- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
oo hayılrıs olsun öncelikle eltin değil arkadşın olsun inşallah..
çarşıya gelince çıkmaman daha hayılrı olabilir senin kv patavatsız ve seni üzmek için elinden geleni yapan kadın çarşıda neler yapmaz
ben çıkmıştım eltimin nişanı için allah biliyor ya kıskanmadım ama özendim,
çünkü benim nişanımda çarşı alışverişi olmadı eşime destek kimse yoktu bir evi vardı babadan kalma o kadar,
konu komşu sormaya başladı anneme nişan boğçanızı görelim diye
annemde hemen eşimi bizim eve çağırıp eline verdi bir miktar para çıkın dedi ayferle nişan alışverişine
tabi ben ağlaya ağlaya formaliteden aldık bişeyler sırf gelen giden baksın diye
2 tanede burmalı bilezik almıştı babacım eşim bana almış gibi gösterdik((
offfff gözlerim dolduuu sinir oluyorum aklıma geldikçe..
eltime ise çifter çifter takım elbiseler set tek taş 4 adana burma boğça terlik ayakkabı yani eksiksiz herşey,
eltime alınca kv. kıskanmak değilde içim çok fena buruldu,,sadece bana gelince neden hep paramız yok dedilerde elitme yağdırdılar anlam veremmeiştim
offfffff daha neler neler((
1,5 senelik evliyim 21 yasindayim demirtasta oturuyorum yaseminparkta ev hanimiyim cocuk icin savasiyoruz bakalim henuz yok.ya sizz??
1,5 senelik evliyim 21 yasindayim demirtasta oturuyorum yaseminparkta ev hanimiyim cocuk icin savasiyoruz bakalim henuz yok.ya sizz??
Memnun oldum.yasemin die bi anaokulumu kresde olabilir omu acaba 2 katliydi bu sene cati kati yaptilar bide.ben istdan gelin geldim milliyet mah. Demirtastami
Çıkmam kesinlikle zaten canım büyük konuşmayım ama.
Aa sanadamı ayrım yapıldı. İnanmıyorum yaa ne kadar haksızlık edilmiş. Bende olsam kıskanmazdım ama üzülürdüm gerçekten sonuçta gelinin bir suçu yok neden fesatlanacaksın. Annen baban ne kadar güzel insanlarmış mutluluğun için alttan almışlar.
Peki gerçekten durumları yok muydu?
hani gerçekten olmaz zamanında da yapamassın anlarım. Ama eltine alırlarken kızım sana alamamıştık hadi ufaktan sende beğen hakkın kalmasın denebilirdi. Yani eltine 3 alırlarken ona 2 alsınlardı sanada 1 en azından, gönüldür bu mutlu olur.
Benim kv dem alışveriş konusunda Allaha çok şükür hiç kısıtlamadı hatta ben almak istemedikçe o zorla aldı Allah razı olsun. Ama keşke iyi olsaydıda, iyi davransaydıda almayıverseydi.
buraya anlatınca rahatlıyorum ama, çok anlatıp bir derdim var topiğine çevirmek istemediğim için kendimi geri çekiyorum:))
k p zengin bir insandı yani en azdından bizden çok çokkkkkk zengindi.. daireleri yazlıkları araziler dükkanları olan birisiydi rahmetli çokta cimriydi..
ama eşimin babadan öz anneden ayrı bir tane abisi vardı,birde bahsettiğim küçük kaynım ( küçük kaynım öz) yani herşeyi bu iki evladına yaptı en çoğunuda büyük kaynıma,
arablar alır daireler alır tatillere gönderir benim eşime gelince yapmazdıı...
anne baba ayrı diye eşim anneyide babayıda hiç ama hiç istememiş,12 yaşında babadan kalma dediğim o evde yaşamaya başlamış,orta 2 öğrencisi
kv kendi havasında kp kendi havasında eşim onlara rest çekince kp hiç bir şekilde eşime yardımcı olmadıı
offf böyle gidiyor canım anlat anlat sayfalar almaz...
Hmmm anladimmmmm buttim tarafinda diymi
12 yaşındamı? inanmıyorum... Bir anne baba evladını bu şekilde bırakabilir mi yaa.... Eşin için ne büyük bir acı. Sen sonra bu evlattan hayır bekle. Bekliyorlar da zaten ve eşinde yapıyor. Ama zaten kaymağını hep kardeşleri yemiş daha fazla eşin yedirmesin yazık tırnaklarıyla tırmanmış adam resmenAyyy seninde kıymetini bilsin eşin, Tabi sende onun zor yaa.. Ana baba olmaz çocuk boynu bükük kalır, hayatta olur yine öyle. Ama birde şu önemli nokta var. eşin anasına babasına rest çekebilmişse hemde çocukken. Bence biraz kork kaderim. Valla senide bırakmasın :) adamı hoş tut arkdaşım.
bizim arsanın tam karşısı 2 katlı küçük bir yer ama sevcan bence orasını demiyor..Memnun oldum.yasemin die bi anaokulumu kresde olabilir omu acaba 2 katliydi bu sene cati kati yaptilar bide.ben istdan gelin geldim milliyet mah. Demirtastami
öncelikle aracın hayılrı olsun allah kazadan korusun,,Var"dı" dediğine göre vefat etti heralde canım.. Boşver toprağı bol olsun.
haksevercim araç aldım yeni. Onun kredisini ödeyeceğim her ay. :26: O yüzden iyice kemeri sıkmam lazım.. Bi' de spora yazılayım kilo vereyim diyorum oraya da para gidecek.. Ben başımı alıp nerelere gidem :))
Kızlar size bir şey sorucam. Çoğunuz evlisiniz ; eşinizle kaç yaşınızda tanıştınız ? :26: Bütün arkadaşlarım evleniyor , benim hayatımda birisi bile yok şuan.. Dokunmaya başladı bu yalnızlık :)
şunu anlatmak istiyorum ..
düğünüzme 1 hafta var ve kp set sözü vermişti eşime seti alıcam ama başka bişey çıkmaz benden diye..
neyse eşim beni almaya geldi babasının dükkanına çarşıya gidecez..
giderken kapalı çarşıda setler bakıyoruz omu olur bumu diye neyse gittik kp. dükkanına bizi bekliyor set almaya gidicez ya,
hadi baba çıkalım dedi benimki, kp ise ben halletim o işi oturun dedi
bir kutu çıkarıp eşime verdi alın dedi setiniz burda,baba niye aldın beraber alıcaktıkya dedi eşim..
ben beğendim aldım dedi,sarı setlerden köylü işi dediğimiz tabiri vardırya..
neyse eşimi sakinleştirmeye çalışıp oradan çıktık, eşim babasına karşı çok sert acımasız asi biri,
bununda sebebi ergenlikten kalan yanlız yaşadığı zamanlarda o kış günlerinde arayıp sormayan bir babası annesi olduğu için,
ayırım yaptıkları için,eşimi dışladıkları için onları affedemiyordu..
uzun lafın kısası set alındı kp de kaldı..
kına olduğu akşam set yok vermiyor neyse yengemin setini alıp takmıştım,
düğün olacak fotoğraf çekimi var vermiyor:)) oradada arkadşımın setini alıp taktım,
düğün akşamı takıda taktı oda rahatladı bizdeböyle varlıkta yokluk çektiren bir kayın pederim vardı..
ilahi çok yaşa emi:))))
eşimden korkar ailenin tüm üyeleri:)kv den tutun görümcemlere kadar ben hariç:)))
hatta en çokta o küçük kaynım para göz olan:))
gözü karadır ama ayakalrı yere basan tuttuğunu koparan biri benim kociş:)
,başka birisi olsa tinerci hırsız olup çıkardı..
kayın v. çok korkar hatta o olaydan sonra evden çıkamamış ilk 3 gün:))
ama özünde çok beyfendi dürüst saygılı biridir,,
anneme babama karşı annecim babacım diye konuşur çokta severler birbirlerini..
hayırlı damat:)
Var"dı" dediğine göre vefat etti heralde canım.. Boşver toprağı bol olsun.
haksevercim araç aldım yeni. Onun kredisini ödeyeceğim her ay. :26: O yüzden iyice kemeri sıkmam lazım.. Bi' de spora yazılayım kilo vereyim diyorum oraya da para gidecek.. Ben başımı alıp nerelere gidem :))
Kızlar size bir şey sorucam. Çoğunuz evlisiniz ; eşinizle kaç yaşınızda tanıştınız ? :26: Bütün arkadaşlarım evleniyor , benim hayatımda birisi bile yok şuan.. Dokunmaya başladı bu yalnızlık :)
bizim arsanın tam karşısı 2 katlı küçük bir yer ama sevcan bence orasını demiyor..
arsanız mı var yasemin parkta:)
ben hiç görmedim canım, sadece duydum yeşil şehirde var kreş diye. Ama öğrenemedim adını. geçerkende görmüyorum.
istedimiCahillikten başka bir şey değil. Ölmüş gitmiş bak hala kötü anılarıyla anılıyor. Allahım bu insanlar kötülükten ne anlarlar.
Eşin ne güzel hep haklıyı haksızı tartmış. Bizimkini öldür haksızlık ettiniz diyemez, Hep öbür dünya der durur. Salak.
Benimde kv dem hep içimde bıraktı buna benzer çok şeyler yaptı. Örn. pardüsesiz gezerse gelinlik almam. Kandilde gelip elimi öpmezse, set almam, nişandan sonra çay içmeye gidecekmişsiniz, giderseniz nişanı yarın bozarım.... Benim sözüm geçmeyecekse evden defolun gidin gibi :) şimdi gülüyorum ama herşeyimi herşeyimi zehir etti yaa... Tam kurtuldum artık yapamaz dedim lohusalığımı zehir etti.
Bana da set almadı. Alırsanda şanına almassanda şanına dedim.
Kına gecemde getirdi set taktı. Takarkende B E Ş bilezik değerinde dedi. En pahalı seti almış, düğünden sonra ne laflar, ben set bile aldım diye diye kendini paraladı, geri istedi. ALMASAYMIŞ, istedim mi? DEDİM
ayy depreştirdin anılarımı yaa.....
bizim arsanın tam karşısı 2 katlı küçük bir yer ama sevcan bence orasını demiyor..
arsanız mı var yasemin parkta:)
ben hiç görmedim canım, sadece duydum yeşil şehirde var kreş diye. Ama öğrenemedim adını. geçerkende görmüyorum.
yasemin oparkın tam karşısında caddenin diğer tarafı,yasemin kreşin karşısı oluyor:)
babacım almıştı haklarımızı paylaştırırken banada orası düştü:))
istedimial birini vur ötekini,benim kayın v. eşimle ortak 1 tane bilezik taktı düğünümde konusu geçse hala söyler:))
yasemin oparkın tam karşısında caddenin diğer tarafı,yasemin kreşin karşısı oluyor:)
babacım almıştı haklarımızı paylaştırırken banada orası düştü:))
İstedi ama veren oldumu?
Ne varsa insnaın kendi anasında babasında var. Ne bileyim nasıl bir mantık anlamıyorum. Bide demişlerki erkek çocuk evlenene kadar, kız çocuk ölene kadar evladındır :)) Aslında tam tersi ana babalar yapıyor bu ayrımı sanki erkek evlenince evlatlıktan çıkıyor onlara göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?