Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
nerdesin sen bakim kime aşık oldun gene

yawrum kuzum hemen anlat bakimm

anacımmmmmmmmm bu sefer gerçek aşkk
hatta merinosta buluşcaz pazar izlemek isteyenler gelsin romantizmin dibine vurcak

nerdeyimmm ben devlet hastanesindeyim işiniz düşerse buyrun gelin beni bulun
kahveye beklerim bacımmm

hahah kız yakana karanfilmi takcan nerden bilcez sen olduğunu hahaha
aykız ilk buluşmanızmı heyecanlı olur aboww kız ağırdan ağırdan al bakbakalım
nasıl konuşuyo nasıl oturup kalkıyo heheh oseni değil sen onu süz

ayyy bana azcık tecrübelerinizden yola çıkarak nasihat tavsiye ne varsa verin bakiyimm
boş durmayın az taktikk
hemde nasıl heycan cnm benim yaaaa
bide utangacımdır zaten ben
ama nasıl davranayım sizce az tavsiye verin
bana firuze taşı diye bi taştan kendi eliyle bebek yapmış
onu getrcek bacım siz isteyin adım gibi bi gül takarım ne var
nasıl ağırdan alcam ben şimdi anlatinn

Pufff kızlar canım sıkılıyor ben annemi şehrimi özledim

oy gülüm kıyamam ben sana ben çok ketumum bu konuda kırk yıl görmeem hiç oturup annem die aglamam sanırım uzağız annemle bide tam ergenlik çatışmalı zamanımda 17 yaşımda evlendim hiç annecim annecim bi çocukdeğilim annemde kızım kızım demez zati öle bi ilişki işte baba desen of... sadece baba işte neyse açmayalım bu konuları sen özlemine aglma ben yaşayamadıkalrıma

merinosta hayat lokantasında mı buluşcanız kız bizim evin şurası o lokanta gelirim bak görmeye hehheeee buluş fotoraf cek bakalım hediyesinide koy nemiş öle taştan bebek bizde görelim el emeği göz nuru hediye he romantik galiba hadi hayoırlısı nerde buldun nasıl ayar oldun onuda anlat bakayım:44::44: bide sen devlet hastanesinde nabıyosun randövüleri sana aldırırım bak hangi hastane oluyo bu hani manzaralı bi hastane var orasımı devlet hastanesi bursa ayaklarının altında orasımı:26:güya bursalıyım işte

ay benim hiç tecrübem yok 17 yaşımda ilk isteyene vardım ve hiç sevgilim olmadı :44:ay ben hiç bilmiyorum böle şeyleri zati leyla gbdim kocikim aklımı başımdan almıştı taktik felan uygulamadım ben kendin ol canım öle sevsin seni zaten basta ne desen seviyolarda sonra evlenince yada ilişki ilerleyince höyt onu yapma bunu yapma öle durma şöle konuşmalar başlıyo malesef her kez kendine benzetmeye çalışıyo birbierini aşk biten bişi kalıcı olan saygı ve sevgi allah gönlüne göre versin tatlım

bende sendenim 11 yaşında ayrıldığım için evden hiç annemi özledim olayları olmaz bende
kendimi ketum bulurdum bu konuda bir gariplik var diye düşünürdüm
hatta sorarlar bana memleketini anneni özlemiyormusun diye yok özlemiyorum diyince garip geliyor insanlara aslında özlememek değilde alışmışım çocukluğumdan beri ailemden uzak yaşamaya
hatta son cümlenede katılıyorum yaşayamadıklarıma daha çok duygulanıyorum ve daha çok özlüyorum

ayyy nasılda bildin evet o hastanedeyimmm
tophanede kalıyo harika bi yer
işte şekerim orda hemşire gibi bişiyim :) tıbbi mümessilim ama beyaz önlük takılıyorum
randevu kolay iş en iyi doktorları ayarlarım sana
kız o lokantayı bilmiyorum ama getiririm görürsün damat adayını
acaip derecede romantik ve ağlak alıngan bende tam tersi dünya umrumda olmaz hadi hayırlısı

Canım negüzel ya hakkında hayırlısı olur inşallahErkek arkadaşının hediyeside güzel anlamlı bence.Doğal ol canım taktik vermemize gerek yok bence sizin gönülleriniz bir olunca gözleriniz konuşur o andaİnşllh güzel günler sizinle olur

ayyy nasılda bildin evet o hastanedeyimmm
tophanede kalıyo harika bi yer
işte şekerim orda hemşire gibi bişiyim :) tıbbi mümessilim ama beyaz önlük takılıyorum
randevu kolay iş en iyi doktorları ayarlarım sana
kız o lokantayı bilmiyorum ama getiririm görürsün damat adayını
acaip derecede romantik ve ağlak alıngan bende tam tersi dünya umrumda olmaz hadi hayırlısı

tekrar olmuş ksura bakma cnmm

Son düzenleme:

Negüzel manzaralı ortamda çalışıyorsunZıt kutuplar birbirini çekermiş.Dünyanın dengesi herşey dengeli

daha erkek arkadaşım değil 4 aydır arkadaşça bi sohbetimiz vardı aşka döndü saol cnm bnm inşallah en güzel günler hepimizin olur

bunlar bile benim içn tecrübe yaaa
çok saol bebeğim haklısın saygı bitmeyince sevgide bitmiyo
ama o benim özgürlüğümü falan biliyo karışacak tavizi vermiyorum en başta
amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin

Negüzel manzaralı ortamda çalışıyorsunZıt kutuplar birbirini çekermiş.Dünyanın dengesi herşey dengeli

evet öyle oldu o oğlak ben ikizler harbi zıttız
ama çektik birbirimizi işte ben onu bi çektim dahada kopamadı
ya güzelde hastane ortAMINA girince geçipte şöle manzara keyi yapıyım diye şansın olmuyo tatlım
o yüzden anlamıda yok aslında

Ayy canım ya herkezin derdi ayrı işte.Kimi ailesinden bıkar kaçar kimide aile sevgisi özlemiyle hasretlik çeker.Bende küçük yaşta babamı kaybettim ve babasızlığın özlemini çekerim hepAllahım hepimize farklı sınavlar vermiş.Dünya hali bu.Dertsiz kimse yok yaniHaksever üzülme canım sende.Allah eşinle ailenle mutlu etsin birde bebegin olurda tamamlanır bu duygu inşallah

ne güzel yazmışsın canım allah kimseyi yalnızlığıyla sınamasın en azından bizi seven yakınlarımız canlarımız var
iyi ki varlar..
var olanlarla mutlu olmayı elimizdeyken mutlu olmayı öğrenmemiz lazım

Allah mutlu etsin canım.Evet çalışıyorsan manzaraya fırsat olmaz tabiSağlık olsun canım hepsi olur

Aminnn canım.İnsan elindekiyle yetinmeli değerini bilmeli bence.Allah ailene mutlu sağlıklı ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…