Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Bayram temizlikleri bittimi bakalım,
Bende çıkmadan bakayım dedim ama kızlar ya gezmelerdeler ya temizlikle meşguller kimseler gelmemiş
Neyse görüşürüz kızlar,,

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bayram nasıl geçtiBiz arefeden eşimin ailesine gittik orada kaldık bayramın 3. günü evime geldim.Gezme gelen giden derken bu bayramda böyle geçti.Eee ne zaman buluşuyoruz artık

ben geldimmm

ayy öyle dolu dolu bayramdıki sormayın püff hiç bitmicek sandım

çokm şükür evimdeyim ay dinlenmem lazım gezmekten tozmaktan yoruldum yaw

ee nasılsınız bakalım kızlar toplaşın bakim artık:26:

selam kızlar
kimse gelmemiş henüz...
yoğun ve güzel bir bayram geçirdim çok şükür...
Rabbim nice bayramlar görmek nasip etsin...

eeee sizlerin bayramları nasıl geçti
anlatın bakalım?

Geçmiş bayramınız kutlu olsun canlar.. Nasılsınız? bende yoğun bir byaram sonrası işe geldim çok şükür...

Geçmiş bayramınız kutlu olsun canlar.. Nasılsınız? bende yoğun bir byaram sonrası işe geldim çok şükür...

merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalımm uzun süre ayrılıktan sonra çok şükür yine topiğimizdeyiz,
bayramınız nasıldı neler yaptınız..
biz dubaideydik bildiğiniz üzere muhteşem bir tatil oldu,
binalar gökdelenler,dünyanın en büyük alışveriş merkezi en uzun gökdeleni hepsi dubaide,
muhteşem bir yapıt muhteşem bir şehir,çok ama çok zengin bir şehir,
şeyh muhammedin yaptığı binalar yapıtlar büyüleyici güzellikte,
çöl safarimiz muhteşemdi,çılgın mı çılgın arafat adında bir şöförümüz vardı bizi çığlık çığlığa tur attırdı..
yani arkadaşlar süper bir tatil oldu,resimleri faceye attım bir iki resim atmak isterim burayada...

bu arada haksevercim dubaide en çok seyredilen dizi izlenme rekorları kıran dizi muhteşm yüzyılmış,
isim olarak hürremin dizisi diyorlarmış, emiratiler hürremi çok seviyorlarmış,
mahidevran hata yapıpta dubaiye gitmesin bence
hımm aklıma gemişken rehber anlatınca şok olmuştum,
eşler karı kocalar sarılıp gezemiyorlarmış,
cezası 6 aydan başlıyormuş

Hoşgeldin arkadaşım :)
Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim aklımdaydınız hep. :)
6 ay mı? ayy biz olsaydık kesin 2 yıl yerdik.

Çok para harcanız mı? neler aldın bakim :)
At buraya da foto :) face ben giremiyorum :)
Arda durmuş mu? huzursuzluk vermemiştir annene inşallah...
Uçakta ne yaptın heyecanlandın mı? çok.
ne çok soru sormuşum dimi :)))

Son düzenleme:

Hoşgeldin
facedeki resimlerinizi gördüm canım.
harika çıkmış hepsi
gerçekten çok zengin bir şehir
bina ve yollardan belli...

ayyy cok sevindim güzel geçmesine resimleri koy merake ttim benim facem yok ( ordakilerde yasak dizilere hayranlar hee kocaya sarılmak 6 a y izledikelri dizileri görseler idam edilirler

neler yaptın anlart anlat detayları:44:

kizlar hoşgeldinizz yorucu bi bayramdı anlatcak pek bişi yok gezdik gezdik geldik klasik bi bayramdı yani

canım benim hoş bulduk,,paralar telefonlara gitti:))) orada teknoloji ürünleri buraya nazaran biraz daha uygun,
annemede bir tane ıphone 4 aldık,eşimde 5ni aldı bana 3ün biri kaldı
hediyeler aldık tabi almadan olmuyor herkez beklemekte oğluşlarımada teknoloji hediyeleri aldık,
kayınvalidemede su şelalesi gibi bir hediye aldık porselen altı ama kırık çıktıee şans vallah ben kırmadım
arda annemleri abimleri çok şaşırtmış hiç ağlamamış şok oldum,
anne dedim çocuğa fazla okuyup üfledin herlade nasıl ağlamaz ya ağlaması lazım dedim
maşallah benim oğluşlarıma çok utandırdılar beni,benim hep aklımdaydılar ya kavga ederlerse ya arda 2 saat anne baba diye ağlarsa diye çok korktum,
ama hiçte öyle olmamış arada abimlerle bayram ziyaretine gitmiş arada babamla markete gitmiş,
annemle komşu gezmiş:)
Hoşgeldin
facedeki resimlerinizi gördüm canım.
harika çıkmış hepsi
gerçekten çok zengin bir şehir
bina ve yollardan belli...
hb canım evet gerçekten zengin bir şehir..

çöl safarisi süperdi hindistanlı bayanlara hint kınasından elimin üzerine dövme yaptırdım..
görmeniz lazım müthiş bişey oldu:)
alışveriş gezme derken bitti canm tatil işte,,
sonunda oğluşlarıma kavuştum ve evimdeyim...

selam kızlar
kimse gelmemiş henüz...
yoğun ve güzel bir bayram geçirdim çok şükür...
Rabbim nice bayramlar görmek nasip etsin...

eeee sizlerin bayramları nasıl geçti
anlatın bakalım?
Hoşgeldin canım ilk gelen ben oldum yukarda yazmıştım ama kaynamış aradaAmin nice bayramlar olsun.Bizde gelen giden gezme derken bir bayramda böyle geçti
Sağol canım seninde mübarek olsun.Teşkler sen nasılsın tedavini ne yaptın durumlar nedir?
Hoşgeldin canım ben seni Türkiyede bir yere gittiniz sandımNegüzel iyi etmişsin.İşyerindenmi yolladılar yoksa tatil içinmi gittiniz kaçırmışım ben orayıdaFacem yok canım burdakilere bakarız artık
Oralar daha otoriter yerler ama karı kocanında sarılmasında cezaya şaşırdımAma türkiyedede okadar yolda sarılan karı koca yoktur sevgililer desen ooo çok varda karı koca okadar değildir

Çocukların durmuş iyi negüzel için rahat etmiştir.Yarım elma gönül alma yinede düşünüp alman yeterli.Oda kayınvaldenin şansına artıkSenin için değişiklik olmuştur tatil iyi gelir

Resimleriniz çok hoş ve dubaide çok güzel bir yer.Allah mutluluğunuzu bozmasın

Kızlar bugün fakülteye gittik, kontrol randevum vardı. Ben kasımın sonuna Nagihan hanıma gideceğim zaten.Ama yinede randevu tarihim gelmişken birde fakültedeki doktor baksın dedik.Ya belki 3 saat bekledik hem saat veriyorlar hem en sona kaldık.Eşim bir daha buraya gelmeyelim dedi:18:Sinir olduk.Her gittiğimde başka bir doktor bu seferki doktorda başkaydı.Yine sil baştan eşimi üroloğa, banada tiroit ultrasonu çektir dedi.Biz zaten onları yeni yaptırmıştık insanların vaktini harcamayı ne kadar seviyorlarVe bize bu sonuçlara göre tüp bebekten başka çare yok dedi bu doktorda.Eşim şu an için ilaçlarını kullanıyor ve ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Nagihan hanıma gittiğimde aynı şeyleri oda söylerse biz direk tüp bebeğe geçicez sanırımBunun içinde işe girebilirim bakalım hayırlısı olur umarım

BAHAR

baharcım fakültede cok zaman kaybediyorsun.
her seferinde baska doktor olmaması lazım seninle sadece bi kişi ilgilenmeli fakülteyle ilgili 15gün önce olan kötü
bir anımızı anlatayım sana eşimin kulağında kireçlenme orta kulakda çökme var üniversiteye gitti 1yıl önce ameliyat dediler gecen yıl haziran ayında gitmişti
bu yıl 9 ekime ameliyat günü verdiler belki 50 kere gitti muayene oldu herseferinde baska doktora baska asistan 2012 ağustosda cağırdılar son testleri yapmak için
hersey normal cıktı acıp bakıcaz yapcak bişey varsa yapıcaz yoksa kapatıcaz dedi.8 ekim yatıs dediler gittik yattık ameliyat olmak için bütün odalar tek kişilik olmasına rağmen ekstra geceliği 50 lira para dediler tamam dedik saat 2de yatıs yapıldı imzalar atıldı doktor gelicek dediler
saat 6 oldu gelmedi bi görevli geldi doktor bey sizi cağırıyor dedi eşime apar topar 3kat indik doktorun yanına bugüne kadar muayene eden doktorlardan farklı bi doktor
ameliyatı yapıcakmıs ameliyatın risklerini biliyormusun dedi eşime sok olduk ogüne kadar kac kez sormustuk riski nedir neler bekliyor bizi diye hiç söylememişlerdi hep bi azar yedik ameliyattan sonra 2 veya 3ay yüz felcin olucak dedi eşime ameliyat kötü gecebilir sağır olabilirsin dedi eşimde haklı olarak vazgecti
üstüne bide tehdit yedik kesinlikle bidaha bu hastanede muayene olamazsın dediler tamam dedik cıktık sonra arkadasım orda fizyoterapist onunla konustuk devlet hastanesi değilmiş bas hekim kendini parcalıyormus devlet hastanesi olmamak için devlete cok borcu varmıs gece 12ye kadar ameliyat yapıyorlarmıs her muayene için devletten para alıyorlarmıs arastırma hastanesi işde öğrenciler öğrensin diye insan kullanıyorlar birdaha asla fakülteye adım atmayız kimseyede tavsiye etmiyoruz cokk ii düşün belki özel bi hastaneyede yada zübeyde hanıma ii bi doktora gitsen şimdi hamile bile olurdun bendede pko var eşimde sperm az dediler kac kez spermiyorgram verdi ama 2.klomen tedavimde hamile kaldım cok şükür nagihan hanım yerine ahmet beye yada jimere git bursa tüp bebek merkezine git ilk konusma ücretsiz ben denedm sende dene
cok uzun yazdım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…