- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
İyi etmişsiniz canım değişik yerleri görmek güzel olur tabiki.Maddi sıkıntın yoksa zamanında varsa değişik yerlere gitmek güzel olur gerçektenbaharcım tatil için gittik canım 3ay önceden ayırtmıştık yerimizi..
hayırlısı ne ise o olur inşallah, tüp bebek düşünebilirsin canm sanırım en son olarak tüp bebek düşünüyordunuz,ama dr.un ne derse bence onu uygula arkadaşım...
evet canım aynen öyle bana çok eziyet ediyor,,ben devreye girince ardayı tanıyamıyor kimse
herkez iyidir umarım ama sen yoksun ya topiğimiz sessiz kalıyor..
bebek ve stgg uğramamış sorun yoktur umarım..
Canım özledim seni umarım iyisindir.Bende giremedim kaç gündür yoğunduk bizde yarında işe başlıyorum bugün çarşıya gittik eşimle tesadüfen bulduk bakalım bir denicem kafama yatarsa çalışıcam yarın ilk günüm olucak yemek firmasının mutfak bölümünde çalışacağım nasip olursa.Allah gerek duyurmasında çocuk için tüp bebek düşünürsek ona para biriktirmek için çalışayım dedim hem hazırda çocuk yokken birazkafamı dagıtayım dedim.Birde evden taşınmayı düşünüyoruz asansör vs yok sorunlu bir apartmn temzilik yok daha düzgün bir ev bulursak kiraya çıkmayı düşünüyoruz yine kaç günden beri ev aradık bir kaç ev vardı bhoşuma gitmedi.Bir tanesi vardı ev sahibi çok paragözdü kornejleri bile bizden bekliyor taktırmamızı damlumbazıdaBen arada topiğe girip bakıp çıkıyorum kızlar. İstanbuldayım. Bi aksilik çıkmazsa haftaya pazar dönücem. Nasılsınız görüşmeyeli?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi naslsın iyisindir inşallahkendi adıma acuk hastayım sinüzütüm azdı sanırım butnum tıkalı uyuyamıyorum başım catlıyo haliyle ama şükür başka bişi yok annende olmana sevindim başını dinliyosundur
Canım merhaba haklısın uğrayamadım kusuruma bakmayın.Ev taşımayı düşünüyoruz canım ev aradık henüz kafamıza uygun ev bulamadık.Birde iş arayışı içindeydim ve yarın nasip olursa işe başlıyorum ama denicem bakalım kafama yatarsa devam edeceğim.Şu hayat şartında mecburen çalışmak zorundayız hem çalışmak güzel uygun bir iş olduktan sonra ben seviyorum çalışmayı.Ben en önemlisi bu çalışmayı Allah nasip ederse bebeğim olsun diye istedim olmassa tüp bebek tedavsine para lazım oyüzdende çalışmam lazımdı iyi oldu.Allah büyük yardım ediyor inşallh hayırlısı olur heyecanlıyım bakalım nasıl geçicek ilk günümgünaydın kızlar
bende dahil olmak üzere herkes nerelerde acaba?
Baharım uğramaz oldu
atlamazdı hiç buraları...
Szleri bilmem ama ben oldukça yoğundum hem kafa yönünden hem bedenengünaydın kızlar...
Herkes yoğun sanırım Semiha :)
Yada iyice kış bastırmadan herkes gezme derdinde mi?
selam kıslar ben gezmeye gitmesem onlar bana geliyo görümcem ve kayınvaldemler bizdeydi hafta sonu acuk gezdikte zaten hastayım da bugün biraz iyi oldum nolii kıslar herkezde bi kış mayışması görüyorum uzun uzun gecelerde nabıyosunuz
Seni gezginci seniii