Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ben bişey almadım bu bayram var çok şükür giymedim seyler onları giyicem
arkadaşa manto almaya gittik diyoki bilmedin yer yok çarşı benden sorulur
saol canım benimkide eski tiplerdendi eşim orta okuldayken almışlar ödeyelim diye ne hikmetse tek kapılı buzluklu ay deli oluyodum kayınpederim aldı bunuda sağ olsun

Hoşgeldin canımİyi gözünüz aydın hayırlı olsun.Allah hayırlı kısmetler versin darısıda bekarlara.Evet durgunlaştı ben hergün girmeye çalıştım elimden geldiğinde ama bazı arkadaşlar hepten kayboldu
Hayırlısı olsun canım hakkında önce bir ilaçlarını kullan kafan rahat etsin kendin huzurlu olduğun zaman sıra bebeğede gelir
Güle güle eskit buzdolabınıBayram geliyor ya ucuzlamıştır ben 20 tl ye almıştım geçende lazerliyi ama kaymayan cins aldım kaydımı sinir oluyorum
Aferin kayınbabana düşünceli biriymiş

selam kızlar
hava sabahtan ne güzeldi
ama şimdi bozuldu maalesef
eee zamanı geldi artık kışın
geç bile kaldı bu aya kadar iyi gitti havalar
biz bugün evdeydik.
kafamı bile camdan dışarı çıkarmadım.
paso yatıştık durduk evde...
tam tatil modundaydım...

A.s sabah güzeldi hava şimdi şuanda şimşek çakıyor buradaBende bugün evde salon perdemi yıkadım kapıları sildim.Sonrada eşimle giysi pazarına gittik şöyle bir dolaştık.Oradan evlere baktık kiralık ev varmı diye düzgün bir yer olursa çıkmayı düşünüyoruz buradan, bakalım hayırlısı.O kadar çarşı git gel yoroldun tabi canım dinlenmişsindir

Kızlar bugün çok büyük hatta hayatımızı değiştiren bir gelişme oldu.. Benim çok sevindiğim ama üzüldüğüm yanlarıda olan bir gelişmeeee..
Ankaraya taşınıyoruz ..bir iş yerine ortak olduk ankarada bu nedenle..ben ankarada doğup büyüdüğüm için çok seviniyorum..bursaya alışmakta zorluk çekiyordum..hem ailem orda onlarıda çok özlüyordum..fakat şimdide kayınvalidem çok üzülücek..o bize çok düşkün kadın şok olucak ve çok üzülücek.. Ama mecburuz ekmek nerdeyse orası..inşallah bizim için hayırlısı budur..bide üzüldüğüm sizlerden ayrılmak olucak ama bursada olmasamda yine konuşucaz tabi hatta bursaya geldiğimde denk gelirsem yine buluşuruz..bana şans dileyin inşallah herşey güzel olur çünkü bizim için bir milad olucak ..rabbim utandırmasın inşallah...

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. senin için sevindim ama kayınvaliden de epey üzülecek sanırım ( . Doğduğun yer değil doyduğun yer napalım.

Günaydın günaydın günaydın kızlar
Bu gün işe geldim bensiz yapamamışlar....
Bugün toparlayım işlerimi de yarın gelmeyi düşünmüyorum :)
Beni merak etmişsiniz, onure de etmişsiniz, ama iltifat kabul ediyorum, Sizleri seviyorum.

Kaderim güzelliğine güzellik katmışsın maşallah, Elbisende çok yakışmış.

Baharcım üzüldüm Adanalı bayan için, erkekler için bu kadar kolay işte gel gelsin, git gitsin nazlayamazmış. Kadın hayatını ardında bırakıp gelmiş hayır nazlayıver! geberirmisin??? ayyy sinir oldum.... Kadıncağızda anlamıştır artık evlatlarından başka her şeyin yalan olduğunu...

Haksever ilacamı başladın, hemde korunmak pahasına, keşke başlamasaydın o ilaçları bırakmak zor oluyor gördüğüm kadarıyla çok çok ilaçlık bir rahatsızlığın yok, Önce Allahın izniyle sonra kendi iradenle aşabilirdin, yada aşmalısın...

Bende gittim psikiyatriye bana da ilaç verdi, ama verdiği ilaçların yan etkilerini okuyunca hiç başlamadım. sonuçları benim hayatımı daha kötü etkileyecekti, birden kendi kendimin tokturu oluverdim

Kaderim bu arada çiş işini halledemedik, zaten kendi istiyor diyordum ya öyle kolay değilmiş, 2 gün uğraştım 3. gün bıraktım. Kızım hastaydı bu arada, antibiyotik kullanıyorduk çocuk daha da kötüleşti, malum havalar soğuk zaten klozetede soğuk soğuk diye çığlık çığlığa oturmuyordu
Sonuç cumartesi yine doktordaydık 3. kutu antibiyotiğe başladık.
Buluşmadan beri ilaç kullanıyoruz yani.
öyle işte seneye kaldı sanırım....

Son düzenleme:
hayırlısı olsun hakkınızda.
herşey gönlünüzce olsun...

Sevcan hoşeldin canım.
demek çiş olayını başaramadınız...
olsun dert etme.
ilk denemeyle olmuyor zaten genelde.
seneyi bekle
çocuğu yorup üzmektense
ne zaman keyfi gelirse o zaman başarırsınız bu işi...

günaydın kızlar
bugün bizim evde
bayram temizliği olimpiyatları
başlamış bulunmaktadır.

Kızlar evde iş yapan var mı? yani nikah şekeri, dikiş, ve ya başka işler, ablam ve komşum için soruyorum. hem sıkıntıdan hemde para kazanmak amacıyla, evde bir şeyler yapmak istiyorlar.
yarında çalışmıyorum nete giremem. Böyle iş Bilenler bir zahmet ararlarsa sevinirim çocuğunuzda telim vardı.
Acil ucundan tutmak lazım da birşeylerin :))

slm kızlar kimseler yok yine ahmet beye cok kızdım beni cok korkuttu bugün jimere recep doğanlara gittim memnun kaldım bilginize ilk ultroson fotomuzu ekliyorum heyecanımı sizlerle paylasmak istiyorum insallah darısı sizlerin basınaEki Görüntüle 538108

üzüldüm gidicene ama hakkınızda hayırlısı olsun canım bi yandanda sevindim sen buranınyabancısısın die üzülüyodun senin için iyi olcK KyınvLDENELREDE GELİRSİNİZ SIK SIK

canım nabım gerçekten kendimi tanıyamıyorum herkezden herşeyden kaçmak istiyorum en sevdiklerimden özellikle aşamıyorumda deniyorum ama olmuyo git gide daha cok yıpranıyorum aileme zarar veriyorum onalrdan kaçarak üzüyorum o yüzden inşallah şifa olur 3 gündür içiyorum oruç tutuyorum diyemi o ilaçtnan mı bilmem midem bulanıyo güzel uyutuyo bide seneye yaza kadar erteledim bebek planlarını zaten tabi piyangodan para cıkmazsa yada mısırda bi dedemiz ortaya cıkmazsa

hojgeldin yoklugun hissedildi

maşallah fındığına tebrikler canım allah kucana aldıgın günleride göstersin inş.

bütün gün ütü yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şimdide sarmaya oturcam

Canım buzdolabın hayırlı olsun bizde değiştirmiştik o büyükler cok işine yarıyor insanın,
Test sonucuna gelince takma kafana ama şöylede bir durum var acaba bizlerden esinlenerekmi test yaptın
Umutmu verdik sana ben nedense kendime kızdım
Saglık olsun herseyin çaresi vardır, öptüm seni..

oğlumu bilgisayrdan kaldırmyaım dedim tl.den girdim hale bakın:)
alıntılara cvp yazamıyorum,,
en iyisi böyle devam edeyim,
semihacım havlar artık yakışır canm bu aya göre ben severim kışı,,
sggg nicinden aklımda kaldığıu kadarıyla yazayım dedim ama en iyisi bu oldu:)
ankara işi cuppp diye oturmuş tam senin istediğin gibi olmuş,
allah dualrını kabul etmiş,kayınvalidene gelince alışır oda annen gibi,
hakkınızda hayırlsıı neyse o olsun cnm...
sevcancım zorlama nasıl olsa öğrenecekler,,bende saldım artık kendimi baktım kendi kendine gidip yapıyor,,
sıkınca olmuyormuş demekki,,
sevcancım aklımda olsun cnm ama hiç çevremde o tarz iş yapanlar yok duysarsam hemen arıyacağımdan emin olabilirsin...

bizde kısmetse çarşamba sabahı ist bula gidiyoruz erken gidelim dedik,biraz ist. gezeriz uçağımız sabah saat 4 te ama gece 1 gibi havaalınıda olmamız gerekiyormuş,
uçak korkum var daha önce hiçç binmedim,,allahım bir uyusam kalksam gitsek sonra gözümü açsam keşke:)
birde çocuklarımdan nasıl ayrılacağım ben, bugün oturup ağladım(
gerçi annem çok ilgili alakalı ama arda bize çok düşkün talha da okulla 15 tatilde yurt dışında çıkıcak onun sevincinde olduğu için bizi umursamıyor bile..

kurbanımızı da annemler kesip payımızı ayıracaklar allah razı olsun onlardan,
herşeyimize koşuyorlar onların haklarını ödeyemembirkere of demiyorlarr, canım annem iyiki varsınızzz....

sonra bayram dönüşü bir buluşma yaparız inşallah,havalar dahada fazla soğumadan,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…