canım ben perşembe pazarına ilk gidicem beşevlerdeymiş ve en güzel pazar perşmbe diyorlar,
çarşamba pazarına gittim çok büyük düzenli bir pazar fakat doğru düzgün bişey bulamadan gelmiştik
cumartesi pazarı ise hem küçük hem dağınık bişey yok yani benmi bulamıyorum anlamadım ama biz pazara kalabalık gidiyoruz arkadaşlarla hepimiz boş çıktık..
cuma pazarınıda merak ediyorum oda koruparkın arka tarafındaymış,
pazartesi pazarını çok seviyorum hem bana yakın hem güzel şeyler buluyorum ama orasıda küçük:)
yani şuan perşembe pazarına odaklandım..
kızlarrrr selammm ne kadar anakaralıda olsam artık...sizleri özledim..evi taşıdık yerleştik yeni işimize adapte olduk ve bugün internet bağlattık ...hemen size bakıyım dedim..tek tek okuyamadım inş aksilik yoktur hepiniz iyisinizdir...bebekkkkkk oğlun doğmuş resimlerini gördüm çok sevindim allah anaı babalı büyütsün inşallah sağlıklaaaa..darısı olmayanlara inşallahhhhh...ben yine gelirim ..bu arada ankaraya geldiğimiz için bütün görümcelerim ve anne ve babası küstüler :) üzüleceklerini tahmin etmiştim çok normal ama bu kadar abartıcaklarını hiç beklemezdim..zamanla alışırlar napalım ekmek nerdeyse ordasın.. görüşürüz kızlarrr
İyi haftasonları hatunlar
Bugün ihsaniyede kıyafet pazarı var ama sırf para harcamayayım diye gitmiyorum..Yavaş yavaş biriktirmek lazım artık..
merabada sen tanıt kendini biz zaten hiç susmuyoruz sen anlarsın nerden oldugumuzu ben merinos tayım çiftehavuzlar mahallesinde heryerden var bursanınmerhaba nasılsınız bursalılar.... neresindensinizz
evet bende biriktiriyorum ama perşembe pazarı için:))
.
Canım bahsedeyim pekiMudanya tarafına çarşıya gittim acele, günler kısa zaten.Önce evimin işini bitirdim.Kurutulmuş çiçek yapraklarıyla beyaz yatak örtümün üzerine ikimizin baş harflerini yazdım ve etrafına serpiştirdim. Yere kalp şeklinde mumlarla şelkil yaptım.Bazı yerlerede mum koydum yatak odasında Hoş romantik oldu Sonra yemek hazırladım.Yemekten sonra mudanya çarşısına gittim pijama takımı ve iç çamaşırı aldım eşime Zamanım olsaydı saçıma fön çektirecektim evde birşeyler yaptım kendimce saçımı.Vişne kurusu bir elbise giydim Makyaj vs yaptım O sırada her zaman geç gelen eşim markette oldunu geldiğini söledi bende arkadaşım bende biraz dolaş öyle gel dedim Sonra hemen aceleyle kapının girişine büyük bir mum ve yapraklar serpiştirdim yere.Yemek masası hazırladım mum ışığında ve aldığım hediyeyide yatağın kenarına koydum anlamlı bir yazıyla Sonra eşim baktım elinde bir tek gül birde bahçeden saksıyla çiçek getirmiş .Kapıyı açtığında müzik mum ışıklarıyla karşılandı yani ve çok şaşırdı bu kadar beklemiyormuş .Öyle görünce süprizleri hoşuna gitti.Ben bir ara lavabodayken oda bana aldığı hediyeyi pastayı eve çıkartmış ben görmeden aklı sıra oda bana süpriz yaptı bende şaşırdım.Özdilekten çok hoş pijama takımı ve pasta vs almış canım benim Ben bir girdim oturma odasına pasta üzerinde maytap hediyemde yanında asıl o bana süpriz hazırlamış haberim yok Kısaca böyle, uzun oldu ama Sonrasınıda sormayın artık Allah evlat nasip ederse birde çok daha mutlu olurum.
Kaderimm perşembe pazarı Beşevler 'de sanırım ne taraflarda kuruluyor söyler misin ? :) Bir de güzel mi ihsaniye pazarı gibi ?
canım ben perşembe pazarına ilk gidicem beşevlerdeymiş ve en güzel pazar perşmbe diyorlar,
çarşamba pazarına gittim çok büyük düzenli bir pazar fakat doğru düzgün bişey bulamadan gelmiştik
cumartesi pazarı ise hem küçük hem dağınık bişey yok yani benmi bulamıyorum anlamadım ama biz pazara kalabalık gidiyoruz arkadaşlarla hepimiz boş çıktık..
cuma pazarınıda merak ediyorum oda koruparkın arka tarafındaymış,
pazartesi pazarını çok seviyorum hem bana yakın hem güzel şeyler buluyorum ama orasıda küçük:)
yani şuan perşembe pazarına odaklandım..
Canım çıkmış vaziyette işteyim kızlar birde ay sonuişte yoğun.
Cumartesi eltilerimin anneleri geldi :) eltimi getirmemişlerkv. demi sallamamışlar yani.
çok kalabalık geldiler, 3 kişi o gün hiç oturmadık, önlerine çay veriyorsun insanların, sehpanın üzerindeki şekeri almaya eriniyorlar, çayı koyuyorsun 2 şeker canım, 1 şeker canımmmmmmm.... Çayıda ağzına tutayımmı dicektimayar oldum.
Öyle işte kızlar kvdemin onlar gittikten sonra bana soktuğu lafı saymassak iyiydi. Çok yoruldum o ayrı ama
işte böyle bu haftada isteme olacak.
Ayy kızlar hafta sonki muhabbetlerden bir demet size.
:) ben şarkı mırıldanıyorum evde, amininde amanin kim gelmiş, Eski sevgilim gelmiş....
Eşim çocuğa saçma şarkılar öğretme diyor gözlerini devirerek.
Ertesi gün;
Kızım, amininde amanin kim gelmiş, b...klu babam gelmiş
Sonra ailecek,
b... babam gelmiş
eşine sabır ozaman
felaket bunlar ya nasıl kapıyorlar herşeyi:))
bende geçen gün trafikte öküz dedim bir adama arda da öküz değil pez.... dedi
talhayla şok olduk o kelimeyi 1,, 2 defa kullanmıştım orda burda:))
ayyy koptum kaderim yaa.....
Bende kullanırım o lafı vallahi...
:)))))))))))))
Kız bunlar ne kadar fena.....
Bizimkide geçen gün amduk yicem dedibiz eşimle çıldırdık :)
Sonra çocuk biz anlamayınca ağlaya ağlaya tekrar tekrar anlattı meğer ARMUT diyormuş :))))
Biz büyüklerin kafa işte nerelerde utandık sonra kendimizden.
Ayy inanmıyorum her gün pazar varmış ta ben bilmiyormuşum meğerse
Pazartesi günleri gökdere pazarına ben de bayılıyorum. Addax ürünü satan bi adam var mesela 5 tl ye bazen çok güzel şeyler bulabiliyorum. 10tl lik tezgahlardan da süper şeyler çıkıyo bazenn. Cumartesileri ihsaniyedekini biliyorum. Bir de bu perş gününü yeni öğrenmiştim.
Mağaza gezmekten daha çok seviyorum ben pazar gezmeyi,tezgah karıştırmayıİşimin arasında perşembe pazara gitmeye çalışayım bakayım inşallah vakit bulurum.
Çok geçmiş olsun niye dikkat etmiyorsunkızlar ay çok yoruldum şuanda parmakalrım bilem arıyo zor yazıyorum
bereket herkez gittide duş aldım raahtladım acuk ama dövmüşler dövmüşler bırakmışlar sanki
dün koca gün temizlik yaptım bide elimi kestim kocaman ondan sonra mutfak dolaplarını siliyodum tezgaha cıktım aşa inerken sandalyeyi tutturamadım ayamdaki terliğin biri tezgahta biri mutfak kapısının arkasındaydı öle bi düştümki anlatamam bidahada istesem öle düşemem yanipopom çanak felan kalmadı sizlere ömür kafamıda yre carptım ama tuhaf olan kaburgalarım arıyo bide kasıklarım cok fena düştüm nabım onra kalktım devam ettim az ileşince dün akşam kayınvaldem geldi gece 12ye kadar aşurelikleri hazırladık sonra yattım sabah 6bucukta bi kalktım bak bu saate anca duş aldım millet gitti nasıl kalabalık güya kimseyi carmıcaktım ona buna şuna derken 30-40 kişi oluverdik bide bunalrın çocuklları çocuk sesleri kulankarımda çınlıyo şuan
mevlüt okunmuş sohbet olmuş yasin ve diğer dualr okunmuş herkez çok güzel oldu dedide ben bişi hatırlamıyorum allah kabul etsin inşallah aşure cevizli lokum ve elmalı kurabiye ikram ettim sonradan kalanlara çay ..bizim ablamlar görümcemler kayınvaldemler dünür anneler geceye kaldı bide o tantanada yemek hazırladımbide yemeten sonra kalan aşureyi mahhalleye dağıttımmmmm bide gelince o savaş alanı mutfagı topladım hep yardım ettilerde malum ev sahibi daha çok yoruluyo şuan her yerim arıyo sanırım iflas ettim
neyse allah kabul etsinboyumdan büyük işe kalkışmışım anladım
görüşürüz kızlar
as canım oy oy gitmişe yerleşmişte adapte olduk diyo kuzuu vatanına döndün adamı hanım köylü yaptın dha ne adam tarafıda ne küsüyomuş bizde küdelim bendce sana tam kaynaşıyoduk bırakıp gittin bizişaka canım mutlu olda sevindim yerleşmene alışmana kendine iyi bak bizi ihmal etme
para ne için var harcamak içinne için biriktiriyosun:44:
merabada sen tanıt kendini biz zaten hiç susmuyoruz sen anlarsın nerden oldugumuzu ben merinos tayım çiftehavuzlar mahallesinde heryerden var bursanınsağ olsun buluştuk kaynaştık
bu lafına bittim yawrum aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn para sadece harcamak için biriktirilir
picamaları aldınız mumda var ohh bu işin sonu belli dokuz ay 10gün sonra anneeeeeeeeeeeeeeeee desin inşalalhhhhhh güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşım inşallah istedini muradını versin rabbim
canım pazar çekti ne çok pazar didiniz
hergüne bi karıştır bulmuşsun bayıldım vallahi koruparkın arkasındaki cuma pazarını ablam çok övüyo kocamanmış karıştır karıştır bitmiyomuş çok canım çekiyo orasını aşeriyom valla çarşambaya gitmiştim yıllar önce ihsaniyede mi ataevlermi diye geçiyo bilmem bi arkadaş götürmüştü ilk defa bi karıştıra gitmiştim bisürü şey almıştım acemilik işte biri delik biri lekeli biri küçük gelmişti sonra akıllandım ama bida heryerini kurcalyıp alıyorum beşevlerdekinide duydum hatta bigün dibinden geçtim giremedim işim vardı taksiyle geçiyoduk bide dur abi sen beni bekle ben bi saat dolanım diyemedim taksici abi 1 saatte bitmez dedi zaten daha cok merak ettim
bu arada bizim en cok karıştırdıgımız yer mudanyadaki pazar pazarı adamalr parıyo zaradannnnnnnnnnnnnn zaradannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kayınvaldemde dioki gel bakalım kızım bak ZARARINAYMIŞ:ddday sneinle pazar pazar gezesim geldi şimdi
senin gelini ben bile merak ettim gızzz sen göremedin daha ne gelinmiş gül yüzünü göstermiyo hiçççççsenin gb otoriter biri gitsin gelin kızın anasının teysesisnin çayına şekerini dahi atsın hahaaaaa iyi dövmemişsin kadınalrı tabi ilk buluşma sonra kendilerine attırırsın
kocan haklı
töbe töbe ben hiç küfretmiyom ben en çok kızınca şerefffffffffffffffffffffffffffffffff derim oda şerefsiz fdemek yane
içiniz fesat armut diyo çocuk bizim yegende bi ara çok ayıp şekilde gözlük diyodu gö....T.........lük diyodu hep gülüyoduk
addaxada bayılırım hani o amcayı bulasım geldi 5-10 mı ne kadan gözel addaxın kendiside uygun ve güzel tam benim tarzım herşey var bide kapalı açık herkeze bişeyler var elbiseler tulumlar çeketler etekler pantolanalr gömlekler takımlar tşörtler...vs...vs...herşey var takıbilem seviyorum orayı ee bide 3 kat anca tarmin oluyorum
Canım benim çok teşekkür ederim demek şaşırdın hıı niye ay öyle cilveli duygusal bir halim yok değilmiAslında çok duygusalımdır ama dışarıda ağır takılırım aslında haklısın ağırbaşlılık var.Ama ne olduysa işte içimden geldi Pijama konusunda benimki tam pijama değil polar takım eşofman tarzı yarı pijama işte Neye ihtiyacımızın olduğunu bilmidiğimiz için öyle denk getirdik işte Hadi bakalım sendende bekliyoruz bir şaşırtma
İyiakşamlar güzel arkadaşım amin canım çok sağol .Allah sizinde mutluluğunuzu bozmasın
Canım bu eltin olacak kişi neden size geldiler kayınvaldenin evi yokmuSen zaten yoroluyorsun.Dediğin gibi çaylarınıda içirseydin sesleri çıkmazdı herhalde Boşver tatlım bugünlerde geçer eltin evlendiğinde hizmet sırası onada gelir
Valla canım birbirimizin dertlerini kaynakmaktan başkasının derdini kaynatamaz olduk
Zamane çocukları diye boşuna denmemiş denileni unutmazlar birde üstüne ekleyip öyle söylerler
Kayınvaldenemi çattılar iyi olmuş
Çok güldüm canım ya Allahta sizi güldürsün.Kalabalık ortamdada söylese hiç şaşma
Ayy inanmıyorum her gün pazar varmış ta ben bilmiyormuşum meğerse
Pazartesi günleri gökdere pazarına ben de bayılıyorum. Addax ürünü satan bi adam var mesela 5 tl ye bazen çok güzel şeyler bulabiliyorum. 10tl lik tezgahlardan da süper şeyler çıkıyo bazenn. Cumartesileri ihsaniyedekini biliyorum. Bir de bu perş gününü yeni öğrenmiştim.
Mağaza gezmekten daha çok seviyorum ben pazar gezmeyi,tezgah karıştırmayıİşimin arasında perşembe pazara gitmeye çalışayım bakayım inşallah vakit bulurum.
as canım oy oy gitmişe yerleşmişte adapte olduk diyo kuzuu vatanına döndün adamı hanım köylü yaptın dha ne adam tarafıda ne küsüyomuş bizde küdelim bendce sana tam kaynaşıyoduk bırakıp gittin bizişaka canım mutlu olda sevindim yerleşmene alışmana kendine iyi bak bizi ihmal etme
para ne için var harcamak içinne için biriktiriyosun:44:
merabada sen tanıt kendini biz zaten hiç susmuyoruz sen anlarsın nerden oldugumuzu ben merinos tayım çiftehavuzlar mahallesinde heryerden var bursanınsağ olsun buluştuk kaynaştık
bu lafına bittim yawrum aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn para sadece harcamak için biriktirilir
picamaları aldınız mumda var ohh bu işin sonu belli dokuz ay 10gün sonra anneeeeeeeeeeeeeeeee desin inşalalhhhhhh güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşım inşallah istedini muradını versin rabbim
canım pazar çekti ne çok pazar didiniz
hergüne bi karıştır bulmuşsun bayıldım vallahi koruparkın arkasındaki cuma pazarını ablam çok övüyo kocamanmış karıştır karıştır bitmiyomuş çok canım çekiyo orasını aşeriyom valla çarşambaya gitmiştim yıllar önce ihsaniyede mi ataevlermi diye geçiyo bilmem bi arkadaş götürmüştü ilk defa bi karıştıra gitmiştim bisürü şey almıştım acemilik işte biri delik biri lekeli biri küçük gelmişti sonra akıllandım ama bida heryerini kurcalyıp alıyorum beşevlerdekinide duydum hatta bigün dibinden geçtim giremedim işim vardı taksiyle geçiyoduk bide dur abi sen beni bekle ben bi saat dolanım diyemedim taksici abi 1 saatte bitmez dedi zaten daha cok merak ettim
bu arada bizim en cok karıştırdıgımız yer mudanyadaki pazar pazarı adamalr parıyo zaradannnnnnnnnnnnnn zaradannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kayınvaldemde dioki gel bakalım kızım bak ZARARINAYMIŞ:ddday sneinle pazar pazar gezesim geldi şimdi
senin gelini ben bile merak ettim gızzz sen göremedin daha ne gelinmiş gül yüzünü göstermiyo hiçççççsenin gb otoriter biri gitsin gelin kızın anasının teysesisnin çayına şekerini dahi atsın hahaaaaa iyi dövmemişsin kadınalrı tabi ilk buluşma sonra kendilerine attırırsın
kocan haklı
töbe töbe ben hiç küfretmiyom ben en çok kızınca şerefffffffffffffffffffffffffffffffff derim oda şerefsiz fdemek yane
içiniz fesat armut diyo çocuk bizim yegende bi ara çok ayıp şekilde gözlük diyodu gö....T.........lük diyodu hep gülüyoduk
addaxada bayılırım hani o amcayı bulasım geldi 5-10 mı ne kadan gözel addaxın kendiside uygun ve güzel tam benim tarzım herşey var bide kapalı açık herkeze bişeyler var elbiseler tulumlar çeketler etekler pantolanalr gömlekler takımlar tşörtler...vs...vs...herşey var takıbilem seviyorum orayı ee bide 3 kat anca tarmin oluyorum
kızlar ay çok yoruldum şuanda parmakalrım bilem arıyo zor yazıyorum
bereket herkez gittide duş aldım raahtladım acuk ama dövmüşler dövmüşler bırakmışlar sanki
dün koca gün temizlik yaptım bide elimi kestim kocaman ondan sonra mutfak dolaplarını siliyodum tezgaha cıktım aşa inerken sandalyeyi tutturamadım ayamdaki terliğin biri tezgahta biri mutfak kapısının arkasındaydı öle bi düştümki anlatamam bidahada istesem öle düşemem yanipopom çanak felan kalmadı sizlere ömür kafamıda yre carptım ama tuhaf olan kaburgalarım arıyo bide kasıklarım cok fena düştüm nabım onra kalktım devam ettim az ileşince dün akşam kayınvaldem geldi gece 12ye kadar aşurelikleri hazırladık sonra yattım sabah 6bucukta bi kalktım bak bu saate anca duş aldım millet gitti nasıl kalabalık güya kimseyi carmıcaktım ona buna şuna derken 30-40 kişi oluverdik bide bunalrın çocuklları çocuk sesleri kulankarımda çınlıyo şuan
mevlüt okunmuş sohbet olmuş yasin ve diğer dualr okunmuş herkez çok güzel oldu dedide ben bişi hatırlamıyorum allah kabul etsin inşallah aşure cevizli lokum ve elmalı kurabiye ikram ettim sonradan kalanlara çay ..bizim ablamlar görümcemler kayınvaldemler dünür anneler geceye kaldı bide o tantanada yemek hazırladımbide yemeten sonra kalan aşureyi mahhalleye dağıttımmmmm bide gelince o savaş alanı mutfagı topladım hep yardım ettilerde malum ev sahibi daha çok yoruluyo şuan her yerim arıyo sanırım iflas ettim
görüşürüz kızlar
addax ürünü satan amcam orta girişte köşe büyük olan tezgahtamıydı,,ay onu öğrenemm lazım ben karambola geziyorumAyy inanmıyorum her gün pazar varmış ta ben bilmiyormuşum meğerse
gözlerine girme çabasında kanımca:)Yok canım bana gelmediler zaten kayganak gile geldiler. :) Ben yaş pasta, kek, ve rus salatası yaptım götürdüm. kv dede yapmış inanabiliyormusun 11 çeşit mama vardı tabaktabirde ortada 3 çeşit salata. Kadın kendini paralamış Ayol.
Anam dikkat et kızım, nazaramı geldin naptın. Mazluma dönmüşsün canım benim
Allah kabul etsin Yasinini hayırlara vesile olsun inşallah. Bu günlerde dinlenirsin artık. Okumakta şart.
Bende kendimi hafta sonları hızlı çekime almış gibi hissediyorum.
addax ürünü satan amcam orta girişte köşe büyük olan tezgahtamıydı,,ay onu öğrenemm lazım ben karambola geziyorum
gözlerine girme çabasında kanımca:)
hafta sonlarını güzel değerlendir canım malum bir cumartesi pazarın var..
bu arada cuma kime gidiyorsunuz gelin hanımın evinemi yoksamm
öyle bir düşüş bende yaşamıştımkızlar ay çok yoruldum şuanda parmakalrım bilem arıyo zor yazıyorum
görüşürüz kızlar
Çok geçmiş olsun niye dikkat etmiyorsunNazara geldin sen sanırım. Allah kabul etsin.Valla sende amma sabır varmış haksever sürekli misafirler gezmler.Allah yardımcın olsun.Kendi canınıda düşün çok yorma kendini ama .Afiyet olsun yerimede ye aşure.Bende bugün malzeme aldım yapmayı düşünüyorum.İlk defa yapıcam aşureyi .Annem yapardı hep Kulakları çınlasın herkez çok beğenirdi annemin aşuresini.Bakalım benimki nasıl olucak Belli bir müddet dinlen bence bir yere kıpırdama
Canım benim biz tembeliz şimdiye kadar olmadı bundan sonra Önce Allah sonra doktorlar oldurucak tüpcükle sanırımŞaka bir yanada sağol güzel arkadaşım aminn Allah tez zamanda hayırlısıyla bizleride anne yapsın Canım benimm
öyle bir düşüş bende yaşamıştımkolum nerde ayağım nerde anlayamamıştım..
çok hareketlisin enerjik dolusun durduğun yerde duramıyosun gibi,,
bir kere gördüm ama teşhis koydum
dikkat et kendine geçmişler olsun aşürenide allah kabul etsin inşallah..
töpçükle kepçükle farketmez olsun inşallah hayoırlısıyla...
hadi kızlarrrr toplanın bahara gidiyoz aşüre yemeye
Gunaydinnnn kizlarrr bende geldim nasiliz
Evet canım gelin hanımın evine. Oğlumuzu göreceklermiş :) istemede olacak sanırım. Cumaya denk getirdiklerine göre cumarteside çarşıya çıkacaklardır. Söylemedi kayganak ama böyledir kesin. sanki peşine takılcam :)
Günaydın... İyiyiz sen nasılsın? :)
Tanışmıymıydık hatırlayamadım da
Gunaydinnnn kizlarrr bende geldim nasiliz
günaydın hoş geldin
tanıt bakalım kendini evlimisin çoluk çocuk varmı hangi semtte oturyorsun,,
ev hanımı mı yoksa iş kadınımısın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?