Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar
Sevcan daha barışmamışsın canım.
küslükler 3 günü geçmesin bence...
ben küslük taraftarı değilim hiç...

bugün kayınvalideme misafir geliyormuş
oraya gideceğim...
akşamda orda yemek yeriz herhalde...
gün biter orda puffff

kaderim hoşgeldin
evet yağmuru görünce sen geliyorsun artık aklıma
kendim sevmediğim için):):)
demek sen bol bol küsüyorsun...
bravo vallahi...

malesef canım yaa işte böyle oldu bu defa, Hiç barışmak ister bi hali yok ki ben neden adım atayım... artık o neden üzüldü anlayamadım ama.
Nazar değdi sanırım olaydan 2 gün önce komşulara ben hiç kocamla kavga edemiyorum ne zaman sinirlensem adam gelip sırnaşıyo ben seni çok seviyorum amaaaaaa... diyor, demiştim. Birde eşim sırnaşırken küs len bana! bi kerede küs! ne bu tavırlar diye kızardım Alsana küsme işte...

Benim kvdemde böyle kahvaltıya gideriz akşam yemeğine kalın diye ısrar eder, sevmiyorum bir yere gidip çakılı kalmyı kendi anneme de gitmiyorum böyle. Evde yığınla işim var diken üstündeyim deyip çıkıyorum ben valla.
Birde kahvaltı ederken akşama da mantı açalım he Sevcan Der bende akşama kalacağımızı kim dedi ki derim. Benim adam başlar kalalım mantı yiyelim demeye Biliyor tabi oğlunun huyunu.

Son düzenleme:
ayy kış geldi galiba üşürimm:18::18:

kociki bekliyorum koca gün acıköğretimi araştımaya çalıştım anlayabilsem bide bai sevcan canım sen nabtın :44: dersler seçilip para yatırılcak ocakta sınav hemen 7-8 dersi nasıl calışcam 1 ayda ben ya uff gene murat yayıncılıktan cıkmış sruları alcam ama sınav sistemi değişti bakalım nolcak yarın çarşıya cıkmayı düşünüyorum kitap almak için medikalin oralarda murat dersanesi var orda kiapları satılıyoda gidip bakıcam alıcam başlamam lazım bakmaya

ben hala kayıt yaptırmadım ve hala kararsızım. Yaptırmayadabilirim tamamen duygusal.
Bu arada yardımcı kitap satılmayacakmış artık diye duydum.
Okulun verdiği kitapları çalışmalıymışız. Sen kayıt yaptırdın mı? Okuldan kitapları al bence onlara çalış sadece canım.

bende daha parayı yatırmadım bu döneminki 2013 felan bi ders fazla oldu için bide geçen seneden 250borcum var adam 463 yatırcak( kitapları almayı bile düşünmüğyorum ben onlardan çalışıp geçmemki asla cıkmış sorulara bakıp ezber yapıp geçiyorum anlamam etmem muhasebeden hayatta geçemem zaten onca kitabı okuyamam bile 1 ayda satarlar nette satıyolar ben gidip bakcam bakalım yeni sisteme göre hazırlamışlardır inşallah:44:

sakın vazgeçmeyi bırakmayı düşünme...
ben çok düşünmüştüm iyikide vazgeçmemişim
uzun bir zamanda bitirdim ama
çok şükür bitirdim
sen lise mezunumuydun 2 yıllık mıydın canım ?

ayyy evet canım kış geldi yaaa.
bugün bende çok üşüdüm
ısıtıcıyı yaktık eve gelince...
artık sobalar aranacak yavaş yavaş...

Allah iyilik versin canım sağlık olsun sen iyi olda onlarda olurBen şe başlıyordum sabah eşim gitme dedi kaldı öyle içine sinmemiş bazı yönden haklıydı ssati erkendi yol uzak olmadı işte kısmet nasip bakalım
Evet canım haklısın uzak ama buralardada doğru düzgün iş yok .Şimdi yollar yapıldı ya mudanya yolu daha çabuk yetişiyorsun gideceğin yere yolun sorunsuz olmasıda önemli gerçekten.Canım eşimin işi dolayısıyla nudanyadayız birde denizi seviyoruzBuralara alıştık.Eve yine aynı civarda bakıyoruz yola yakın olması iyi.Bakalım şimdilik evdeyiz çıkarsa uygun bir ev taşınıcaz kısmetse.Sen nelr yapıyorsun Arda bey nasıl iyimi:)
Gerçekten anlamlı ve güzel küs olanlara duyurulur
Canım nazar gerçekten değebilir dikkat edin ve artık şu kırgınlığıda bitirin yoksa biz gelip barıştırıcaz sizi haberin olsun
Evet canım kış yüzünü gösteriyor yavaş yavaş ama yine iyi gitti havalar kasım ayındayız ve hala yazlıkları giyiyoruz nerdeyseBunun sonu çok sert kış geleceğe benziyor bakalım hayırlısıOkulun içinde hayırlısı olsun canım

Benim de 463 TL borcum.

sakın vazgeçmeyi bırakmayı düşünme...
ben çok düşünmüştüm iyikide vazgeçmemişim
uzun bir zamanda bitirdim ama
çok şükür bitirdim
sen lise mezunumuydun 2 yıllık mıydın canım ?

Sen ne güzel bitirdin darısı bize
aslında bitirirsem benim için çok güzel olacak çok üzülüyorum ya.
Yatırabilirim parayı biraz zorlanırım belki ama işte ne biliyim Semiha ( başlasamda sanki bitiremicekmişim gibime geliyor, şimdilik
Lise mezunuyum canım ben.

Son düzenleme:

Siz gelirseniz barışırız bak :)))

nabıyolarki snaa bebişim:44:

Napabilrler ki canım :) annemlerin bişey yaptığı yok çok şükür üstüme titriyolar ama karşı taraf öyle değil. Birileri sürekli kocamı doldurup duruyor yok yeni gelin 20 gün kalırmıymış yok eve gelen giden oluyormuş da gelinin evde olması iyiymiş. Normalde örf adet bilmeyen insanlar başıma ağır aile kesildi. Ona sinirim bozuluyo.

Bende seni sizi hepinzi çok özledim valla :) İş için de sıkma canını hayırlısı olsun. Çalışmaya karar verdikten sonra bir şekilde iş bulunur. Önemli olan iyi şartlarda bulabilmek.
Bebek için birikim yapma fikrine sevindim. Herşey üst üste gelirse tek kişinin maaşıyla zorlanırsınız zaten. Ev için de hayırlısı olsun. Ama kış geldi sayılır. Kış günü taşınmak zor olur, rabbim yardımcın olsun.

Günaydın kızlar.....
Kocamla olan küslüğümün haricinde çok iyiyim
Aynı şekilde bizde küsmüştük bi ara Sevcan. Aynen dediğin gibi gece ayağı ayağıma deyse ayağını bile çekiyodu :) Bende sinirden patlıyodum tabi :))) Ama bizimki bayrama denk gelmişti. Bayram sabahı kalkıp beni öptü barıştık :) Sizinkide uzun sürmez inşallah.

Aynen canım annemdeyim daha, pazar günü dönüyorum. Annemle sorunumuz yok az öncede yazdım zaten. Benim koca dünyada tek sorunum o evdekilerle sanırım :)
Net olarak kaç aylık olduğunu bilmiyorum da bi aksilik çıkmazsa Bir ay on gün sonra filan geliyor heralde bizim bebiş :)
İsim koymak ne zormuş ya aklıma sürekli bi sürü isim geliyor karar veremiyorum bir türlü. Gerçi kaynanamlar ikinci ismini çoktan koydular, sen ne koyarsan koy biz kendi koyduğumuz isimle çağırıcaz diyip beni çileden çıkarıyolar :)
Doğum için eşim Bursaya dönmeden yine konuşmayı denedim ben Devlet hastanesinde doğum yapmayı kesinlikle yapmak istemiyorum dedim. Başta o da benim gibi düişünüyordu ama beynini nasıl yıkadılarsa şimdi Zübeyde'nin suyu mu çıktı orda doğuranlar insan değilmi diyip duruyor. Sanırım Zübeyde Hanımda yapıcam.
Normalde yağmurlu çamurlu günleri pek sevmem ama bu sene senin gibi benimde çok hoşuma gidiyor :)
Amma cevapladım, sende ne var ne yok :)

Haksevercim okulda çalışman şartmı ki? Eğer çalışmak istiyosan başka yerlerde de iş arayabilirsin.

Günaydın kızlarrrrr
havadan dolayı mıdır nedir
kıpırdamak dahi canım istemiyor
bir sürü iş beni bekler...
herkesler nasıl iyimi ?

hoşgeldin bebekim...
boşver sıkma canını.
sana moral şart
bak bebişini kollarına aldığında
tek odak noktan o olacak
çevrene kulak asmadan tadını çıkar herşeyin
zamana bırak
sorun sende değil onlarda
su akar yolunu bulur
herşey rayına oturur zamanla...

Hoşbulduk canım. Takmamak elde değil ama daha az düşünmeye çalışıyorum. Herşeyin hayırlısı olsun. Sen nasılsın, Berra nasıl :)

Merhaba canım. iyi olmana sevindim. Kv tarafındaki olayları inan akışına bırak ve hiç takma bir noktadan sonra vazgeçecekler. Uğraşmayada bıkacaklar Vallahi bak :) Şuanda evliliğin ve yaşın itibariyle hep kafana takıyorsun e birde hamilesin doğal ama bir kaç yıl sonra kafana taktıklarını düşündüğünde çok güleceksin, sanırım evlilik olgunluğu.
Eşinle son olan tartışmanızda da vallahi ben seni haksız buldum ama kızmadım sana :) çok güzelsin ya maşallah... Kaynanan görümcen nasıl kıyıyorda üzüyorlar seni anlamıyorum.
Barıştınız mı kocanla. bu arada :)

Hee biz de küsüştük. Umurumda olmadığını anladı sanırım akşam geldiğinde hiç değilse yüzüme baktı, hatta başka yerlerime bakarken yakaladım dedim daha çok bakarsın...
Bende tam akşam katakulli yapıp ön adımı atayım diye düşünüyordum, baktım onun adım atması uzun sürmeyecek bekliyorum bakalım bu gün olmassa yarın inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…