Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
İyi etmişsiniz canım değişik yerleri görmek güzel olur tabiki.Maddi sıkıntın yoksa zamanında varsa değişik yerlere gitmek güzel olur gerçekten
Ben arada topiğe girip bakıp çıkıyorum kızlar. İstanbuldayım. Bi aksilik çıkmazsa haftaya pazar dönücem. Nasılsınız görüşmeyeli?
Canım özledim seni umarım iyisindir.Bende giremedim kaç gündür yoğunduk bizde yarında işe başlıyorum bugün çarşıya gittik eşimle tesadüfen bulduk bakalım bir denicem kafama yatarsa çalışıcam yarın ilk günüm olucak yemek firmasının mutfak bölümünde çalışacağım nasip olursa.Allah gerek duyurmasında çocuk için tüp bebek düşünürsek ona para biriktirmek için çalışayım dedim hem hazırda çocuk yokken birazkafamı dagıtayım dedim.Birde evden taşınmayı düşünüyoruz asansör vs yok sorunlu bir apartmn temzilik yok daha düzgün bir ev bulursak kiraya çıkmayı düşünüyoruz yine kaç günden beri ev aradık bir kaç ev vardı bhoşuma gitmedi.Bir tanesi vardı ev sahibi çok paragözdü kornejleri bile bizden bekliyor taktırmamızı damlumbazıdaTabiki vazgeçtik sonuçta ev almıyoruz kiraya çıkıyoruzBende havadisler böyle .Sen naptın sağlığın nasıl bebişin nasıl kendine dkkat et canım iyi gezmeler öpüyorum
kendi adıma acuk hastayım sinüzütüm azdı sanırım butnum tıkalı uyuyamıyorum başım catlıyo haliyle ama şükür başka bişi yok annende olmana sevindim başını dinliyosundur
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi naslsın iyisindir inşallah
günaydın kızlar
bende dahil olmak üzere herkes nerelerde acaba?
Baharım uğramaz oldu
atlamazdı hiç buraları...
Canım merhaba haklısın uğrayamadım kusuruma bakmayın.Ev taşımayı düşünüyoruz canım ev aradık henüz kafamıza uygun ev bulamadık.Birde iş arayışı içindeydim ve yarın nasip olursa işe başlıyorum ama denicem bakalım kafama yatarsa devam edeceğim.Şu hayat şartında mecburen çalışmak zorundayız hem çalışmak güzel uygun bir iş olduktan sonra ben seviyorum çalışmayı.Ben en önemlisi bu çalışmayı Allah nasip ederse bebeğim olsun diye istedim olmassa tüp bebek tedavsine para lazım oyüzdende çalışmam lazımdı iyi oldu.Allah büyük yardım ediyor inşallh hayırlısı olur heyecanlıyım bakalım nasıl geçicek ilk günümSen nasılsın canım Berra nasıl iyimi ev olayını naptınız taşındınızmı?Bu arada çalışma ssatim sabah 8 akşam 6.Pazar tatil sadece buluşma olursa nasıl olucak bilmiyorum gelmek isterim çünkü
günaydın kızlar...
Herkes yoğun sanırım Semiha :)
Yada iyice kış bastırmadan herkes gezme derdinde mi?
Szleri bilmem ama ben oldukça yoğundum hem kafa yönünden hem bedenenSen nasılsın canım nasıl gidiyor

Seni gezginci seniiiNasılsın bakalım görüşmeyeli?İş bulabildinmi canım umarım keyfin yerindedir

ohhh iyi gezmeler datlum... Geçmiş olsun bu arada.
havalar dahada soğuyacakmış bakalım evlere tıkılı kalacakmısınız yoksa dahada gezecekmisiniz görücez....

merhaba canıııımmm...yeni işin hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi bir iştir. En azından bebeğin olana kadar çalış canım, İnan çalımanın hiç bir zararı olmaz.
Bu arada hangi çarşı bu mudanya çarşı mı? Bursa çarşı mı?

yeni işin hayırlı olsun...allahım iş rastlığı versin tüm çalışanlara ve iş arayanlara...
inşallah kolaylıkla ev bulursun.yine mudanya tarafından mı bakıyorsunuz.
kayınvalidene yakın gel hem banada yakın olursun :):):)
ben daha taşınamadım ne yazıkki.
şimdide ayın 20 si diyorlar bakalım ne olacak...

geçmiş olsun haksever.
gezme olunca hastalk falan inlemiyorsun maşallah

Günaydın kızlar.....:):):)
Kocamla olan küslüğümün haricinde çok iyiyim QUOTE]

günaydın Sevcanım...
hayırdır ne oldu ki?

Son düzenleme:

Merhaba canımmm teşekkür ederim fakat sabah olunca eşim gitme içime sinmedi dedi.Kötü rüyalar görmüşHazırlanıcaktım tam gitme dedi.Çünkü biliyorsunuz ben mudanyadayım bu işyerine 8 de orda olmam lazım evde 630 7 gibi çıkmam lazım gelirkende öyle.Bursa çarşıdaydı canım.Birde yemek yeri olunca bazı işyerlerine bazen servis paket götürebilirmişim dükkanlara eşim bunada kızdı.Ben namaz kılıyorum namaz kılacak yerde yok oyüzden içime sinmedi sabah uyanıncada çalışmayı çok isterdim ama bazı yöndede eşim haklı hayırlısı olsun aramaya devam edeceğim belki daha iyi şartda en azından uygun bir saatte çıkar
Günaydın kızlar.....
Kocamla olan küslüğümün haricinde çok iyiyim
Canım hayırdır ne oldu barışın küslük iyi değil kayınvaldeni sevindirme

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi naslsın iyisindir inşallah

Seni gezginci seniiiNasılsın bakalım görüşmeyeli?İş bulabildinmi canım umarım keyfin yerindedir

saol canım iyiyim şükür iş aramıyorum sanırım zaten okullar açıldıya bu zmanda zor yani püff okul olsa çalışırım ama nerdee araştırmak görüşmek lazım bişi yaptıgımda yok sen işe başlıyomuşsun hayırlı olsun inşallahhhh

ohhh iyi gezmeler datlum... Geçmiş olsun bu arada.
havalar dahada soğuyacakmış bakalım evlere tıkılı kalacakmısınız yoksa dahada gezecekmisiniz görücez....

sorma bizde yaz kış yok kocikle küsmüşsün barışmalar tadlu oluyyyuzatmayın

baharcım sevinmiştima adına ama sonraki sayfaları okuyunca hak verdim eşine,
bursa çarşısı ve mudanya çok uzak ya 1 saatin yolda geçicek bunun yazı kışı var,
inşallah daha iyi daha yakın işyeri bulursun..bu arada ev nerden bakıyorsunuz mudanyadan bakıyoırsanız niçin?
ne bilim sizi oraya bağlayan nedir,bence bursadan bakarsanız hem iş bulma açısından daha şanslı olabilirsin..
hakkında hayırlsıı olsun ama inan çalışmaya başlayınca herşeye üzüldüğün için kafaya taktığın için çok gereksiz olduğunu düşüneceksin,
çalışmak bu gibi durumlarda ilaç oluyor, insan evde kafasında kurdukça kuruyor hem maddi hem manevi ufak tefek sorunları dahada gözünde büyütüyor

sevcancım küslük iyidir ya bol bol küsen biri olarakbarışması çok zevkli eğlenceli oluyor:))
işin şakası tabi:)
tartışmanın boyutuna göre değişir..
ama bence fazla uzatma canm yani ben haksızım diyorsan ilk adımı at bak nasıl on adımla gelecek..
ama hayır o haksız diyorsan süründürben öyle yapıyorum:)
inşallah tatlıya bağlanır cnm bu arada kaç yıllık evlisiniz,
hiç böyle küsmemiştik demişsinde vallah nazar değmesinn
bizim evliklte ayda bir kez de olsa küsme darılma oluyor her ikimizde inatçıyız her ikimizde alttan almayız,
o koç ben boğa ama 12 yılıda geride bıraktık ödül alacak kadınım

bebek canım sen neler yapıyorsun annendemisin hala,,
anneler iyilğimiz için biraz dırdır yaparlar ben anneciğim öyle beni eleştirir özelikle eşim konusunda alttan al der hep kocana karşılık verme,
seni terbiyesiz seni edepsiz der durur:)))
bu arada kaç aylık oldun bebeğin ismi ne olacak?
doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun??
bugün meraklı bir günündeyim idare edin azcuk:)

bira yandan muhteşem yüzyılın tekararını seyrediyorum netten kaçırmıştım, çok şey kaçırmışım gerçekten...

yağmuru çok özlemişim ya perdelerimi çektim cama vuran damlaları duydukça huzur buluyorum

Bakalım bizim barışmamız nasıl olacak.
Hoş barışma yanlısı yok henüz ama :)

:) iyi mi? senden öğreneceğim çok şey var.
bizde haklı haksız yok sadece sesler yükseldi. Aslında ben farklı bir şey yapmadım haklı olduğum bir konuda her zamanki gibi dırdır ettim, ama fazla dırdır edince bizimkide celallendi ve çok büyük yemin etti
Ettiği yemini nasıl yapabilcek o ayrı ama öyle işte off çok sıkılıyorum. Uyuz oluyorum hatta.
Adım atmak istemiyorum, yatakta ayağım deyse adam ayaklarını topluyor. Sabahları giyinirken görmemek için yataktan kalkmıyor. Biraz özlesin adi keyfi yerinde demek.

5 yıllık evliyim, 6 yılda öncesi toplam 11 yıl. evet kavga da etsek o gün küste olsak yatağımıza yattığımızda barışırdık. Şimdiyse 3 gündür sırt sırta verip uyuyoruz.
Ne güzel ki yatakları ayırmaya kadar götürmedik sanırım onun için daha pişmemiz gerek
Maşallah size Allah mutluluğunuzu daim etsin :)) arada küsmeler güzel oluyor tatlı oluyor, ama boku çıkmaması lazım ya...
Sizde Genelde ilk adımı kim atıyor madem ikinizde inatçısınız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…