baharcım sevinmiştima adına ama sonraki sayfaları okuyunca hak verdim eşine,
bursa çarşısı ve mudanyaçok uzak ya 1 saatin yolda geçicek bunun yazı kışı var,
inşallah daha iyi daha yakın işyeri bulursun..bu arada ev nerden bakıyorsunuz mudanyadan bakıyoırsanız niçin?
ne bilim sizi oraya bağlayan nedir,bence bursadan bakarsanız hem iş bulma açısından daha şanslı olabilirsin..
hakkında hayırlsıı olsun ama inan çalışmaya başlayınca herşeye üzüldüğün için kafaya taktığın için çok gereksiz olduğunu düşüneceksin,
çalışmak bu gibi durumlarda ilaç oluyor, insan evde kafasında kurdukça kuruyor hem maddi hem manevi ufak tefek sorunları dahada gözünde büyütüyor
sevcancım küslük iyidir ya bol bol küsen biri olarakbarışması çok zevkli eğlenceli oluyor:))
işin şakası tabi:)
tartışmanın boyutuna göre değişir..
ama bence fazla uzatma canm yani ben haksızım diyorsan ilk adımı at bak nasıl on adımla gelecek..
ama hayır o haksız diyorsan süründürben öyle yapıyorum:)
inşallah tatlıya bağlanır cnm bu arada kaç yıllık evlisiniz,
hiç böyle küsmemiştik demişsinde vallah nazar değmesinn
bizim evliklte ayda bir kez de olsa küsme darılma oluyor her ikimizde inatçıyız her ikimizde alttan almayız,
o koç ben boğaama 12 yılıda geride bıraktık ödül alacak kadınım
Günaydın kızlar
Sevcan daha barışmamışsın canım.
küslükler 3 günü geçmesin bence...
ben küslük taraftarı değilim hiç...
bugün kayınvalideme misafir geliyormuş
oraya gideceğim...
akşamda orda yemek yeriz herhalde...
gün biter orda puffff
ayy kış geldi galiba üşürimm:18::18:
kociki bekliyorum koca gün acıköğretimi araştımaya çalıştım anlayabilsem bide bai sevcan canım sen nabtın :44: dersler seçilip para yatırılcak ocakta sınav hemen 7-8 dersi nasıl calışcam 1 ayda ben ya uff gene murat yayıncılıktan cıkmış sruları alcam ama sınav sistemi değişti bakalım nolcak yarın çarşıya cıkmayı düşünüyorum kitap almak için medikalin oralarda murat dersanesi var orda kiapları satılıyoda gidip bakıcam alıcam başlamam lazım bakmaya
ben hala kayıt yaptırmadımve hala kararsızım. Yaptırmayadabilirim tamamen duygusal.
Bu arada yardımcı kitap satılmayacakmış artık diye duydum.
Okulun verdiği kitapları çalışmalıymışız. Sen kayıt yaptırdın mı? Okuldan kitapları al bence onlara çalış sadece canım.
ben hala kayıt yaptırmadımve hala kararsızım. Yaptırmayadabilirim tamamen duygusal.
Bu arada yardımcı kitap satılmayacakmış artık diye duydum.
Okulun verdiği kitapları çalışmalıymışız. Sen kayıt yaptırdın mı? Okuldan kitapları al bence onlara çalış sadece canım.
ayy kış geldi galiba üşürimm:18::18:
kociki bekliyorum koca gün acıköğretimi araştımaya çalıştım anlayabilsem bide bai sevcan canım sen nabtın :44: dersler seçilip para yatırılcak ocakta sınav hemen 7-8 dersi nasıl calışcam 1 ayda ben ya uff gene murat yayıncılıktan cıkmış sruları alcam ama sınav sistemi değişti bakalım nolcak yarın çarşıya cıkmayı düşünüyorum kitap almak için medikalin oralarda murat dersanesi var orda kiapları satılıyoda gidip bakıcam alıcam başlamam lazım bakmaya
Allah iyilik versin canım sağlık olsun sen iyi olda onlarda olursaol canım iyiyim şükür iş aramıyorum sanırım zaten okullar açıldıya bu zmanda zor yani püff okul olsa çalışırım ama nerdee araştırmak görüşmek lazım bişi yaptıgımda yoksen işe başlıyomuşsun hayırlı olsun inşallahhhh
sorma bizde yaz kış yokkocikle küsmüşsün barışmalar tadlu oluyyy uzatmayın
Evet canım haklısın uzak ama buralardada doğru düzgün iş yok .Şimdi yollar yapıldı ya mudanya yolu daha çabuk yetişiyorsun gideceğin yere yolun sorunsuz olmasıda önemli gerçekten.Canım eşimin işi dolayısıyla nudanyadayız birde denizi seviyoruzbaharcım sevinmiştima adına ama sonraki sayfaları okuyunca hak verdim eşine,
bursa çarşısı ve mudanyaçok uzak ya 1 saatin yolda geçicek bunun yazı kışı var,
inşallah daha iyi daha yakın işyeri bulursun..bu arada ev nerden bakıyorsunuz mudanyadan bakıyoırsanız niçin?
ne bilim sizi oraya bağlayan nedir,bence bursadan bakarsanız hem iş bulma açısından daha şanslı olabilirsin..
hakkında hayırlsıı olsun ama inan çalışmaya başlayınca herşeye üzüldüğün için kafaya taktığın için çok gereksiz olduğunu düşüneceksin,
çalışmak bu gibi durumlarda ilaç oluyor, insan evde kafasında kurdukça kuruyor hem maddi hem manevi ufak tefek sorunları dahada gözünde büyütüyor
sevcancım küslük iyidir ya bol bol küsen biri olarakbarışması çok zevkli eğlenceli oluyor:))
işin şakası tabi:)
tartışmanın boyutuna göre değişir..
ama bence fazla uzatma canm yani ben haksızım diyorsan ilk adımı at bak nasıl on adımla gelecek..
ama hayır o haksız diyorsan süründürben öyle yapıyorum:)
inşallah tatlıya bağlanır cnm bu arada kaç yıllık evlisiniz,
hiç böyle küsmemiştik demişsinde vallah nazar değmesinn
bizim evliklte ayda bir kez de olsa küsme darılma oluyor her ikimizde inatçıyız her ikimizde alttan almayız,
o koç ben boğaama 12 yılıda geride bıraktık ödül alacak kadınım
Gerçekten anlamlı ve güzel küs olanlara duyurulur
Canım nazar gerçekten değebilir dikkat edin ve artık şu kırgınlığıda bitirin yoksa biz gelip barıştırıcaz sizi haberin olsunmalesef canım yaa işte böyle oldu bu defa, Hiç barışmak ister bi hali yok ki ben neden adım atayım... artık o neden üzüldü anlayamadım ama.
Nazar değdi sanırım olaydan 2 gün önce komşulara ben hiç kocamla kavga edemiyorum ne zaman sinirlensem adam gelip sırnaşıyo ben seni çok seviyorum amaaaaaa... diyor, demiştim. Birde eşim sırnaşırken küs len bana! bi kerede küs! ne bu tavırlar diye kızardımAlsana küsme işte...
Benim kvdemde böyle kahvaltıya gideriz akşam yemeğine kalın diye ısrar eder, sevmiyorum bir yere gidip çakılı kalmyı kendi anneme de gitmiyorum böyle. Evde yığınla işim var diken üstündeyim deyip çıkıyorum ben valla.
Birde kahvaltı ederken akşama da mantı açalım he Sevcan Derbende akşama kalacağımızı kim dedi ki derim. Benim adam başlar kalalım mantı yiyelim demeye Biliyor tabi oğlunun huyunu.
Evet canım kış yüzünü gösteriyor yavaş yavaş ama yine iyi gitti havalar kasım ayındayız ve hala yazlıkları giyiyoruz nerdeyseayy kış geldi galiba üşürimm:18::18:
bende daha parayı yatırmadım bu döneminki 2013 felan bi ders fazla oldu için bide geçen seneden 250borcum var adam 463 yatırcak( kitapları almayı bile düşünmüğyorum ben onlardan çalışıp geçmemki asla cıkmış sorulara bakıp ezber yapıp geçiyorum anlamam etmem muhasebeden hayatta geçemem zaten onca kitabı okuyamam bile 1 ayda satarlar nette satıyolar ben gidip bakcam bakalım yeni sisteme göre hazırlamışlardır inşallah:44:
sakın vazgeçmeyi bırakmayı düşünme...
ben çok düşünmüştüm iyikide vazgeçmemişim
uzun bir zamanda bitirdim ama
çok şükür bitirdim
sen lise mezunumuydun 2 yıllık mıydın canım ?
Allah iyilik versin canım sağlık olsun sen iyi olda onlarda olurBen şe başlıyordum sabah eşim gitme dedi kaldı öyle içine sinmemiş bazı yönden haklıydı ssati erkendi yol uzak olmadı işte kısmet nasip bakalım
Evet canım haklısın uzak ama buralardada doğru düzgün iş yok .Şimdi yollar yapıldı ya mudanya yolu daha çabuk yetişiyorsun gideceğin yere yolun sorunsuz olmasıda önemli gerçekten.Canım eşimin işi dolayısıyla nudanyadayız birde denizi seviyoruzBuralara alıştık.Eve yine aynı civarda bakıyoruz yola yakın olması iyi.Bakalım şimdilik evdeyiz çıkarsa uygun bir ev taşınıcaz kısmetse.Sen nelr yapıyorsun Arda bey nasıl iyimi:)
Gerçekten anlamlı ve güzel küs olanlara duyurulur
Canım nazar gerçekten değebilir dikkat edin ve artık şu kırgınlığıda bitirin yoksa biz gelip barıştırıcaz sizi haberin olsun
Evet canım kış yüzünü gösteriyor yavaş yavaş ama yine iyi gitti havalar kasım ayındayız ve hala yazlıkları giyiyoruz nerdeyseBunun sonu çok sert kış geleceğe benziyor bakalım hayırlısı Okulun içinde hayırlısı olsun canım
nabıyolarki snaa bebişim:44:
Bende seni sizi hepinzi çok özledim valla :) İş için de sıkma canını hayırlısı olsun. Çalışmaya karar verdikten sonra bir şekilde iş bulunur. Önemli olan iyi şartlarda bulabilmek.İyi etmişsiniz canım değişik yerleri görmek güzel olur tabiki.Maddi sıkıntın yoksa zamanında varsa değişik yerlere gitmek güzel olur gerçekten
Canım özledim seni umarım iyisindir.Bende giremedim kaç gündür yoğunduk bizde yarında işe başlıyorum bugün çarşıya gittik eşimle tesadüfen bulduk bakalım bir denicem kafama yatarsa çalışıcam yarın ilk günüm olucak yemek firmasının mutfak bölümünde çalışacağım nasip olursa.Allah gerek duyurmasında çocuk için tüp bebek düşünürsek ona para biriktirmek için çalışayım dedim hem hazırda çocuk yokken birazkafamı dagıtayım dedim.Birde evden taşınmayı düşünüyoruz asansör vs yok sorunlu bir apartmn temzilik yok daha düzgün bir ev bulursak kiraya çıkmayı düşünüyoruz yine kaç günden beri ev aradık bir kaç ev vardı bhoşuma gitmedi.Bir tanesi vardı ev sahibi çok paragözdü kornejleri bile bizden bekliyor taktırmamızı damlumbazıdaTabiki vazgeçtik sonuçta ev almıyoruz kiraya çıkıyoruz Bende havadisler böyle .Sen naptın sağlığın nasıl bebişin nasıl kendine dkkat et canım iyi gezmeler öpüyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine şimdi naslsın iyisindir inşallah
Canım merhaba haklısın uğrayamadım kusuruma bakmayın.Ev taşımayı düşünüyoruz canım ev aradık henüz kafamıza uygun ev bulamadık.Birde iş arayışı içindeydim ve yarın nasip olursa işe başlıyorum ama denicem bakalım kafama yatarsa devam edeceğim.Şu hayat şartında mecburen çalışmak zorundayız hem çalışmak güzel uygun bir iş olduktan sonra ben seviyorum çalışmayı.Ben en önemlisi bu çalışmayı Allah nasip ederse bebeğim olsun diye istedim olmassa tüp bebek tedavsine para lazım oyüzdende çalışmam lazımdı iyi oldu.Allah büyük yardım ediyor inşallh hayırlısı olur heyecanlıyım bakalım nasıl geçicek ilk günümSen nasılsın canım Berra nasıl iyimi ev olayını naptınız taşındınızmı?Bu arada çalışma ssatim sabah 8 akşam 6.Pazar tatil sadece buluşma olursa nasıl olucak bilmiyorum gelmek isterim çünkü
Szleri bilmem ama ben oldukça yoğundum hem kafa yönünden hem bedenenSen nasılsın canım nasıl gidiyor
Seni gezginci seniiiNasılsın bakalım görüşmeyeli?İş bulabildinmi canım umarım keyfin yerindedir
Aynı şekilde bizde küsmüştük bi ara Sevcan. Aynen dediğin gibi gece ayağı ayağıma deyse ayağını bile çekiyodu :) Bende sinirden patlıyodum tabi :))) Ama bizimki bayrama denk gelmişti. Bayram sabahı kalkıp beni öptü barıştık :) Sizinkide uzun sürmez inşallah.Günaydın kızlar.....
Kocamla olan küslüğümün haricinde çok iyiyim
Aynen canım annemdeyim daha, pazar günü dönüyorum. Annemle sorunumuz yok az öncede yazdım zaten. Benim koca dünyada tek sorunum o evdekilerle sanırım :)bebek canım sen neler yapıyorsun annendemisin hala,,
anneler iyilğimiz için biraz dırdır yaparlar ben anneciğim öyle beni eleştirir özelikle eşim konusunda alttan al der hep kocana karşılık verme,
seni terbiyesiz seni edepsiz der durur:)))
bu arada kaç aylık oldun bebeğin ismi ne olacak?
doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun??
bugün meraklı bir günündeyim idare edin azcuk:)
bira yandan muhteşem yüzyılın tekararını seyrediyorum netten kaçırmıştım, çok şey kaçırmışım gerçekten...
yağmuru çok özlemişim ya perdelerimi çektim cama vuran damlaları duydukça huzur buluyorum
Napabilrler ki canım :) annemlerin bişey yaptığı yok çok şükür üstüme titriyolar ama karşı taraf öyle değil. Birileri sürekli kocamı doldurup duruyor yok yeni gelin 20 gün kalırmıymış yok eve gelen giden oluyormuş da gelinin evde olması iyiymiş. Normalde örf adet bilmeyen insanlar başıma ağır aile kesildi. Ona sinirim bozuluyo.
Bende seni sizi hepinzi çok özledim valla :) İş için de sıkma canını hayırlısı olsun. Çalışmaya karar verdikten sonra bir şekilde iş bulunur. Önemli olan iyi şartlarda bulabilmek.
Bebek için birikim yapma fikrine sevindim. Herşey üst üste gelirse tek kişinin maaşıyla zorlanırsınız zaten. Ev için de hayırlısı olsun. Ama kış geldi sayılır. Kış günü taşınmak zor olur, rabbim yardımcın olsun.
Aynı şekilde bizde küsmüştük bi ara Sevcan. Aynen dediğin gibi gece ayağı ayağıma deyse ayağını bile çekiyodu :) Bende sinirden patlıyodum tabi :))) Ama bizimki bayrama denk gelmişti. Bayram sabahı kalkıp beni öptü barıştık :) Sizinkide uzun sürmez inşallah.
Aynen canım annemdeyim daha, pazar günü dönüyorum. Annemle sorunumuz yok az öncede yazdım zaten. Benim koca dünyada tek sorunum o evdekilerle sanırım :)
Net olarak kaç aylık olduğunu bilmiyorum da bi aksilik çıkmazsa Bir ay on gün sonra filan geliyor heralde bizim bebiş :)
İsim koymak ne zormuş ya aklıma sürekli bi sürü isim geliyor karar veremiyorum bir türlü. Gerçi kaynanamlar ikinci ismini çoktan koydular, sen ne koyarsan koy biz kendi koyduğumuz isimle çağırıcaz diyip beni çileden çıkarıyolar :)
Doğum için eşim Bursaya dönmeden yine konuşmayı denedim ben Devlet hastanesinde doğum yapmayı kesinlikle yapmak istemiyorum dedim. Başta o da benim gibi düişünüyordu ama beynini nasıl yıkadılarsa şimdi Zübeyde'nin suyu mu çıktı orda doğuranlar insan değilmi diyip duruyor. Sanırım Zübeyde Hanımda yapıcam.
Normalde yağmurlu çamurlu günleri pek sevmem ama bu sene senin gibi benimde çok hoşuma gidiyor :)
Amma cevapladım, sende ne var ne yok :)
Haksevercim okulda çalışman şartmı ki? Eğer çalışmak istiyosan başka yerlerde de iş arayabilirsin.
hoşgeldin bebekim...
boşver sıkma canını.
sana moral şart
bak bebişini kollarına aldığında
tek odak noktan o olacak
çevrene kulak asmadan tadını çıkar herşeyin
zamana bırak
sorun sende değil onlarda
su akar yolunu bulur
herşey rayına oturur zamanla...
Napabilrler ki canım :) annemlerin bişey yaptığı yok çok şükür üstüme titriyolar ama karşı taraf öyle değil. Birileri sürekli kocamı doldurup duruyor yok yeni gelin 20 gün kalırmıymış yok eve gelen giden oluyormuş da gelinin evde olması iyiymiş. Normalde örf adet bilmeyen insanlar başıma ağır aile kesildi. Ona sinirim bozuluyo.
Bende seni sizi hepinzi çok özledim valla :) İş için de sıkma canını hayırlısı olsun. Çalışmaya karar verdikten sonra bir şekilde iş bulunur. Önemli olan iyi şartlarda bulabilmek.
Bebek için birikim yapma fikrine sevindim. Herşey üst üste gelirse tek kişinin maaşıyla zorlanırsınız zaten. Ev için de hayırlısı olsun. Ama kış geldi sayılır. Kış günü taşınmak zor olur, rabbim yardımcın olsun.
Aynı şekilde bizde küsmüştük bi ara Sevcan. Aynen dediğin gibi gece ayağı ayağıma deyse ayağını bile çekiyodu :) Bende sinirden patlıyodum tabi :))) Ama bizimki bayrama denk gelmişti. Bayram sabahı kalkıp beni öptü barıştık :) Sizinkide uzun sürmez inşallah.
Aynen canım annemdeyim daha, pazar günü dönüyorum. Annemle sorunumuz yok az öncede yazdım zaten. Benim koca dünyada tek sorunum o evdekilerle sanırım :)
Net olarak kaç aylık olduğunu bilmiyorum da bi aksilik çıkmazsa Bir ay on gün sonra filan geliyor heralde bizim bebiş :)
İsim koymak ne zormuş ya aklıma sürekli bi sürü isim geliyor karar veremiyorum bir türlü. Gerçi kaynanamlar ikinci ismini çoktan koydular, sen ne koyarsan koy biz kendi koyduğumuz isimle çağırıcaz diyip beni çileden çıkarıyolar :)
Doğum için eşim Bursaya dönmeden yine konuşmayı denedim ben Devlet hastanesinde doğum yapmayı kesinlikle yapmak istemiyorum dedim. Başta o da benim gibi düişünüyordu ama beynini nasıl yıkadılarsa şimdi Zübeyde'nin suyu mu çıktı orda doğuranlar insan değilmi diyip duruyor. Sanırım Zübeyde Hanımda yapıcam.
Normalde yağmurlu çamurlu günleri pek sevmem ama bu sene senin gibi benimde çok hoşuma gidiyor :)
Amma cevapladım, sende ne var ne yok :)
Haksevercim okulda çalışman şartmı ki? Eğer çalışmak istiyosan başka yerlerde de iş arayabilirsin.
Hoşbulduk canım. Takmamak elde değil ama daha az düşünmeye çalışıyorum. Herşeyin hayırlısı olsun. Sen nasılsın, Berra nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?