BAHAR
baharcım fakültede cok zaman kaybediyorsun.
her seferinde baska doktor olmaması lazım seninle sadece bi kişi ilgilenmeli fakülteyle ilgili 15gün önce olan kötü
bir anımızı anlatayım sana eşimin kulağında kireçlenme orta kulakda çökme var üniversiteye gitti 1yıl önce ameliyat dediler gecen yıl haziran ayında gitmişti
bu yıl 9 ekime ameliyat günü verdiler belki 50 kere gitti muayene oldu herseferinde baska doktora baska asistan 2012 ağustosda cağırdılar son testleri yapmak için
hersey normal cıktı acıp bakıcaz yapcak bişey varsa yapıcaz yoksa kapatıcaz dedi.8 ekim yatıs dediler gittik yattık ameliyat olmak için bütün odalar tek kişilik olmasına rağmen ekstra geceliği 50 lira para dediler tamam dedik saat 2de yatıs yapıldı imzalar atıldı doktor gelicek dediler
saat 6 oldu gelmedi bi görevli geldi doktor bey sizi cağırıyor dedi eşime apar topar 3kat indik doktorun yanına bugüne kadar muayene eden doktorlardan farklı bi doktor
ameliyatı yapıcakmıs ameliyatın risklerini biliyormusun dedi eşime sok olduk ogüne kadar kac kez sormustuk riski nedir neler bekliyor bizi diye hiç söylememişlerdi hep bi azar yedik ameliyattan sonra 2 veya 3ay yüz felcin olucak dedi eşime ameliyat kötü gecebilir sağır olabilirsin dedi eşimde haklı olarak vazgecti
üstüne bide tehdit yedik kesinlikle bidaha bu hastanede muayene olamazsın dediler tamam dedik cıktık sonra arkadasım orda fizyoterapist onunla konustuk devlet hastanesi değilmiş bas hekim kendini parcalıyormus devlet hastanesi olmamak için devlete cok borcu varmıs gece 12ye kadar ameliyat yapıyorlarmıs her muayene için devletten para alıyorlarmıs arastırma hastanesi işde öğrenciler öğrensin diye insan kullanıyorlar birdaha asla fakülteye adım atmayız kimseyede tavsiye etmiyoruz cokk ii düşün belki özel bi hastaneyede yada zübeyde hanıma ii bi doktora gitsen şimdi hamile bile olurdun bendede pko var eşimde sperm az dediler kac kez spermiyorgram verdi ama 2.klomen tedavimde hamile kaldım cok şükür nagihan hanım yerine ahmet beye yada jimere git bursa tüp bebek merkezine git ilk konusma ücretsiz ben denedm sende dene
cok uzun yazdım kusura bakma
Merhaba canım nasılsın bebeğin nasıl umarım iyisinizdir.Yok canım neden kusura bakayım olurmu öyle şey.Beni düşünüp yazdığın için çok sağol .Biz fakülteye gitmeme kararı aldık canım zaten.Ben çocuk tedavisi için özele gideceğim nasip olursa.Nagihan hanımı bir denemek istiyorum çok metnini duydum çünkü olmassa dediğin doktora bakarım.Nagihan hanım içinde kötü diyen olmadı bakalım hayırlısı olsun.Benimde boşa harcıyacak zamanım yok artık.Eşin içinde çok geçmiş olsun.Malesef fakülte iyi araştırsada çok tahlil tekrarlayıp istiyorlar.Ben son olarak nagihan hanımın fikrini alıp ona göre tüp bebekmi başka şeymi ona göre hareket edeceğiz.Jinemede gitmiştik biz eşimle orasının ön görüşmeside ücretsizdi.Bakalım olmazsa senin dediğin yerede gideriz.Çok teşekkürler kib canım öpüyorum iyigeceler
bebişimiz ii cok şükür kalp atısını duyduk pazar günü 2saniye kadar 2hafta sonra diğer kontrolüm nagihan hanım hastalarını cok bekletiyormus devlet hastanesi gibi diyorlar dene bakalım yinede hersey hayırlı olur insallah
Kızlar bugün fakülteye gittik, kontrol randevum vardı. Ben kasımın sonuna Nagihan hanıma gideceğim zaten.Ama yinede randevu tarihim gelmişken birde fakültedeki doktor baksın dedik.Ya belki 3 saat bekledik hem saat veriyorlar hem en sona kaldık.Eşim bir daha buraya gelmeyelim dedi:18:Sinir olduk.Her gittiğimde başka bir doktor bu seferki doktorda başkaydı.Yine sil baştan eşimi üroloğa, banada tiroit ultrasonu çektir dedi.Biz zaten onları yeni yaptırmıştık insanların vaktini harcamayı ne kadar seviyorlarVe bize bu sonuçlara göre tüp bebekten başka çare yok dedi bu doktorda.Eşim şu an için ilaçlarını kullanıyor ve ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için. Nagihan hanıma gittiğimde aynı şeyleri oda söylerse biz direk tüp bebeğe geçicez sanırım Bunun içinde işe girebilirim bakalım hayırlısı olur umarım
canım, hakında hayırlısı olsun inşlhh. bende fakülyeti düşünüyorum acaba gitsekmi detaylı araştırılsın felan ama gerçekten çok zaman alıyorlar bunu biliyorum prosedürleri çok uzatıyorlar tatlım. oyüzden tekrar özele gidicez.. senin içinde inşlh iyi olan ne ise o olsun inşlhh
canım benim hoş bulduk,,paralar telefonlara gitti:))) orada teknoloji ürünleri buraya nazaran biraz daha uygun,
annemede bir tane ıphone 4 aldık,eşimde 5ni aldı bana 3ün biri kaldı
hediyeler aldık tabi almadan olmuyor herkez beklemekte oğluşlarımada teknoloji hediyeleri aldık,
kayınvalidemede su şelalesi gibi bir hediye aldık porselen altı ama kırık çıktıee şans vallah ben kırmadım
arda annemleri abimleri çok şaşırtmış hiç ağlamamış şok oldum,
anne dedim çocuğa fazla okuyup üfledin herlade nasıl ağlamaz ya ağlaması lazım dedim
maşallah benim oğluşlarıma çok utandırdılar beni,benim hep aklımdaydılar ya kavga ederlerse ya arda 2 saat anne baba diye ağlarsa diye çok korktum,
ama hiçte öyle olmamış arada abimlerle bayram ziyaretine gitmiş arada babamla markete gitmiş,
annemle komşu gezmiş:)
hb canım evet gerçekten zengin bir şehir..
çöl safarisi süperdi hindistanlı bayanlara hint kınasından elimin üzerine dövme yaptırdım..
görmeniz lazım müthiş bişey oldu:)
alışveriş gezme derken bitti canm tatil işte,,
sonunda oğluşlarıma kavuştum ve evimdeyim...
baharcım tatil için gittik canım 3ay önceden ayırtmıştık yerimizi..Kızlar bugün fakülteye gittik, kontrol randevum vardı. Ben kasımın sonuna Nagihan hanıma gideceğim zaten.Ama yinede randevu tarihim gelmişken birde fakültedeki doktor baksın dedik.Ya belki 3 saat bekledik hem saat veriyorlar hem en sona kaldık.Eşim bir daha buraya gelmeyelim dedi:18:Sinir olduk.Her gittiğimde başka bir doktor bu seferki doktorda başkaydı.Yine sil baştan eşimi üroloğa, banada tiroit ultrasonu çektir dedi.Biz zaten onları yeni yaptırmıştık insanların vaktini harcamayı ne kadar seviyorlarVe bize bu sonuçlara göre tüp bebekten başka çare yok dedi bu doktorda.Eşim şu an için ilaçlarını kullanıyor ve ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için. Nagihan hanıma gittiğimde aynı şeyleri oda söylerse biz direk tüp bebeğe geçicez sanırım Bunun içinde işe girebilirim bakalım hayırlısı olur umarım
evet canım aynen öyle bana çok eziyet ediyor,,ben devreye girince ardayı tanıyamıyor kimseİyi günlerde kullanın hediyelerinizi :)
Maşallah hiç üzmemiş kimseyi he. Zaten annelerine yapıyor çocuklar eziyeti :)
Günaydın kızlar...
Hem izin dönüşü hemde ay sonu işlemlerim dolayısıyla fazla yoğunum uğrayamıyorum.
Herkes iyi mi?
Birde ne bu sessizlik topiğimizde yahu!
baharcım tatil için gittik canım 3ay önceden ayırtmıştık yerimizi..
hayırlısı ne ise o olur inşallah, tüp bebek düşünebilirsin canm sanırım en son olarak tüp bebek düşünüyordunuz,ama dr.un ne derse bence onu uygula arkadaşım...
evet canım aynen öyle bana çok eziyet ediyor,,ben devreye girince ardayı tanıyamıyor kimse
herkez iyidir umarım ama sen yoksun ya topiğimiz sessiz kalıyor..
bebek ve stgg uğramamış sorun yoktur umarım..
baharcım tatil için gittik canım 3ay önceden ayırtmıştık yerimizi..
hayırlısı ne ise o olur inşallah, tüp bebek düşünebilirsin canm sanırım en son olarak tüp bebek düşünüyordunuz,ama dr.un ne derse bence onu uygula arkadaşım...
evet canım aynen öyle bana çok eziyet ediyor,,ben devreye girince ardayı tanıyamıyor kimse
herkez iyidir umarım ama sen yoksun ya topiğimiz sessiz kalıyor..
bebek ve stgg uğramamış sorun yoktur umarım..
Bebek dün buralardaydı canım annesinin yanında İstanbulda inş. iyidir.
Yok gülüm yaa benimle alakası yoktur eminim, hepimizde sanırım son bahar rehaveti çöktü.
Ben arada topiğe girip bakıp çıkıyorum kızlar. İstanbuldayım. Bi aksilik çıkmazsa haftaya pazar dönücem. Nasılsınız görüşmeyeli?
kendi adıma acuk hastayım sinüzütüm azdı sanırım butnum tıkalı uyuyamıyorum başım catlıyo haliyle ama şükür başka bişi yok annende olmana sevindim başını dinliyosundur
günaydın kızlar...
Herkes yoğun sanırım Semiha :)
Yada iyice kış bastırmadan herkes gezme derdinde mi?
yok yok gezme derdindedir bizimkiler...
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Annemde olmam güzel ama başımı dinleme kısmı biraz fazla sanırım :) pek dinletmiyolar sağolsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?