ben bişey almadım bu bayram var çok şükür giymedim seyler onları giyicemgüle güle kullan canım buzdolabını.
benimde kocaman bir buzdolabına ihtiyacım var.
benimki yeni ama küçük yeterli değil...
çocuk düşüncesini bencede bir süre ötele canım.
inanki psikolojik olarak rahatlayacaksın.
veee herşey ondan sonra hallolacak inşallah.
çarşılarda gezilmiş ne güzel
ben bir süre çarşının ç sini bile anmam herhalde...
Hoşgeldin canımben geldim kızlar
çok şükür düğün telaşemizi atlattık.
çok güzel bir düğün geçirdim...
darısı annemle babama inşallah
rabbim kardeşimede nasip etsin...
siz neler yaptınız bakalım?
ama burası çok durgunlaşmış
yazık ya...
sevcanımın yokluğu bayağı belli olmuş...
Hayırlısı olsun canım hakkında önce bir ilaçlarını kullan kafan rahat etsin kendin huzurlu olduğun zaman sıra bebeğede gelirsevcanın kulanı iyi çınlattı hepberaber kimse girmiyo ona bağlamayınherkez gelsin
hadi raahtladın bayram telaşeleri herkez cick alışverişinde herelde:44:
yaptım test tabiki yok bişey bu akşam itibariyle ilaca başladım psikologun verdği ilaça biz artık korunuyoruz yani çocuk yok
ben pkoluyum başka bi sorun yok
Güle güle eskit buzdolabınıslm kislar buzdolabim geldi takıldı yerleştimboyum ermiyo üst rafına ama eşimde kucana aldı diyoki alabilcenmi ordakileri
test yatım yok bişi neyse takmıyorum attım bu düşünceyi kafamdan ... psikologun verdiği ilcad abaşladım oruçlarımıda tutuyorum iyim şükürbugün çarşıyı gezdik arkadaşla lazer şallar 15e düşmüş 10tlye bile gördüm şok oldum...
Aferin kayınbabana düşünceli biriymişben bişey almadım bu bayram var çok şükür giymedim seyler onları giyicem
arkadaşa manto almaya gittik diyoki bilmedin yer yokçarşı benden sorulur
saol canım benimkide eski tiplerdendi eşim orta okuldayken almışlar ödeyelim diye ne hikmetsetek kapılı buzluklu ay deli oluyodum kayınpederim aldı bunuda sağ olsun
selam kızlar
hava sabahtan ne güzeldi
ama şimdi bozuldu maalesef
eee zamanı geldi artık kışın
geç bile kaldı bu aya kadar iyi gitti havalar
biz bugün evdeydik.
kafamı bile camdan dışarı çıkarmadım.
paso yatıştık durduk evde...
tam tatil modundaydım...
Kızlar bugün çok büyük hatta hayatımızı değiştiren bir gelişme oldu.. Benim çok sevindiğim ama üzüldüğüm yanlarıda olan bir gelişmeeee..
Ankaraya taşınıyoruz ..bir iş yerine ortak olduk ankarada bu nedenle..ben ankarada doğup büyüdüğüm için çok seviniyorum..bursaya alışmakta zorluk çekiyordum..hem ailem orda onlarıda çok özlüyordum..fakat şimdide kayınvalidem çok üzülücek..o bize çok düşkün kadın şok olucak ve çok üzülücek..Ama mecburuz ekmek nerdeyse orası..inşallah bizim için hayırlısı budur..bide üzüldüğüm sizlerden ayrılmak olucak ama bursada olmasamda yine konuşucaz tabi hatta bursaya geldiğimde denk gelirsem yine buluşuruz..bana şans dileyin inşallah herşey güzel olur çünkü bizim için bir milad olucak ..rabbim utandırmasın inşallah...
hayırlısı olsun hakkınızda.Kızlar bugün çok büyük hatta hayatımızı değiştiren bir gelişme oldu.. Benim çok sevindiğim ama üzüldüğüm yanlarıda olan bir gelişmeeee..
Ankaraya taşınıyoruz ..bir iş yerine ortak olduk ankarada bu nedenle..ben ankarada doğup büyüdüğüm için çok seviniyorum..bursaya alışmakta zorluk çekiyordum..hem ailem orda onlarıda çok özlüyordum..fakat şimdide kayınvalidem çok üzülücek..o bize çok düşkün kadın şok olucak ve çok üzülücek..Ama mecburuz ekmek nerdeyse orası..inşallah bizim için hayırlısı budur..bide üzüldüğüm sizlerden ayrılmak olucak ama bursada olmasamda yine konuşucaz tabi hatta bursaya geldiğimde denk gelirsem yine buluşuruz..bana şans dileyin inşallah herşey güzel olur çünkü bizim için bir milad olucak ..rabbim utandırmasın inşallah...
Günaydın günaydın günaydın kızlar
Bu gün işe geldim bensiz yapamamışlar....
Bugün toparlayım işlerimi de yarın gelmeyi düşünmüyorum :)
Beni merak etmişsiniz, onure de etmişsiniz, ama iltifat kabul ediyorum, Sizleri seviyorum.
Kaderim güzelliğine güzellik katmışsın maşallah, Elbisende çok yakışmış.
Baharcım üzüldüm Adanalı bayan için, erkekler için bu kadar kolay işte gel gelsin, git gitsinnazlayamazmış. Kadın hayatını ardında bırakıp gelmiş hayır nazlayıver! geberirmisin??? ayyy sinir oldum.... Kadıncağızda anlamıştır artık evlatlarından başka her şeyin yalan olduğunu...
Haksever ilacamı başladın, hemde korunmak pahasına, keşke başlamasaydın o ilaçları bırakmak zor oluyorgördüğüm kadarıyla çok çok ilaçlık bir rahatsızlığın yok, Önce Allahın izniyle sonra kendi iradenle aşabilirdin, yada aşmalısın...
Bende gittim psikiyatriye bana da ilaç verdi, ama verdiği ilaçların yan etkilerini okuyunca hiç başlamadım. sonuçları benim hayatımı daha kötü etkileyecekti, birden kendi kendimin tokturu oluverdim
Kaderim bu arada çiş işini halledemedik, zaten kendi istiyor diyordum ya öyle kolay değilmiş, 2 gün uğraştım 3. gün bıraktım. Kızım hastaydı bu arada, antibiyotik kullanıyorduk çocuk daha da kötüleşti, malum havalar soğuk zaten klozetede soğuk soğuk diye çığlık çığlığa oturmuyordu
Sonuç cumartesi yine doktordaydık 3. kutu antibiyotiğe başladık.
Buluşmadan beri ilaç kullanıyoruz yani.
öyle işte seneye kaldı sanırım....
günaydın kızlar
bugün bizim evde
bayram temizliği olimpiyatları
başlamış bulunmaktadır.
Kızlar bugün çok büyük hatta hayatımızı değiştiren bir gelişme oldu.. Benim çok sevindiğim ama üzüldüğüm yanlarıda olan bir gelişmeeee..
Günaydın günaydın günaydın kızlar
Bu gün işe geldim bensiz yapamamışlar....
Bugün toparlayım işlerimi de yarın gelmeyi düşünmüyorum :)
Beni merak etmişsiniz, onure de etmişsiniz, ama iltifat kabul ediyorum, Sizleri seviyorum.
Kaderim güzelliğine güzellik katmışsın maşallah, Elbisende çok yakışmış.
Baharcım üzüldüm Adanalı bayan için, erkekler için bu kadar kolay işte gel gelsin, git gitsinnazlayamazmış. Kadın hayatını ardında bırakıp gelmiş hayır nazlayıver! geberirmisin??? ayyy sinir oldum.... Kadıncağızda anlamıştır artık evlatlarından başka her şeyin yalan olduğunu...
Haksever ilacamı başladın, hemde korunmak pahasına, keşke başlamasaydın o ilaçları bırakmak zor oluyorgördüğüm kadarıyla çok çok ilaçlık bir rahatsızlığın yok, Önce Allahın izniyle sonra kendi iradenle aşabilirdin, yada aşmalısın...
Bende gittim psikiyatriye bana da ilaç verdi, ama verdiği ilaçların yan etkilerini okuyunca hiç başlamadım. sonuçları benim hayatımı daha kötü etkileyecekti, birden kendi kendimin tokturu oluverdim
Kaderim bu arada çiş işini halledemedik, zaten kendi istiyor diyordum ya öyle kolay değilmiş, 2 gün uğraştım 3. gün bıraktım. Kızım hastaydı bu arada, antibiyotik kullanıyorduk çocuk daha da kötüleşti, malum havalar soğuk zaten klozetede soğuk soğuk diye çığlık çığlığa oturmuyordu
Sonuç cumartesi yine doktordaydık 3. kutu antibiyotiğe başladık.
Buluşmadan beri ilaç kullanıyoruz yani.
öyle işte seneye kaldı sanırım....
slm kızlar kimseler yok yine ahmet beye cok kızdım beni cok korkuttu bugün jimere recep doğanlara gittim memnun kaldım bilginize ilk ultroson fotomuzu ekliyorum heyecanımı sizlerle paylasmak istiyorum insallah darısı sizlerin basınaEki Görüntüle 538108
maşallah fındığına tebrikler canım allah kucana aldıgın günleride göstersin inş.
bütün gün ütü yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdide sarmaya oturcam
Canım buzdolabın hayırlı olsun bizde değiştirmiştik o büyükler cok işine yarıyor insanın,slm kislar buzdolabim geldi takıldı yerleştimboyum ermiyo üst rafına ama eşimde kucana aldı diyoki alabilcenmi ordakileri
test yatım yok bişi neyse takmıyorum attım bu düşünceyi kafamdan ... psikologun verdiği ilcad abaşladım oruçlarımıda tutuyorum iyim şükürbugün çarşıyı gezdik arkadaşla lazer şallar 15e düşmüş 10tlye bile gördüm şok oldum...
selam kızlar
hava sabahtan ne güzeldi
ama şimdi bozuldu maalesef
eee zamanı geldi artık kışın
geç bile kaldı bu aya kadar iyi gitti havalar
biz bugün evdeydik.
Havalar soğudu evet bende biraz eve kapandım gibi:)
Sıcak sıcak çay kahveler icmeye başladım evimde:)
Kışın kokusu nü aldık:)
Tl. Den yazıyorum alıntı yaptıklarım çıkmamış hepsine tekrar göz aticam..
kafamı bile camdan dışarı çıkarmadım.
paso yatıştık durduk evde...
tam tatil modundaydım...
A.s sabah güzeldi hava şimdi şuanda şimşek çakıyor buradaBende bugün evde salon perdemi yıkadım kapıları sildim.Sonrada eşimle giysi pazarına gittik şöyle bir dolaştık.Oradan evlere baktık kiralık ev varmı diye düzgün bir yer olursa çıkmayı düşünüyoruz buradan, bakalım hayırlısı.O kadar çarşı git gel yoroldun tabi canım dinlenmişsindir
bütün gün ütü yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şimdide sarmaya oturcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?