Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin topiğimize nasılsın AblaBen özelden mesaj atacaktımda sana bir arkadaşa yazmıştım 10 dk geçmesi lazım dedi.Bende buradan bir selam vereyim dedim.Görüşürüz Abla ben çıkmam lazım yemek hazırlıcam eşime.Kib Aeo öpüyorum

Teşekkür ederim baharcım, sağolasın eksik olma.

Evet, bu özel mesajlardaki 10 dk bekleme süresi böyle oluyor. Sadece bir iki satır bile yazmış olsa ve göndermiş olsa insan, bir diğerini atabilmek için 10 dk daha bekliyor. Yani üç mesaj için yarım saat sadece bekleme süresi ediyor.

Görüşürüz ablacım, size de hayırlı akşamlar. Kolay gelsin ve afiyet olsun, yediğiniz içtiğiniz sıhhat ve afiyet olsun inşallah. Çok öpüyorum ben de seni o güzel yanaklarından.

sevcan hanım;

size daha önce de bir kaç kez göndermeye çalıştığım mesajlarımı her defasında bir problem nedeniyle göndermeyi bir türlü başaramamıştım.

Bu defa yine yazdım hem de epeyce uzun. Ve de sayfada hiç bir takılma ve yavaşlama da yok. tamam dedim bu sefer gidecek inşallah ve mutlu mesut, gönder ikonuna bastım

Ve Ne oldu dersiniz??? Yine kısmet olmadı, çünkü sanırım bu defa da sizin posta kutunuz dolu. :26:

Alabilirsem bir kopyasını bilgisayarıma kayıtlayayım bari, uygun olunca gönderirim artık bir kez daha..

İyi akşamlar diliyorum, görüşmek üzere.

aa pardon :) hemen bakıyorum.
Ben de sizi buluşmaya davet etmiştim özel mesajla :) hatırlıyorum.

iyilik canım :) senden ne var ne yok :) nasıl geçti hafta sonun.
nasıl olsun canım eşim varsa pazar günümüz güzel geçiyor önce çocuklar için anatolyuma gidiyoruz genelde, sonra alışverişl varsa oınlar yapılıyor sonra yemek sonra eve geldik, eşim talhayla inegöle pinbol oynamaya gitti bizde oğluşumla onları bekledik vs vs.:)
siz neler yaptınız bakalım..
canım inşallah güzel hayılrlı bir iş bulursun inşallah..
iyi cnm napsin tv seyrediyor, bende mutfakta pc başında arada yemek arada ütü arada burası zamanı dolduruyoruz işte:)

Son düzenleme:

ee eşin pazar günleridemi çalışıyor
Ne güzel büyümüşte babasıyla erkek erkeğe oyunlara gidiyor :)

Bizimde aynı napalım cumartesi misafirlerim vardı. Hani şu bahsettiğim arkadaş varya o bide diğeri geldi :)
ikiside bebekli ne zaman uyuyup ne zaman uyandıkları belli değil, amaannnn hiç oturmadılar biri oturur biri kalkar bi bok anlamadım :)
bide elimde çaylarla bir düştüm nasıl olduysa, çok şükür yanmadık ama (kızımda arkamdaydı), krem rengi halım iğrenç oldu çıkmadı çay lekesi...

yok canım eşim pazarları çalışmıyor,demek istediğim eşimle pazar günü çok güzel geçiyor:)

nazardır nazargözleri çıksın:))

tanımadığın yok kıs...
Canım Candan abla tesadüfen bana özelden mesaj atmıştı öyle böyle derken tanıştık ama yüzyüze görüşmedik henüzSevenlerim sağolsun şekerim napalım
İnşallah canım istediğim şuan için o.Hayırlısı olsun.Ev hanımlığı böyle işte işler bitmez.Sağlık huzur olsunda önemli değil bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…