- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
22yaşındayım 5.senemde girdim evlilikte eşim 30 yaşında lse mezunuyum anaokulu öğretmenliği yapıyodum 4 senedir bu sene çalışmıyorum tatildeyim:))) üniversite okuyorum açıktan suanda .... evli mutlu ama malesef cocuksuzum cocumuz olmuyo bi problem yok ne denediysek olmadı bi düşük yaşadım malesef 4 aşılama ama sırada tüp bebek var ara verdik şimdi bakalım hayırlısı inşallah olur umutsuz yaşayamaz insan 17 yaşımda gözümü açmadan kocikimi tanıdım onu ok seviyorum bide bebişimiz olsa hiç bi derdimiz kalmıcak bursa osmangazide oturuyorum çifte havuzlarda :)))sen sölememişin ama açık adres olmasada semtini sölersin herelde:))) buluşma yapıcaz bigün biraz tanıyalım birbirimize güvenimiz artsın sonras buluşucaz inşallah ....
ben dedelerden bursalıyım
şeker
doğma büyüme bursalıyım
hakiki ve öz çakma değil heheheh
sen evlenincemi geldin sendemi bursalısın
alışveriş mi dedi birisi
valla ben hep waikikiden giyiniyorum desem ayıp olmaz sanırım hem güzel malları hem kaliteli hemde ucuz hemde herşeye elleyip elleyip bırakıyosun kimse bişi demiyo ohhh giy giy çıkar vallabüyük marketlerden giyiniyorum ben teseddürlüyüm manto muda kardeşlerden alıyorum çarşıdan ..eşarplarımıda çağrı ipekten alıyorum indirime girince ..... ayakkabılarımıda koraydan alıyorum çok memnunum valla bazende etodan alıyorum kıyafet nerde hoşuma giderse ordan alırım ama en çok waikikiden yani elbise alcaksam burç magzasından alırım orda çok güzel elbiseler oluyo öle işte büyük marketlerden hallediyorum ccici işimi ama bayılıyorum hiç doymuyorum kıyafet almaya süs malzemelerim parfümlerimde avondan ablam avoncuda... ...temizlik malzemeleri anwayden eşimin teyzesi anwaycide... iç çamaşırlarda çarsıda ulu caminin karşısında lora die bi magza var 3 katlı cok ucuz ve kaliteli orda alıyorum harika biyer bi ara kendimde satıyodum ordanda baya almıştım stok var yani bu kadar bana alışveriş deme kendimi kaybediyorum valla
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çooooooooooooooooooooook özledim sizleri tanıdıklarımı yaniii
ama tanımadıklarımlada tanışmak için can atıyorummm
haksever bacım julim dövmeden önce hele dinliyin bacılarım
ben aşık oldum dünyayı unuttum ama ayaklarım artık yere basıyo çünkü o benimmmmmmmm
eeeeeeee neler yapıyosunuz bakalımmm
yeni gelen arkadaşlarda buyrun hoşgeldiniz inşallah arkadaşlıklarımız çok güzel yerlere giderde bi buluşma düzenlerikk
Ben burdayım ama haksever filan nerde bilmiyorum :44:
Bende Bursa'lıyım.Çakma değil hakiki Busalıyımdır.Öğrenciyim.Öle değişik bir hayatım yoktur.Ev-okul-dershane arası takılırım işte her gün
İyiakşamlar arkadaşlar nasılsınızYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Buluşmadan bahsedilmiş :3.Bencede ertelenmesin zamanı gelince buluşalım inşallah.Haksever lcw dan giyindiğini yazmışsın.Okonuda sana katılıyorum hem uygun hem güzel bende genelde ordan alırım kıyafetleri.Ama bu aralar kıyafet almıyorum diyetteyim çünkü inşllh biraz kilo vereyim ozman alırım kafama göre:21Loranın hizasında kompedan var biliyorum oraları Bursanın merkezi yerleri.Bursamız güzel ya maneviyatı olan şehrimiz
Yeni yilinız sizlere, bol kazanç, saglık,, mutluluk huzur getirsin, 2011 e nazaran güzel bir yıl olsun bizler için,
İstediğiniz dilediğiniz tüm dilekleriniz 2012 de gerçekleşsin insallahhhhh...
canım cım
allah hayırlısıyla sanada bi bebek nasip etsin işallah
allah gönlüne göre versin
belki karşılaşmışızdır
ben etibanktayım
küplüpınar.............
dahasını yazayımmı
hehehehehehehe
selam
...........................
gidelim kız bende geleyim him kırmızı da alalımhee kent meydanında kumpirleri yiyip sonra çarşıya çıkarız lorayada gideriz kırmızı don alırız hepberaber bir örnekhehhee gezeriz valla
napam bacım kadın dediğin yatakta cilveli mutfakta aşçı sokaktakız sen ne cilveliisn resme bak hahaaaaaaaa
sende kimsin bakiimm gel burayahoşgeldin aramıza
bu arada kızlık soyadım özkan benim senin özkan ne iş soyadın mı sevgilin mi:44:
gidelim kız bende geleyim him kırmızı da alalım
pembede heheh
napam bacım kadın dediğin yatakta cilveli mutfakta aşçı sokakta
hanım efendi olmalı heheh ne alakaysa yazayım dedim
ay bacım o benim kankitom
oda bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?