Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Haklısın hayatta neler oluyor neler ama bunu birebir yaşadığımızda etkileniyoruz işte.Ben nasip olursa bayramdan sonra ailemin yanına gideceğim ziyaretlerine sanırım.Yani ne kadar mutluda olsan oralarda özleniyor ben birde en son 2011 in yazında gittim bu sene gitmedim.Özlüyorum herkezi.Bu çocuk olayı vs olayda bazen beni etkiliyor herşeyin üst üste gelmesiyle bugünlerde herşeye ağlayasım var nerdeyseİnşallh gelip geçicidir bu durumBu arada Sevcan varken evet daha hareketliydi topik canlanın hadi yaaa:1Eee sizlerde yoksunuz

Kız ne güzel valla hiç yalnız kalmıyorsun böyle canının sıkılmaması lazım seninSorunlarını zamana bırakıp kendini üzmemene sevindim.Çalışman iyi olur tabiki ben bile uygun bir iş olursa çalışayım diyorum evde çok sıkılıyorum bazen.İnşallah hayatındaki herşey yoluna girer ve güzel haberler peş peşe gelir.Hayat çok kısa aslında hiç birşeye takmaya değmez diyoruz ama takmadanda edemiyoruz sanırım.Allah kabul etsin canım orucunuda.Şu testi yapmadın ya ne diyeyim sana Haksever hanımMudanyada rüzgar çıktı bugün, içim karardı iyiceBende de herşeye alınma duygusallık başladı şu son iki gündür hayırlısı bakalım

ne demezsin ben sevmiyorum gezmeyiiiiiiiiiiiiiiii

yapcam test nabım ilaca başlıcam başlayamıyorum yarın alıyımda başlım ilac biran öncebayrAMDASAKİN OLIM TAHAMMÜL GÜCÜM ARTSIN

yapcam test nabım ilaca başlıcam başlayamıyorum yarın alıyımda başlım ilac biran öncebayrAMDASAKİN OLIM TAHAMMÜL GÜCÜM ARTSIN
ayy hakseverrr hemen yap test ya merak ettim inşallahhhhhh pozitif çıkar ..çıkmazsada üzülme arkadaşım az kaldı hissediyorum inşallah olucak

bakalım yarın gelcek cumartesi yada en geç pazartesi kurulcak bu arada kayın pederim aldı benim buzdolabı evlendimde alınmıştı eski tipelrden tek kapılı buzlu tiplerden yani aldık bakalım yayıla yayıla koyucam ehrşeyimi büyük büyük yerleşirim artık buzdolabına

ayy hakseverrr hemen yap test ya merak ettim inşallahhhhhh pozitif çıkar ..çıkmazsada üzülme arkadaşım az kaldı hissediyorum inşallah olucak

bu ay olmazsa yani yokta yani olmamışsa zaten bidaha ki yaza kadar ialç kullancam yaza tüp ebbek deneriz artık devlette olmuyo malesef olmuyo

Senmi sevmiyorsun gezmeyiGezmeyi sevmeseydin o evden çıkasın gelmezdiki demekki sende seviyorsunDolabında güzelmiş canım hayırlı olsun güle güle kullan
bu ay olmazsa yani yokta yani olmamışsa zaten bidaha ki yaza kadar ialç kullancam yaza tüp ebbek deneriz artık devlette olmuyo malesef olmuyo

Canım ne ilacı kullanıcan.Ben az önce 2. testi yaptım sonuç tahmin ettiğim gibi negatif iyide söktürücü kullandım niye gelmedi bu adetim?Tekrardan söktürücü içimmi ne yapayım sence:18:Devlette tüp bebek yaptırmıcakmısın son yazdığını anlamadımda ?

psikolog ilaç verdi onu kullanıcam ve bebek için koruncaz zararlı olur korunun dedi he olur dedim komik olcak ama korunuruz dedim tüp ebbek için ya fakülteyi zorladım ama olmuyo işte canım bi gördün doktoru bida göremiyoun herkez ayrı telden çalıyo oo zor iş

ben cıkıyorum canım eşim geldide öptüm iyi geceler

Anladım canım inşallah faydasını görürsün.Moralin yerinde olunca sorunlar gidince daha iyi odaklanırsın çocuğa hayırlısı olsun kısmet kader napalımFakülte içinde bende bu ay sonu gideceğim bakalım eşimin sonuçlarını görecek tüp bebek bölümü.Onun haricinde Nagihan hanıma gideceğim zaten.Tüp bebeğe gerek kalırsada neresi hızlı ve iyi yerse orada yaptırıcam fakültede zor görünüyor dediğin gibi bakalım zaman neyi gösterecek.İnşallah hiçbirimize gerek kalmaz tüp bebek
ben cıkıyorum canım eşim geldide öptüm iyi geceler

İyigeceler canım öptüm

o ilaçtan 10gün sonra geliyodu benim adetim kaç gün oldu söktürücüyü içeli:44:

hayırlı cumalar allah herkezin hayırlı muradını versin ev istiyenlere evvv,iş istiyenlere iş,eş istiyenlere eş,aş istiyenlere aş......veeeeeeeeeeeeeeee evlat istiyenlee hayırlı salih salıklı evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsın? test yaptırdınmı canım? sizde sorun neydi? bizimde 4 yıldır bebiş olmuyor? bende tüplerde sorun var..

Selam kızlar,
Baharcım okudum yazdığın olayı. Gerçekten üzücü. Hayatta neler var. Allah kimseyi şaşırtmasın... Ailenin yanına gidecek olmana çok sevindim. Git de hasret gider. Bende gün sayıyorum. Çok bunaldım artık burada. Annemi özledim. Düşündükçe gözlerim doluyor.

Sevcan'ın yokluğu gerçekten belli...Topik çok ıssız :)

Haksever üzülme sende. Bebeğin geleceği zamanı iyi biliyordur. Allah hayırlsıyla hepinize nasip eder inşallah.

o ilaçtan 10gün sonra geliyodu benim adetim kaç gün oldu söktürücüyü içeli:44:
Canım benimde öyle geliyordu,bu sefer niye böyle oldu anlayamadım bende
Sağol hakseverciğim sanada canım, aminnnnnnnnnn

A.s canım evet ogün daralmıştım gerçekten ama eşimin dediğine göre abla için çok sırnaşık ben öyle sırnaşık değilim sürekli naza kaprise gelemem demiş ve sanırım ablaya karşı bir şey hissetmemiş.Haklarında hayırlısı olsun ne diyeyim isterdim barışsınlar yeniden ama bu zor görünüyor.Canım tedavi aşamasında sık çağırırlarsa hastane için benim gitme işi kalır duruma göre hareket edeceğim aslında içimden gelen hamile olursam gitmekti ama kısmet nasip tabikiCanım özlersin tabiki haklısın neyse gidince hasret giderirsin şimdi hamilesin onun verdiği duygusallıkta var.Kib canım öpüyorum

ben geldim kızlar
çok şükür düğün telaşemizi atlattık.
çok güzel bir düğün geçirdim...
darısı annemle babama inşallah
rabbim kardeşimede nasip etsin...

siz neler yaptınız bakalım?
ama burası çok durgunlaşmış
yazık ya...
sevcanımın yokluğu bayağı belli olmuş...

sevcanın kulanı iyi çınlattı hepberaber kimse girmiyo ona bağlamayınherkez gelsin

hadi raahtladın bayram telaşeleri herkez cick alışverişinde herelde:44:

nasılsın? test yaptırdınmı canım? sizde sorun neydi? bizimde 4 yıldır bebiş olmuyor? bende tüplerde sorun var..

yaptım test tabiki yok bişey bu akşam itibariyle ilaca başladım psikologun verdği ilaça biz artık korunuyoruz yani çocuk yok
ben pkoluyum başka bi sorun yok

slm kislar buzdolabim geldi takıldı yerleştimboyum ermiyo üst rafına amaeşimde kucana aldı diyoki alabilcenmi ordakileri

test yatım yok bişi neyse takmıyorum attım bu düşünceyi kafamdan ... psikologun verdiği ilcad abaşladım oruçlarımıda tutuyorum iyim şükürbugün çarşıyı gezdik arkadaşla lazer şallar 15e düşmüş 10tlye bile gördüm şok oldum...

güle güle kullan canım buzdolabını.
benimde kocaman bir buzdolabına ihtiyacım var.
benimki yeni ama küçük yeterli değil...

çocuk düşüncesini bencede bir süre ötele canım.
inanki psikolojik olarak rahatlayacaksın.
veee herşey ondan sonra hallolacak inşallah.
çarşılarda gezilmiş ne güzel
ben bir süre çarşının ç sini bile anmam herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…