Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
haydi kızlar yeni evlenecekler elissa davetiye'de %70 varan indirimler başladı kış sezonuna kaçırılmıyacak fırsatlar nikah şekerleri denilince akıllara elissa nikah şekerleri gelir

burdakiler evli başka kapıya

Eki Görüntüle 532789 Eki Görüntüle 532791
bunlarda düğünden resimler,
paylaşayım dedim:))

hepsi çok güzel kapalı halin daha güzel diyimde bida açma

maşallah nasıl geçti anlatsana misafirlerle nabtın

kıslarrrrrr

ayy yogun yogun 2 günden sonra anca bakabildim
dün kayınvaldemler ablamlar geldi gecede salmadım kaldılar ablamalrı salmadım yani kayınvaldemler zaten kalcaktı
akşam görümcem çarsanız bizde gelirdik demiş eşimebende gelsinler dedim sabah kahvaltıya yetiştilersofraya sıgmadık aile kalabalıklaştı çocuklarla 12kişi olduk ahh ahh bitek bizim küçümenimiz yokçocuk istiyorum yawwne zaman toplaşsak bi ona bakıyorum iç cekip bi ablama alıyolar emziriyolar felan anne anne diye peşlerinde dolaşıyolarbende istiyorum off puff

neyse kahvaltı yaptık bugün görümcem kayınvaldemlerle gitti bu hafta eşi yola gitcek orda kalcak mudanyada yani....çarşamba da çarşıya cıkcaklar bayramlık için 2 cocuka ben gelmicem dedimzor oluyo yotgunluktan başka bişi değilneyse gitmicem dedim kötü gelin

ordanda beşevlere teyzesine gitceklermiş bana oraya kesin gel dedilerkayınvaldem on kere unuttum deme diye tembihledi

neyse böle yani yarın evdeyim salı günü annem gelcek doktor için kemal paşadan bende psikologa randövü aldım baakalım neler dicek ne kadar delirmişim

Eki Görüntüle 532789 Eki Görüntüle 532791
bunlarda düğünden resimler,
paylaşayım dedim:))

İkisindede farklı ayrı hava varGüzel olmuşsun canım, Allah eşine ailene bağışlasın.Açık ve kapalılık arasında farklılık oluyor tabiki.İkisindede hoş olmuşsun.Bu arada tekrardan Allah hayırlı mesut etsin

iki farklı kadın demek:) kuaförde çekildi bu resimler,kıyafetim lacivert elbiseydi..
sağol canım öptüm,,
burdakiler evli başka kapıya

hepsi çok güzel kapalı halin daha güzel diyimde bida açma

maşallah nasıl geçti anlatsana misafirlerle nabtın
kına çok güzeldi düğünde ise biraz tatsızlık oldu anlatıcam:)
haklısın bende koyu saçlıyken bidha sarı saç istemiyorum demiştim,çikolata kahveyle 2 ay gezebildim,
ne blim sanki benim bir parçam sarı saç,,açmıcam diyorum ama napim herkez açınca kayın v. de açtı hadi dedim bende açim:)
eşim hiç karışmaz bana düğünde neden saçını yaptırmadın diyorr

teşekkür ediyorum baharcımm,amin inşallah...

şuan evdeyim ve her yer dağınık ama ayaklarımı uzattım tv açtım bilgisayarı elime aldım,,
ohhhhhhh keyif yapıyorum,bugün birdaha doğdum gibi:)
yatılı misafir ağırlamayı seviyorum ama 2 günden fazla boğuyor insanı
kızlar hepimiz çok şanslıyızki kayın v. yada görümcelerle oturmak durumda olan insanlardan değiliz..

onların durumu çok komik,,,
çocuk için kavga yapacak kadar zavallılar,,tek tek anlatmama gerek yok ama en çokta görümcemin oğlumun elindeki arabayı alıp oğluna verecekya,
ardayı hızla itip kapıya çarpmasına sebep oldu çocuk yarım saat ağladı,,
ya napıyorsun dedimm aaa düştü az itledim ama dedi:18::18:
allahım düşünün artık daha neler neler,,
eşimle biz dans ettik diye kudurdu görümcemler laf sokmalar vs.. eşimde aldı kardeşiyle dans etti kocasıda ordan bakıyor
yaaa çok komik durum bunlar evet ama yemin ederim bu tarz insanlar,,
beni çekmiyorlar eşimle bizi kısaknıyorlar diyecem ama bunları söylemek bile bana koimk geliyor:)
benimle konuşmamalar eşimin yanın sandalye çekip eşimi öpe öpe sarıla sarıla yanında oturannlar:)
aile fotoğrafında ise abicim abicim yanına al beni geliyorum diye koşturunca:)) dedim hop hop bak kocan orda
ay nasıl dedim hala anlamıyorum,,ya deli bunlar allahım bana sbır verdi ya kalp kırmadım..
kıskanç fesat insanda korkarım onun azabundan korusun alahım bizi,,

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ben de Bursalıyım ancak İstanbul'da okuyorum.Son senem 25 yaşındayım.Geleceğim hakkında endişelerim var iş güç falan he he.Ayrıca bu hafta nikahım olacak.

Ben sizin kadar şanslı değilim sanırım
Bu arada düğündede kınada da çok güzel olmuşsun :)

Kolay değil canım tabiki o kadar misafir ağırlamak.Allah yardımcın olsun.Kendini bilmez çok malesef bekarken sallamazlar ama evlenince pek bir kıymetlileri olur.Araya gelin sözde el kızı giriyor ya ondandır.Kendilerine böyle yapılsa naparlardı acaba?Boşver sen keyfine bak üzülme hayatta bazen hiç birşeyi takmaya değmiyorda bizler beceremiyoruz
Merhaba hanımlar ben de Bursalıyım ancak İstanbul'da okuyorum.Son senem 25 yaşındayım.Geleceğim hakkında endişelerim var iş güç falan he he.Ayrıca bu hafta nikahım olacak.
Merhaba hoşgeldinAllah mesut etsin ayrıca mutluluklarBence endişe yapma sonuçta kaderimiz neyse onu yaşıyoruz.Hayırlısı olur umarım
selam kızlar
nerelerdesiniz yahuuuu
A.s canım 2 gündür giremedim.Şimdi bir bakayım özledim kızları diye kimseler yokSevcanda tatile çıktı sanırım evindede internet olmayınca bir müddet uzak kalıcak topikten galiba
YA kızlar Sevcan nerelerde?
İzine bu haftamı çıkacaktı merak ettim..

İzinde canım evet evdede internet olmayınca gelemiyordur.Yoksa gelirdi

Kızlar bu saatte uyku tutmadı beni biliyorum çoğunuz uyuyorsunuzdur şimdi.Ama ben sizinle benimle ilgili olmayan fakat çok üzüldüğüm bir konuyu paylaşmak istiyorum.Eşimin çalıştığı yerde patronun şoförü var eşinden ayrılmış,50 55 yaşlarında.Evlenmek istediğini söylüyormuş eşime.Ama eski eşinden dolayı sinir ilacı kullanıyormuş.Eşimi oğlu gibi sever derdini anlatır paylaşır ben kendisiyle önceden tanışkanlığım yoktu ama eşim bahsederdi.Adanadan bir bayanla tanışmış.O ablanında eşi vefat etmiş 3 kızı var.Bu dediğim abiye çok bağlanmış tanıştıktan sonra.Çok sevmiş 7 yıldan sonra eşinden sonra bu abiye karşı yoğun duygular hissetmiş.Bize yakın bu abinin evi eşime O ablanın geleceğini söylemişti.Kızları önce razı gelmemiş.Evi yazlığı var bunları bizim üzerimize yap öyle git demişler.Tartışma vs derken ablanın gözü kara atladı geldi Bursaya ben sevindim Adanalı olduğunu duyunca çünkü bende orda doğdum aslen oralı olmasamda Adanayı iyi bilirim.Açıkçası abi içinde sevinmiştik yalnızdı evde işi yemeği en önemliside yalnıztan kurtulmasıydı.Abla önce tanıma maksadıyla geldi görmek için ama niyetleri olumluydu.Abinin çocuklarının haberi yoktu,çünkü satılığa çıkardığı evi vardı bunu duysalar evin satılmasından vazgeçeceklerdi.Oyüzden belli bir müddet evlendiğini söylemiyecekti.Ablanında 3 kızı var ikisi evli sonucusuda bu ay nişanlanacaktı.Maddi problemi yok ve abi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdı.İlk geldiğinde kızından telefon gelmiş intihar etti kardeşim anne yetiş diye ablada apar topar gitmişti aslında öyle birşey yokmuş.Maksatları babalarından kalan malı evi bu abiye yedirtmemek.Abininde çok malda evde gözü yoktu.Bazı konuşmalardan sonra abla yine geldi ilk onları sahilde el ele görmüştük tanışmadan önce.Sonra bu abinin face hesabında bazı kadınlar varmış.Ablada sil bunları ben istemiyorum demiş haklı olarak.Abide silmicem demiş.Bu arada hoca nikahları kıyılmış resmi nikah için gün almışlardı çünkü aynı evdelerdi ablanın bilmediği bir şehir kimsesi yok burada.Abiyle tersleşmişler abla valizini toplamış o sırada abinin ablası eniştesi gelmiş.Onlarda olmaz yanlış dicene kimse kimseye karışmasın demiş.Ablada gitmiş adanaya onları yadırgayarak ve ogün gecenin vakti otogara bırakmış beklemeden çekmiş gelmiş abi.Ablada kadın haliyle orada otobüs saatini beklemiş.Adanaya gidince abiyi özlemiş çünkü çok sevdim dedi banaAbi gittin artık gelemessin bu eve gelirsende mutlu olamayız artık demiş.Ablada yalvar yakar ikna etmiş kızıylada konuşmuş razı gelmeselerde yine atladı geldi oralardan kaç saatlik yoldan buraya.Üstelik eşyasını kışlığını yiyeceğini almış gelmiş.Eşim abla gelmiş temelli dedi bende hayırlısı olsun dedim.Hoşgeldine gittik iyi mutlu görünüyorlardı.Abi sinir ilaçları kullandığı için afedersiniz cinsellik yönünden birşey hissetmiyormuş o ilçalrın yan etkisi oluyormuş sanırım.Ablada herşey o değil ben senin yüreğini kalbini sevdim demiş. Evlerine gittiğimizde zavallı kadın neler neler yapmış dondurucuyu doldurmuş alışveriş pazar parasınıda kendi vermiş her şeyin.Yeterki mutlu olup huzurlu olayım diyor.Ama abinin huyu değişmiş ilk önceki haliyle bu hali çok farklıymış ablaya çok soğuk durmuş tersliyormuş.Geçen pazar bize geldiler herşey iyiydi abla kek yapıp getirmişti sağolsun bize.Telefonumu vermiştim ablaya bir gün sonra beni aradı ben hiç iyi değilim sanırım yapamıyacağım gidecem buradan dedi.Ben oturmaya gittim o zaman bu olanları anlattı bana sanırım abi sevmemiş ablayı ama abla çoks evmiş yaşı 50 de olsa bir genç kız gibi yüreği kıpır kıpırdıOnunda sevmeye sevilmeye hakkı va tabiki aşkın yaşı yokkiBende sabret bir konuşun yada çok aşırı değer veriyorsun çorabına varana kadar giydiriyormuş okadar fazlasını yapma birazda kovalanan sen ol dedim haklısın tamam dedi akşam konuşucam dedi.Ve bugün sabah beni aradı ben valizimi topladım gidiyorum bugün dedi ben üüzldüm bana gelmesini istedim evler yakın olduğu için hemen geldi konuştuk dertleştik .Dün akşam gideceğini söylemiş hiç sesi çıkmamış sanki gitmesini istiyor gibi.Bende yemek yedik sohbet ettik sonra gitti eve abinin gelmesini bekledi.Biz eşimle belki barışırlar ablanın gönlünü alır derken.Abla aradı terminalde olduğunu söyledi ve akşamın vaktinde bırakmış gitmiş zavallı kadını.Otopark parası çok yazar ben gideyim demiş.Aslında gözü parada değilde psikolojisi bozuk Bir üzüldüm o kadar becerikli sıcakkanlı bir insandıki sanki kendi ailemden biriymiş gibiydi bana karşı.ve bu olanları hiç haketmedi ah etti gözyaşlarıyla gitti ablacığımEşimin içine sinmedi gel gidelim otogara yazık yalnız orada dedi.Biz hemen hazırlandık gittik ve gittiğimde ağlıyordu ne kadar zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin.çünkü haklıydı benimde kızlarım damatlarım komşularım çevrem var ben onlara nederim şimdi beni rezil etti dedi.Bende ağlayamadım birinin yanında ağlayamam ama yalnız olunca çok ağlarım Çok duygusalım haksızlığa gelemiyorum buda haketmeyen biriyse üzülürüm tabikiVe abiden hiçbir para beklentisi yoktu herşeyi vardı abiyle paylaşmaya hazırdı.O kadar getirdiği valizleri eşyları geri toplamış bugün akşam düştü yollara.Ne kadar zor değilmi?Birini seviyorsun onun için her şeyi göze alıyorsun ama senin kıymetini bilmeyip seni yarı yolda bırakıyor.Üstelik sağlık sorunuda var cinsellikte dahil.Ama abla gönlünü kalbini sevdiği için onunda çaresi tedavsi olur deyip sabırla geliyor ama beklediği gibi sevgi mutluluk olmuyor.Abi dini olarakta boşamış ve resmi nikahlarıda kaldıBen çok üzüldüm kızlar ne bileyim ailemde uzak olunca bana oralardan birinin çıkıp gelip bana annem gibi davranıp sevmesi beni çok etkiledi ve otogardan geldiğimden beri üzgünüm.Ne olursa olsun bir bayanı terminalde yalnız bırakıp gitmek bir erkeğe yakışmaz.Ne olduda böyle değişti biz anlayamadık.Allah ablann yardımcısı olsun ve eşimle beni evine davet etti akrabalarıma gidince uğrmayı düşünüyorum çok iyi bir insan.Abi değerini anlasın şimdi artık onu kaybedince.Üzüldüm kızlar ve sizinle paylaşmak istedim.Allah herşeyin hayırlısını versin.Anlıyacağınız terminallerde bana hep hüzünlü gelir ayrılık mekanıdır hem sevinç hem hüzün.Gittiğimizde hacı adaylarını uğurluyorlardı dua eşliğinde Allah bizlerede nasip etsin.Bende yatayım artık iyigeceler öpüyorum hepinizi

baharcım gerçektenüzücü bir olay ama kendiini bu kadar üzme senin psikolojini bozmaman lazım dua et elimizden başka bişey gelmez üzme kendini çok..bu arada amcanın vazgeçme nedeni çocuklarından alacağı tepki olabilir..baktı çok tepki verdiler vazgeçmişte olabilir..yoksa bu kadar evlenmek isteyipte vazgeçmesi tuhaf ..

anlat bakalım neler oldu

ay evet böle leride var komik cidden

hg aramıza nikahıun var neden böle neşesizsin bakım kendini detasylı ntanıt bize takıl hayatına neşe katalımmor çatı burası

okudum üüzüldüm vala kadınız işte şevkat merhamet dozunu ayarlayamıyoruz coks eviyoruz eşlikten anneliğe dönüyoruz aslında yanlış bişey bu kadıun kadın olucak hep kovalanan hep istenen hep arzulanan tasraf kadın olucak birine vazgeçilmez oldunuğunu hissettirirsen ilk vaz
geçiceği ssen oluyosun malesef

dün akşam eşimin teysesine geldik kayınvaldem görümcem çocukalrla buda kaldık şuan teysesindeyim eşim geldi almaya ben oruçluyum onlar bişiler yiyo bende size bakım dedim dünden önce3 fakülteye gitttim psikolog için annemde geldi onuda göğüs hasstalıkalrına götürtüm tahlillerini felan yaptırdk bende gittim psikologa ilaç verdi bi hafta yarım sonra günde 1 kullanıp 1 ay sonra yine gidicem bakalım bu ilaç tahammmül gücümü arttırcakmış öyle dedi anlat derdini dinliyim demedi yani püffüstün körü sorunumu annattım tedavi belli ilaç ama korunman lazım dedi olur komik olcak ama korunurum dedim öyle işte kafamda cocuk meselesdinide bidahaki yaza kadar erteledim iş arıcam ve çalışıcam okuluma bakıcam derslerime kitaplar aldım onları okucam çalışabilirsem paramı biriktirip yaza özelde tüp nbebek tdenicem saglıklı bi şekilde düşünceyle inşallah hedeflerimi koydum rabbim yardım etsin en çok istediğim bi iş bulabilmek şuanda hiç plan yapmıyordum şimdi planımı yaptım hedefimi koydum olumsuzlukalr beni bulmasın biran önce bi işim olsun şimdi tek duam o...

bayrama kadar oruç tutucam zilhicce oruçları her günün ayrı bi sevabı duasların kabul olunuşu var rabbim kabule tsin inşallah

buzdolabınıda kayın pederim kartını vermiş ben alıcam demiş sağ olsun 2 model arasındfa kaldım bakalım carfurda indesit var altı dondurucu üstü buzdolabı inox rengi o yada profilo hotpointin anti oksidan sistemli bi buzdolabı var ikiinden biri olucak caefurdaki indirimde 1000 tl diğeri 1600 ben diğerini istiyorum eşim caefurdakinni bakalım nolcak hayırlısı olsun bugün yarın alıcaz bakalım kısmet

başkaa adet olmadım ve test yapmadan ilaca başlamayayım dedim 2 gündür ilaç çantamda dolaşıyorum ve test yapmak benim için bi kavus yüzüm sivilce oldu sıkıntıdan sitresten bugün biraz azalmış adet olucam hissediyorum ama gelmiyo işte sinirlerim bozuk gelsede önümü görsem mecbur test yapıcam ve iğrenç tek çizgiyi görücem bilsede insan görünce gene kötü oluyo

benden böyle kızlar oruç tutmaya çalışın çok sevapları var allah kabule tsin herkezin hayırlı dualarını kabul etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hepinizi tek tek öpüyorum

baharcım üzücü durum evet ama insan başına neler neler geliyor,
haksever kaç gün geçti canım,bence yap testini böyle kararsızlık merak çok kötü yaa önünü görmen lazım biran önce yapmalısın bence,,
sevinç çığlıkların yakınmı yoksa:)) hadi inşallah.......

bu arada söylemeden edemeyecğim topiği ayakta tutan kişiler arasında sevcan başroldeymiş:)
topik çok durgunn

Evet canım haklısın ama etkilendim işte bu sıralar ailemi özledim bende sanırım birde bu olaylar üst üste gelince bugünlerde had safhada duygusalımHayırlısıyla bebeklerimiz olsada vaktimizi onlarla geçirsek böyle çok boşluğu var içimde.Bugün çok yoğun duygularım anormallik var bende hayır olsun kusuruma bakmayın

Bir insana değerinden fazla değer vermemek gerekiyorda bizler bunu becerebiliyormuyuz orasıda tartışılır.

Haklısın hayatta neler oluyor neler ama bunu birebir yaşadığımızda etkileniyoruz işte.Ben nasip olursa bayramdan sonra ailemin yanına gideceğim ziyaretlerine sanırım.Yani ne kadar mutluda olsan oralarda özleniyor ben birde en son 2011 in yazında gittim bu sene gitmedim.Özlüyorum herkezi.Bu çocuk olayı vs olayda bazen beni etkiliyor herşeyin üst üste gelmesiyle bugünlerde herşeye ağlayasım var nerdeyseİnşallh gelip geçicidir bu durumBu arada Sevcan varken evet daha hareketliydi topik canlanın hadi yaaa:1Eee sizlerde yoksunuz

Kız ne güzel valla hiç yalnız kalmıyorsun böyle canının sıkılmaması lazım seninSorunlarını zamana bırakıp kendini üzmemene sevindim.Çalışman iyi olur tabiki ben bile uygun bir iş olursa çalışayım diyorum evde çok sıkılıyorum bazen.İnşallah hayatındaki herşey yoluna girer ve güzel haberler peş peşe gelir.Hayat çok kısa aslında hiç birşeye takmaya değmez diyoruz ama takmadanda edemiyoruz sanırım.Allah kabul etsin canım orucunuda.Şu testi yapmadın ya ne diyeyim sana Haksever hanımMudanyada rüzagar çıktı bugün içim karardı iyiceBendede herşeye alınma duygusallık başladı şu son iki gündür hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…