Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Ayy inanmıyorum her gün pazar varmış ta ben bilmiyormuşum meğerse
Pazartesi günleri gökdere pazarına ben de bayılıyorum. Addax ürünü satan bi adam var mesela 5 tl ye bazen çok güzel şeyler bulabiliyorum. 10tl lik tezgahlardan da süper şeyler çıkıyo bazenn. Cumartesileri ihsaniyedekini biliyorum. Bir de bu perş gününü yeni öğrenmiştim.
Mağaza gezmekten daha çok seviyorum ben pazar gezmeyi,tezgah karıştırmayı İşimin arasında perşembe pazara gitmeye çalışayım bakayım inşallah vakit bulurum.

as canım oy oy gitmişe yerleşmişte adapte olduk diyo kuzuu vatanına döndün adamı hanım köylü yaptın dha ne adam tarafıda ne küsüyomuş bizde küdelim bendce sana tam kaynaşıyoduk bırakıp gittin bizi şaka canım mutlu olda sevindim yerleşmene alışmana kendine iyi bak bizi ihmal etme

İyi haftasonları hatunlar
Bugün ihsaniyede kıyafet pazarı var ama sırf para harcamayayım diye gitmiyorum.. Yavaş yavaş biriktirmek lazım artık..

para ne için var harcamak için ne için biriktiriyosun:44:

merhaba nasılsınız bursalılar.... neresindensinizz
merabada sen tanıt kendini biz zaten hiç susmuyoruz sen anlarsın nerden oldugumuzu ben merinos tayım çiftehavuzlar mahallesinde heryerden var bursanın sağ olsun buluştuk kaynaştık

evet bende biriktiriyorum ama perşembe pazarı için:))
.

bu lafına bittim yawrum aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn para sadece harcamak için biriktirilir

picamaları aldınız mumda var ohh bu işin sonu belli dokuz ay 10gün sonra anneeeeeeeeeeeeeeeee desin inşalalhhhhhh güzel kalpli güzel yüzlü arkadaşım inşallah istedini muradını versin rabbim

Kaderimm perşembe pazarı Beşevler 'de sanırım ne taraflarda kuruluyor söyler misin ? :) Bir de güzel mi ihsaniye pazarı gibi ?

canım pazar çekti ne çok pazar didiniz

hergüne bi karıştır bulmuşsun bayıldım vallahikoruparkın arkasındaki cuma pazarını ablam çok övüyo kocamanmış karıştır karıştır bitmiyomuş çok canım çekiyo orasını aşeriyom vallaçarşambaya gitmiştim yıllar önce ihsaniyede mi ataevlermi diye geçiyo bilmem bi arkadaş götürmüştü ilk defa bi karıştıra gitmiştim bisürü şey almıştım acemilik işte biri delik biri lekeli biri küçük gelmiştisonra akıllandım ama bida heryerini kurcalyıp alıyorum beşevlerdekinide duydum hatta bigün dibinden geçtim giremedimişim vardı taksiyle geçiyoduk bide dur abi sen beni bekle ben bi saat dolanım diyemedim taksici abi 1 saatte bitmez dedi zatendaha cok merak ettim

bu arada bizim en cok karıştırdıgımız yer mudanyadaki pazar pazarı adamalr parıyo zaradannnnnnnnnnnnnn zaradannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kayınvaldemde dioki gel bakalım kızım bak ZARARINAYMIŞ:ddd ay sneinle pazar pazar gezesim geldi şimdi

senin gelini ben bile merak ettim gızzz sen göremedin daha ne gelinmiş gül yüzünü göstermiyo hiççççç senin gb otoriter biri gitsin gelin kızın anasının teysesisnin çayına şekerini dahi atsınhahaaaaa iyi dövmemişsin kadınalrıtabi ilk buluşma sonra kendilerine attırırsın

kocan haklı

töbe töbe ben hiç küfretmiyom ben en çok kızınca şerefffffffffffffffffffffffffffffffffderim oda şerefsiz fdemek yane

içiniz fesat armut diyo çocuk bizim yegende bi ara çok ayıp şekilde gözlük diyodu gö....T.........lük diyodu hep gülüyoduk

addaxada bayılırım hani o amcayı bulasım geldi 5-10 mı ne kadan gözel addaxın kendiside uygun ve güzel tam benim tarzım herşey var bide kapalı açık herkeze bişeyler var elbiseler tulumlar çeketler etekler pantolanalr gömlekler takımlar tşörtler...vs...vs...herşey var takıbilem seviyorum orayı ee bide 3 kat anca tarmin oluyorum

kızlar ay çok yoruldum şuanda parmakalrım bilem arıyo zor yazıyorum

bereket herkez gittide duş aldım raahtladım acuk ama dövmüşler dövmüşler bırakmışlar sanki

dün koca gün temizlik yaptım bide elimi kestim kocaman ondan sonra mutfak dolaplarını siliyodum tezgaha cıktım aşa inerken sandalyeyi tutturamadım ayamdaki terliğin biri tezgahta biri mutfak kapısının arkasındaydı öle bi düştümki anlatamam bidahada istesem öle düşemem yanipopom çanak felan kalmadı sizlere ömür kafamıda yre carptım ama tuhaf olan kaburgalarım arıyo bide kasıklarım cok fena düştüm nabım onra kalktım devam ettim az ileşince dün akşam kayınvaldem geldi gece 12ye kadar aşurelikleri hazırladık sonra yattım sabah 6bucukta bi kalktım bak bu saate anca duş aldım millet gitti nasıl kalabalık güya kimseyi carmıcaktım ona buna şuna derken 30-40 kişi oluverdik bide bunalrın çocukllarıçocuk sesleri kulankarımda çınlıyo şuan

mevlüt okunmuş sohbet olmuş yasin ve diğer dualr okunmuş herkez çok güzel oldu dedide ben bişi hatırlamıyorum allah kabul etsin inşallah aşure cevizli lokum ve elmalı kurabiye ikram ettim sonradan kalanlara çay ..bizim ablamlar görümcemler kayınvaldemler dünür anneler geceye kaldı bide o tantanada yemek hazırladım bide yemeten sonra kalan aşureyi mahhalleye dağıttımmmmmbide gelince o savaş alanı mutfagı topladım hep yardım ettilerde malum ev sahibi daha çok yoruluyo şuan her yerim arıyo sanırım iflas ettim

neyse allah kabul etsinboyumdan büyük işe kalkışmışım anladım

görüşürüz kızlar

Çok geçmiş olsun niye dikkat etmiyorsunNazara geldin sen sanırım.Allah kabul etsin.Valla sende amma sabır varmış haksever sürekli misafirler gezmler.Allah yardımcın olsun.Kendi canınıda düşün çok yorma kendini ama .Afiyet olsun yerimede ye aşure.Bende bugün malzeme aldım yapmayı düşünüyorum.İlk defa yapıcam aşureyi .Annem yapardı hepKulakları çınlasın herkez çok beğenirdi annemin aşuresini.Bakalım benimki nasıl olucakBelli bir müddet dinlen bence bir yere kıpırdama

Canım benim biz tembeliz şimdiye kadar olmadı bundan sonra Önce Allah sonra doktorlar oldurucak tüpcükle sanırımŞaka bir yanada sağol güzel arkadaşım aminn Allah tez zamanda hayırlısıyla bizleride anne yapsınCanım benimm

Yok canım bana gelmediler zaten kayganak gile geldiler. :) Ben yaş pasta, kek, ve rus salatası yaptım götürdüm. kv dede yapmış inanabiliyormusun 11 çeşit mama vardı tabakta birde ortada 3 çeşit salata. Kadın kendini paralamış Ayol.

bende gökdere pazarına şimdiye kadar 1 kerecik gittim ondada çok param yoktu :) ama 5 tlye çok güzel elbiseler aldım. Ablamla karıştır karıştır nevrimiz döndü kendimizi kaybetmiştik.

Yok gülüm yaa ne otoritesi, zotorite desen daha doğru olurdu.
kahretsin misafirleri çok severim vede elimden geldiğince yediririm içiririm :) ama böylesini vallahi ilk defa gördüm. Bakalım cuma akşamıda biz gidicez. Genelde bu tiplerde hiç misafir ağırlamayı bilmez yada bana öyle denk gelir, yada benim mok atasım var.

Anam dikkat et kızım, nazaramı geldin naptın. Mazluma dönmüşsün canım benim
Allah kabul etsin Yasinini hayırlara vesile olsun inşallah. Bu günlerde dinlenirsin artık. Okumakta şart.
Bende kendimi hafta sonları hızlı çekime almış gibi hissediyorum.

addax ürünü satan amcam orta girişte köşe büyük olan tezgahtamıydı,,ay onu öğrenemm lazım ben karambola geziyorum
gözlerine girme çabasında kanımca:)

hafta sonlarını güzel değerlendir canım malum bir cumartesi pazarın var..
bu arada cuma kime gidiyorsunuz gelin hanımın evinemi yoksamm

Evet canım gelin hanımın evine. Oğlumuzu göreceklermiş :) istemede olacak sanırım. Cumaya denk getirdiklerine göre cumarteside çarşıya çıkacaklardır. Söylemedi kayganak ama böyledir kesin. sanki peşine takılcam :)

öyle bir düşüş bende yaşamıştım kolum nerde ayağım nerde anlayamamıştım..
çok hareketlisin enerjik dolusun durduğun yerde duramıyosun gibi,,
bir kere gördüm ama teşhis koydum
dikkat et kendine geçmişler olsun aşürenide allah kabul etsin inşallah..

töpçükle kepçükle farketmez olsun inşallah hayoırlısıyla...
hadi kızlarrrr toplanın bahara gidiyoz aşüre yemeye

:))))
ayy ne güzel olur yaa.. Ben herkese gimek istiyorum herkeste bana gelsin :) ama bir türlü fırsat vakit bulamıyorum bir türlü. Ben gidemedim siz gidin kızlar.... :)

oo hayılrıs olsun öncelikle eltin değil arkadşın olsun inşallah..
çarşıya gelince çıkmaman daha hayılrı olabilir senin kv patavatsız ve seni üzmek için elinden geleni yapan kadın çarşıda neler yapmaz
ben çıkmıştım eltimin nişanı için allah biliyor ya kıskanmadım ama özendim,
çünkü benim nişanımda çarşı alışverişi olmadı eşime destek kimse yoktu bir evi vardı babadan kalma o kadar,
konu komşu sormaya başladı anneme nişan boğçanızı görelim diye
annemde hemen eşimi bizim eve çağırıp eline verdi bir miktar para çıkın dedi ayferle nişan alışverişine
tabi ben ağlaya ağlaya formaliteden aldık bişeyler sırf gelen giden baksın diye
2 tanede burmalı bilezik almıştı babacım eşim bana almış gibi gösterdik((
offfff gözlerim dolduuu sinir oluyorum aklıma geldikçe..
eltime ise çifter çifter takım elbiseler set tek taş 4 adana burma boğça terlik ayakkabı yani eksiksiz herşey,
eltime alınca kv. kıskanmak değilde içim çok fena buruldu,,sadece bana gelince neden hep paramız yok dedilerde elitme yağdırdılar anlam veremmeiştim
offfffff daha neler neler((

günaydın hoş geldin
tanıt bakalım kendini evlimisin çoluk çocuk varmı hangi semtte oturyorsun,,
ev hanımı mı yoksa iş kadınımısın:)

1,5 senelik evliyim 21 yasindayim demirtasta oturuyorum yaseminparkta ev hanimiyim cocuk icin savasiyoruz bakalim henuz yok.ya sizz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…