- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
Aynen canım çalıştığı için anca bi hafta kaldı. Şimdi fırsat b uldukça kameradan görmeye çalışıyolar :)
Bütün kızlar toplandık
olsun yine gelir inşallah.
Ayrıca iyi kalmış yine 1 hafta :) benim annem 1 gece kaldı :))))
kızlar 2013 e az kaldı bu yılı hediyelerle geçirelimmi hem hatıra kalır hem güzel sohbet ortamı kurmuş oluruz ne dersiniz??
kurada çekebiliriz buradan katılmak isteyenler varmı acaba??
yada herkez kendine yakın olan diğer arkadaşı seçebilir ne dersiniz,
nacizane fikrim..
yarın içinde kv deme 3 çeşitte ben yapayım getireyim dedim. Ne yapsam onu düşünüyorum...
Sabah erken gel burda yaparız dedi, kız hiç müsade etmiyor ağlar dedim, o uyurken yaparım getiririm.
Misafir gibi gidicem ama napıyım oda çalışan gelin almasaymış :)
buluşmayı ve hediyeleşmeyi çok isterim ama bakalım nolcak gelebilmem sorun oluyo ya benim
bu arada dün eşim işe gitti bende kulaklıkları taktım müzik dinliyodum kkda geziniyodumzili çalmış duymamışım meger sabah ezanında cıktı kocacım işçi alıp mdanyaya gitcekti işçi gelmemiş öğlene kadar beklemiş eve geldi o sinirle şarkı mı dinliyon pcdemi oturuyon o dizileri izliyon felan filan baya sölendi çok cnaım sıkıldı ses etmedim baya sürdürdü çocuk gb azarlıyo işte dizilere sarkıya kızıyo ilk evlendimizde böle deildi benim olmadıgımıda biliyodu yeterince degiştim ailesine uyum sagladım tabiki dinimizi yaşamak uygulamak güzelde sıkıyo bazen beni yada bu şekilde uyarması bana kendi ailesinde olmadını tabi görmemişin felan dedi çok canım sıkıldı saatlercede surat yaptı sonra ben agladım gücendim cok bu seferde sırnastı sevmiyon dimi beni nefret ediyon dimi felan dedi seviyorum demedim puff canım sıkılıyo diyincede sıkılıyosa kuran oku felan dio onuda yapıyorum ama yani off nasıl anlatım bunu savunmak bile canımı sıkıyo benim deli ediyo beni bazen ne zaman vazgeçcen sarkı dinlemekten telefonunda şarkı calıyo felan diyo daha 23 yaşındayım ne bilim bu suç mu sanki:44:neyse saçma bişi analttım sanırım ama tv diziler şarkı dinlemek pcde oturmak felan bizim evde sorun valla çocuk gb saklı oturuyorum o yokken aniden eve gelincede kapadım hemen sayfayı dedi nabıyosun felan sanki gizli bişi yapıyorum gb çok gücüme gitti pufff
bu arada halime taşındı pikniğe geldigim kız hanionada canım sıkın sabah 7bucukta kalktım börek cay demledim götürdüm işçilere yedirdiler iyi oldu ama agladım çiçeklerini bana bıraktı hatıra olsun didi çiçek hiç sevmem canlı çiçek ama onlara bakıcam arkadaşımdan hatıra off ya derdimi anlayan bi o vardı şimdi nabcam yanlız birinin oğlu birinin kızı var biri hamile gene ben böle kaldım
buluşmayı ve hediyeleşmeyi çok isterim ama bakalım nolcak gelebilmem sorun oluyo ya benim
bu arada dün eşim işe gitti bende kulaklıkları taktım müzik dinliyodum kkda geziniyodumzili çalmış duymamışım meger sabah ezanında cıktı kocacım işçi alıp mdanyaya gitcekti işçi gelmemiş öğlene kadar beklemiş eve geldi o sinirle şarkı mı dinliyon pcdemi oturuyon o dizileri izliyon felan filan baya sölendi çok cnaım sıkıldı ses etmedim baya sürdürdü çocuk gb azarlıyo işte dizilere sarkıya kızıyo ilk evlendimizde böle deildi benim olmadıgımıda biliyodu yeterince degiştim ailesine uyum sagladım tabiki dinimizi yaşamak uygulamak güzelde sıkıyo bazen beni yada bu şekilde uyarması bana kendi ailesinde olmadını tabi görmemişin felan dedi çok canım sıkıldı saatlercede surat yaptı sonra ben agladım gücendim cok bu seferde sırnastı sevmiyon dimi beni nefret ediyon dimi felan dedi seviyorum demedim puff canım sıkılıyo diyincede sıkılıyosa kuran oku felan dio onuda yapıyorum ama yani off nasıl anlatım bunu savunmak bile canımı sıkıyo benim deli ediyo beni bazen ne zaman vazgeçcen sarkı dinlemekten telefonunda şarkı calıyo felan diyo daha 23 yaşındayım ne bilim bu suç mu sanki:44:neyse saçma bişi analttım sanırım ama tv diziler şarkı dinlemek pcde oturmak felan bizim evde sorun valla çocuk gb saklı oturuyorum o yokken aniden eve gelincede kapadım hemen sayfayı dedi nabıyosun felan sanki gizli bişi yapıyorum gb çok gücüme gitti pufff
bu arada halime taşındı pikniğe geldigim kız hanionada canım sıkın sabah 7bucukta kalktım börek cay demledim götürdüm işçilere yedirdiler iyi oldu ama agladım çiçeklerini bana bıraktı hatıra olsun didi çiçek hiç sevmem canlı çiçek ama onlara bakıcam arkadaşımdan hatıra off ya derdimi anlayan bi o vardı şimdi nabcam yanlız birinin oğlu birinin kızı var biri hamile gene ben böle kaldım
bunu demeyi çok özledim akşam netten adreslere telefonlara baktım eşim gelsin cumadana rıcaz bakalım iş için kreşleri inşallah bişiler olur hayırlısıyla
Bende buluşmaları kaçırmayı hiç istemem aslında ama çocuk var beni eve bağladı sanırım :)
Ama çekiliş filan olursa çekilişe katılırım :)
Canım kendini üzme lütfen, eşin neden böyle aşırı kuralcı ki? İbadetlerini ediyosun, her dediğini yapıyosun, daha ne istiyo?
Halime nin taşınmasına üzüldüm, nazar değdi komşuluğunuza sanki... Ama sakın derdimi anlayan bi o vardı diye düşünme. Çocuğu olan da bekar olanda seni anlayabilir. Belki içten samimi bulmuyosun ama inan herzaman dua ediyorum hepinize. Kendini yalnız hissetme!!!
Bu kadar sıkması anlamsız zaten yeterince ayak uyduruyorsun. Birazda o sana ayak uydursun :S
Bence o işçiler gelmediği için ve beklediği için acısını senden çıkarmış.
Allah kavuştursun arkadaşına ama çok uzağa gitmemiş hem senin annenlerde kemalpaşada yine görüşürsünüz.
Allah gönlüne göre versin...
1 neyine yetmiyorda 3 dedin brak sana gelmicekler kv gidecekler,,yarın içinde kv deme 3 çeşitte ben yapayım getireyim dedim. Ne yapsam onu düşünüyorum...
Sabah erken gel burda yaparız dedi, kız hiç müsade etmiyor ağlar dedim, o uyurken yaparım getiririm.
Misafir gibi gidicem ama napıyım oda çalışan gelin almasaymış :)
sana uygun bir yer ayarlanır yine,eşine gelince sıkıntıları var bellki onuda senden çıkarmış,buluşmayı ve hediyeleşmeyi çok isterim ama bakalım nolcak gelebilmem sorun oluyo ya benim
işe nasıl izin verecek eşin ne bilim pc ye şarkıya karışıyorsa işede izin vermez gibi algıladım birdenbunu demeyi çok özledim akşam netten adreslere telefonlara baktım eşim gelsin cumadana rıcaz bakalım iş için kreşleri inşallah bişiler olur hayırlısıyla
ne istiyo bende bilmiyorum bazenkötü bişi değil tabiki kendimi savunmuyorum bile tabiki ama üstüme gelmemeli bence ana baba gb azarlamak hiç hoş değil ağrıma gidiyo
hayırlı cumalar kzılar neyse ben cıkım pcde görmesin beni cumadan gelir şimdi hade görüşürüz.
bu arada hafta sonu temizlik yaparım pazartesi aşure yapcaz kayınvaldemle görümcem komşular okuma yerini felan çarcam baya yasin felan okutcam evde dua olsun allah kabul etsin inş.
allah kabul etsin canım..
ne istiyo bende bilmiyorum bazenkötü bişi değil tabiki kendimi savunmuyorum bile tabiki ama üstüme gelmemeli bence ana baba gb azarlamak hiç hoş değil ağrıma gidiyo
yok canım inan sabrediyorum tabiki hamileler cocukluların muhabbeti başka oluyo daha karnında 3 aylık ek gıdaya kadar konuştular ogün bende kahvaltıya geldiklerinde benim bu konuda hassas oldumu biliyolar tabiki hakları tabiki yaşıcakalrda ne bilim işte ben yapamam sanki beni anlamak zorunda degiller ama ogün gebelik testi yaptımıda biliyolar kahretsin o 2 çizgiyi hiç göremicekmişim sanki bu halde oldumuda biliyolar kendi arlarında konuşabilirler ne bilim biraz dikkat edebilirler sonra neden ben uzaklaşıyorum oluyo midesi bunanıyo die aradım hatrını sorarım tabibki seviyorum pınarı arkadaşım ama sevgimi görüp onunda beni düşünmesi lazım bence ne bilim yada yaram var gocunuyorum işe rabbim sabır versin dua ettinizi biliyorum canım cok saol inan bende sana ediyorum minnak annem benim bebegin eşin ve senin ayrı güzel bi yuanız olması için dua ediyorum rabbim hzuur versin herkezin evine muradını versin herkezin
evet görüşücez hep inşallah ama yan binada olmasına benzemicek tabikianneme daha sık gidicegim kesin artık o gün işçiyede kızdı ama hep aynı tartışma var evde bişey izletmez ne acsa izlerim bi yerdede durmaz acık bişeye baktımı görsün degiştirir bakmasam ne izlemiyon sülümanımı izlicen der bişi demesem bile laf sokar kurtlar vadisi bile izlerim dursa durmuyoki zap ona zap buna sinir ediyo gözlerima cıyo dur bi yerde deyinced başlıyo sölenmeye ne istiyon ne anlıyon o dizilerden aile terbiyesi kalmıyo bilmem ne saçma saçma barınıyo bana sanki cocugumda dizlilerden bişiler örencem off
amin canım hepimizin inş.
1 neyine yetmiyorda 3 dedin brak sana gelmicekler kv gidecekler,,
ben bütün gün evde olduğum halde hiç uğraşamam 3 çeşitle falan,,
yaparım tatlı pasta götürürüm o yapsın poğçasını böreğini, ne üstüme lazım..
sana uygun bir yer ayarlanır yine,eşine gelince sıkıntıları var bellki onuda senden çıkarmış,
yapmaması lazım tabiki ama sende cuma saatimi şarkı dinliyodun
ibadette yapılır kuranda okınur vs ama bunu biri bana söylerse yapacağım varsada yapmam,
herkezin ibadeti kendine,benim eşimde saçımı açsam bugün niye açtın demez,,
ama pc ye sıcak bakmadığı belli..
kuralları var eşinin ama hep böylemi arada değişkenlik olabiliyormu??
işe nasıl izin verecek eşin ne bilim pc ye şarkıya karışıyorsa işede izin vermez gibi algıladım birden
inşallah yanılıyorumdur..
allah kabul etsin canım..
bu dediğin bile kv deme az gelir ona göre sabahın köründe gidip evini temizleyip hamur işlerimi beraber yapmam lazım, önceden olsa yapardım ama şimdi kızımı üzemem. Zaten rahat vermez çocuk. :)
amaannn hem yaptım da ne oldu yaranamadım birde böyle deneyim...
Canım tatilemi gidiyorsunuz yineevet canım dün benim koca ödemeyi halletmiş,afyon güral termal bakalım ayın 22sini bekliyoruz,
kesinleşti yani allahtan bir mani çıkmassa,
bu arada bugün eşimi hiç aramadım oda aynen,ama arkadaşada gideceğimi haber vermek için mj yazdım arkadaşın ismini yazdım oraya gidiyorum dedim,
ben izin almıyorum ama ille haber veririm alışkanlık işte...
neyse tam çıktım atıcılar havuzunun ordaki kavşakta karşılaştık kornaya bastı bana gülümsedi göüzümün ucunla baktım hoppp döndüm hemen oradan:)
küslüğü sürdürme sırası bende artık..
öyle işte sobeleniyorum ben en iyisi haber vermek:))
Güzel düşünmüşsün olabilir tabi herkez bütçesine göre birşeyler alabilir ama talebe bağlı tabikikızlar 2013 e az kaldı bu yılı hediyelerle geçirelimmi hem hatıra kalır hem güzel sohbet ortamı kurmuş oluruz ne dersiniz??
kurada çekebiliriz buradan katılmak isteyenler varmı acaba??
yada herkez kendine yakın olan diğer arkadaşı seçebilir ne dersiniz,
nacizane fikrim..
Canım senin anlayışın kadar eşininde biraz anlayışlı olması lazım.Zaten bazı sıkıntıların var üzerine gelmesi doğru değil.Müzik dinlemekte ne varki.Bazen insan sıkıntısını derdini müzik dinleyerek atar.Sen dini görevinide yerine getiriyorsun.Hem baskıyla olacağı varsada olmaz.Bende baskıdan hiç hoşlanmam.Tmam namzını kılıp kuran okursun tabiki çok sevap çok güzel.Ama herşey yerine göre diye düşünüyorum.Umarım bu huyu değişir eşinin biraz daha anlayışlı olur sana karşıbuluşmayı ve hediyeleşmeyi çok isterim ama bakalım nolcak gelebilmem sorun oluyo ya benim
Allah gönlünce versin canım.bunu demeyi çok özledim akşam netten adreslere telefonlara baktım eşim gelsin cumadana rıcaz bakalım iş için kreşleri inşallah bişiler olur hayırlısıyla
hayırlı cumalar kzılar neyse ben cıkım pcde görmesin beni cumadan gelir şimdi hade görüşürüz.
bu arada hafta sonu temizlik yaparım pazartesi aşure yapcaz kayınvaldemle görümcem komşular okuma yerini felan çarcam baya yasin felan okutcam evde dua olsun allah kabul etsin inş.
Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdüKendimce süpriz yapmaya çalıştım eşime çokta hoşuna gitti.Kendide bana süpriz yaptı sağolsun .Allah kimsenin mutluğunu bozmasın.3 yılda böyle gelip geçti
sana uygun bir yer ayarlanır yine,eşine gelince sıkıntıları var bellki onuda senden çıkarmış,
yapmaması lazım tabiki ama sende cuma saatimi şarkı dinliyodun
ibadette yapılır kuranda okınur vs ama bunu biri bana söylerse yapacağım varsada yapmam,
herkezin ibadeti kendine,benim eşimde saçımı açsam bugün niye açtın demez,,
ama pc ye sıcak bakmadığı belli..
kuralları var eşinin ama hep böylemi arada değişkenlik olabiliyormu??
işe nasıl izin verecek eşin ne bilim pc ye şarkıya karışıyorsa işede izin vermez gibi algıladım birden
inşallah yanılıyorumdur..
merhaba Candan abla hoş geldin. Nasılsın?
Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdüKendimce süpriz yapmaya çalıştım eşime çokta hoşuna gitti.Kendide bana süpriz yaptı sağolsun .Allah kimsenin mutluğunu bozmasın.3 yılda böyle gelip geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?