Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Merhaba canım nasılsın bebeğin nasıl umarım iyisinizdir.Yok canım neden kusura bakayım olurmu öyle şey.Beni düşünüp yazdığın için çok sağol .Biz fakülteye gitmeme kararı aldık canım zaten.Ben çocuk tedavisi için özele gideceğim nasip olursa.Nagihan hanımı bir denemek istiyorum çok metnini duydum çünkü olmassa dediğin doktora bakarım.Nagihan hanım içinde kötü diyen olmadı bakalım hayırlısı olsun.Benimde boşa harcıyacak zamanım yok artık.Eşin içinde çok geçmiş olsun.Malesef fakülte iyi araştırsada çok tahlil tekrarlayıp istiyorlar.Ben son olarak nagihan hanımın fikrini alıp ona göre tüp bebekmi başka şeymi ona göre hareket edeceğiz.Jinemede gitmiştik biz eşimle orasının ön görüşmeside ücretsizdi.Bakalım olmazsa senin dediğin yerede gideriz.Çok teşekkürler kib canım öpüyorum iyigeceler

bebişimiz ii cok şükür kalp atısını duyduk pazar günü 2saniye kadar 2hafta sonra diğer kontrolüm nagihan hanım hastalarını cok bekletiyormus devlet hastanesi gibi diyorlar dene bakalım yinede hersey hayırlı olur insallah

Sevindim senin adına canım darısıda sağ salim bebeğine kavuşmana

canım, hakında hayırlısı olsun inşlhh. bende fakülyeti düşünüyorum acaba gitsekmi detaylı araştırılsın felan ama gerçekten çok zaman alıyorlar bunu biliyorum prosedürleri çok uzatıyorlar tatlım. oyüzden tekrar özele gidicez.. senin içinde inşlh iyi olan ne ise o olsun inşlhh

Amin canım çok sağol hepimiz için hayırlısı olsun Fakülteyi bende önceden düşünüyordum ama çocuk tedavisi için özele gitmeye karar verdim çünkü çok ağır işliyor ve geç tarih veriyorlar

İyi günlerde kullanın hediyelerinizi :)
Maşallah hiç üzmemiş kimseyi he. Zaten annelerine yapıyor çocuklar eziyeti :)

karedim bayıldım kınalarına fotolarına ne güzel değisiklik olmus

Günaydın kızlar...
Hem izin dönüşü hemde ay sonu işlemlerim dolayısıyla fazla yoğunum uğrayamıyorum.
Herkes iyi mi?

Birde ne bu sessizlik topiğimizde yahu!

baharcım tatil için gittik canım 3ay önceden ayırtmıştık yerimizi..
hayırlısı ne ise o olur inşallah, tüp bebek düşünebilirsin canm sanırım en son olarak tüp bebek düşünüyordunuz,ama dr.un ne derse bence onu uygula arkadaşım...

İyi günlerde kullanın hediyelerinizi :)
Maşallah hiç üzmemiş kimseyi he. Zaten annelerine yapıyor çocuklar eziyeti :)
evet canım aynen öyle bana çok eziyet ediyor,,ben devreye girince ardayı tanıyamıyor kimse
Günaydın kızlar...
Hem izin dönüşü hemde ay sonu işlemlerim dolayısıyla fazla yoğunum uğrayamıyorum.
Herkes iyi mi?

Birde ne bu sessizlik topiğimizde yahu!

herkez iyidir umarım ama sen yoksun ya topiğimiz sessiz kalıyor..
bebek ve stgg uğramamış sorun yoktur umarım..

Bebek dün buralardaydı canım annesinin yanında İstanbulda inş. iyidir.
Yok gülüm yaa benimle alakası yoktur eminim, hepimizde sanırım son bahar rehaveti çöktü.

Bebek dün buralardaydı canım annesinin yanında İstanbulda inş. iyidir.
Yok gülüm yaa benimle alakası yoktur eminim, hepimizde sanırım son bahar rehaveti çöktü.

Ben arada topiğe girip bakıp çıkıyorum kızlar. İstanbuldayım. Bi aksilik çıkmazsa haftaya pazar dönücem. Nasılsınız görüşmeyeli?

Ben arada topiğe girip bakıp çıkıyorum kızlar. İstanbuldayım. Bi aksilik çıkmazsa haftaya pazar dönücem. Nasılsınız görüşmeyeli?

kendi adıma acuk hastayım sinüzütüm azdı sanırım butnum tıkalı uyuyamıyorum başım catlıyo haliyle ama şükür başka bişi yok annende olmana sevindim başını dinliyosundur

kendi adıma acuk hastayım sinüzütüm azdı sanırım butnum tıkalı uyuyamıyorum başım catlıyo haliyle ama şükür başka bişi yok annende olmana sevindim başını dinliyosundur

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Annemde olmam güzel ama başımı dinleme kısmı biraz fazla sanırım :) pek dinletmiyolar sağolsunlar.

günaydın kızlar
bende dahil olmak üzere herkes nerelerde acaba?
Baharım uğramaz oldu
atlamazdı hiç buraları...

selam kıslar ben gezmeye gitmesem onlar bana geliyo görümcem ve kayınvaldemler bizdeydi hafta sonuacuk gezdikte zaten hastayım da bugün biraz iyi oldum nolii kıslar herkezde bi kış mayışması görüyorum uzun uzun gecelerde nabıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…