Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

aman bundan sonra her tatil gününde bişey çıkar ÇOK MERAK ETTİĞİN ELTİNİN HÜRMETİNE KATLANCAN ARTIK

benim kayınvaldemde öle yapar kötü niyetinden değil ama mesela bişey yapılcak haksever çok güzel yaapr yapmayıda çok sever deryada birinin yanında yapmadığım bişeyi haksever yaptı gelinim yaptı der ele güne karşı överde över sağ olsun annem hep bana kızar gitsene felan die temisliğe felan bende diyorum anneme yapmasamda yaptım gb anlattığı için heç geren yok

bende anlamıyorum hormonlarımı bu küççücük bünyeden ne istiyolar

kaderim iyi misin canım göğsün sıkışıyomuş sanırım allah şifa versin üşütmektende oluyo öyle insanın kasları kasılıyo sıcak bi banyo sıcak havlu koy yumuşar belki ondansa benimde öyle oluyo bazen sıcak bonyo raahtlatıyo h-kaslarımı sitresten sıkıntıdanda olur kas gevşeltici iç çok raahtlatıyo insanı

allahım yarabbim bak 6 gündür kayınvaldemdeyiz görümcem çocuklar hepberaber ordaydık anlaştık dedilerki bu hafta sonu görümcemde(gemlik) aşure yapalım ondan sonraki haftada bende aşure yapcaktık tabi istedimden değil yapılcak işte neyse görümcem aradı şimdi bu hafta sende olsun sonra bende olsun hem annem gelmişken bende kalsın diyo bugün çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha yeni görüştükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cumartesi bendeyiz sanırsam

Seninkinin niyetini ben bile anlıyabiliyorum. Güzel kalpli sneinki.
Ama Bizimki kızı getirsinler diye öyle demiştir. Bakalım onların yanında bana nasıl davranacak.
kızda girmiştir havalara :) elticim beni merak ediyor diye.
hep dua ettim kaynıma iyi eş olsun, ama kaynanama kötü gelin çıkarsın acısını bana yaşattıklarının uleynnn....

bu arada Kaynımın ayakları yere basmıyor, ergenler gibi aynı, Elinden tel düşmüyor, boyna herkese kızın iyiliğini güzelliğini anlatıyorlar ana oğul. bende diyorum sonunda ailenize uygun bir gelin bulabildiniz (benim için kaynanak hep beni tanıyanlara böyle demişte, ailemize uygun mu???? kendisi padişah dölü ya) ayyy hepsi aklıma gelmek zorundamı yaa....

Süprayzzzzzzzzzzzzzz....
ayy Allah sabır versin. Siz iyi anlaşıyorsunuz, sevişiyorsunuz gerçi. Ben kimseyle böyle olamıyorum yaa... Annemler bile olsa daral geliyor.

Son düzenleme:
bu arada bişey daha son kez 6 aralıkta fakülteye gidicem elle tutulur bi çözüm önermezlerse geen sallarlarsa sanırım bida gitmicem eşim kızıyo

mudanyada görümcem ben eşim konuştuk görümcem hemen yapalım tüp bebek nolur diyo bende maddi acıdan olmaz dedim oda dedi bileziklerimi vereyim kredi cekmeyin zaten kredileriniz var 3 alıyon 5 ödüyosun olunca bana ödersiniz dedi sağ olsun ben olmaz dedim zaten damatla iş kurduk onun üstüne yük olduk sağ olsun damadımız cok iyi eşimin aldıgı tırla o ilgileniyo 1 yıla yakın o kullandı şöför tutmadık parasını aldı ama kendi malı gb koşturdu ilgilendi sağ olsun kendi parasını kullandırdı yardım etti o olmasa o işe giremezdik tır kooperatifinde onların sıradan mal taşıyo arabamız o sıralar 250-300milyarlık sıralar kiraları bile 2-3milyar biz bedavaya kullanıyoruz yani anlıcanız yeterince yük olduk bide bileziklerini alamayız dedim sanırım bu kış eşim mudanyada çalışıcak öyle olursa bizde kayınvaldemlerle kalıcaz yani ben kabul edersem kalırsak eşim dedi arabamızı satarız dogan var 5 milyar anca eder onu satarız onla deneriz tüp bebek dedi kısmet bakalım bunların sıkıntısı üzüntüsü yetti bana agzım burnum yara oldu kan geliyo artık dişlerim dökülücek gb sandım neyseki şükür bugün daha iyiyim ilk defa bugün kan gelmedi agzımdan bi haftadır

böle işte bkalım 6 aralıktan sonra karar vericem bazı şeyler için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah devlette yaptırabiliriz allahım derdini verdi dermanınıda verir inşallah

aman o elde etme devrelerinde hep öyle oluyo insan ya heycanı biter

iyki eltim yok ya ben cok kıskancım malı mülkü geç sevgi arsızıyım ben tek beni evmeeri lazım çok kıskancım sevgi konusunda yeniyi eltiyi bene övcek öle çatlarım valla sen gene iyi dayanıyosun

şu padişah dölü lafına da hep bitmişimdir çok kullanırdım eşim kızar çok artık kullanmıyorum lugatımdan çıkardım onada kızınca diyodum sen padişah dölümüsün die en son agzıma şaplagı yedim bida dersem ağzımı yermiş öle dedi:18::18:

Süprayzzzzzzzzzzzzzz....
ayy Allah sabır versin. Siz iyi anlaşıyorsunuz, sevişiyorsunuz gerçi. Ben kimseyle böyle olamıyorum yaa... Annemler bile olsa daral geliyor.

benim gb biri için ne kadar zor anlatamam çaktırmıyom şiştttttt

Canım görümcenle olan abla-kardeş ilişkiniz çok çok güzel. Rabbim nazarlardan korusun.
Hep destekçiniz baksana, iyi insanda böyle olur. İnsanın anası babası tokken, aç olan evladının halinden anlamıyor. Maşallah diyorum size.

Bence de yaptırın tüp bebek beklemeyin daha. Madem arabanız var, çok ihtiyacınız yoksa arabaya, bence de satın gitsin onunla yapın, İleride bebek olunca zaten, sıkarsınız alırsınız araba, alışkın olunca durulmuyor arabasız almak için insanlar para atabiliyor kenara yani.
Çok çok sevindim. Ne olur üzülme daha fazla, eviniz var çok şükür kiracı değilsiniz. arabanızda olmasın bebeğiniz olsun inşallah.
Ayrıca fakülteden yine bir cacık olmayacağını düşünüyorum harcadığınız zamana yazık bunca zaman.
Şansınız varken değerlendirin. Sonucu ne olursa olsun denemedim deme.

Allah dağına göre kar verirmiş :)
ben çok kıskanmam Zaten kv gilden herhangi bir ilgi sevgi görmediğim için. bana dokunmasınlarda tek.
Bu laf ona çok yakışır ama az bile kalır bir tanısan :))

gelin hanımı henüz görmediniz sanırım,, hadi bakalım sana arkadaş olur sevcancım iyi anlaşırsınız belki, ozamanda kv cephe alırısnız :))
Hayırdır gülüm yaaa..... Arada benimde olur ama sık değil. Allahın izniyle bir şey yoktur. Doktora gitmeyi düşünmüyor musun?
ne bileyim canım ya gece olunca sabah olsun acilden gidicem diyorum,sabah oluncada hiç ağrı falan olmuyor:)
geceleri ara ara şiddetleniyor özellikle hareket edince aşağı eğilince falan ölüyorum diyorum

Son düzenleme:

arabayla iş yapıyo eşim canım o yüzden lazım zaten tipo vardı evlendigimizde bizim eşim onu satmıştı daha iyisini almak için onu satınca borsaya yatırdı orda kar ettikce aşılama yaptık 3lez özelde 4 kez yani bitanede başka doktorda sonra kar ettiğimiz yerden zarar ettik 7 binlira puf oldu karla yaptık sandık ya yani kendi paramızla yapmış olduk aşılamaları tipomuz öyle aşılamayla gidince bizde iş için dogan aldık ucuz yollu eşim kalebodur fayans yapıyo şimdi arabasız olmuyo tabiki takım taklavat taşıyo her yere mudanyada kalırsa 1 arabayla idare ederler kayınpederiminde var arabası çünkü ço şükür evlendigimde evide arabasıda vardı eşimin diyorum ya rabbim herkezi başka sınıyo herşeyim cok iyi ailesi eşim cok şükür hiç düşünüp evlenmedima am annem hep der 4 ayak üstüne düşersin sen hep der bana öyle görünüyo işte dışardan herkezin başka derdi var bakıyorum herkezin var hamdolsun dicez nabalım hayırlısı bencede fakülteden bi tırt olmucak ama son umut işte aileme yük olmadan halletmek istiyorum onun için tüm koşturmam çabam inşallah bi umut verirler bi ışık konuşucam hasta hakalrına felanda gidicem gerekirse o an kendimi güçlü hissedersem gidip konuşucam yardım ederler inşallah

Allah dağına göre kar verirmiş :)
ben çok kıskanmam Zaten kv gilden herhangi bir ilgi sevgi görmediğim için. bana dokunmasınlarda tek.
Bu laf ona çok yakışır ama az bile kalır bir tanısan :))

öle cnaım insanalr karşılıklı deliriyolar boşuna değil onlar iyi diye bende sesimi çıkaramıyorum zaten ne isteseler yapmaya çalıyorum kötü bile olsam nere deseler gidiyom geliyolar yani bellie tmemeye çalışıyorum nabayım onalrda böle gezentiler idare etcez birbirmizi

bizde asure yapıcaksa 2-3gün önceden gidilip sonrasındada 2-3 gün kalınıyo:44: ama görsen 5 yıldızlı otel gb herşeyi yapar kayınvaldem pire gb maşallah genç kız diyorum ben ona pıt pıt kalkana kadar kahvaltıyı hazırlar bende ortalı toplarım süpürüüm o bulaşıkları toplar mutfagı sonra otutruruz sonra akşam için salata yaprım o yemegi yapar asla oturup bana iş yaptırmaz cogunu o yapar ben ortada gözükürüm millet pazarda görsün hesabı

ben görümcemle eşimdende önce tanışıp sevdigim için ablam gbdir ablamdan cok sever ilgileni benle anneside annemden cok sever üstüme düşer baba desen ne demek ben kayınpederimden ögrendim babam kendi baam yani 5 sedir bikere arayıp kzıım nabıyosun demedi bana gitsem 10 gün kalsam en fazla 3-4 kere görürüm hg nabıyondan başka bişi konuşmayız öyle yani baba ne demek kayınpederimde gördüm ben aile ne demek eşimin alesinden ögrendim tvyi kapadıp babasının anlattıklarını dinleyip ailecek bişiler konuşup gülüp eglenmek bişeyler ögrenmek yemek içmek ne demek onalrdan ögrendim evlat anne baaba nasıl olur onalrdan ögrendim cemaatle namaz kılıp salıklarına duacı olmak içten içten ne demk onalrdan ögrendim cok şükür bu aileyi bana veren rabbime bide evlat versem torun versem onalra daha ne isterimki dünyalık başka dilegim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…