Bir Bursalıyıda aranıza almaya ne dersiniiz
Bizi bıraktınmı
Hiii canııım beniimm..
Unuttum oraya bakmaya yadevam ediyormusunuz sohbete?
Tabii gel geelll :118:
bu arada haksevercim dubaide en çok seyredilen dizi izlenme rekorları kıran dizi muhteşm yüzyılmış,
isim olarak hürremin dizisi diyorlarmış, emiratiler hürremi çok seviyorlarmış,
mahidevran hata yapıpta dubaiye gitmesin bence
hımm aklıma gemişken rehber anlatınca şok olmuştum,
eşler karı kocalar sarılıp gezemiyorlarmış,
cezası 6 aydan başlıyormuş
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalımm uzun süre ayrılıktan sonra çok şükür yine topiğimizdeyiz,
bayramınız nasıldı neler yaptınız..
biz dubaideydik bildiğiniz üzere muhteşem bir tatil oldu,
binalar gökdelenler,dünyanın en büyük alışveriş merkezi en uzun gökdeleni hepsi dubaide,
muhteşem bir yapıt muhteşem bir şehir,çok ama çok zengin bir şehir,
şeyh muhammedin yaptığı binalar yapıtlar büyüleyici güzellikte,
çöl safarimiz muhteşemdi,çılgın mı çılgın arafat adında bir şöförümüz vardı bizi çığlık çığlığa tur attırdı..
yani arkadaşlar süper bir tatil oldu,resimleri faceye attım bir iki resim atmak isterim burayada...
bu arada haksevercim dubaide en çok seyredilen dizi izlenme rekorları kıran dizi muhteşm yüzyılmış,
merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalımm uzun süre ayrılıktan sonra çok şükür yine topiğimizdeyiz,
binalar gökdelenler,dünyanın en büyük alışveriş merkezi en uzun gökdeleni hepsi dubaide,
çöl safarimiz muhteşemdi,çılgın mı çılgın arafat adında bir şöförümüz vardı bizi çığlık çığlığa tur attırdı..
yani arkadaşlar süper bir tatil oldu,resimleri faceye attım bir iki resim atmak isterim burayada...
canım benim hoş bulduk,,paralar telefonlara gitti:))) orada teknoloji ürünleri buraya nazaran biraz daha uygun,Hoşgeldin arkadaşım :)
Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim aklımdaydınız hep. :)
6 ay mı? ayy biz olsaydık kesin 2 yıl yerdik.
Çok para harcanız mı? neler aldın bakim :)
At buraya da foto :) face ben giremiyorum :)
Arda durmuş mu? huzursuzluk vermemiştir annene inşallah...
Uçakta ne yaptın heyecanlandın mı? çok.
ne çok soru sormuşum dimi :)))
hb canım evet gerçekten zengin bir şehir..Hoşgeldin
facedeki resimlerinizi gördüm canım.
harika çıkmış hepsi
gerçekten çok zengin bir şehir
bina ve yollardan belli...
ayyy cok sevindim güzel geçmesine resimleri koy merake ttim benim facem yok( ordakilerde yasak dizilere hayranlar hee kocaya sarılmak 6 a y izledikelri dizileri görseler idam edilirler
koyucam cnm bir ara..
neler yaptın anlart anlat detayları:44:
Hoşgeldin canım ilk gelen ben oldum yukarda yazmıştım ama kaynamış aradaselam kızlar
kimse gelmemiş henüz...
yoğun ve güzel bir bayram geçirdim çok şükür...
Rabbim nice bayramlar görmek nasip etsin...
eeee sizlerin bayramları nasıl geçti
anlatın bakalım?
Sağol canım seninde mübarek olsun.Teşkler sen nasılsın tedavini ne yaptın durumlar nedir?Geçmiş bayramınız kutlu olsun canlar.. Nasılsınız? bende yoğun bir byaram sonrası işe geldim çok şükür...
Hoşgeldin canım ben seni Türkiyede bir yere gittiniz sandımmerhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalımm uzun süre ayrılıktan sonra çok şükür yine topiğimizdeyiz,
Oralar daha otoriter yerler ama karı kocanında sarılmasında cezaya şaşırdımbu arada haksevercim dubaide en çok seyredilen dizi izlenme rekorları kıran dizi muhteşm yüzyılmış,
Çocukların durmuş iyi negüzel için rahat etmiştir.Yarım elma gönül alma yinede düşünüp alman yeterli.Oda kayınvaldenin şansına artıkcanım benim hoş bulduk,,paralar telefonlara gitti:))) orada teknoloji ürünleri buraya nazaran biraz daha uygun,
annemede bir tane ıphone 4 aldık,eşimde 5ni aldı bana 3ün biri kaldı
hediyeler aldık tabi almadan olmuyor herkez beklemekte oğluşlarımada teknoloji hediyeleri aldık,
kayınvalidemede su şelalesi gibi bir hediye aldık porselen altı ama kırık çıktıee şans vallah ben kırmadım
arda annemleri abimleri çok şaşırtmış hiç ağlamamış şok oldum,
anne dedim çocuğa fazla okuyup üfledin herlade nasıl ağlamaz ya ağlaması lazım dedim
maşallah benim oğluşlarıma çok utandırdılar beni,benim hep aklımdaydılar ya kavga ederlerse ya arda 2 saat anne baba diye ağlarsa diye çok korktum,
ama hiçte öyle olmamış arada abimlerle bayram ziyaretine gitmiş arada babamla markete gitmiş,
annemle komşu gezmiş:)
hb canım evet gerçekten zengin bir şehir..
çöl safarisi süperdi hindistanlı bayanlara hint kınasından elimin üzerine dövme yaptırdım..
görmeniz lazım müthiş bişey oldu:)
alışveriş gezme derken bitti canm tatil işte,,
sonunda oğluşlarıma kavuştum ve evimdeyim...
Kızlar bugün fakülteye gittik, kontrol randevum vardı. Ben kasımın sonuna Nagihan hanıma gideceğim zaten.Ama yinede randevu tarihim gelmişken birde fakültedeki doktor baksın dedik.Ya belki 3 saat bekledik hem saat veriyorlar hem en sona kaldık.Eşim bir daha buraya gelmeyelim dedi:18:Sinir olduk.Her gittiğimde başka bir doktor bu seferki doktorda başkaydı.Yine sil baştan eşimi üroloğa, banada tiroit ultrasonu çektir dedi.Biz zaten onları yeni yaptırmıştık insanların vaktini harcamayı ne kadar seviyorlarVe bize bu sonuçlara göre tüp bebekten başka çare yok dedi bu doktorda.Eşim şu an için ilaçlarını kullanıyor ve ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için. Nagihan hanıma gittiğimde aynı şeyleri oda söylerse biz direk tüp bebeğe geçicez sanırım Bunun içinde işe girebilirim bakalım hayırlısı olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?