- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
neler yaptn anlat hadi öyle üstten üstten kutladık demek olmaz:)Kızlar dün evlilik yıldönümümüzdüKendimce süpriz yapmaya çalıştım eşime çokta hoşuna gitti.Kendide bana süpriz yaptı sağolsun .Allah kimsenin mutluğunu bozmasın.3 yılda böyle gelip geçti
çok seviliyorsunuz ki üzülmüşler eee zamanında senin annen bursaya geldiniz diye üzülmüştür şimdidie kv. tarafı,kızlarrrr selammm ne kadar anakaralıda olsam artık...sizleri özledim..evi taşıdık yerleştik yeni işimize adapte olduk ve bugün internet bağlattık ...hemen size bakıyım dedim..tek tek okuyamadım inş aksilik yoktur hepiniz iyisinizdir...bebekkkkkk oğlun doğmuş resimlerini gördüm çok sevindim allah anaı babalı büyütsün inşallah sağlıklaaaa..darısı olmayanlara inşallahhhhh...ben yine gelirim ..bu arada ankaraya geldiğimiz için bütün görümcelerim ve anne ve babası küstüler :) üzüleceklerini tahmin etmiştim çok normal ama bu kadar abartıcaklarını hiç beklemezdim..zamanla alışırlar napalım ekmek nerdeyse ordasın.. görüşürüz kızlarrr
merhabalar hoş geldiniz,herkez candan abla diyor merakk ettim yaşınızı işinizi çoluk çocuk varmı biraz kendinziden bahsetseniz olmazmı:))Merhaba
Çok teşekkür ederim ve gecikmiş bir hoşbulduk diyorum aynı zamanda.
Sağolun iyilik hamdolsun sizleri sormalı.
Biraz yoğunca bir e-posta trafiğim vardı, işlerimle ilgili. O arada bir iki uzun süreli dosya yükleme esnasında, kk dan gelen özel mesajlarıma da bakayım en azından acil bir şey var mı? düşüncesiyle girdim foruma. Giriş yaparken de epostalardaki bu başlığı tıkladım açıldığında oradan üstten üye girişi yapmak üzere. Bursa lıyız ya.
Sanırım o esnada mı gözünüze iliştim acaba?
Neyse, yani formla pek ilgilenememiştim. Şimdi de diğer tarafta hala bir iki eğitim yüklüyorum uzun sürecek gibi, bir yandan da buraya gözatayım diye düşündüm ve tabi ki şu an yine ilk olarak bu sayfadan açtım. Bu defa okuyayım bari yazılanları derken gördüm.
Siz de iyisinizdir inşallah. Cumartesi çalışıyor musunuz bilemiyorum ama, artık ne zaman bakarsanız böyle gecikmeli bir şekilde görebileceksinizdir mutlaka nasıl olsa.
Çalışan veya çalışmayan herkese iyi bir hafta sonu diliyorum. Sevgilerimle
evet bende biriktiriyorum ama perşembe pazarı için:))İyi haftasonları hatunlar
Bugün ihsaniyede kıyafet pazarı var ama sırf para harcamayayım diye gitmiyorum..Yavaş yavaş biriktirmek lazım artık..
merhaba nasılsınız bursalılar.... neresindensinizz
Canım gönlünü almasına sevindim.OLur bazen öyle ama yinede herşeyin ortası çok baskıyla hiçbirşey olmaz yoluna girmez.Detayları aşağıda anlatıcamdetayları alalım efendim
saolun canalrım söleyiverdim de nabım her güzelin bi huyu var işte evit tutucu yok cuma günü değil perşembe günü oldu bu olayya hep beni küçük gördüğü için tabi ben onal büyüdüm sayılır ailelerimizde farklı yani ne bilim rahat bi alde büyümüedim annem cok sıkardı evlendim rahat ettim derim hep ama biz tv karşısında büyüdük babam subhanekeyi bilemz hep annem baskıyla bişiler öretti yolladı etti kendim istedim zmaan kapandım ben pişman değilim tabiki huzur buluyorum manevi şeylerle aslında bende öle çıştak çıştak bi insan değilim ya arada öle geliyolar canum sıkıyo ben evlendiğimden beri çalışıyodum bi problem yok yani çalışma konusunda bi geçen sene bu sene evdeyim yani 4 sene çalıştım yaz kış hatta hafta sonları bile toplantı seminer felan oluyodu tabiki 3 çeşit ymeek tatlısına kadr hazır olcek bişey eksik omucak öle yani neyse off çalışsam iyi olur kendim içinde seviyorum işimi çocukalrı hep böylemi eşim demişsin ne bilim şimdide kötü göründü diye üzüldüm birden içimi döküverdim seviyorum kuzumu ben nabayım sitresli işte gücü baan yetiyo dediğin gb başkada kızcak bişeyim yok o küçük şeyleri büyütüyo herelde pişman oldu oda çok üstüme geldine gönlümü alıverdi
A.s hoşgeldin stggg demek gittinde yerleştin bilekızlarrrr selammm ne kadar anakaralıda olsam artık...sizleri özledim..evi taşıdık yerleştik yeni işimize adapte olduk ve bugün internet bağlattık ...hemen size bakıyım dedim..tek tek okuyamadım inş aksilik yoktur hepiniz iyisinizdir...bebekkkkkk oğlun doğmuş resimlerini gördüm çok sevindim allah anaı babalı büyütsün inşallah sağlıklaaaa..darısı olmayanlara inşallahhhhh...ben yine gelirim ..bu arada ankaraya geldiğimiz için bütün görümcelerim ve anne ve babası küstüler :) üzüleceklerini tahmin etmiştim çok normal ama bu kadar abartıcaklarını hiç beklemezdim..zamanla alışırlar napalım ekmek nerdeyse ordasın.. görüşürüz kızlarrr
Çok teşekkür ederim Candan Ablacığım amin sizde bir ömür boyu mutlu olun inşallahBaharcığım tebrik ediyorum ve nice yıllar diliyorum inşallah, sağlıkla, sevgiyle, saygıyla, huzurla, bereketle dolu çooooooookk güzel bir ömrünüz ve birlikteliğiniz olsun diliyorum.
Hoşgeldin kimsin nerdensin önce sen tanıtırmısın kendinimerhaba nasılsınız bursalılar.... neresindensinizz
neler yaptn anlat hadi öyle üstten üstten kutladık demek olmaz:)
çok seviliyorsunuz ki üzülmüşler eee zamanında senin annen bursaya geldiniz diye üzülmüştür şimdidie kv. tarafı,
bu işler böyle nerde ekmeğin varsa ordasın işte..
merhabalar hoş geldiniz,herkez candan abla diyor merakk ettim yaşınızı işinizi çoluk çocuk varmı biraz kendinziden bahsetseniz olmazmı:))
evet bende biriktiriyorum ama perşembe pazarı için:))
merhabalar bize heçç belli olmuyor bir varız bir yokuz işte..
bahar27 Allah mutluluğunuzu bozmasın çok güzel sürpriz hazırlamışın eşine....
Kızlar bir de ben kilo vermek amaçlı bir spor salonuna yazılmak istiyorum. Daha önce gideniniz ya da çevresinden giden var mı aramızda :26: Ben setbaşı tarafındayım. Ya buralar ya da Beşevler tarafı olabilir şöyle fiyatı çok olmayan ve bayanlar için de uygun bir yer..
vaşşttt vaşttt vaşştınızzzzzzzCanım gönlünü almasına sevindim.OLur bazen öyle ama yinede herşeyin ortası çok baskıyla hiçbirşey olmaz yoluna girmez.Detayları aşağıda anlatıcam
A.s hoşgeldin stggg demek gittinde yerleştin bileHayırlı olsun canım inşallh bundan sonraki hayatınız yolunda gider.Bebek haberini alırız inşallah Küssünler alışırlar zamanla sonuçta dediğin gibi doğduğun yer değil doyduğun yermiş canım.Özlücem ama seni gelirsen haberimiz olsun
Çok teşekkür ederim Candan Ablacığım amin sizde bir ömür boyu mutlu olun inşallah
Hoşgeldin kimsin nerdensin önce sen tanıtırmısın kendini
Canım bahsedeyim pekiMudanya tarafına çarşıya gittim acele, günler kısa zaten.Önce evimin işini bitirdim.Kurutulmuş çiçek yapraklarıyla beyaz yatak örtümün üzerine ikimizin baş harflerini yazdım ve etrafına serpiştirdim. Yere kalp şeklinde mumlarla şelkil yaptım.Bazı yerlerede mum koydum yatak odasında Hoş romantik oldu Sonra yemek hazırladım.Yemekten sonra mudanya çarşısına gittim pijama takımı ve iç çamaşırı aldım eşime Zamanım olsaydı saçıma fön çektirecektim evde birşeyler yaptım kendimce saçımı.Vişne kurusu bir elbise giydim Makyaj vs yaptım O sırada her zaman geç gelen eşim markette oldunu geldiğini söledi bende arkadaşım bende biraz dolaş öyle gel dedim Sonra hemen aceleyle kapının girişine büyük bir mum ve yapraklar serpiştirdim yere.Yemek masası hazırladım mum ışığında ve aldığım hediyeyide yatağın kenarına koydum anlamlı bir yazıyla Sonra eşim baktım elinde bir tek gül birde bahçeden saksıyla çiçek getirmiş .Kapıyı açtığında müzik mum ışıklarıyla karşılandı yani ve çok şaşırdı bu kadar beklemiyormuş .Öyle görünce süprizleri hoşuna gitti.Ben bir ara lavabodayken oda bana aldığı hediyeyi pastayı eve çıkartmış ben görmeden aklı sıra oda bana süpriz yaptı bende şaşırdım.Özdilekten çok hoş pijama takımı ve pasta vs almış canım benim Ben bir girdim oturma odasına pasta üzerinde maytap hediyemde yanında asıl o bana süpriz hazırlamış haberim yok Kısaca böyle, uzun oldu ama Sonrasınıda sormayın artık Allah evlat nasip ederse birde çok daha mutlu olurum.
Kaderimm perşembe pazarı Beşevler 'de sanırım ne taraflarda kuruluyor söyler misin ? :) Bir de güzel mi ihsaniye pazarı gibi ?
Günaydın Gülze Bursalı hatunlar...
Baharcım Nice güzel yıllar diliyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Sürprizinde tam sürpriz olmuş hani.
Symc arkadaşım Ankarana kavuşmuşsun :) Allah iş rastlığı versin bundan kelli
kv denler üzüldüklerinden küsmüşlerdir düzelir alıştıklarında umarım.
Candan abla, sen ne iş yapıyordun? :))
Kaderim naber?
günaydın sevcancım
çok şükür iyim canım sen neler yapıyon?
aaa eltin gelmemiş madem anneleri akrabaları neden gelmiş çok enteresan ama:))Canım çıkmış vaziyette işteyim kızlar birde ay sonuişte yoğun.
Cumartesi eltilerimin anneleri geldi :) eltimi getirmemişlerkv. demi sallamamışlar yani.
çok kalabalık geldiler, 3 kişi o gün hiç oturmadık, önlerine çay veriyorsun insanların, sehpanın üzerindeki şekeri almaya eriniyorlar, çayı koyuyorsun 2 şeker canım, 1 şeker canımmmmmmm.... Çayıda ağzına tutayımmı dicektimayar oldum.
Öyle işte kızlar kvdemin onlar gittikten sonra bana soktuğu lafı saymassak iyiydi. Çok yoruldum o ayrı ama
işte böyle bu haftada isteme olacak.
a s canım ne kaynatıyosunuz bakalım:))iyiyim canım benim :)
Baharcımla konuşuyordum :) selamı var.
aaa eltin gelmemiş madem anneleri akrabaları neden gelmiş çok enteresan ama:))
senin kv hangi tür yaratık ya niye böyle davranıyorki
sende ona sok kaşınıyorsa kaşıyacaksınki bidaha kaşınamasın:)
bu arada akrabları nasıl sosyetik burnuı havada insanlarmı yoksa kendi halinde iyi niyetli insanlarmı,,
ee anasına bak kızını alı burdan anlayabiliriz:)
a s canım ne kaynatıyosunuz bakalım:))
Ayy kızlar hafta sonki muhabbetlerden bir demet size.
:) ben şarkı mırıldanıyorum evde, amininde amanin kim gelmiş, Eski sevgilim gelmiş....
Eşim çocuğa saçma şarkılar öğretme diyor gözlerini devirerek.
Ertesi gün;
Kızım, amininde amanin kim gelmiş, b...klu babam gelmiş
Sonra ailecek,
b... babam gelmiş
eşine sabır ozaman
felaket bunlar ya nasıl kapıyorlar herşeyi:))
bende geçen gün trafikte öküz dedim bir adama arda da öküz değil pez.... dedi
talhayla şok olduk o kelimeyi 1,, 2 defa kullanmıştım orda burda:))
Canım benim çok teşekkür ederim demek şaşırdın hıı niye ay öyle cilveli duygusal bir halim yok değilmivaşşttt vaşttt vaşştınızzzzzzzbak senn nelerde yaparmışş ya çok şaşırttın beni
en güzel evlilik yıl dönümü hazırlığı yapan 1. olan arkadaşımız baharı ilan ediyorum:))
benimkinin seneye dili tutulacak biraz sevcandan biraz hakseverden en çokta senden kaptım bişeyler ama mum ve müzik bitirdi beni baharcım ya romantik gacii seni:)
bu arada hediyelerinizde aynı olmuş ver pijamamı al pijamanı gibi
canım ben perşembe pazarına ilk gidicem beşevlerdeymiş ve en güzel pazar perşmbe diyorlar,
çarşamba pazarına gittim çok büyük düzenli bir pazar fakat doğru düzgün bişey bulamadan gelmiştik
cumartesi pazarı ise hem küçük hem dağınık bişey yok yani benmi bulamıyorum anlamadım ama biz pazara kalabalık gidiyoruz arkadaşlarla hepimiz boş çıktık..
cuma pazarınıda merak ediyorum oda koruparkın arka tarafındaymış,
pazartesi pazarını çok seviyorum hem bana yakın hem güzel şeyler buluyorum ama orasıda küçük:)
yani şuan perşembe pazarına odaklandım..
İyiakşamlar güzel arkadaşım amin canım çok sağol .Allah sizinde mutluluğunuzu bozmasınGünaydın Gülze Bursalı hatunlar...
Baharcım Nice güzel yıllar diliyorum. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Sürprizinde tam sürpriz olmuş hani.
Symc arkadaşım Ankarana kavuşmuşsun :) Allah iş rastlığı versin bundan kelli
kv denler üzüldüklerinden küsmüşlerdir düzelir alıştıklarında umarım.
Candan abla, sen ne iş yapıyordun? :))
Kaderim naber?
Canım bu eltin olacak kişi neden size geldiler kayınvaldenin evi yokmuCanım çıkmış vaziyette işteyim kızlar birde ay sonuişte yoğun.
Cumartesi eltilerimin anneleri geldi :) eltimi getirmemişlerkv. demi sallamamışlar yani.
çok kalabalık geldiler, 3 kişi o gün hiç oturmadık, önlerine çay veriyorsun insanların, sehpanın üzerindeki şekeri almaya eriniyorlar, çayı koyuyorsun 2 şeker canım, 1 şeker canımmmmmmm.... Çayıda ağzına tutayımmı dicektimayar oldum.
Öyle işte kızlar kvdemin onlar gittikten sonra bana soktuğu lafı saymassak iyiydi. Çok yoruldum o ayrı ama
işte böyle bu haftada isteme olacak.
Valla canım birbirimizin dertlerini kaynakmaktan başkasının derdini kaynatamaz oldukaaa eltin gelmemiş madem anneleri akrabaları neden gelmiş çok enteresan ama:))
senin kv hangi tür yaratık ya niye böyle davranıyorki
sende ona sok kaşınıyorsa kaşıyacaksınki bidaha kaşınamasın:)
bu arada akrabları nasıl sosyetik burnuı havada insanlarmı yoksa kendi halinde iyi niyetli insanlarmı,,
ee anasına bak kızını alı burdan anlayabiliriz:)
a s canım ne kaynatıyosunuz bakalım:))
Ayy kızlar hafta sonki muhabbetlerden bir demet size.
:) ben şarkı mırıldanıyorum evde, amininde amanin kim gelmiş, Eski sevgilim gelmiş....
Eşim çocuğa saçma şarkılar öğretme diyor gözlerini devirerek.
Ertesi gün;
Kızım, amininde amanin kim gelmiş, b...klu babam gelmiş
Sonra ailecek,
Kayınvaldenemi çattılar iyi olmuşEvet adetleri değilmiş.
Ben canım herkesin içinde laf söylemek istemiyorum, Densiz işte. Dengesiz.
Yok sosyetik değiller, babası mersinliymiş, annesi arnavutmuş. Teyzesi ben arnavut değilim dedi inan nereli olduklarını şaşırdım ben. :)
annesi çok hanımdı. Ama teyzeleri çok konuşkan. Hele biri. kv demi yerden yere vurdu.
b... babam gelmiş
eşine sabır ozaman
felaket bunlar ya nasıl kapıyorlar herşeyi:))
bende geçen gün trafikte öküz dedim bir adama arda da öküz değil pez.... dedi
talhayla şok olduk o kelimeyi 1,, 2 defa kullanmıştım orda burda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?