Slm kızlarrr yoğun bir gün daha beni bekliyor bugünnYarın kayınvalidemin arkadaşına davetliyiz, Cuma günü de bana misafir gelecek, eşimin arkadaşı annesiyle ve kardeşleriyle gelecekler. Evlense de eşiyle gelse hem arkadaş olurduk
Sana da kolay gelsin öyleyse bahar27 :)
Merhaba niluferarda hoşgeldin topice :) Kendinden biraz bahseder misin? :)
ben 32 yaşında evli 1 erkek çocuk annesi
bi bayanım
çalışmıyorum
e daha ne anlatayım oğluşum 3 buçuk yaşında
işte öyle
bi bayanım
çalışmıyorum
işte öyle
bi bayanım
çalışmıyorum
işte öyle
Bursa'ya gidildiginde mutlaka görülmesi gereken yerleri de yazarsanız sevinirim
Slm kızlarrr yoğun bir gün daha beni bekliyor bugünnYarın kayınvalidemin arkadaşına davetliyiz, Cuma günü de bana misafir gelecek, eşimin arkadaşı annesiyle ve kardeşleriyle gelecekler. Evlense de eşiyle gelse hem arkadaş olurduk
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa
ben anlat derdim balım anlat demiş hımmm nerde oturuyosun boyun kilon falan filan bulurum ben sorcak seyler hoşgeldin aramıza canımm
bende yarın mudanyaya kayın valideme gidicem orda kalıcaz hafta sonu::)))
Bursaya evlendin mi yoksa zaten Bursalı mıydın nilüferarda?
Kızlar topic kalabalıklaşmaya başladıartık biz yeni Bursalılara tavsiye mekanlar güzel ve uygun alışveriş yapabileceğimiz yerler tarif edersiniz herhalde Setbaşında bir boncukçu buldumm eğer takı tasarıma başlarsam oraya giderim herhalde Pasta malzemeleri satan yerler nerede bulabilirim acaba...
hoşgördük
e açık adres vereyimde belkim gelirsin heheh
kilom çizelgede yazıyo boyumda
160 e tombul bi bayanım heheh
sen anlat birazda ben tanıyayım seni nerde oturursun çalışırmısın evde otururmusun
ne işle meşkulsün
evlimi bekarmı
çoluklu çocuklumu
a bende ne çok sordum heheheh
Bursaya evlendin mi yoksa zaten Bursalı mıydın nilüferarda?
Kızlar topic kalabalıklaşmaya başladıartık biz yeni Bursalılara tavsiye mekanlar güzel ve uygun alışveriş yapabileceğimiz yerler tarif edersiniz herhalde Setbaşında bir boncukçu buldumm eğer takı tasarıma başlarsam oraya giderim herhalde Pasta malzemeleri satan yerler nerede bulabilirim acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?