BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Evet canim test yaptirmadinmi sanirim bugunlerde senin test gunundu.regli olduysanda uzulme canim vardir herhalde bi vakti saati ne diyelim
Bugün test yaptırdım canım ama malesef sonuç negatif. Kısmet değilmiş canım allah hakkımozda hayırlısını versin inşallah.

Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını napmayı düşünüyon var mı aklında bişeyler
Öle canım . 20. gün kontrole çağırdı dr. Gidicem bakalım ne diyecekler . ikincisini hemen mi deneyelim derler yoksa biraz zaman bırakalımmı derler bilmiyorum.

Kızlar birşey sorucam; ikinci denemede de aynı ilaçlar mı kullanılır acaba? Bilen varmı yoksa değiştiriyorlarmı?

Nasil gidiyor tedavin canim? İgnelere basladiniz mi ne verdi dr?

Nasil gidiyor tedavin canim? İgnelere basladiniz mi ne verdi dr?
Daha iğnelere başlayamadık adetimin ikinci günü gidicem estrofem ile vitamin verdi onları kullanıyorum bişey yok şimdilik bi aksilik çıkmasında başka bişey istemiyorum şuan geçen sene mayıstan beri bekliyorum git gel aksilik üstüne aksilik hep ertelendi psikolojim bozuldu artık

Oldum canim dun sagolasin.bayagi bi zor gecti.2 saati gecik surdu.bugun biraz agrim falan tamamen.yorum oyle.pazartesi gunu 20. Gunum kontrole gidicem iste.
Geçmiş olsun canım bu sefer sorunsuz olmuş bitmiştir inşallah geç olsunda güç olmasın bişey dediler mi temizlenmiş mi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…