- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Canim bugun pembe kahve rengi bir leke geldi sordum dr yapacak bisey yok dedi. Bugun 9. Gun test icin erken dedi' insallah yerlesme kanamasidir regl baslangici degildir.Canim nasilsin nasil geciyo gunlerin
Test yaptırmadın mı?Kızlar sanırım regl oldum=
Evet canim test yaptirmadinmi sanirim bugunlerde senin test gunundu.regli olduysanda uzulme canim vardir herhalde bi vakti saati ne diyelimTest yaptırmadın mı?
Bugün test yaptırdım canım ama malesef sonuç negatif. Kısmet değilmiş canım allah hakkımozda hayırlısını versin inşallah.Evet canim test yaptirmadinmi sanirim bugunlerde senin test gunundu.regli olduysanda uzulme canim vardir herhalde bi vakti saati ne diyelim
negatif malesefTest yaptırmadın mı?
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını napmayı düşünüyon var mı aklında bişeylerTe
negatif malesef
Sen naptın canım ameliyatın yarın olcak dimiEvet canim test yaptirmadinmi sanirim bugunlerde senin test gunundu.regli olduysanda uzulme canim vardir herhalde bi vakti saati ne diyelim
Öle canım . 20. gün kontrole çağırdı dr. Gidicem bakalım ne diyecekler . ikincisini hemen mi deneyelim derler yoksa biraz zaman bırakalımmı derler bilmiyorum.Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını napmayı düşünüyon var mı aklında bişeyler
Hayılısı olur inşallah bunda da vardır bi hayır. İçini ferah tutÖle canım . 20. gün kontrole çağırdı dr. Gidicem bakalım ne diyecekler . ikincisini hemen mi deneyelim derler yoksa biraz zaman bırakalımmı derler bilmiyorum.
Oldum canim dun sagolasin.bayagi bi zor gecti.2 saati gecik surdu.bugun biraz agrim falan var uzaniyorum oyle.pazartesi gunu 20. Gunum kontrole gidicem iste.Sen naptın canım ameliyatın yarın olcak dimi
Sikma anini canim vardir bi hayir ne diyelim.bizlerin sinavida boyleymis yapcak bisey yok napalimBugün test yaptırdım canım ama malesef sonuç negatif. Kısmet değilmiş canım allah hakkımozda hayırlısını versin inşallah.
Sikma anini canim vardir bi hayir ne diyelim.bizlerin sinavida boyleymis yapcak bisey yok napalim
Gecmis olsun, bu sefer sorun cozulmustur insallahOldum canim dun sagolasin.bayagi bi zor gecti.2 saati gecik surdu.bugun biraz agrim falan var uzaniyorum oyle.pazartesi gunu 20. Gunum kontrole gidicem iste.
Çıkmadı Allaha çok şükür ilaçlara başladık estrofem ile vitamin yazdı. Eşimden sperm örneği vermesini istedi canlı çıkarsa dondurcaz dedi ertesi gün verdi ama 0 çıktı p.tesi tekrar vericek şansımızı deniyoruz olmazsa ürolojiden randevu aldık p.tesi aynı gün sabahtan test yaptırcaz tese ameliyatı olcak. Bakalım kısmet benim umudum yok ama[/QU Çıkmadı Allaha çok şükür ilaçlara başladık estrofem ile vitamin yazdı. Eşimden sperm örneği vermesini istedi canlı çıkarsa dondurcaz dedi ertesi gün verdi ama 0 çıktı p.tesi tekrar vericek şansımızı deniyoruz olmazsa ürolojiden randevu aldık p.tesi aynı gün sabahtan test yaptırcaz tese ameliyatı olcak. Bakalım kısmet benim umudum yok ama
Nasil gidiyor tedavin canim? İgnelere basladiniz mi ne verdi dr?Çıkmadı Allaha çok şükür ilaçlara başladık estrofem ile vitamin yazdı. Eşimden sperm örneği vermesini istedi canlı çıkarsa dondurcaz dedi ertesi gün verdi ama 0 çıktı p.tesi tekrar vericek şansımızı deniyoruz olmazsa ürolojiden randevu aldık p.tesi aynı gün sabahtan test yaptırcaz tese ameliyatı olcak. Bakalım kısmet benim umudum yok ama
Nasil gidiyor tedavin canim? İgnelere basladiniz mi ne verdi dr? Gonal f mi
Daha iğnelere başlayamadık adetimin ikinci günü gidicem estrofem ile vitamin verdi onları kullanıyorum bişey yok şimdilik bi aksilik çıkmasında başka bişey istemiyorum şuan geçen sene mayıstan beri bekliyorum git gel aksilik üstüne aksilik hep ertelendi psikolojim bozuldu artıkNasil gidiyor tedavin canim? İgnelere basladiniz mi ne verdi dr?
Geçmiş olsun canım bu sefer sorunsuz olmuş bitmiştir inşallah geç olsunda güç olmasın bişey dediler mi temizlenmiş mi artıkOldum canim dun sagolasin.bayagi bi zor gecti.2 saati gecik surdu.bugun biraz agrim falan tamamen.yorum oyle.pazartesi gunu 20. Gunum kontrole gidicem iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?