Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Canım arabasız kalınca eşin daha çok çalışır, koşturur araba için erkekler böyledir. :) Benim eşimde araba için ek işler yapmıştı aldık bak şimdi kovuyorum da gitmiyor işe :))) eniştemde öyleydi araba diye diye mesai yaptı aldı.
Bence de daha fazla vakit kaybetme. sen sonucun her türlüsüne hazırlıklı ol. Tevekkül et, gerisini Allaha havale et. Hakkınızda hayırlısı olsun.

aslında eltimle çok fazla sorunum olmuyor daha çok kaynımla
oda şöyle eşimin eli çok açık olduğu için kaynım abisini kullanıyor bana göre,
ne bilimn eşim nezaman bankaya para atsa kardeşi ya arabasını değiştiriyor ya ev alıyor,,
allah daha çok versin benden iyi yerlerde otursunlar hiç gözümde değil ama eşimin verdiğini bile bilede kaynımı görmek istemiyorum,,
kaynımında şuan evi var kirada değil ama ne bilim hep sömürüyor gibi
benim eşim bunları görmüyor kardeşi neticede ama biz zamanında okdar çok yokluk gördükki,kapımızı 1 ay çalmadı arabamız yoktu kaynımda vardı k p.almıştı ona,
arabayı istediğimiz zaman asla vermezdi birde üstüne terslerdi çek kredi al derdi banka bize kredi vercekmiş gibi
şuanki durumumuz allhıma bin şükür o günlere nazaran daha iyi şimdi ise kıçımızdan ayrılmıyor..
bunları yazmamın sebebi 5 dk önce eşim geldi eve baktım kapıda şok oldum, aramış telefonumu kapalıymış merak edip kapıya kadar gelmiş.
neyse gelme sebebi biz tatile gitmeyi planlıyorduk ayın 22.sinde eşimin senelik izni,
neyse netten baktık beğendik bu havalrda termal olur dedik,biraz önce öğrendimki kaynımlarıda çağırmış ben öderim demiş
ya tamam ödesinde neden hep neden nezamn birlikte gitsek hep eşim iyide benimde ikitane evladım var okadarda bollukta değilim öyle olsa kolumdaki bileziklerim bozulmazdı
ya enayi diyeceğim argo olacak ama sizce nedir bu abilikmi s........ böyle abiliğe
3 kez birlkte tatile gittiysek hepsini elşim karşılıyor benzine kadar
yemeye gideriz arar benimki biz şurdayız gelin der yani normalmi bunlar ya kaynımında eli cebine hiç girmez
eşim bana araba aldı diye kaynımda eltime aldı abi desteğiyle yine
abartıyormuyum arkadaşlar ya sinir oldum(

Abartmıyorsun çok haklısın kardeşi sürekli ağlayan, isteyen modundaysa kıyamıyordur, ama o sizin zor gününüzde kıymış size.
Eşine daha nasıl bir kazık atması lazım acaba gerçekleri görebilmesi adına. Benim eşimde böyle olsa ve dinlemese bende bozulurdum.
İnsanı tatilden soğutuyorlar değil mi. deseydin eşine, ben seninle ve çocuklarımla yalnız gitmek istiyordum keşke fikrimi alsaydın diye. Ne zamanki kazığını yer o zaman oturur aşağı eşin. Maşallah paraları yok ama genede arabaları çifter çifter sanırım. Eşinde böyle babalık pardon abilik yaptıkça çalışıp-kazanıp almayı öğrenemeyecek böyle tipler. baksana kayınpederinde ona araba almış demekki beleşçi... uyuz oluyorum böyle insanlara kusura bakma.

Biz kaynımdan 5 bin tl aldık 1 sene içinde ödücez diye, martta 1 sene, olacak 3 bin tl kaldı. ama şimdiden ya ödeyemezsek ya aksilik olursa diye kıvranıyoruz. Hatta yılbaşında kredi çekelimde verelim diye bile düşünüyoruz. İnsanda biraz utanma olmalı.

acaba benmi abartıyorum dedim,
ya canım bizden kaç kez borç aldı adı borççç
cennet vade yani sonra unutuluyor..
kaynım 1 ay önce bizim siteden daire aldı 100 milyarını ödedi bile
biz alalı ne kadar oldu tam olarak bilemiyorum ama 8 9 ay olmuştur biz daha 100 ödeyemedik,,
nasıl oluyor aklım almıyor ama hep ağlanıyor
eltimde öyle paramız yok paramız yok bir gün dedim param yok diyende korkacan diye

dedim canım ya..benim haberim olmalıydı hiçmi gözünde yokum ben dedim,
herşeyi ayarlıyorsun sonra berbaer gidecez diyorsun emri vaki yapıyorsun dedim, neymiş tlf. kapalıymış bahane hepsi
neyse burnumdan geldi dha gitmeden oradada artık dinleriz kardeşini yok oraya ödemem var yok buraya ödemem var gelcek paralar gelmiyor şu tarihe kadar gelmesi lazım
gelmezse naparım ben off diye başlar hep((
benim enayide hallderiz der durur,,
seneye anahtar tesliminde kalan parayı nasıl vereceksin,biraz harcamaların adikkat et diyorum
olmadı arabamı veririm diyor bu kadarda rahat ya delirtiyor beni
sitem dolu mesaj çektim hala yazmadı kızdı bana:))
bende ona kızdım,biz zaten hep başkalrı yüzünden kavga ediyoruz bıktım artık,,
kv vardı şuan hayatımızda yok,eşim onun yaptığı bir hatayı affetmiyor ve görüşmüyoruz,,şimdi kaynıma kaldı oda sömürüyor işte..

Maşallah birde komşu olacaksınız... Neden uzak olmyorsunuz yaa... 100 bin tl yi nasıl ödedikleri belli canım. Ortaklarmış eşleriniz.
Siz onlara para yedirdikçe iyi olacaksınız, bir kez hayır deyin bak nasıl kötü oluyorsunuz.
eşin annesiyle mi görüşmüyor. çok önemli bir sebep olmalı.
Her ailede bir yediren, birde yiyen oluyor, malesef insanlar kendi yağlarıyla, soğanlarıyla kavrulmayı bilmiyorlar.
Çocukları var mı?

Tatilde konuşur durursa sende xxxxcim o zaman keşke tatile gelmeseydinde, çalışıp borçlarını ödeseydin de.

Son düzenleme:
bak aklıma geldi.
Biz sevgiliyken, eşimin amcasının oğlu bizi yemeğe davet etti, dışarıya, eşi de var tabi. Yemek yedik oturuyoruz. Kadın eşime dedi ki, xxxxx kesene bereket. ben, eşim, amca oğlu aynen böyle.
Sonuç hesabı benimki ödedi. işi bilcen işe gitmicen demişler.

1,5 yaşında oğlu var canım
kv. durumunu özelden yazıcam::)
benim eşim göstermiş bizim siteyi,
nuripekten alacakmış odaları küçük gelmiş beyfendiye
sonra eşimde 10 20 fazla ver bizim siteden al demiş çekleri varmış onları eşim paraya çevirmiş kalanınıda benimki borç vermiş güya..
off canım allahtan hepsini bilmiyorum yoksa kafayı yerim,benim evlatlarımın hakkını ona yedirdği için

ohh böyle ev almaya ne var. Bana da 1000 tl veren ablam,anam, babam olsaydı ne hayır dualar ederdim.
Aynı site işini hiç sevmedim ama umarım hergün sana damlamazlar. böyle tipler bir öğün yemeği bile düşünürler.
Eşini değiştiremeyeceğine göre. Allaha havale et sadakanmış gibi düşün. Allah eşine daha çok iş ve sağlık versin.

amin canım cümlemize..
annemde hep öyle diyor sadakan gibi düşünn allah size daha çok verir diyor,
yokkk ona gelemem aslada yüz vermem, her akşam olmasada gün aşrı annesinde yemkteler eltim kahvaltıyı annesinde eder evleri yakın diye

bu arada kocamdan mesaj geldi pardon aşkım yazmış sadece bunu yazmış
iş işten geçti tabii..

Ben rahat edemiyorum yaa. Bir öğrenemedim şu işi :)

Deseydin pardon çıkalı

aynen aynen:)
neyse ben ardayı hazırlayıp anneme gidicem aşure yemeğe..
yarın da veli gezimiz var okulun,,
yarında gelemem gibi kib öptüm sizi..
sevcancım kendine iyi bak cnm görüşrüüz..
bu arada buluşmayı ayarlayalım artık derim ben sizler ne dersiniz?

:) tamam canım görüşmek üzere.
Afiyetler olsun.

Evet ayarlayalım, ama cumartesimi olur benim elti kızdan vakit olursa olur. :))) bende gelirim.
Semihacımıda arayalım :) bu arada dün konuştuk onunla da iyiymiş selamları vardı.

puff eşine görük sen ses etmessen yemeyenin malını yerler canım kendi ailesi oldugu söle istemedigini söle cok paran varsa cocukalrımızın adına hesap acalım brktirelim bunalrın okulu var mürvetleri var cok para lazım valla bide erkek cocuk ne kadar olmasa varsa cok parası evalırsınız yani neden ona yedircekmişki kardeş evlenene kadar sevgisi devam ederde herkezin kendi ailesi bütçesi ayrıysa borçsa borç olcak anana baba olsa neyse evladına cennet vadeli versinde kardeş ne bilim ya :44:biz mi fesatız onlarmı cok akıllı bilmiyorum neyse cnaım vesvese sokma içine yada ben taile gitmiyorum onlarla de koy tavrını onları tercih etcek hali yokya sana döner benim eşimde gog gogg hep aileyle tatil ister ama biz ödemiyoz kayınpederim ödüyo nabımses edemiyom bende

saol canım hayırlısı bakalım rabbim bi kapı acsın olmadı biz kapıyı zorlucaz kısmet

aynen

Sağol canım sanada
Tamam konuşuruz canım

Canım kendine dikkat et sigarayı bırakırsın inşallh iyi değil hem sağlığına hem kesene.Geçmezse doktora görün.Allah şifa versin canım

günaydınlar bugün veli gezimiz vardı ama hiç gidesim yok
bunalım takılıyorum:)
saat 9:30da servisler kalkacak ama içimden gelmiyor oğlumu okula bırakıp döndüm
hala yetişme şansım var ama istek yok

günaydınlar bugün veli gezimiz vardı ama hiç gidesim yok
bunalım takılıyorum:)
saat 9:30da servisler kalkacak ama içimden gelmiyor oğlumu okula bırakıp döndüm
hala yetişme şansım var ama istek yok

neden gitmedin canım. hayırdır ne bunalımı...
gezi nerede olacaktı bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…