam . Pazartesi de gitmesem diyorum yatıp dinlensemmiCanim naptin son durumun n.nezaman transfer
Hayirlisi olsun canim.dualarim seninle insallah guzel gecer sonundada hayirli haberler alirsin.bencede izin al surekli yatmasan bile evde dinlenirsin.evde olmak istekine benzemiyo nede olsa.bende tranfer donemi bir hafta izin almayi dusunuyorumAllah kosmet ederse yarın canım dua et ,çok stresliyim ne olacak nasıl olacak izin aldım çalımıcam . Pazartesi de gitmesem diyorum yatıp dinlensemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?