Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Aminnn canım.İnsan elindekiyle yetinmeli değerini bilmeli bence.Allah ailene mutlu sağlıklı ömür versin

amin canım seninde anneciğine tüm sevdiklerine
hatta hepimizin sevdiklerine

bu arada biz küsüştük naza çekiyorum pzar buluşmucam gibisinden tutuştu hahahah

Ben de bursaliyim.Merinosta nerde bulusacaksiniz madem ilk buluşma ben gelip göz kulak olayım uslu başlı

Merinosta neresi var ki hayat, kule kafe bir de park. Park'ta buluşmayın sakın..

Son düzenleme:

Amin canım teşekkür ederimŞimdiden küsmeyin birbirinize hatta hiç küsmeyin çok naz aşık usandırırmış ona göre küçük nazlar yap

Ben de bursaliyim.Merinosta nerde bulusacaksiniz madem ilk buluşma ben gelip göz kulak olayım uslu başlı

Merinosta neresi var ki hayat, kule kafe bir de park. Park'ta buluşmayın sakın..

canım malesef parkta buluşucaz çünkü orhangazide yaşıyo ama dumlupınar ünide okuyo o yüzden direk merinosa gelicek ordan karar vericez
bide ilk buluşma çoooooooooooook heyecanlıyım
hep hayalini kurup mutlu oluyorummm
gel başımızda dur canım dersin bana şöyle böyle yap diye

ya ama hakediyooo
çok duygusala bağlıyo azcık sert erkek olsun

Sert erkek olsaydı duygusal olsun dicektin.Güzel günlerinizin kıymetini bilin.Duygusal olması kötü değilki sert sinirli olacagı gnlerde olur merak etme.Ve birbirinizi boşa kırmayın buluşmayı erteleme.Hayat kısa seviyor seviliyor deger veriyorsanız birbirinizin kıymetini bilin.Ben çıkıyorum canım iyigeceler kendine iyi bak görüşürüz yine

çok teşekkürler canım haklısın :
iyi geceler canımmm

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr günaydınlarrrr
kendimi seda sayan gibi hissettim

Ay canım senin için de üzüldüm şimdi Baya küçük evlenmişsin eşine annenden daha çok alışmışsındır, eşinle aran iyi olsun gerisi önemli değil zaten şu saatten sonra

Benim annem ne zamanlar aklıma geliyor bilhassa biliyor musun, k.validem üst katımızda, eşim ağır abidir öyle kendini şap şup öptürmez akrabalarına kendi de öpmez, annesi nişanlıyken derdi hep "kendini hiç sevdirmiyor" diye -tabi biz kendi aramızdayken öyle değil(iz) - ama şimdi evlendik alt katlarındayız, k.validem özlüyor herhalde oğlunu, arada bir geliyor "uyyy oğlum" gibi bi sesle sarılmaya öpmeye çalışıyor. Onun annesi alt kattayken özlüyor benim annem şehirler ötesinde hergün telefonla "kızım iyi misin, merak ettim, bak arada çaldır beni ben ararım, kızım rüyamda seni gördüm sıkıntılı bi rüyaydı iyi misin" hep böyle... Biz de birbirimizi özlüyoruz ama uzaktayız

O hastaneye yakın oturuyoruz biz de :) Otobüs durağını kullanıyoruz hatta. Önünde bi otopark var arabalar tam manzaraya doğru park etmiş en fiyakalı otopark diye güleriz eşimle oradan ne zaman geçsek...

aaaaa şimdi bende orda çay içtim önü baya kalabalıktı
arada görelim birbirimziii
bu arada beyfendi dyanamadı yarın buluşuyoruz ne giycem napcamm telaşındayımmm

kızlar merhabaaaaaaa
bursalı değilim ama bursada okuyorum kabul edersiniz umarım
19 yaşındayım
öğretmenlik okuyorum ama henüz 1. sınıf öğrencisiyim
şimdilik bu kadar

kızlar merhabaaaaaaa
bursalı değilim ama bursada okuyorum kabul edersiniz umarım
19 yaşındayım
öğretmenlik okuyorum ama henüz 1. sınıf öğrencisiyim
şimdilik bu kadar

hoşgeldinnn canım
bende 19 yaşındayım
kabul ederiz tabi tüm bursalılara açık topiğimizz
naparın nerelerde takılırsın ne burcusun dökül azcık

hoşgeldinnn canım
bende 19 yaşındayım
kabul ederiz tabi tüm bursalılara açık topiğimizz
naparın nerelerde takılırsın ne burcusun dökül azcık

hoşbulduukk:)
ne yaparım yurtta oturup bütün gün çizim yaparım yemek yaparım vs.
asosyal oldum bursaya gelince
bölüm fazla zorluyor bütün gün çiziyorum uğraşıyoruz işte canım arada osmangaziye falan gidiyoruz işte
kova burcuyum
başka da gelmedi aklıma bişey
sen neler yaparsın okuyor musun çalışıyor musun bekar mısın nişanlı mısın evli misin?

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaa çok güzel bende faruk saraç tasarım okulunu düşünmeye başladım
yurt ortamı güzeldir ya arkadaşlar falan
bende ikizler burcuyum en iyi anlaştığım burçsun
bende seneye okucam inşallah şimdi çalışıyorum.
tıbbi mümessilim
ahhh nerde dha sevgilim bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…