BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Allah kosmet ederse yarın canım dua et ,çok stresliyim ne olacak nasıl olacak izin aldım çalımıcam . Pazartesi de gitmesem diyorum yatıp dinlensemmi
Hayırlısı olur inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürür kısmetse on gün sonra belli olur darısı bizim başımıza dinlen kendini yorma olur allahın izniyle moralini yüksek tut.

Hayırlısı olur inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürür kısmetse on gün sonra belli olur darısı bizim başımıza dinlen kendini yorma olur allahın izniyle moralini yüksek tut.
Yok canım umudum yok hiç ,embriyologda söledi sadce 1 embriyo ve o da kaliteli değil.

Yok canım umudum yok hiç ,embriyologda söledi sadce 1 embriyo ve o da kaliteli değil.
Selam ben buraya daha önce yazanlardanim :)
Bir süre yazmadım bizim grubtanda yazan kalmadı
Ama ben arada okuyorum takip ediyorum sizi
yaşadıklarımdan öğrendiklerimi paylaşmak istedim

Kaç hucreli olduğunu sor canım muhakkak
Ama Hiç takma bejim orta kalite 2 embriyom olustu sadece, 3. Gun embriyosu bide
bende uzulmustum embriyolog um is beyinde bitiyor sana stres yasak demişti
Allaha Şükür ikiside tuttu ikızlerimi bekliyorum şu an
Moral bozma hiç 2 hucreli embriyolar bile tutuyor anne rahmi dışarıdan çok daha saglikli
Embriyo için daha uygun
İşin başı stres yapmamak dinlen evde ama yarım saatte bir dolaş kan dolaşımı çok önemli sakın tamamen yatma
Ağır ,yoracak seni hiç birşey yapma
5. Güne kadar evden çıkmamı yasakladı doktorum bana
5. Günden sonrada araba yolculuğu en fazla 20_30 dk lik yürüyüşler verdi
Ananas ve kabak çekirdeği yemek iyi geliyor
Hamile gibi beslen Canim özellikle
Ve pozitif düşün

Tutunma ilk 5 günde gerçekleşiyor özellikle ilk 5 gün önemli

Son düzenleme:
Ben yukarıda kadın doğumda yattım ameliyathanede oldum. İnternette okumuştum ikinciye üçüncüye bile bu ameliyat tekrarlanabiliyomuş inşallah ikinciye temizlenir kurtulursun canım.
Iste benim derdimde o canim bastan niye orda yapmadilar.sonucta bi kere histereskopi yapti bana bayiltmadan ne var ne yok gordu yani.sonra yok burda aletler kucuk bilmem ne.bide adetinin 20. Gunu diye rahimin kalinlasmis ondanda zor olmadi diyo.ozaman bastan yapmasaydin.yani kizdiriyolar insani zaten biz stresliyiz iyice sttrese sokuyorlar boyle yaparak.bide bugun adet oldum daha 10 gun vardi.ozaman ayin 10 una gun veriyoruz adetten hemen sonra yapariz demisti.aradim soyledim dedim 15. Gunu sorun olurmu ozaman hemen adet sonrasi demistiniz.yok bisey olmaz deyip salladi yani resmen basindan.valla allah hepimize sabir versin.cok zor surecler.

Canim sikma canini.olumlu dusunmeye calis.rabbim ol dedikten sonra nekadar kalitesiz olursa olsun yinede sana tutunur o.stres yapmamaya calis.yumurta problemin varmiydi senin

canım ameliyattan sonraki adetim benim de 10 gün önce geldi o ameliyattan sonra adet düzensizliği olması normal.Baya sıkıntılı olmuş senin için 15.günü ile 20. günü arasında 5 gün var inşallah yine bi sıkıntı çıkmaz canım.

Canim sikma canini.olumlu dusunmeye calis.rabbim ol dedikten sonra nekadar kalitesiz olursa olsun yinede sana tutunur o.stres yapmamaya calis.yumurta problemin varmiydi senin
Yoktu diye biliyorduk,ama bir tane çikolata kistim vardı ondan olabilirmiş, yada yanlış ilaç protokolü

Kaç hücreli olduğunu sölemediler ama çok düşük kaliteli dediler,gerçi hoca eğer umutsuz olsa yapmam bı transferi dedi. Bekleyip göreceğiz

Insallah canim.bu seferde sikinti cikarsa ben sikinti yaratacam bu sefer onlara.sen naptin adet oldunmu

tosun788 .!.:
Insallah canim.bu seferde sikinti cikarsa ben sikinti yaratacam bu sefer onlara.sen naptin adet oldunmu
Evet canım 20.günü salı gününe denk geliyo gidicem bakalım bi sorun çıkmaz inşallah bu sefer de.

Kızlar nekadar zormuş beklemek, halbuki çok küçük bşr ihtimal ama yinede zormuş beklemek. Çarşambadan beri zaman geçmiyor.acaba tutundumu bebeğim

Slm arkdaşlar ben 34 yasındayım bende BURSA da yasıyorum Konu baslıgınlapek ılgısı olmuycak ama bende paylaşmak ıstedım ıcınde bulundugum durumu normal bır hamılelık (tedavısız)sonucu 12 yasında oğlum var.5 yıldır ıkıncı cocuk sahıbınolamıyorum artık üzerinde durmuyordum gecdıgımız ay bır kadın dogum dr na gıttım kısaca ankatıyım detaylar uzun surecek dr endokrın bölumune yonlendırdı ınsulın degerın 16 gıbıbı deger cıkdı ve mutlka endokrıne gıtmemı söyledi gıttım ve bır cok tahlıl istedı carsamba gunu sonuclara göre tedavı baslıycak.benım kafama takılan adetim duzenlı olması dısında butun pko belirtilerini tasıyorum kafam cok karısık sızın adetlerınız nasıldı benım durumumda olan varmı?ve glıkofen yada glıfor tedavısı baslarmı sızce dr ?endokrınolıjı bölumunde muayene olan varmı ?ii aksamlar

Merhaba Arkadaslar..
Burayı ben actım ve forumda çok sey ögrendim, Uzun zamandır girmiyordum.. ara ara takipteydim ama yazmıyodum..
Forumdan bir çok kişi tanıdım gerek yüzyüze gerekse sadece mesajlastıgım bir sürü arkadasım oldu.. İnsanların acıları, ortak noktaları olunca konusacak paylasacak cok seyleri oluyor..
Çocuk sahibi olmak isteyen Bursalı can arkadaslar yasanan cooook zor bir süreç farkındayım, bazen çok bunalıp vazgeçiyorsunuz biliyorum, cevrenizdeki kimsenin sizi anlamadıgınızı düsünüyor kendinizi yalnız hissedip zaman zaman kendinize acıyıp aglıyorsunuz biliyorum. Aklınızda da hep aynı soruyla. '' anne olmayacakmıyım?'' telasıyla yasıyorsunuz inanın sizi cok iyi anlıyorum...
Eger inancınız varsa ve bir sınav dünyasında oldugumuza inanıyorsanız, iste o zaman en zor sınavlardan biriyle karsı karsıya oldugumuza inanın.. Allah'a sıgının ve tedaviyi kesinlikle bırakmayın, durun, arastırın, baska doktor görüşleri alın ama kesinlikle bırakmayınn.. Sonu cok güzel olacak inanın.. Bu forumda tanıdıgım arkadaslardan sonunda bebek sahibi olanlar, olamayanlardan daha fazla.. Bu bile anne olma olasılıgınızın, ne kadar yüksek oldugunun bir göstergesi bunu hep hatırlayın, hep hatırlatın kendinize. Unutmayın, Umut en önemli yardımcı çünkü bu süreçte..
Simdiii gelelim bana, benim kızım şükürler olsun ki 4 aylık oldu, ve ben gecen zamana cok sasırdım.. Onu uyuturken aklıma yasadıklarım ve bu forum geldi ve yazmak istedim..
Ben tüp bebek yaptırmadım, düşüklerim oluyodu rubella testiyle ası vuruldum korunma süresi bitince kendiliğinden kaldım ve şükürler olsun ki düşmedi..
Ama tüp bebek tedavisi görenlere veya düsünenlere, bu forumdan değil yakın bir arkadsım 5. tüp bebek denemesinde hamile kaldı sağlıkla kızına da kavustu.. Arastırma yapanlara bilgi olarak söylüyorum.. Çünkü kendi çok arastırdı, cok kafa yordu.. En basarılı kliniklerden biri oldugunu ondan dolayı biliyorum. İstanbul memoryl, imkanı olanlar bir baksın derim, embriyo inceleniyo öyle yerleştiriliyo falan fakat fiyat farkıda var..
Bilgi almak isteyen olursa arkadasımlada görüştürebiliirim..
Bursa da fakülte basarılı olnuda es geçmeyelim çok zaman alıyo ama bir arkasda ikizlerine kavustu oradan.. Sabrınız ve zamanınız varsa devam. Şahin bey den de 3 arkadaş var yine çocuk sahibi olan.. İstatiksel bilgi olsun diye söylüyorum..
Ara ara girip sorunuz falan olursa cevaplamaya calısırım..
Sonuçta, kızlarr sevgili anne adayları umudunuzu kaybetmeyin, güzel günler yakında inanın.. Göreceksiniz...

Canim naptin nasil gecti kontrolun insallah bi aksilik cikmamistir
Çıkmadı Allaha çok şükür ilaçlara başladık estrofem ile vitamin yazdı. Eşimden sperm örneği vermesini istedi canlı çıkarsa dondurcaz dedi ertesi gün verdi ama 0 çıktı p.tesi tekrar vericek şansımızı deniyoruz olmazsa ürolojiden randevu aldık p.tesi aynı gün sabahtan test yaptırcaz tese ameliyatı olcak. Bakalım kısmet benim umudum yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…