Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

canım cım
allah hayırlısıyla sanada bi bebek nasip etsin işallah
allah gönlüne göre versin
belki karşılaşmışızdır
ben etibanktayım
küplüpınar.............
dahasını yazayımmı
hehehehehehehe

Yeni yilinız sizlere, bol kazanç, saglık,, mutluluk huzur getirsin, 2011 e nazaran güzel bir yıl olsun bizler için,
İstediğiniz dilediğiniz tüm dilekleriniz 2012 de gerçekleşsin insallahhhhh...

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çooooooooooooooooooooook özledim sizleri tanıdıklarımı yaniii
ama tanımadıklarımlada tanışmak için can atıyorummm
haksever bacım julim dövmeden önce hele dinliyin bacılarım
ben aşık oldum dünyayı unuttum ama ayaklarım artık yere basıyo çünkü o benimmmmmmmm
eeeeeeee neler yapıyosunuz bakalımmm
yeni gelen arkadaşlarda buyrun hoşgeldiniz inşallah arkadaşlıklarımız çok güzel yerlere giderde bi buluşma düzenlerikk

ben dedelerden bursalıyım
şeker
doğma büyüme bursalıyım
hakiki ve öz çakma değil heheheh
sen evlenincemi geldin sendemi bursalısın

Ben dedelerden Trabzon, doğma büyüme İzmitliyim cnm. Eşim dededen de doğma büyüme de Bursalı. Yani evlenince geldim Bursaya

Çokkkk sağol canımmmm hiç olmazsa biraz yer ismi öğrenmiş oldumm bilhassa loraya uğramak isterim bu arada bende tesettürlüyüm. Eşim çarşıda dolaşmayı pek sevmiyorrr avmlerden halletmek istiyor alışveriş işlerini.

Son düzenleme:
İyiakşamlar arkadaşlar nasılsınızYeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizBuluşmadan bahsedilmiş :3.Bencede ertelenmesin zamanı gelince buluşalım inşallah.Haksever lcw dan giyindiğini yazmışsın.Okonuda sana katılıyorum hem uygun hem güzel bende genelde ordan alırım kıyafetleri.Ama bu aralar kıyafet almıyorum diyetteyim çünkü inşllh biraz kilo vereyim ozman alırım kafama göre:21Loranın hizasında kompedan var biliyorum oraları Bursanın merkezi yerleri.Bursamız güzel ya maneviyatı olan şehrimiz

tııık tık tııııııııııııııık
kimse yok mu herkes nerde nannn :44:

Bende Bursa'lıyım.Çakma değil hakiki Busalıyımdır .Öğrenciyim.Öle değişik bir hayatım yoktur.Ev-okul-dershane arası takılırım işte her gün

nerdesin sen bakim kime aşık oldun gene

yawrum kuzum hemen anlat bakimm

Bende Bursa'lıyım.Çakma değil hakiki Busalıyımdır .Öğrenciyim.Öle değişik bir hayatım yoktur.Ev-okul-dershane arası takılırım işte her gün

hoşgeldin orjinal bursalı mucksss

anlat anlat boyunu kilonu yaşını ne okuyosun neden okuyosun manitan varmı hımmmmmmmmmm sonracıma nerelerde hangi sempte oturuyosun hımm şimdilik bu kadar:44:

hee kent meydanında kumpirleri yiyip sonra çarşıya çıkarız lorayada gideriz kırmızı don alırız hepberaber bir örnek hehhee gezeriz valla

Yeni yilinız sizlere, bol kazanç, saglık,, mutluluk huzur getirsin, 2011 e nazaran güzel bir yıl olsun bizler için,
İstediğiniz dilediğiniz tüm dilekleriniz 2012 de gerçekleşsin insallahhhhh...

saol canım

kız sen ne cilveliisn resme bak hahaaaaaaaa

hee kent meydanında kumpirleri yiyip sonra çarşıya çıkarız lorayada gideriz kırmızı don alırız hepberaber bir örnek hehhee gezeriz valla
gidelim kız bende geleyim him kırmızı da alalım
pembede heheh
kız sen ne cilveliisn resme bak hahaaaaaaaa
napam bacım kadın dediğin yatakta cilveli mutfakta aşçı sokakta
hanım efendi olmalı heheh ne alakaysa yazayım dedim
sende kimsin bakiimm gel burayahoşgeldin aramıza

bu arada kızlık soyadım özkan benim senin özkan ne iş soyadın mı sevgilin mi:44:

ay bacım o benim kankitom
oda bizden

vala bencede kadın dedim kocasının şeyside olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…