- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
Hayırlısı olur inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürür kısmetse on gün sonra belli olur darısı bizim başımıza dinlen kendini yorma olur allahın izniyle moralini yüksek tut.Allah kosmet ederse yarın canım dua et ,çok stresliyim ne olacak nasıl olacak izin aldım çalımıcam . Pazartesi de gitmesem diyorum yatıp dinlensemmi
Yok canım umudum yok hiç ,embriyologda söledi sadce 1 embriyo ve o da kaliteli değil.Hayırlısı olur inşallah canım allah hepimizin yüzünü güldürür kısmetse on gün sonra belli olur darısı bizim başımıza dinlen kendini yorma olur allahın izniyle moralini yüksek tut.
Selam ben buraya daha önce yazanlardanim :)Yok canım umudum yok hiç ,embriyologda söledi sadce 1 embriyo ve o da kaliteli değil.
Başka döllenmiş yumurtan kaldı mı? umudunu kaybetme canım allahtan umut kesilmez.Yok canım umudum yok hiç ,embriyologda söledi sadce 1 embriyo ve o da kaliteli değil.
Iste benim derdimde o canim bastan niye orda yapmadilar.sonucta bi kere histereskopi yapti bana bayiltmadan ne var ne yok gordu yani.sonra yok burda aletler kucuk bilmem ne.bide adetinin 20. Gunu diye rahimin kalinlasmis ondanda zor olmadi diyo.ozaman bastan yapmasaydin.yani kizdiriyolar insani zaten biz stresliyiz iyice sttrese sokuyorlar boyle yaparak.bide bugun adet oldum daha 10 gun vardi.ozaman ayin 10 una gun veriyoruz adetten hemen sonra yapariz demisti.aradim soyledim dedim 15. Gunu sorun olurmu ozaman hemen adet sonrasi demistiniz.yok bisey olmaz deyip salladi yani resmen basindan.valla allah hepimize sabir versin.cok zor surecler.Ben yukarıda kadın doğumda yattım ameliyathanede oldum. İnternette okumuştum ikinciye üçüncüye bile bu ameliyat tekrarlanabiliyomuş inşallah ikinciye temizlenir kurtulursun canım.
Canim sikma canini.olumlu dusunmeye calis.rabbim ol dedikten sonra nekadar kalitesiz olursa olsun yinede sana tutunur o.stres yapmamaya calis.yumurta problemin varmiydi seninYok canım umudum yok hiç ,embriyologda söledi sadce 1 embriyo ve o da kaliteli değil.
canım ameliyattan sonraki adetim benim de 10 gün önce geldi o ameliyattan sonra adet düzensizliği olması normal.Baya sıkıntılı olmuş senin için 15.günü ile 20. günü arasında 5 gün var inşallah yine bi sıkıntı çıkmaz canım.Iste benim derdimde o canim bastan niye orda yapmadilar.sonucta bi kere histereskopi yapti bana bayiltmadan ne var ne yok gordu yani.sonra yok burda aletler kucuk bilmem ne.bide adetinin 20. Gunu diye rahimin kalinlasmis ondanda zor olmadi diyo.ozaman bastan yapmasaydin.yani kizdiriyolar insani zaten biz stresliyiz iyice sttrese sokuyorlar boyle yaparak.bide bugun adet oldum daha 10 gun vardi.ozaman ayin 10 una gun veriyoruz adetten hemen sonra yapariz demisti.aradim soyledim dedim 15. Gunu sorun olurmu ozaman hemen adet sonrasi demistiniz.yok bisey olmaz deyip salladi yani resmen basindan.valla allah hepimize sabir versin.cok zor surecler.
Yoktu diye biliyorduk,ama bir tane çikolata kistim vardı ondan olabilirmiş, yada yanlış ilaç protokolüCanim sikma canini.olumlu dusunmeye calis.rabbim ol dedikten sonra nekadar kalitesiz olursa olsun yinede sana tutunur o.stres yapmamaya calis.yumurta problemin varmiydi senin
Kaç hücreli olduğunu sölemediler ama çok düşük kaliteli dediler,gerçi hoca eğer umutsuz olsa yapmam bı transferi dedi. Bekleyip göreceğizSelam ben buraya daha önce yazanlardanim :)
Bir süre yazmadım bizim grubtanda yazan kalmadı
Ama ben arada okuyorum takip ediyorum sizi
yaşadıklarımdan öğrendiklerimi paylaşmak istedim
Kaç hucreli olduğunu sor canım muhakkak
Ama Hiç takma bejim orta kalite 2 embriyom olustu sadece, 3. Gun embriyosu bide
bende uzulmustum embriyolog um is beyinde bitiyor sana stres yasak demişti
Allaha Şükür ikiside tuttu ikızlerimi bekliyorum şu an
Moral bozma hiç 2 hucreli embriyolar bile tutuyor anne rahmi dışarıdan çok daha saglikli
Embriyo için daha uygun
İşin başı stres yapmamak dinlen evde ama yarım saatte bir dolaş kan dolaşımı çok önemli sakın tamamen yatma
Ağır ,yoracak seni hiç birşey yapma
5. Güne kadar evden çıkmamı yasakladı doktorum bana
5. Günden sonrada araba yolculuğu en fazla 20_30 dk lik yürüyüşler verdi
Ananas ve kabak çekirdeği yemek iyi geliyor
Hamile gibi beslen Canim özellikle
Ve pozitif düşün
Tutunma ilk 5 günde gerçekleşiyor özellikle ilk 5 gün önemli
Yok canım malesef sadece bir tane vardı onu da verdiler bugun bakalımBaşka döllenmiş yumurtan kaldı mı? umudunu kaybetme canım allahtan umut kesilmez.
Insallah canim.bu seferde sikinti cikarsa ben sikinti yaratacam bu sefer onlara.sen naptin adet oldunmucanım ameliyattan sonraki adetim benim de 10 gün önce geldi o ameliyattan sonra adet düzensizliği olması normal.Baya sıkıntılı olmuş senin için 15.günü ile 20. günü arasında 5 gün var inşallah yine bi sıkıntı çıkmaz canım.
Evet canım 20.günü salı gününe denk geliyo gidicem bakalım bi sorun çıkmaz inşallah bu sefer de.tosun788 .!.:Insallah canim.bu seferde sikinti cikarsa ben sikinti yaratacam bu sefer onlara.sen naptin adet oldunmu
Allahım inşallah yüzünü güldürür.Beklemek en zoru ama sonu güzel olur inşallah bol bol dua et.Kızlar nekadar zormuş beklemek, halbuki çok küçük bşr ihtimal ama yinede zormuş beklemek. Çarşambadan beri zaman geçmiyor.acaba tutundumu bebeğim
Amin canım inşallah,tutarsa allahın bir mucizesi olacak bize , inşallah.Allahım inşallah yüzünü güldürür.Beklemek en zoru ama sonu güzel olur inşallah bol bol dua et.
Canim naptin nasil gecti kontrolun insallah bi aksilik cikmamistirEvet canım 20.günü salı gününe denk geliyo gidicem bakalım bi sorun çıkmaz inşallah bu sefer de.
Canim nasilsin nasil geciyo gunlerinKızlar nekadar zormuş beklemek, halbuki çok küçük bşr ihtimal ama yinede zormuş beklemek. Çarşambadan beri zaman geçmiyor.acaba tutundumu bebeğim
Çıkmadı Allaha çok şükür ilaçlara başladık estrofem ile vitamin yazdı. Eşimden sperm örneği vermesini istedi canlı çıkarsa dondurcaz dedi ertesi gün verdi ama 0 çıktı p.tesi tekrar vericek şansımızı deniyoruz olmazsa ürolojiden randevu aldık p.tesi aynı gün sabahtan test yaptırcaz tese ameliyatı olcak. Bakalım kısmet benim umudum yok amaCanim naptin nasil gecti kontrolun insallah bi aksilik cikmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?