yok öyle önce tanıtacan kendini vururum yoksam:)))heeeeyy ben de varımmmmmmmmmmmmm
nbr baharcım ne var ne yok bakalım
heeeeyy ben de varımmmmmmmmmmmmm
Merhaba canım iyi diyelim öyle olsunSen nasılsın iyisindir umarım
Bursa'nın güzel hanımları merhaba !
Hiç uğrayamıyorum başlığa dışarıdan takip edebiliyorum.. Bütün gün çalıştığım için ne yazık ki sürekli yazma imkanım olmuyor. Nasıl imreniyorum böyle her derdinizi yazıp sohbet ediyorsunuz yaTopluca yazayım en iyisi. Rabbim hastalığı olanlara acilinden şifa,derdi olanlara deva versin. Bir üyemizin yeni bebişi olmuş sanırım, sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.
iyim demek adettenmiş,
ama pekte iyi değilim ya kalbimde sıkışma sancı oluyor nerdeyse her akşam olmaya başladı
allah muhafaza sigarayıda azalttım bu hafta 1 paket bitmedi ama sancım var
sigaradan değildir tabide işte ona yordum ben..
öyle işte baharcım..
ee eşin pazar günleridemi çalışıyor
Ne güzel büyümüşte babasıyla erkek erkeğe oyunlara gidiyor :)
Bizimde aynı napalım cumartesi misafirlerim vardı. Hani şu bahsettiğim arkadaş varya o bide diğeri geldi :)
ikiside bebekli ne zaman uyuyup ne zaman uyandıkları belli değil, amaannnn hiç oturmadılar biri oturur biri kalkar bi bok anlamadım :)
bide elimde çaylarla bir düştüm nasıl olduysa, çok şükür yanmadık ama (kızımda arkamdaydı), krem rengi halım iğrenç oldu çıkmadı çay lekesi...
heeeeyy ben de varımmmmmmmmmmmmm
Bursa'nın güzel hanımları merhaba !
Hiç uğrayamıyorum başlığa dışarıdan takip edebiliyorum.. Bütün gün çalıştığım için ne yazık ki sürekli yazma imkanım olmuyor. Nasıl imreniyorum böyle her derdinizi yazıp sohbet ediyorsunuz yaTopluca yazayım en iyisi. Rabbim hastalığı olanlara acilinden şifa,derdi olanlara deva versin. Bir üyemizin yeni bebişi olmuş sanırım, sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah.
ayyy hakkaten bir nefes al canım yaa
Nasrettin hocaya demişler ya, hoca, senin hanım çok geziyor, hocada yok canım o kadar gezse arada bizim eve de uğrardı
senin kocan da diyor mu?
Size anlatmıştım doktora gideceğimi özel doktora gittim.Bayağı yoğun bir yer.doktor hızlı hızlı anlatsada çevremde iyi diye duyduğum bir doktordu Nagihan hanımı.Ben belki öncelikle iğne tedavisi olurum derken.doktor ben ve eşimin sonucuna göre bakarak.Şimdi isterseniz iğne aşılama tedavisine başlayalım ama bu sonuçlarda tutma oranı çok düşük.Eğer durumunuz varsa ve vakit kaybetmek istemiyorsanız direk tüp bebek yaptırın dedi.Bende tüp bebekte kiloyla ilgisi varmı tutma şansı nedir dedim.doktor kiloyla alakası yok bizim nica hastalarımız var kilolu hamile kalan dedi.Pko olunca üstüne kilo alırsan doğru olmayacağı için kilo verin hastalara diyoruz dedi.Ben şimdiye kadar klomen hiçbirşey kullanmadım.Direk tüp bebek diyorlar.Canım sıkıldı sıkılmadı değil.Çünkü tüp bebek fiatları malum.5500 6000 hastanın durumuna göre değişiyormuş.O gün eve moralimiz bozuk şekilde geldik.Allah'tan hayırlısı tabiki.Herşeyde bir hayır vardır demişler.Şuan bunu yaptıramayacağımız için bahar yada yaza kaldı yani seneye.O zamana kadar para biriktirmeyi düşünüyorum.İş başvurusu yaptım haber gelirse işe gireceğim.Yoksa böyle eşimin aylığıyla hem ev kira çok zorAllah herkezin yardımcısı olsun başa gelince insan anlıyor ne kadar zor olduğunu.Ama içimde kaldı kızlar ya klomen aşılama denemeden direk tüp bebek nebilim.Doktorlarda sonuca göre söylüyor.Şuan eşimin sperm değeri düşük olduğu için.İlaçlada içsen nekadar yükselecekki dedi doktor?Ben keçi boynuzu kürü yapıyorum eşim için.Bakalım inşllh faydasını görür.Ama doktorun dediği şuan aşılamada olsak tutma ihtimali düşük boşuna zaman ve para kaybı olur dediBende haberler bunlar malesef.Oyüzden işe girersem yaza kadar anca olur diye düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım.Aşılama için bir kezde olsa denemi dersiniz yoksa sonuç ortada gerek yokmu dersiniz?
Selam kızlar ben geldim :) yokluğumda 20 sayfa muhabbet olmuş haliyle okuyamadım.
Bebişim bize sürpriz yaptı erken geldi. Bu arada yanıma gelmeyi düşünüp kaynanamlardan çekinenler olmuş, öyle düşünmeyin lütfen. Evdekiler netten arkadaşlarım olduğunu biliyolar. Gelmeniz beni mutlu eder :)
Bebişimin resmini eklemeye çalıştım olmuştur inşallah :)
hgniz aramıza ilk görüyorum baharın arkadaşısınız sanırım :44:Merhaba.
.
merhabalar omega kullanmıyorum malesef öyle iyi alışkanlıklarım yok benim:)Merhaba.
Geçmiş olsun öncelikle.
Evet, ben de sigara kullanıcısı yani bir nikotin bağımlısıyım.
Bu sıkışma veya sancılar bazen üşütmeden kaynaklı diğer kaslarda olan sancı türü veya bazen mide veya sindirimle ilgili problemlerden de kaynaklı olabiliyor.
Yine de ihmale gelecek bir şey değil tabi ki. Bir de Omega kullanıyor musunuz? düzenli olarak, işte bu mesele aslında çoluk çocuk hepimiz için çok önemli ve mutlaka düzenli olarak almamız gerekiyor, bir sürü daha faydasıyla birlikte özellikle kalp ve damar sağlımız için kullanmak zorunda olduğumuz bir şey.
Tabi ki önemseyin ama çok da kendinize panik yapmayın, en kısa sürede gider bir kontrollerinizi yaptırırsınız ve en azından bir problem yoksa siz de rahat etmiş olursunuz.
Aksi taktirde, zaten bir şeyle ilgili panik ve endişe halimiz bile, kalbimiz için başlıbaşına bir olumsuz etki, hatta sırf bu yüzden insanın tansiyonu bile 5 - 6 sayı birden yükselebiliyor.
Görüşmek üzere iyi akşamlar.
slm kızlar bugün geldim evime çok çok hastaydımmmmmm
agzımda damagımda diş etlerimde ddakalrımda yaralar cıktı her sabah kan geldi agzımdan ateşim kırıklıgım vardı 5 gün kayınvaldemde kaldım mudanyada 6gün hattaoraya gitmeden saglık ocana gitmiştim bogazım yanıyo die oda ilaçlar vermişti içtima a kar etmedi çoğaldı yaraalr bende mudanyada gtttim hastaneye kulak burun boğaza gittim oda dişe yönlendirdi
oda bi ilaç sürdü cok fena yandı agzıma dudaklarıma sürdü ama cok şükür iyi geldi ialçlarına devam et dedi vitamin felan sitres üzüntü den olabilir psikolojik dedisonra iki dolgu varmış 20-24üne gün verdi aralık için ordan cıktım kadın doguma gittim hormon testlerimi tekrarlattım 6sında fakülteye gidicemya gene isterler işim uzar die yaptırıverdim çok akıllıyım valla hormon testimi gebelik testi sandı doktor hamilesin dedi yanlışlıkla pardon dedi sonrada tabi bende filmler koptu agladım agladım utrasyonlada baktı büyük kist yokmuş adet olamamın sebebi hormonlar onuda ögrendim kist yok rahatladım 6sında fakülteye tüp bebege gidiccem yani bi cekap yaptırdım sayılır mudanyada
bende haberler bu kadar
bahar knuşalım
bebek cebini yaz özelden
Canım Candan abla tesadüfen bana özelden mesaj atmıştı öyle böyle derken tanıştık ama yüzyüze görüşmedik henüzSevenlerim sağolsun şekerim napalım
İnşallah canım istediğim şuan için o.Hayırlısı olsun.Ev hanımlığı böyle işte işler bitmez.Sağlık huzur olsunda önemli değil bunlar
Evet ablacım sarılık zaten uyutuyo gün içerisinde zor uyandırıp emziriyorum, bide o damlayı verirsem hiç uyandıramam sarılığı artar diye vermek istemiyorum. Bebeğimiz erkek, ismi Eymen Efe :) Şimdilik iyi çok şükür. Çok uğraşıyorum bazen saatlerce sırtına masaj yapıyorum ama sonunda gazını çıkarıyo çok şükür.
Bende nette bi yerde okudum kimyonu, bakalım yine çok sancılanırsa onu da denerim. Sağol canım bu arada.
İnşallah geçer canım gaz sorunu rica ederim kib
Geçmiş olsun canım kaderimin dediği gibi nazara gelmiş olabilirsin.Silince çıkmıyormu leke?Allahtan sana ve kızına birşey olmamış o sırada.:18:
Merhaba canım benim. beklediğin yerden ses yok mu?
Sildim ama çıkmadı :) tekrardan silmeye de vaktim olmadı öyle duruyorpis pis bakalım kısmet ne zamana.
iyim demek adettenmiş,
ama pekte iyi değilim ya kalbimde sıkışma sancı oluyor nerdeyse her akşam olmaya başladı
allah muhafaza sigarayıda azalttım bu hafta 1 paket bitmedi ama sancım var
sigaradan değildir tabide işte ona yordum ben..
öyle işte baharcım..
agzımda damagımda diş etlerimde ddakalrımda yaralar cıktı her sabah kan geldi agzımdan ateşim kırıklıgım vardı 5 gün kayınvaldemde kaldım mudanyada 6gün hattaoraya gitmeden saglık ocana gitmiştim bogazım yanıyo die oda ilaçlar vermişti içtima a kar etmedi çoğaldı yaraalr bende mudanyada gtttim hastaneye kulak burun boğaza gittim oda dişe yönlendirdi
oda bi ilaç sürdü cok fena yandı agzıma dudaklarıma sürdü ama cok şükür iyi geldi ialçlarına devam et dedi vitamin felan sitres üzüntü den olabilir psikolojik dedisonra iki dolgu varmış 20-24üne gün verdi aralık için ordan cıktım kadın doguma gittim hormon testlerimi tekrarlattım 6sında fakülteye gidicemya gene isterler işim uzar die yaptırıverdim çok akıllıyım valla hormon testimi gebelik testi sandı doktor hamilesin dedi yanlışlıkla pardon dedi sonrada tabi bende filmler koptu agladım agladım utrasyonlada baktı büyük kist yokmuş adet olamamın sebebi hormonlar onuda ögrendim kist yok rahatladım 6sında fakülteye tüp bebege gidiccem yani bi cekap yaptırdım sayılır mudanyada
bende haberler bu kadar
bahar knuşalım
bebek cebini yaz özelden
Evet ablacım sarılık zaten uyutuyo gün içerisinde zor uyandırıp emziriyorum, bide o damlayı verirsem hiç uyandıramam sarılığı artar diye vermek istemiyorum. Bebeğimiz erkek, ismi Eymen Efe :) Şimdilik iyi çok şükür. Çok uğraşıyorum bazen saatlerce sırtına masaj yapıyorum ama sonunda gazını çıkarıyo çok şükür.
Bizde hastanedeyken hemşireler canını yakarak uyandırıyordu bi iki gün bende kolunu bacağını sıktım ama yine uyanmadı sonrada canını yaktım diye oturup kendim ağladımBende nette bi yerde okudum kimyonu, bakalım yine çok sancılanırsa onu da denerim. Sağol canım bu arada.
Sık sık uyandırıp emzir uyanmasını bekleme. Yoksa Allah korusun aç kalabilir. Ben kıyıp uyandıramadım yavrum açlıktan şekeri düştükçe uyudu, hastanede ayaklarını, omuzlarını şimdik içinde bıraktılar uyansın emsin diyetakılan serumlar iğnelerde cabası neyse.
Adı Yağız efe değil miydi? :44:ama şimdi çok şükür uyandırakta o kadar zorlanmıyoruz. Sarılığı baya düştü sanırım. Çok hafif gözlerinde var, o da bu gidişle geçer gibi. Adını yağız istiyoduk aslında ama kimlik çıkarmadan bi gün önce yağız isminden çok soğudum içime sinmedi. Sonra oğluşuma sordum bi kaç isi'm, Eymen de beğendiklerimin arasındaydı, hepsine kaşlarını çattı Eymene tepki vermedi ana oğul Eymen'de karar kıldık
Sonunda gelebilmiş arkadaşınee eşin pazar günleridemi çalışıyor
Ne güzel büyümüşte babasıyla erkek erkeğe oyunlara gidiyor :)
Bizimde aynı napalım cumartesi misafirlerim vardı. Hani şu bahsettiğim arkadaş varya o bide diğeri geldi :)
ikiside bebekli ne zaman uyuyup ne zaman uyandıkları belli değil, amaannnn hiç oturmadılar biri oturur biri kalkar bi bok anlamadım :)
bide elimde çaylarla bir düştüm nasıl olduysa, çok şükür yanmadık ama (kızımda arkamdaydı), krem rengi halım iğrenç oldu çıkmadı çay lekesi...yazdıklarını mı okudu ne halına kendi nazarın değdi sanırım :) sakınan göze çöp batarmış :) Bizim halıyada çay dökülmüştü, babam deterjancı, ben bulaşık deterjanı çamaşır suyu filan baya uğraştım çıkmadı. Babam geldi lekelerin üzerine kosla döküp sildi tek leke kalmadı aklında bulunsun seninde
İyi dileklerin için sağol :) Allah olmayanlarada nasip eder inşallah.Bursa'nın güzel hanımları merhaba !
Haksever ne güzel dulara ediyosun canım benim. Allahım sizlere de nasip eder inşallah, Numaramı yazıcam şimdi sana.nazar degdi halılarına
hg aramızatanıt kendini böle olmaz
slm meraba takipçilerimisdensiniz yaniteşekkürler güzel dualar için siin içinde herşey güzel olsun inş.
eşimde nere gitsem benle canım o yüzden problem yuk bizde ablama gitsem gelir görümceme gitsem zaten o da gelir kalırız beraber kayınvaldemdede aynı şekilde o yüzden no problem o gitmek istiyo zaten zorla kalıyoruz
alllah kolaylık versin canım
Allahım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl.
Elhamdülillahillezî vehebe lî alel-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîud-duâ.
maşallah subannalah canım benim çok hastaydım kusura bakma bende telinde var zannettim ama yok aldımdı sanki baharada msj attım cvp atamadı sanırım sonra aradı ben yetişemedim sonrada hep hastanedeydim püff telini atsana bana özelden arayayımbebişin çok güzel minnak anne seni bebişinde çok güzel maşallahh allah nazardan korusun hastalıklardan korusun hayırlı sağlıklı salih anasına babasına hayırlı evlat olsun akıllı fikirli yüce gönüllü cömert iyi kalpli merhametli sadık güvenilir çalışkan ahlaklı olsun inşallah upuzun hayırlı ömürü olsun eymen efe ismi hım süper mi eymenlerde efelerde yaramaz oluyo allah kolaylık versin şimdiden canımmm
bende haberler bu kadar
bahar knuşalım
bebek cebini yaz özelden
günaydın kızlar :)
naber... haksever faalliği bana devretti.
Bu cumartesi elti giller gelecekmiş kv. deye, beni de çağırdı. Birde normalde kız tarafı, gelin kızı getirmezmiş, ama kv. ısrar etmiş eltisi merak ediyor getirin diyehiç öyle bi talebimde olmamıştı ama sinir oldum, sürekli sanırım benim merak ettiğimi söylüyor önceden de böyle bir konu olmuştu.
Diğer haftada isteme olacak sanırım, öbür haftada nişan
Ah bu kaynanalar...sende lafı ağzına tıkayıp adetiniz neyse onu yapsaydınız deseydin ya
Ben artık elimden geldiği kadar susmamaya çalışıyorum valla :)
Bizde hastanedeyken hemşireler canını yakarak uyandırıyordu bi iki gün bende kolunu bacağını sıktım ama yine uyanmadı sonrada canını yaktım diye oturup kendim ağladımama şimdi çok şükür uyandırakta o kadar zorlanmıyoruz. Sarılığı baya düştü sanırım. Çok hafif gözlerinde var, o da bu gidişle geçer gibi. Adını yağız istiyoduk aslında ama kimlik çıkarmadan bi gün önce yağız isminden çok soğudum içime sinmedi. Sonra oğluşuma sordum bi kaç isi'm, Eymen de beğendiklerimin arasındaydı, hepsine kaşlarını çattı Eymene tepki vermedi ana oğul Eymen'de karar kıldık
Sonunda gelebilmiş arkadaşınyazdıklarını mı okudu ne halına kendi nazarın değdi sanırım :) sakınan göze çöp batarmış :) Bizim halıyada çay dökülmüştü, babam deterjancı, ben bulaşık deterjanı çamaşır suyu filan baya uğraştım çıkmadı. Babam geldi lekelerin üzerine kosla döküp sildi tek leke kalmadı aklında bulunsun seninde
İyi dileklerin için sağol :) Allah olmayanlarada nasip eder inşallah.
Haksever ne güzel dulara ediyosun canım benim. Allahım sizlere de nasip eder inşallah, Numaramı yazıcam şimdi sana.
Ah bu kaynanalar...sende lafı ağzına tıkayıp adetiniz neyse onu yapsaydınız deseydin ya
Ben artık elimden geldiği kadar susmamaya çalışıyorum valla :)
Merhaba bebekim. :) Eymen ismi de çok güzel anlamıda daha iyi. Zaten ben yağız ismine hep at adı demişimdir vallahi .Umarım yağız tanıdığı olan birileri yoktur aramızda :))) Adıyla yaşasın miniğin.
Yeni halılarıma dökülmedi kızlar salon halıma döküldü :), Herhalde yeni aldığım koridor halısına dökülseydi kudururdum :)))
En iyisini yapıyorsun susmakla bende olabildiğimce, susabildiğimce sessiz kalmak istiyorum, nasılsa konuşsanda aynı konuşmasan da :)))
Ama çok ta sinir oluyorum, zamanında bizim yaptıklarımıza delirerek tepki veren kadın, şimdi aynı şeyi bunlar, yapınca hiç bir şey demiyor, ne diyim, adam ettim diyorum
Merhaba bebekim. :) Eymen ismi de çok güzel anlamıda daha iyi. Zaten ben yağız ismine hep at adı demişimdir vallahi .Umarım yağız tanıdığı olan birileri yoktur aramızda :))) Adıyla yaşasın miniğin.
Yeni halılarıma dökülmedi kızlar salon halıma döküldü :), Herhalde yeni aldığım koridor halısına dökülseydi kudururdum :)))
En iyisini yapıyorsun susmakla bende olabildiğimce, susabildiğimce sessiz kalmak istiyorum, nasılsa konuşsanda aynı konuşmasan da :)))
Ama çok ta sinir oluyorum, zamanında bizim yaptıklarımıza delirerek tepki veren kadın, şimdi aynı şeyi bunlar, yapınca hiç bir şey demiyor, ne diyim, adam ettim diyorum
Bende anlamını çok sevdim Eymen'in :)
İyi bari yeni halına dökülmediğine sevindim
Yanlış anladın ben artık susmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?