- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Haklısın hayatta neler oluyor neler ama bunu birebir yaşadığımızda etkileniyoruz işte.Ben nasip olursa bayramdan sonra ailemin yanına gideceğim ziyaretlerine sanırım.Yani ne kadar mutluda olsan oralarda özleniyor ben birde en son 2011 in yazında gittim bu sene gitmedim.Özlüyorum herkezi.Bu çocuk olayı vs olayda bazen beni etkiliyor herşeyin üst üste gelmesiyle bugünlerde herşeye ağlayasım var nerdeysebaharcım üzücü durum evet ama insan başına neler neler geliyor,
haksever kaç gün geçti canım,bence yap testini böyle kararsızlık merak çok kötü yaa önünü görmen lazım biran önce yapmalısın bence,,
sevinç çığlıkların yakınmı yoksa:)) hadi inşallah.......
bu arada söylemeden edemeyecğim topiği ayakta tutan kişiler arasında sevcan başroldeymiş:)
topik çok durgunn
dün akşam eşimin teysesine geldik kayınvaldem görümcem çocukalrla buda kaldık şuan teysesindeyim eşim geldi almaya ben oruçluyum onlar bişiler yiyo bende size bakım dedim dünden önce3 fakülteye gitttim psikolog için annemde geldi onuda göğüs hasstalıkalrına götürtüm tahlillerini felan yaptırdk bende gittim psikologa ilaç verdibi hafta yarım sonra günde 1 kullanıp 1 ay sonra yine gidicem bakalım bu ilaç tahammmül gücümü arttırcakmış öyle dedi anlat derdini dinliyim demedi yani püff üstün körü sorunumu annattım tedavi belli ilaç ama korunman lazım dedi olur komik olcak ama korunurum dedim öyle işte kafamda cocuk meselesdinide bidahaki yaza kadar erteledim iş arıcam ve çalışıcam okuluma bakıcam derslerime kitaplar aldım onları okucam çalışabilirsem paramı biriktirip yaza özelde tüp nbebek tdenicem saglıklı bi şekilde düşünceyle inşallah hedeflerimi koydum rabbim yardım etsin en çok istediğim bi iş bulabilmek şuanda hiç plan yapmıyordum şimdi planımı yaptım hedefimi koydum olumsuzlukalr beni bulmasın biran önce bi işim olsun şimdi tek duam o...
bayrama kadar oruç tutucam zilhicce oruçları her günün ayrı bi sevabı duasların kabul olunuşu var rabbim kabule tsin inşallah
buzdolabınıda kayın pederim kartını vermiş ben alıcam demiş sağ olsun 2 model arasındfa kaldım bakalım carfurda indesit var altı dondurucu üstü buzdolabı inox rengi o yada profilo hotpointin anti oksidan sistemli bi buzdolabı var ikiinden biri olucak caefurdaki indirimde 1000 tl diğeri 1600 ben diğerini istiyorum eşim caefurdakinni bakalım nolcak hayırlısı olsun bugün yarın alıcaz bakalım kısmet
başkaa adet olmadım ve test yapmadan ilaca başlamayayım dedim 2 gündür ilaç çantamda dolaşıyorum ve test yapmak benim için bi kavus yüzüm sivilce oldu sıkıntıdan sitresten bugün biraz azalmış adet olucam hissediyorum ama gelmiyo işte sinirlerim bozukgelsede önümü görsem mecbur test yapıcam ve iğrenç tek çizgiyi görücem bilsede insan görünce gene kötü oluyo
benden böyle kızlar oruç tutmaya çalışın çok sevapları var allah kabule tsin herkezin hayırlı dualarını kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hepinizi tek tek öpüyorum
Kız ne güzel valla hiç yalnız kalmıyorsun böyle canının sıkılmaması lazım senin