Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım iyi diyelim öyle olsunSen nasılsın iyisindir umarım

iyim demek adettenmiş,
ama pekte iyi değilim ya kalbimde sıkışma sancı oluyor nerdeyse her akşam olmaya başladı
allah muhafaza sigarayıda azalttım bu hafta 1 paket bitmedi ama sancım var
sigaradan değildir tabide işte ona yordum ben..
öyle işte baharcım..

Bursa'nın güzel hanımları merhaba !
Hiç uğrayamıyorum başlığa dışarıdan takip edebiliyorum.. Bütün gün çalıştığım için ne yazık ki sürekli yazma imkanım olmuyor. Nasıl imreniyorum böyle her derdinizi yazıp sohbet ediyorsunuz ya Topluca yazayım en iyisi. Rabbim hastalığı olanlara acilinden şifa,derdi olanlara deva versin. Bir üyemizin yeni bebişi olmuş sanırım, sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.

Merhaba.

Ben de sürekli olarak sayfaların tamamını takip edemiyorum.

Evet, işinizden dolayı yoğunluğunuz dışında olabilir. Hatta, şöyle de yapabilirsiniz eğer isterseniz, ne zaman fırsatınız olursa ve siz de ne yazmak istiyorsanız onları yazarsınız.

Buradaki hanımlar birbirlerini aynı zamanda reel de de tanıdılar. Ve yeni bir buluşma daha planlanabilir. Belki de iyice soğuklar gelmeden olabilir. Çünkü küçükler var, onlar da anneleriyle geldiklerinde malum, ertesi günkü hastalığa davetiye çıkartmış olmamak için öyle düşündüm.

Yapılacak bir buluşmada inşallah katılabilir ve hepimiz birbirimizi o şekilde de tanıma imkanı yakalayabiliriz.

Sürekli burada olmasam da, yine de Bursa nın diğer güzel hanımlarından önce ben de size hoşgeldiniz diyerek iyi akşamlar diliyorum.

Merhaba.

Geçmiş olsun öncelikle.

Evet, ben de sigara kullanıcısı yani bir nikotin bağımlısıyım.

Bu sıkışma veya sancılar bazen üşütmeden kaynaklı diğer kaslarda olan sancı türü veya bazen mide veya sindirimle ilgili problemlerden de kaynaklı olabiliyor.

Yine de ihmale gelecek bir şey değil tabi ki. Bir de Omega kullanıyor musunuz? düzenli olarak, işte bu mesele aslında çoluk çocuk hepimiz için çok önemli ve mutlaka düzenli olarak almamız gerekiyor, bir sürü daha faydasıyla birlikte özellikle kalp ve damar sağlımız için kullanmak zorunda olduğumuz bir şey.

Tabi ki önemseyin ama çok da kendinize panik yapmayın, en kısa sürede gider bir kontrollerinizi yaptırırsınız ve en azından bir problem yoksa siz de rahat etmiş olursunuz.

Aksi taktirde, zaten bir şeyle ilgili panik ve endişe halimiz bile, kalbimiz için başlıbaşına bir olumsuz etki, hatta sırf bu yüzden insanın tansiyonu bile 5 - 6 sayı birden yükselebiliyor.

Görüşmek üzere iyi akşamlar.

nazar degdi halılarına

heeeeyy ben de varımmmmmmmmmmmmm

hg aramıza tanıt kendini böle olmaz

slm meraba takipçilerimisdensiniz yaniteşekkürler güzel dualar için siin içinde herşey güzel olsun inş.

ayyy hakkaten bir nefes al canım yaa

Nasrettin hocaya demişler ya, hoca, senin hanım çok geziyor, hocada yok canım o kadar gezse arada bizim eve de uğrardı
senin kocan da diyor mu?

eşimde nere gitsem benle canım o yüzden problem yuk bizde ablama gitsem gelir görümceme gitsem zaten o da gelir kalırız beraber kayınvaldemdede aynı şekilde o yüzden no problem o gitmek istiyo zaten zorla kalıyoruz

alllah kolaylık versin canım

“Allah’ım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl.”

“Elhamdülillahillezî vehebe lî ale’l-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîu’d-duâ.”

maşallah subannalah canım benim çok hastaydım kusura bakma bende telinde var zannettim ama yok aldımdı sanki baharada msj attım cvp atamadı sanırım sonra aradı ben yetişemedim sonrada hep hastanedeydim püff telini atsana bana özelden arayayım bebişin çok güzel minnak anne seni bebişinde çok güzel maşallahh allah nazardan korusun hastalıklardan korusun hayırlı sağlıklı salih anasına babasına hayırlı evlat olsun akıllı fikirli yüce gönüllü cömert iyi kalpli merhametli sadık güvenilir çalışkan ahlaklı olsun inşallah upuzun hayırlı ömürü olsun eymen efe ismi hım süper mi eymenlerde efelerde yaramaz oluyo allah kolaylık versin şimdiden canımmm

slm kızlar bugün geldim evime çok çok hastaydımmmmmm

agzımda damagımda diş etlerimde ddakalrımda yaralar cıktı her sabah kan geldi agzımdan ateşim kırıklıgım vardı 5 gün kayınvaldemde kaldım mudanyada 6gün hatta oraya gitmeden saglık ocana gitmiştim bogazım yanıyo die oda ilaçlar vermişti içtima a kar etmedi çoğaldı yaraalr bende mudanyada gtttim hastaneye kulak burun boğaza gittim oda dişe yönlendirdi
oda bi ilaç sürdü cok fena yandı agzıma dudaklarıma sürdü ama cok şükür iyi geldi ialçlarına devam et dedi vitamin felan sitres üzüntü den olabilir psikolojik dedi sonra iki dolgu varmış 20-24üne gün verdi aralık için ordan cıktım kadın doguma gittim hormon testlerimi tekrarlattım 6sında fakülteye gidicemya gene isterler işim uzar die yaptırıverdim çok akıllıyım valla hormon testimi gebelik testi sandı doktor hamilesin dedi yanlışlıkla pardon dedi sonrada tabi bende filmler koptu agladım agladım utrasyonlada baktı büyük kist yokmuş adet olamamın sebebi hormonlar onuda ögrendim kist yok rahatladım 6sında fakülteye tüp bebege gidiccem yani bi cekap yaptırdım sayılır mudanyada

bende haberler bu kadar

bahar knuşalım

bebek cebini yaz özelden

merhabalar omega kullanmıyorum malesef öyle iyi alışkanlıklarım yok benim:)
ama ben ciddi olarak sigarayı azalttım, biraz zamana bırakayım bakalım nasıl ilerleyecek bu durum,
belki dediğiniz gibi üşümeden de olabilir kansızlıkta var bende birde,
panik atakta mevcut off bilmiyorum etken nedir..
yorumunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar sizede...

dr.da baya hödükmüş..
geçmişler olsun sen fena üşütmüşsün kendine dikkat et bol bol c vitamini tüket...

günaydın kızlar :)
naber... haksever faalliği bana devretti.

Bu cumartesi elti giller gelecekmiş kv. deye, beni de çağırdı. Birde normalde kız tarafı, gelin kızı getirmezmiş, ama kv. ısrar etmiş eltisi merak ediyor getirin diye hiç öyle bi talebimde olmamıştı ama sinir oldum, sürekli sanırım benim merak ettiğimi söylüyor önceden de böyle bir konu olmuştu.
Diğer haftada isteme olacak sanırım, öbür haftada nişan

Hayırdır gülüm yaaa..... Arada benimde olur ama sık değil. Allahın izniyle bir şey yoktur. Doktora gitmeyi düşünmüyor musun?

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canııımmm... Kürkçü dükkanına hoş geldin.
İyi etmişsin testleri yaptırmakla bakalım şimdi ne bahane bulacaklar. Demek kist yokmuş sevindim, ama adet neden olamıyorsun, hormonlar tamamda hani aşırı bir kilon falanda yok bu hormonların derdi ne seninle :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…