nerdesin sen bakim kime aşık oldun gene
yawrum kuzum hemen anlat bakimm
anacımmmmmmmmm bu sefer gerçek aşkk
hatta merinosta buluşcaz pazar izlemek isteyenler gelsin romantizmin dibine vurcak
nerdeyimmm ben devlet hastanesindeyim işiniz düşerse buyrun gelin beni bulun
kahveye beklerim bacımmm
hahah kız yakana karanfilmi takcan nerden bilcez sen olduğunu hahaha
aykız ilk buluşmanızmı heyecanlı olur aboww kız ağırdan ağırdan al bakbakalım
nasıl konuşuyo nasıl oturup kalkıyo heheh oseni değil sen onu süz
Pufff kızlar canım sıkılıyor ben annemi şehrimi özledim
anacımmmmmmmmm bu sefer gerçek aşkk
hatta merinosta buluşcaz pazar izlemek isteyenler gelsin romantizmin dibine vurcak
nerdeyimmm ben devlet hastanesindeyim işiniz düşerse buyrun gelin beni bulun
kahveye beklerim bacımmm
ayyy bana azcık tecrübelerinizden yola çıkarak nasihat tavsiye ne varsa verin bakiyimm
boş durmayın az taktikk
hemde nasıl heycan cnm benim yaaaa
bide utangacımdır zaten ben
ama nasıl davranayım sizce az tavsiye verin
bana firuze taşı diye bi taştan kendi eliyle bebek yapmış
onu getrcekbacım siz isteyin adım gibi bi gül takarım ne var
nasıl ağırdan alcam ben şimdi anlatinn
oy gülüm kıyamam ben sana ben çok ketumum bu konuda kırk yıl görmeem hiç oturup annem die aglamam sanırım uzağız annemle bide tam ergenlik çatışmalı zamanımda 17 yaşımda evlendim hiç annecim annecim bi çocukdeğilim annemde kızım kızım demez zati öle bi ilişki işte baba desen of... sadece baba işte neyse açmayalım bu konuları sen özlemine aglma ben yaşayamadıkalrıma
merinosta hayat lokantasında mı buluşcanız kız bizim evin şurası o lokanta gelirim bak görmeye hehheeee buluş fotoraf cek bakalım hediyesinide koy nemiş öle taştan bebek bizde görelim el emeği göz nuru hediye he romantik galiba hadi hayoırlısı nerde buldun nasıl ayar oldun onuda anlat bakayım:44::44: bide sen devlet hastanesinde nabıyosun randövüleri sana aldırırım bak hangi hastane oluyo bu hani manzaralı bi hastane var orasımı devlet hastanesi bursa ayaklarının altında orasımı:26:güya bursalıyım işte
ayyy bana azcık tecrübelerinizden yola çıkarak nasihat tavsiye ne varsa verin bakiyimm
boş durmayın az taktikk
hemde nasıl heycan cnm benim yaaaa
bide utangacımdır zaten ben
ama nasıl davranayım sizce az tavsiye verin
bana firuze taşı diye bi taştan kendi eliyle bebek yapmış
onu getrcekbacım siz isteyin adım gibi bi gül takarım ne var
nasıl ağırdan alcam ben şimdi anlatinn
merinosta hayat lokantasında mı buluşcanız kız bizim evin şurası o lokanta gelirim bak görmeye hehheeee buluş fotoraf cek bakalım hediyesinide koy nemiş öle taştan bebek bizde görelim el emeği göz nuru hediye he romantik galiba hadi hayoırlısı nerde buldun nasıl ayar oldun onuda anlat bakayım:44::44: bide sen devlet hastanesinde nabıyosun randövüleri sana aldırırım bak hangi hastane oluyo bu hani manzaralı bi hastane var orasımı devlet hastanesi bursa ayaklarının altında orasımı:26:güya bursalıyım işte
ayyy nasılda bildin evet o hastanedeyimmm
tophanede kalıyo harika bi yer
işte şekerim orda hemşire gibi bişiyim :) tıbbi mümessilim ama beyaz önlük takılıyorum
randevu kolay iş en iyi doktorları ayarlarım sana
kız o lokantayı bilmiyorum ama getiririm görürsün damat adayını
acaip derecede romantik ve ağlak alınganbende tam tersi dünya umrumda olmaz hadi hayırlısı
Canım negüzel ya hakkında hayırlısı olur inşallahErkek arkadaşının hediyeside güzel anlamlı bence.Doğal ol canım taktik vermemize gerek yok bence sizin gönülleriniz bir olunca gözleriniz konuşur o anda İnşllh güzel günler sizinle olur
ay benim hiç tecrübem yok 17 yaşımda ilk isteyene vardım ve hiç sevgilim olmadı :44:ay ben hiç bilmiyorum böle şeylerizati leyla gbdim kocikim aklımı başımdan almıştı taktik felan uygulamadım ben kendin ol canım öle sevsin seni zaten basta ne desen seviyolarda sonra evlenince yada ilişki ilerleyince höyt onu yapma bunu yapma öle durma şöle konuşmalar başlıyo malesef her kez kendine benzetmeye çalışıyo birbierini aşk biten bişi kalıcı olan saygı ve sevgi allah gönlüne göre versin tatlım
Negüzel manzaralı ortamda çalışıyorsunZıt kutuplar birbirini çekermiş .Dünyanın dengesi herşey dengeli
oy gülüm kıyamam ben sana ben çok ketumum bu konuda kırk yıl görmeem hiç oturup annem die aglamam sanırım uzağız annemle bide tam ergenlik çatışmalı zamanımda 17 yaşımda evlendim hiç annecim annecim bi çocukdeğilim annemde kızım kızım demez zati öle bi ilişki işte baba desen of... sadece baba işte neyse açmayalım bu konuları sen özlemine aglma ben yaşayamadıkalrıma
Ayy canım ya herkezin derdi ayrı işte.Kimi ailesinden bıkar kaçar kimide aile sevgisi özlemiyle hasretlik çeker.Bende küçük yaşta babamı kaybettim ve babasızlığın özlemini çekerim hepAllahım hepimize farklı sınavlar vermiş.Dünya hali bu.Dertsiz kimse yok yani Haksever üzülme canım sende.Allah eşinle ailenle mutlu etsin birde bebegin olurda tamamlanır bu duygu inşallah
evet öyle oldu o oğlak ben ikizler harbi zıttız
ama çektik birbirimizi işte ben onu bi çektim dahada kopamadı
ya güzelde hastane ortAMINA girince geçipte şöle manzara keyi yapıyım diye şansın olmuyo tatlım
o yüzden anlamıda yok aslında
ne güzel yazmışsın canım allah kimseyi yalnızlığıyla sınamasın en azından bizi seven yakınlarımız canlarımız var
iyi ki varlar..
var olanlarla mutlu olmayı elimizdeyken mutlu olmayı öğrenmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?