- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
gelin hanımı henüz görmediniz sanırım,, hadi bakalım sana arkadaş olur sevcancım iyi anlaşırsınız belki, ozamanda kv cephe alırısnız :))
ne bileyim canım ya gece olunca sabah olsun acilden gidicem diyorum,sabah oluncada hiç ağrı falan olmuyor:)
geceleri ara ara şiddetleniyor özellikle hareket edince aşağı eğilince falan ölüyorum diyorum
yağız eltimin oğlunun ismi:)) ama eymenin anlamı çok anlamlı bence doğru tercih olmuş..
heyyy yavrum aşmışsın olayı işte budurben de bu yöntemi kv. den öğrendim eşimin yanında beni sevmeler canım bitanem demeler aaaa dedim tamam işte budur bundan sonra aynısnı yapıcam dedim veee yaptım:) çok işe yarıyor hayılrı gelin oluyorum ozaman:)
sağol canım ya sıcak havluyu denicem akşama..
ooo ne güzel b.. çıkmıyor bizde olsa okadar bana daral gelir..
annem aradaı 1 saat önce aşure yaptım sende gel dedi akşama gelirim dedim,yok ben çok duramıyorum ya:)
canım msevcana katılıyorum araban olmasın bebeğin olsun ne güzel arabanızın olması bebeğinize bir adım demek,,
satın sonra alınır yine ama en azından keşke keşke demektense bir adım atın bence..
benim elitm var görümcem kv lerden en çok eltimle iyiz tabi arada küçük sorunlar olsada kv ,görümcemlerle olduğu gibi olmuyor..
benim arkadaşlarımla olan günüme bile girdi,benide sevdiğini söylüyor herkeze bende onu seviyorum ama bazende çok kızdığpım harektleri oluyor tabi ama elitmi hiç ama hiç kıskanmadım kıskanmıyorumda sanırım kv. görümcemi çok sevmediğim için kıskanmıyorum:))
birde elti gözünle görmemek lazım arkadaşmış gibi davranınca akla kıskanmak bile gelmiyor..
Üşütmüşte olabilirsin kaderim. Yatınca ağrıdığına göre. İnşallah çabuk geçer canım.
İnşallah bizde öyle oluruz, inşallah iyi anlaşırız.ben mesafemi korumayı düşünüyorum, zaten benden de küçük umarım abla gibi görür.
arabayla iş yapıyo eşim canım o yüzden lazım zaten tipo vardı evlendigimizde bizim eşim onu satmıştı daha iyisini almak için onu satınca borsaya yatırdı orda kar ettikce aşılama yaptık 3lez özelde 4 kez yani bitanede başka doktorda sonra kar ettiğimiz yerden zarar ettik 7 binlira puf oldu karla yaptık sandık ya yani kendi paramızla yapmış olduk aşılamalarıtipomuz öyle aşılamayla gidince bizde iş için dogan aldık ucuz yollu eşim kalebodur fayans yapıyo şimdi arabasız olmuyo tabiki takım taklavat taşıyo her yere mudanyada kalırsa 1 arabayla idare ederler kayınpederiminde var arabası çünkü ço şükür evlendigimde evide arabasıda vardı eşimin diyorum ya rabbim herkezi başka sınıyo herşeyim cok iyi ailesi eşim cok şükür hiç düşünüp evlenmedima am annem hep der 4 ayak üstüne düşersin sen hep der bana öyle görünüyo işte dışardan herkezin başka derdi var bakıyorum herkezin var hamdolsun dicez nabalım hayırlısı bencede fakülteden bi tırt olmucak ama son umut işte aileme yük olmadan halletmek istiyorum onun için tüm koşturmam çabam inşallah bi umut verirler bi ışık konuşucam hasta hakalrına felanda gidicem gerekirse o an kendimi güçlü hissedersem gidip konuşucam yardım ederler inşallah
öle cnaım insanalr karşılıklı deliriyolar boşuna değil onlar iyi diye bende sesimi çıkaramıyorum zaten ne isteseler yapmaya çalıyorum kötü bile olsam nere deseler gidiyom geliyolar yani bellie tmemeye çalışıyorum nabayım onalrda böle gezentiler idare etcez birbirmizi
aslında eltimle çok fazla sorunum olmuyor daha çok kaynımla
oda şöyle eşimin eli çok açık olduğu için kaynım abisini kullanıyor bana göre,
ne bilimn eşim nezaman bankaya para atsa kardeşi ya arabasını değiştiriyor ya ev alıyor,,
allah daha çok versin benden iyi yerlerde otursunlar hiç gözümde değil ama eşimin verdiğini bile bilede kaynımı görmek istemiyorum,,
kaynımında şuan evi var kirada değil ama ne bilim hep sömürüyor gibi
benim eşim bunları görmüyor kardeşi neticede ama biz zamanında okdar çok yokluk gördükki,kapımızı 1 ay çalmadı arabamız yoktu kaynımda vardı k p.almıştı ona,
arabayı istediğimiz zaman asla vermezdi birde üstüne terslerdi çek kredi al derdi banka bize kredi vercekmiş gibi
şuanki durumumuz allhıma bin şükür o günlere nazaran daha iyi şimdi ise kıçımızdan ayrılmıyor..
bunları yazmamın sebebi 5 dk önce eşim geldi eve baktım kapıda şok oldum, aramış telefonumu kapalıymış merak edip kapıya kadar gelmiş.
neyse gelme sebebi biz tatile gitmeyi planlıyorduk ayın 22.sinde eşimin senelik izni,
neyse netten baktık beğendik bu havalrda termal olur dedik,biraz önce öğrendimki kaynımlarıda çağırmış ben öderim demiş
ya tamam ödesinde neden hep neden nezamn birlikte gitsek hep eşim iyide benimde ikitane evladım var okadarda bollukta değilim öyle olsa kolumdaki bileziklerim bozulmazdı
ya enayi diyeceğim argo olacak ama sizce nedir bu abilikmi s........ böyle abiliğe
3 kez birlkte tatile gittiysek hepsini elşim karşılıyor benzine kadar
yemeye gideriz arar benimki biz şurdayız gelin deryani normalmi bunlar ya kaynımında eli cebine hiç girmez
eşim bana araba aldı diye kaynımda eltime aldı abi desteğiyle yine
abartıyormuyum arkadaşlar ya sinir oldum(
Abartmıyorsun çok haklısınkardeşi sürekli ağlayan, isteyen modundaysa kıyamıyordur, ama o sizin zor gününüzde kıymış size.
Eşine daha nasıl bir kazık atması lazım acaba gerçekleri görebilmesi adına. Benim eşimde böyle olsa ve dinlemese bende bozulurdum.
İnsanı tatilden soğutuyorlar değil mi. deseydin eşine, ben seninle ve çocuklarımla yalnız gitmek istiyordum keşke fikrimi alsaydın diye. Ne zamanki kazığını yer o zaman oturur aşağı eşin. Maşallah paraları yok ama genede arabaları çifter çifter sanırım. Eşinde böyle babalık pardon abilik yaptıkça çalışıp-kazanıp almayı öğrenemeyecek böyle tipler. baksana kayınpederinde ona araba almış demekki beleşçi... uyuz oluyorum böyle insanlara kusura bakma.
Biz kaynımdan 5 bin tl aldık 1 sene içinde ödücez diye, martta 1 sene, olacak 3 bin tl kaldı. ama şimdiden ya ödeyemezsek ya aksilik olursa diye kıvranıyoruz. Hatta yılbaşında kredi çekelimde verelim diye bile düşünüyoruz. İnsanda biraz utanma olmalı.
acaba benmi abartıyorum dedim,
ya canım bizden kaç kez borç aldı adı borççç
cennet vade yani sonra unutuluyor..
kaynım 1 ay önce bizim siteden daire aldı 100 milyarını ödedi bile
biz alalı ne kadar oldu tam olarak bilemiyorum ama 8 9 ay olmuştur biz daha 100 ödeyemedik,,
nasıl oluyor aklım almıyor ama hep ağlanıyor
eltimde öyle paramız yok paramız yok bir gün dedim param yok diyende korkacan diye
dedim canım ya..benim haberim olmalıydı hiçmi gözünde yokum ben dedim,
herşeyi ayarlıyorsun sonra berbaer gidecez diyorsun emri vaki yapıyorsun dedim, neymiş tlf. kapalıymış bahane hepsi
neyse burnumdan geldi dha gitmeden oradada artık dinleriz kardeşini yok oraya ödemem var yok buraya ödemem var gelcek paralar gelmiyor şu tarihe kadar gelmesi lazım
gelmezse naparım ben off diye başlar hep((
benim enayide hallderiz der durur,,
seneye anahtar tesliminde kalan parayı nasıl vereceksin,biraz harcamaların adikkat et diyorum
olmadı arabamı veririm diyor bu kadarda rahat ya delirtiyor beni
sitem dolu mesaj çektim hala yazmadı kızdı bana:))
bende ona kızdım,biz zaten hep başkalrı yüzünden kavga ediyoruz bıktım artık,,
kv vardı şuan hayatımızda yok,eşim onun yaptığı bir hatayı affetmiyor ve görüşmüyoruz,,şimdi kaynıma kaldı oda sömürüyor işte..
Maşallah birde komşu olacaksınız... Neden uzak olmyorsunuz yaa... 100 bin tl yi nasıl ödedikleri belli canım. Ortaklarmış eşleriniz.
Siz onlara para yedirdikçe iyi olacaksınız, bir kez hayır deyin bak nasıl kötü oluyorsunuz.
eşin annesiyle mi görüşmüyor.çok önemli bir sebep olmalı.
Her ailede bir yediren, birde yiyen oluyor, malesef insanlar kendi yağlarıyla, soğanlarıyla kavrulmayı bilmiyorlar.
Çocukları var mı?
1,5 yaşında oğlu var canım
kv. durumunu özelden yazıcam::)
benim eşim göstermiş bizim siteyi,
nuripekten alacakmış odaları küçük gelmiş beyfendiye
sonra eşimde 10 20 fazla ver bizim siteden al demiş çekleri varmış onları eşim paraya çevirmiş kalanınıda benimki borç vermiş güya..
off canım allahtan hepsini bilmiyorum yoksa kafayı yerim,benim evlatlarımın hakkını ona yedirdği için
ohh böyle ev almaya ne var. Bana da 1000 tl veren ablam,anam, babam olsaydı ne hayır dualar ederdim.
Aynı site işini hiç sevmedim ama umarım hergün sana damlamazlar. böyle tipler bir öğün yemeği bile düşünürler.
Eşini değiştiremeyeceğine göre. Allaha havale et sadakanmış gibi düşün. Allah eşine daha çok iş ve sağlık versin.
amin canım cümlemize..
annemde hep öyle diyor sadakan gibi düşünn allah size daha çok verir diyor,
yokkk ona gelemem aslada yüz vermem, her akşam olmasada gün aşrı annesinde yemkteler eltim kahvaltıyı annesinde eder evleri yakın diye
bu arada kocamdan mesaj geldi pardon aşkım yazmış sadece bunu yazmış
iş işten geçti tabii..
aynen aynen:)
neyse ben ardayı hazırlayıp anneme gidicem aşure yemeğe..
yarın da veli gezimiz var okulun,,
yarında gelemem gibi kib öptüm sizi..
sevcancım kendine iyi bak cnm görüşrüüz..
bu arada buluşmayı ayarlayalım artık derim ben sizler ne dersiniz?
aslında eltimle çok fazla sorunum olmuyor daha çok kaynımla
ne bilimn eşim nezaman bankaya para atsa kardeşi ya arabasını değiştiriyor ya ev alıyor,,
allah daha çok versin benden iyi yerlerde otursunlar hiç gözümde değil ama eşimin verdiğini bile bilede kaynımı görmek istemiyorum,,
benim eşim bunları görmüyor kardeşi neticede ama biz zamanında okdar çok yokluk gördükki,kapımızı 1 ay çalmadı arabamız yoktu kaynımda vardı k p.almıştı ona,
arabayı istediğimiz zaman asla vermezdi birde üstüne terslerdi çek kredi al derdi banka bize kredi vercekmiş gibi
şuanki durumumuz allhıma bin şükür o günlere nazaran daha iyi şimdi ise kıçımızdan ayrılmıyor..
bunları yazmamın sebebi 5 dk önce eşim geldi eve baktım kapıda şok oldum, aramış telefonumu kapalıymış merak edip kapıya kadar gelmiş.
neyse gelme sebebi biz tatile gitmeyi planlıyorduk ayın 22.sinde eşimin senelik izni,
neyse netten baktık beğendik bu havalrda termal olur dedik,biraz önce öğrendimki kaynımlarıda çağırmış ben öderim demiş
ya tamam ödesinde neden hep neden nezamn birlikte gitsek hep eşim iyide benimde ikitane evladım var okadarda bollukta değilim öyle olsa kolumdaki bileziklerim bozulmazdı
ya enayi diyeceğim argo olacak ama sizce nedir bu abilikmi s........ böyle abiliğe
yemeye gideriz arar benimki biz şurdayız gelin deryani normalmi bunlar ya kaynımında eli cebine hiç girmez
abartıyormuyum arkadaşlar ya sinir oldum(
Canım arabasız kalınca eşin daha çok çalışır, koşturur araba için erkekler böyledir. :) Benim eşimde araba için ek işler yapmıştı aldık bak şimdi kovuyorum da gitmiyor işe :))) eniştemde öyleydi araba diye diye mesai yaptı aldı.
Bence de daha fazla vakit kaybetme. sen sonucun her türlüsüne hazırlıklı ol. Tevekkül et, gerisini Allaha havale et. Hakkınızda hayırlısı olsun.
bak aklıma geldi.
Biz sevgiliyken, eşimin amcasının oğlu bizi yemeğe davet etti, dışarıya, eşi de var tabi. Yemek yedik oturuyoruz. Kadın eşime dedi ki, xxxxx kesene bereket.ben, eşim, amca oğlu aynen böyle.
Sonuç hesabı benimki ödedi.işi bilcen işe gitmicen demişler.
Sağol canım sanadanazar degdi halılarına
hg aramızatanıt kendini böle olmaz
slm meraba takipçilerimisdensiniz yaniteşekkürler güzel dualar için siin içinde herşey güzel olsun inş.
eşimde nere gitsem benle canım o yüzden problem yuk bizde ablama gitsem gelir görümceme gitsem zaten o da gelir kalırız beraber kayınvaldemdede aynı şekilde o yüzden no problem o gitmek istiyo zaten zorla kalıyoruz
alllah kolaylık versin canım
Allahım, bu yavruyu İslâm fidanlığında biten güzel bir fidan olarak büyüt, islâmî hayatta ebedî ve sabit kıl.
Elhamdülillahillezî vehebe lî alel-kiberi İsmâile ve ishak. İnne Rabbî lesemîud-duâ.
maşallah subannalah canım benim çok hastaydım kusura bakma bende telinde var zannettim ama yok aldımdı sanki baharada msj attım cvp atamadı sanırım sonra aradı ben yetişemedim sonrada hep hastanedeydim püff telini atsana bana özelden arayayımbebişin çok güzel minnak anne seni bebişinde çok güzel maşallahh allah nazardan korusun hastalıklardan korusun hayırlı sağlıklı salih anasına babasına hayırlı evlat olsun akıllı fikirli yüce gönüllü cömert iyi kalpli merhametli sadık güvenilir çalışkan ahlaklı olsun inşallah upuzun hayırlı ömürü olsun eymen efe ismi hım süper mi eymenlerde efelerde yaramaz oluyo allah kolaylık versin şimdiden canımmm
Tamam konuşuruz canımslm kızlar bugün geldim evime çok çok hastaydımmmmmm
agzımda damagımda diş etlerimde ddakalrımda yaralar cıktı her sabah kan geldi agzımdan ateşim kırıklıgım vardı 5 gün kayınvaldemde kaldım mudanyada 6gün hattaoraya gitmeden saglık ocana gitmiştim bogazım yanıyo die oda ilaçlar vermişti içtima a kar etmedi çoğaldı yaraalr bende mudanyada gtttim hastaneye kulak burun boğaza gittim oda dişe yönlendirdi
oda bi ilaç sürdü cok fena yandı agzıma dudaklarıma sürdü ama cok şükür iyi geldi ialçlarına devam et dedi vitamin felan sitres üzüntü den olabilir psikolojik dedisonra iki dolgu varmış 20-24üne gün verdi aralık için ordan cıktım kadın doguma gittim hormon testlerimi tekrarlattım 6sında fakülteye gidicemya gene isterler işim uzar die yaptırıverdim çok akıllıyım valla hormon testimi gebelik testi sandı doktor hamilesin dedi yanlışlıkla pardon dedi sonrada tabi bende filmler koptu agladım agladım utrasyonlada baktı büyük kist yokmuş adet olamamın sebebi hormonlar onuda ögrendim kist yok rahatladım 6sında fakülteye tüp bebege gidiccem yani bi cekap yaptırdım sayılır mudanyada
bende haberler bu kadar
bahar knuşalım
bebek cebini yaz özelden
Canım Candan abla tesadüfen bana özelden mesaj atmıştı öyle böyle derken tanıştık ama yüzyüze görüşmedik henüzSevenlerim sağolsun şekerim napalım
İnşallah canım istediğim şuan için o.Hayırlısı olsun.Ev hanımlığı böyle işte işler bitmez.Sağlık huzur olsunda önemli değil bunlar
Merhaba canım ses çıkmadı henüz bakalım olmazsa başka yere bakıcamEvet ablacım sarılık zaten uyutuyo gün içerisinde zor uyandırıp emziriyorum, bide o damlayı verirsem hiç uyandıramam sarılığı artar diye vermek istemiyorum. Bebeğimiz erkek, ismi Eymen Efe :) Şimdilik iyi çok şükür. Çok uğraşıyorum bazen saatlerce sırtına masaj yapıyorum ama sonunda gazını çıkarıyo çok şükür.
Merhaba canım benim. beklediğin yerden ses yok mu?
Sildim ama çıkmadı :) tekrardan silmeye de vaktim olmadı öyle duruyorpis pis bakalım kısmet ne zamana.
Seni niye karıştırdılarki ortayagünaydın kızlar :)
naber... haksever faalliği bana devretti.
Bu cumartesi elti giller gelecekmiş kv. deye, beni de çağırdı. Birde normalde kız tarafı, gelin kızı getirmezmiş, ama kv. ısrar etmiş eltisi merak ediyor getirin diyehiç öyle bi talebimde olmamıştı ama sinir oldum, sürekli sanırım benim merak ettiğimi söylüyor önceden de böyle bir konu olmuştu.
Diğer haftada isteme olacak sanırım, öbür haftada nişanİzle ve gör derim Allah hayırlı etsin mutlu olsunlar
Canım ismi gibi güzel kaderi olsun bahtı şansı açık olsunEvet ablacım sarılık zaten uyutuyo gün içerisinde zor uyandırıp emziriyorum, bide o damlayı verirsem hiç uyandıramam sarılığı artar diye vermek istemiyorum. Bebeğimiz erkek, ismi Eymen Efe :) Şimdilik iyi çok şükür. Çok uğraşıyorum bazen saatlerce sırtına masaj yapıyorum ama sonunda gazını çıkarıyo çok şükür.
Bizde hastanedeyken hemşireler canını yakarak uyandırıyordu bi iki gün bende kolunu bacağını sıktım ama yine uyanmadı sonrada canını yaktım diye oturup kendim ağladımama şimdi çok şükür uyandırakta o kadar zorlanmıyoruz. Sarılığı baya düştü sanırım. Çok hafif gözlerinde var, o da bu gidişle geçer gibi. Adını yağız istiyoduk aslında ama kimlik çıkarmadan bi gün önce yağız isminden çok soğudum içime sinmedi. Sonra oğluşuma sordum bi kaç isi'm, Eymen de beğendiklerimin arasındaydı, hepsine kaşlarını çattı Eymene tepki vermedi ana oğul Eymen'de karar kıldık
Sonunda gelebilmiş arkadaşınyazdıklarını mı okudu ne halına kendi nazarın değdi sanırım :) sakınan göze çöp batarmış :) Bizim halıyada çay dökülmüştü, babam deterjancı, ben bulaşık deterjanı çamaşır suyu filan baya uğraştım çıkmadı. Babam geldi lekelerin üzerine kosla döküp sildi tek leke kalmadı aklında bulunsun seninde
İyi dileklerin için sağol :) Allah olmayanlarada nasip eder inşallah.
Haksever ne güzel dulara ediyosun canım benim. Allahım sizlere de nasip eder inşallah, Numaramı yazıcam şimdi sana.
Ah bu kaynanalar...sende lafı ağzına tıkayıp adetiniz neyse onu yapsaydınız deseydin ya
Ben artık elimden geldiği kadar susmamaya çalışıyorum valla :)
Allah yardımcın olsun canımallahım yarabbim bak 6 gündür kayınvaldemdeyiz görümcem çocuklar hepberaber ordaydıkanlaştık dedilerki bu hafta sonu görümcemde(gemlik) aşure yapalım ondan sonraki haftada bende aşure yapcaktık tabi istedimden değil yapılcak işte neyse görümcem aradı şimdi bu hafta sende olsun sonra bende olsun hem annem gelmişken bende kalsın diyo bugün çarşambaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha yeni görüştükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cumartesi bendeyiz sanırsam
Canım fakülteye son defa bir git baktınki olmuyor özelde yaptır arabayı satın gerekirse sağlığın bozulup üzüleceğine yapın kurtulun böylece önünüzü görmüş olursunuz.Sağolsun görümcen düşünmüş para vermek istemiş.Benimde samimi olduğum bir araadşım var diğer arkadaşıma bahar için altınmı versem borç olarak tp bebek yaptırsa üzüülüyorum bahar için demiş.Şurda kendi etrafımızdaki birilerinin faydası yok yabancı el diyoruz onlar daha hayırlıbu arada bişey daha son kez 6 aralıkta fakülteye gidicem elle tutulur bi çözüm önermezlerse geen sallarlarsa sanırım bida gitmicem eşim kızıyo
mudanyada görümcem ben eşim konuştuk görümcem hemen yapalım tüp bebek nolur diyo bende maddi acıdan olmaz dedim oda dedi bileziklerimi vereyim kredi cekmeyin zaten kredileriniz var 3 alıyon 5 ödüyosun olunca bana ödersiniz dedi sağ olsunben olmaz dedim zaten damatla iş kurduk onun üstüne yük olduk sağ olsun damadımız cok iyi eşimin aldıgı tırla o ilgileniyo 1 yıla yakın o kullandı şöför tutmadık parasını aldı ama kendi malı gb koşturdu ilgilendi sağ olsun kendi parasını kullandırdı yardım etti o olmasa o işe giremezdik tır kooperatifinde onların sıradan mal taşıyo arabamız o sıralar 250-300milyarlık sıralar kiraları bile 2-3milyar biz bedavaya kullanıyoruz yani anlıcanız yeterince yük olduk bide bileziklerini alamayız dedim sanırım bu kış eşim mudanyada çalışıcak öyle olursa bizde kayınvaldemlerle kalıcaz yani ben kabul edersem kalırsak eşim dedi arabamızı satarız dogan var 5 milyar anca eder onu satarız onla deneriz tüp bebek dedi kısmet bakalım bunların sıkıntısı üzüntüsü yetti bana agzım burnum yara oldu kan geliyo artık dişlerim dökülücek gb sandım neyseki şükür bugün daha iyiyim ilk defa bugün kan gelmedi agzımdan bi haftadır
böle işte bkalım 6 aralıktan sonra karar vericem bazı şeyler için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah devlette yaptırabiliriz allahım derdini verdi dermanınıda verir inşallahAllah yardımcımız olsun inşllh bir çaresini bulursunuz
İnşllh oda olur canım.Bak yine eşinin ailesi iyi destekçiniz beterin beteri var unutmabizde asure yapıcaksa 2-3gün önceden gidilip sonrasındada 2-3 gün kalınıyo:44: ama görsen 5 yıldızlı otel gb herşeyi yapar kayınvaldem pire gb maşallah genç kız diyorum ben ona pıt pıt kalkana kadar kahvaltıyı hazırlar bende ortalı toplarım süpürüüm o bulaşıkları toplar mutfagı sonra otutruruz sonra akşam için salata yaprım o yemegi yapar asla oturup bana iş yaptırmaz cogunu o yapar ben ortada gözükürüm millet pazarda görsün hesabı
ben görümcemle eşimdende önce tanışıp sevdigim için ablam gbdir ablamdan cok sever ilgileni benle anneside annemden cok sever üstüme düşer baba desen ne demek ben kayınpederimden ögrendim babam kendi baam yani 5 sedir bikere arayıp kzıım nabıyosun demedi bana gitsem 10 gün kalsam en fazla 3-4 kere görürüm hg nabıyondan başka bişi konuşmayız öyle yani baba ne demek kayınpederimde gördüm ben aile ne demek eşimin alesinden ögrendim tvyi kapadıp babasının anlattıklarını dinleyip ailecek bişiler konuşup gülüp eglenmek bişeyler ögrenmek yemek içmek ne demek onalrdan ögrendim evlat anne baaba nasıl olur onalrdan ögrendim cemaatle namaz kılıp salıklarına duacı olmak içten içten ne demk onalrdan ögrendim cok şükür bu aileyi bana veren rabbime bide evlat versem torun versem onalra daha ne isterimki dünyalık başka dilegim yok
Haklısın canım bencil menfatçi insanlardan hoşlanmıyorum.Eşinin zafından faydalanıp kullanmaya çalışıyorlar sanırım.Umarım eşin bunu kısa süre sonra farkeder ve fazlasını yapmazaslında eltimle çok fazla sorunum olmuyor daha çok kaynımla
abartıyormuyum arkadaşlar ya sinir oldum( Bu arada çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine soğuklardanda olabilir
Afiyet olsun canım iyi gezmeleraynen aynen:)
neyse ben ardayı hazırlayıp anneme gidicem aşure yemeğe..
yarın da veli gezimiz var okulun,,
yarında gelemem gibi kib öptüm sizi..
sevcancım kendine iyi bak cnm görüşrüüz..
bu arada buluşmayı ayarlayalım artık derim ben sizler ne dersiniz?evet uygun birgün buluşalım nasip olursa
Herkez için uygun birgün olsun işte.Bu arada Semiha napmış yerleşmişmi a.s sende bizden selam söyleseydin:) tamam canım görüşmek üzere.
Afiyetler olsun.
Evet ayarlayalım, ama cumartesimi olur benim elti kızdan vakit olursa olur. :))) bende gelirim.
Semihacımıda arayalım :) bu arada dün konuştuk onunla da iyiymiş selamları vardı.
iyim demek adettenmiş,
ama pekte iyi değilim ya kalbimde sıkışma sancı oluyor nerdeyse her akşam olmaya başladı
allah muhafaza sigarayıda azalttım bu hafta 1 paket bitmedi ama sancım var
sigaradan değildir tabide işte ona yordum ben..
öyle işte baharcım..
günaydınlar bugün veli gezimiz vardı ama hiç gidesim yok
bunalım takılıyorum:)
saat 9:30da servisler kalkacak ama içimden gelmiyor oğlumu okula bırakıp döndüm
hala yetişme şansım var ama istek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?