Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
uludağ....birde geçerken inegölde köfteci orhan var ugra pişman olmassın)olmadı istanbul tarafında köfteci yusuf var yer bulursan )

Slm kızlarrr yoğun bir gün daha beni bekliyor bugünn Yarın kayınvalidemin arkadaşına davetliyiz, Cuma günü de bana misafir gelecek, eşimin arkadaşı annesiyle ve kardeşleriyle gelecekler. Evlense de eşiyle gelse hem arkadaş olurduk

Son düzenleme:

A.s canım oh negüzel iyi gezmeler sanaHafta başıda benim arkadaşlarım gelicek bana yarında dışarda işlerim var bende yoğun sayılırım

merhaba nasılsınız güzel bursamın güzel hatunları
topiğiniz hayırlı olsun
banada yer varsa bir bursalı olarak bende burdayım
artık
iyi paylaşımlar

Sana da kolay gelsin öyleyse bahar27 :)

Merhaba niluferarda hoşgeldin topice :) Kendinden biraz bahseder misin? :)

Sana da kolay gelsin öyleyse bahar27 :)

Merhaba niluferarda hoşgeldin topice :) Kendinden biraz bahseder misin? :)

ben 32 yaşında evli 1 erkek çocuk annesi
bi bayanım
çalışmıyorum
e daha ne anlatayım oğluşum 3 buçuk yaşında
işte öyle

bi bayanım
çalışmıyorum
işte öyle

hoşgeldin aramızaaaaaaaaaa

ben anlat derdim balım anlat demiş hımmm nerde oturuyosun boyun kilon falan filan bulurum ben sorcak seyler hoşgeldin aramıza canımm

bi bayanım
çalışmıyorum
işte öyle

ben anlat derdim balım anlat demiş hımmm nerde oturuyosun boyun kilon falan filan bulurum ben sorcak seyler hoşgeldin aramıza canımm

bi bayanım
çalışmıyorum
işte öyle

Bursa'ya gidildiginde mutlaka görülmesi gereken yerleri de yazarsanız sevinirim

aramıza hoşgeldin sende canım bursada o kadar çok gezilcek yer varki sen ne tür şeyler düşünüyosun tarihi yerler mi dini mekanlar mı yoksa doga tarzı yerler mi heryeri cennet bursanın

bende yarın mudanyaya kayın valideme gidicem orda kalıcaz hafta sonu::)))

hoşgördük
e açık adres vereyimde belkim gelirsin heheh
kilom çizelgede yazıyo boyumda
160 e tombul bi bayanım heheh
sen anlat birazda ben tanıyayım seni nerde oturursun çalışırmısın evde otururmusun
ne işle meşkulsün
evlimi bekarmı
çoluklu çocuklumu
a bende ne çok sordum heheheh

Bursaya evlendin mi yoksa zaten Bursalı mıydın nilüferarda?

Kızlar topic kalabalıklaşmaya başladı artık biz yeni Bursalılara tavsiye mekanlar güzel ve uygun alışveriş yapabileceğimiz yerler tarif edersiniz herhalde Setbaşında bir boncukçu buldumm eğer takı tasarıma başlarsam oraya giderim herhalde Pasta malzemeleri satan yerler nerede bulabilirim acaba...

ben dedelerden bursalıyım
şeker
doğma büyüme bursalıyım
hakiki ve öz çakma değil heheheh
sen evlenincemi geldin sendemi bursalısın

22yaşındayım 5.senemde girdim evlilikte eşim 30 yaşında lse mezunuyum anaokulu öğretmenliği yapıyodum 4 senedir bu sene çalışmıyorum tatildeyim:))) üniversite okuyorum açıktan suanda .... evli mutlu ama malesef cocuksuzum cocumuz olmuyo bi problem yok ne denediysek olmadı bi düşük yaşadım malesef 4 aşılama ama sırada tüp bebek var ara verdik şimdi bakalım hayırlısı inşallah olur umutsuz yaşayamaz insan 17 yaşımda gözümü açmadan kocikimi tanıdım onu ok seviyorum bide bebişimiz olsa hiç bi derdimiz kalmıcak bursa osmangazide oturuyorum çifte havuzlarda :)))sen sölememişin ama açık adres olmasada semtini sölersin herelde:))) buluşma yapıcaz bigün biraz tanıyalım birbirimize güvenimiz artsın sonras buluşucaz inşallah ....

alışveriş mi dedi birisi

valla ben hep waikikiden giyiniyorum desem ayıp olmaz sanırım hem güzel malları hem kaliteli hemde ucuz hemde herşeye elleyip elleyip bırakıyosun kimse bişi demiyo ohhh giy giy çıkar vallabüyük marketlerden giyiniyorum ben teseddürlüyüm manto muda kardeşlerden alıyorum çarşıdan ..eşarplarımıda çağrı ipekten alıyorum indirime girince..... ayakkabılarımıda koraydan alıyorum çok memnunum valla bazende etodan alıyorum kıyafet nerde hoşuma giderse ordan alırım ama en çok waikikiden yani elbise alcaksam burç magzasından alırım orda çok güzel elbiseler oluyo öle işte büyük marketlerden hallediyorum ccici işimi ama bayılıyorum hiç doymuyorum kıyafet almaya süs malzemelerim parfümlerimde avondan ablam avoncuda......temizlik malzemeleri anwayden eşimin teyzesi anwaycide... iç çamaşırlarda çarsıda ulu caminin karşısında lora die bi magza var 3 katlı cok ucuz ve kaliteli orda alıyorum harika biyer bi ara kendimde satıyodum ordanda baya almıştım stok var yani bu kadar bana alışveriş deme kendimi kaybediyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…