Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Canım ben çıkıyorum uyku bastırdı bana:18:Allah'a emanet ol iyigeceler görüşürüz kib

yerimden kalmıyorum mümkün oldukca biraz ağrım var doktor yat dinlen dedi en ben 2.klomen kullanısımda hamile kaldım ama doktor klomene bağlama sakın dedi zamanı bu zamanmıs dedi allahıma şükürler olsun tatlı heyecan evet içim kıpır kıpır nasıl gecer 9 ay bilmem bi kucağıma alsam 2.yide yapıcam hemen

yapmadım canım gelir yakında

çok üşüyorum nedense ya adet olabilirim sanırım çetik bile giyorum hırka uzun kol eşortman üşüyorum:18:

güle güle bahar

hosgeldin haksever nasılsın

canım meraba nasılsın hamileliğin kesinleşmiş hayırlı olsun bizlerede dua et nasılsın dikkat et kendine değerin düşük hiç kalkma yat hep benimde değerim 58 olmuştu bida yükselmedi değerin düşük çok dikakt et melekler korusun rabbim korusun seni meleğini inş.

Canım ben çıkıyorum uyku bastırdı bana:18:Allah'a emanet ol iyigeceler görüşürüz kib

tatlı rüyalar

evet dün gece kesinleşti 232ye cıkmıs değerim bugünde yaptırdm 795 di allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ee 58 olunca değerin sonra düşükmü yaptın canım sen şimdi nereye gidiyorsun doktora ahmet beye devam mı

ooo iyi degerin yükselmiş canım çok sevindim sen yinede dikkat et

degerim yükselmedi adet oldum düştü kendi kendine

yok ben fakülteye gidiyorum adet olabilsem gidicem yani

ümidim kalmadı artık sanırım

benimde bu ay hiç ümidim yokdu ama yüce allahım nasip etti insallah kucağımada alırım simdi tek pişmanlığım niye 1yıllık evliyken doktora gitmedm 2 aydır tedavi oluyorum ikinci klomende oldu sende ümidini kesme rahim filmi bile cektirdin allaha verecek sadece sabretmek lazım allah bizleri imtihan ediyor doktora gitmeye devam et pes etme sakın canım üzme takma kafana

özgecim sağlıklı olmayan gebelik adetle birlkde vuvuttan atılırmıs doktorum öyle dedi sen ne yaparsan yap istersen hiç kalkma düşeceği varsa düşer ama sağlıklıysa tutunduysam sımsıkı ozman istersen kostur zıpla hiç bişey olmaz dedi insallah benimde bişey olmaz ama ben inanıyorum en kısa zaman da seninde baharında olucak

Dikkat et canım kendine inşallah sorunsuz bir hamileliğin geçer
yapmadım canım gelir yakında

çok üşüyorum nedense ya adet olabilirim sanırım çetik bile giyorum hırka uzun kol eşortman üşüyorum:18:
Bellimi olur canım ümitsiz olma
ooo iyi degerin yükselmiş canım çok sevindim sen yinede dikkat et

degerim yükselmedi adet oldum düştü kendi kendine

yok ben fakülteye gidiyorum adet olabilsem gidicem yani
İnşallah fakültenin faydasını görürsün canım

Aminnn canım inşallah Allah herkeze nasip etsin.Allah nasip ettimi her şekilde oluyor.

İyigeceler arkadaşlar topik çok ilerlememiş nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdirBen bugün kayınvaldemlere gittim öğlene doğru.Sabahtan aradı düğün varmış bende gittim onlarla.Eşim işteydi.Sonrada bize geldik düğünden sonra.Az önce gittiler.Bir bakayım dedim topiğe sizin nasıl geçti hafta sonu?Yorgunum ve uykum var:18:Görüşürüz kızlar iyigeceler

bayramda olmasınnnn
oooo süpersin yaaa özendimmm vallahh,
tatilin tadını çıkar ozaman arkadaşımmm,kızınla eşinle bol bol güzel vakit geçirin,ozaman buluşma hafta içide olabilir,başka çalışan varmıydı aramazıda?
herkese merhaba, bende bursadayım bahar arkadaşım sayesinde geldim:)) benide aranıza alırmısınız

hoş geldinnnn canım...
baharın arkadaşı biizmde arakadaşımız olmuştur,hayıurlı uğurlu olsun:))

neden öyle oldu sevcan yani isteksiz her iki taraf,bizde ise benim ailem hiç istemedi aile durumunda dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…