Ne güzel tatlı heyecanlar bunlar darısıda kucağına almaya inşallah.Bende hastane doktor heyecanı sardı hayırlısıyla şu tedavimiz düzene girse bakalım ne olucak.Kilo sorunu bendede var.Çok karbonhidrat tüketme.Yürüyüş yap daha rahat geçer hamileliğin
Günaydın canımEvet yoğun olduğu belli Ama fakültede beklemekten iyidir herhalde Haklısın çok acale hızlıysa rahat edemem bendeBakalım belki huyu değişmiştir Ya iyi tedavi etsinde önemli olan o.Yoğun olduğuna göre demekki tutulan bir doktor Bende anlamadığım yeri tekrar sorarım napim Allah inşallah sanada nasip etsin kısa sürede. Bu arada ben söktürücü içmiştim ya hala adetim gelmedi.Sen naptın test yaptınmı bu arada?
Allah iyilik versin.Adetmi olucan acaba yoksa bebekmi var kasık ağrısı felan ne bilim testte yapmam diyorsun yapta ona göre çaresine bak canım ya.Eşinide dondurmuşsun ilahi HakseverÇok ince yeni çıktı bu battaniyeler deseydin Allah Allah 2 kat kadar giyinecek kadar üşüdünmü ya:18: Dikkat et kendine Bizde battaniye örtüyoruz artık.
yapmadım canım gelir yakında
çok üşüyorum nedense ya adet olabilirim sanırım çetik bile giyorum hırka uzun kol eşortman üşüyorum:18:
güle güle bahar
hosgeldin haksever nasılsın
Canım ben çıkıyorum uyku bastırdı bana:18:Allah'a emanet ol iyigeceler görüşürüz kib
canım meraba nasılsın hamileliğin kesinleşmiş hayırlı olsun bizlerede dua et nasılsın dikkat et kendine değerin düşük hiç kalkma yat hep benimde değerim 58 olmuştu bida yükselmedi değerin düşük çok dikakt et melekler korusun rabbim korusun seni meleğini inş.
tatlı rüyalar
belki hamilesindir özge hamileyken cok üşüyorum bende insalllah
evet dün gece kesinleşti 232ye cıkmıs değerim bugünde yaptırdm 795 di allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ee 58 olunca değerin sonra düşükmü yaptın canım sen şimdi nereye gidiyorsun doktora ahmet beye devam mı
ümidim kalmadı artık sanırım
Dikkat et canım kendine inşallah sorunsuz bir hamileliğin geçeryerimden kalmıyorum mümkün oldukca biraz ağrım var doktor yat dinlen dedi en ben 2.klomen kullanısımda hamile kaldım ama doktor klomene bağlama sakın dedi zamanı bu zamanmıs dedi allahıma şükürler olsun tatlı heyecan evet içim kıpır kıpır nasıl gecer 9 ay bilmem bi kucağıma alsam 2.yide yapıcam hemen
Bellimi olur canım ümitsiz olmayapmadım canım gelir yakında
çok üşüyorum nedense ya adet olabilirim sanırım çetik bile giyorum hırka uzun kol eşortman üşüyorum:18:
İnşallah fakültenin faydasını görürsün canımooo iyi degerin yükselmiş canım çok sevindim sen yinede dikkat et
degerim yükselmedi adet oldum düştü kendi kendine
yok ben fakülteye gidiyorum adet olabilsem gidicem yani
özgecim sağlıklı olmayan gebelik adetle birlkde vuvuttan atılırmıs doktorum öyle dedi sen ne yaparsan yap istersen hiç kalkma düşeceği varsa düşer ama sağlıklıysa tutunduysam sımsıkı ozman istersen kostur zıpla hiç bişey olmaz dedi insallah benimde bişey olmaz ama ben inanıyorum en kısa zaman da seninde baharında olucak
bayramda olmasınnnnCanım bayramda olması şart değil.Belki çoğumuz gelemeyiz olabilir.Yani bayramdan sonrada olabilir.Mesela ben arkadaşlarla bayramdan sonra bayramlaşmak adına koruparkta buluşmuştum kahve dünyasında orası hoşuma gidiyor benimEşin içti demek sigara Demekki hep yanında takip etmen lazım oda nasıl olucakki.İnşallah hiç içmez.Olsun geçer yüzünün hali zamanla sakın içmesini engelle.Doktor bizede sormuştu sigara içiyorsa kesinlikle içmesin dedi.İyi ne güzel eşin anlayışlı Benimkide öyle geçende sordu hatta eşimde buluşmanız bittimi diye bende yok olurmu daha yeni başlıyoruz dedim
oooo süpersin yaaa özendimmm vallahh,GÜNAYDIIIINNN!!!!!!
Haydi kızlar Haydi kızlar haydiiiii.......
Maç Zamanı Maç zamanı şimdi.
Bu pazar Bursaspor - Fenerbahçe maçına gidiyoruz ailedeki tüm bayanlar ve çocuklar....
Sizlerde gelin kızlar.
tatilin tadını çıkar ozaman arkadaşımmm,kızınla eşinle bol bol güzel vakit geçirin,ozaman buluşma hafta içide olabilir,başka çalışan varmıydı aramazıda?Kızlar bende önümüzdeki hafta yıllık izine ayrılıyorum inşallah hava güzel olur. Sonraki hafta zaten bayram o iki günüde birleştirdik e bide 29 ekim var :) 30 Ekimde işteyim o zaman görüşürüz inşallah. doğum iznimden bu yana böyle tatil görmedim Kızımla beraber olucam
herkese merhaba, bende bursadayım bahar arkadaşım sayesinde geldim:)) benide aranıza alırmısınız
neden öyle oldu sevcan yani isteksiz her iki taraf,bizde ise benim ailem hiç istemedi aile durumunda dolayıKısmette bunu da yaşayacakmışsınız. Ama eşin yürekli biri demek ki yan çizmemiş hiç. Aslında bunu düşünürsen ona yaptıramayacağın hiç bir şey olamaz...
Bizim iki taraftada sorun vardı. ben ikna edebildim ama eşim biraz zor ikna etti. Tam vazgeçip ayrılacağımız anda kvdem. dediğim gibi insafa geldi. Ama ayrılacağımızdan haberi yoktu olsaydı gelmezdi ayrılalım diye.
Çünkü annemlerle tanışmaya gelince bile söylemiş ayrılacakları yok bari everelim :))) elaleme rezil olmayalım daha...
hııhhh kıçımın kenarı... Kendini bir şey sanarsan, bak evlendirdikten sonra böyle solda sıfır bırakırlar adamı...
buraya giren çıkamıyor:)Merhaba canım hoşgeldin aramıza bizim topik candan ve sıcaktır herkeze topiğimiz açıkBuluşma yapmayı düşünüyoruz o zaman gelmek istersen seninlede tanışmış oluruz topikten uzak kalma ama
merhaba canımmm hoşbulduk valla çok güzelmiş burasıinsan aynı ortak noktaları bulunan yerden çok güzel oluyor..
vawwwww süpersin hakseverr,eşin çok şanslı romantik düşünceli bir eşi olduğu için,Eki Görüntüle 530975
eh buda süprizimden bi kare bu arada hediye olarakta ayakkabı aldım detayları veremicem şekerim güzel bi süpriz ve geceydi
resimlerimizle yaptıgım slayt filme bayıldı
oluşturdum sevgiliye kitap sitesindeki hikayemede bayıldı yedik içtik kurba gb şiştik sonrada mışıl mışıl uyuduk
zaten bebekelride leylekler getiriyo
bu arada günaydın
kötü gelin yoktur götü görümce vardır:18::18:zaten kötü gelin yoktur
kötü kaynana vardır...
ne kadar şükretsen azdır,allahın sevdiği kuluymuşsun..Allahıma bin şükür görümcem yok...
Kaynanamda bilgisayarın b sinden anlamaz. bırak neti
benim görümcem okusa bile
gizlim saklım yoktur
kardeş gibiyizdir
kimi zaman annesini şikayet ederim
kimi zaman abisini
oda çok bunalsa onunda
annesini bana şikayet ettiği
çok olmuştur
allah analaı babalı büyütsün,onun doğuracağı belliydi kasık ağrısından:)Merhabalar :)
Ablam 9.Ekim.2012 Salı günü Saat: 12.50'de dayısının bitanesi İlayda normal doğumla dünyaya geldi. 3.350 Gr Boyu 50 Cm. :). Ablam size haber vermemi istedi hepinize selamı var.
sigara bırakılırmı yaaaaa yazık adamaaa günah vallah:)ay napiim çok işim vardı kışlıkları çıkardım vakumlamıştım hepsi kırışmışşşşşşşşşşşütü yapıcam ..adam sigarayı bıraktı ben başlıcam bu gidişleee karnı doymuyo sürekli yemek istiyor.. geldim mola verdim yazdıklarınızı okuyordum..iyiyim yani havalarsa soğudu üşüyorum ..sen nasılsın berracım nasılllll
sigara olmasa ben ne yapardım allahım hiç bilmiyorum
gözün aydın canımm çok sevindim..daha fazla dayanamadım kızlar doktora gittim kan testi sonucumuda alıpta kesemizi gördük cok heyacanlıyım allahım kucağıma almayı nasip etsin darısı olmayanların isteyenlerin basına
canım beni merak etmiş yerim seni yerrrrKADERİM napıyor acaba, dün akşam kınaları vardı dimi :) inşallah oda çok eğlenmiştir.
özlettin kendini
kınamız da düğünümüzde oldu bittii,,
eğlendim herşeye inat döktürdüm:)
eğlendim canım ama moral yerinde değilÇıkar canım tabiki hasta olursunuz.Bizde üşüdük dün çıkardım battaniyeyi
Evet benimde aklımdan geçti Kaderim.Umarım eğlenmiştir morali yerindediren büyük acıları gizlemek içinmiş bazı gülmeler
kızlar bugün görümcemle gezmeye çıktık evden yürüye yürüye çok iyi geldi..eyüpsultana gittik ama şansımdan kapalıydı camdan baktım dua ettim adak adadım inşallah kabul olur..bende adağımı yaparım..sonra ordan yeşil türbeye ordanda ulucamiye gittik..orada şehit cenazesi vardı çok üzüldüm..etkilendim..televizyondan izlediğimizden çok farklıymış ..ailesi perişan allah sabır versin..allah rahmet eylesin..sizlerede dua ettim..ordanda eve geldik çok iyi geldi bana artık böle çıkıcam dışarı çok iyi geliyormuş vallahii ..
gezmek iyi geliyor insana kafasında sorunlar varsa uçup gidiyor,,
allah dualarını kabul etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?