Çok saol canım. İnşallah iyi geçiniriz. Uzak olacak benimki gerçi ama yinede iyi olalım.
Siz anlaşamadınız mı? :S genelde de hep bir kötü oluyor
inşallah bizde bari olmaz ya...
hoş geldin canım tanıt bakalım kendini medeni halin çoluk çocuk iş güç öğrenelim meraklıyız biz:))
çoluk çocuk yok daha nişanlıyım yaza düğün düşünüyoruz inş.nişanlım iş için yurtdışındaydı 4 ay onu bekledik şimdi işini yoluna koyabilirse inş.bursa merkeze yerleşicem bende muhasebe çalışanıyım stresli sıkıcı meslek
hoşgeldin hayrılı olsun
sende benim meslekten mişin kolay gelsinnn
valla görünüşte çok iyi anlaşıyoruz da bizimki çok fesat arkandan kuyunu kazar o nedenle biraz uzak duruyorum mesefali oluyorum
koş git kız. Kafanda kırmasın lap topu :)
Bide haksevere diyor... :)
B...klu sidikliye mana bulur hesabı...
ismimi değiştirmek istyorum nasıl oluyor bilen varmı kazenemi bildireyim bu isteğimi..
sebepsiz:)))
hiç bilmiyorum canım kazene sor istersen.
bu daha kötü olsa gerek rengini belli etmeden, sinsi iş çevirenler.
Iyi ediyorsun mesafeni korumakla...
aynen canım hiç sevmem öyle insanları görenler der ay ne kadar iyi eltin var diye ama gel de sor dışı sizi yakar içi bizi kayınvalideme falan yüzüne söylemedik laf bırakmadı çok seviyesiz ve terbiyesizce şeyler hiç işim olmaz öyle insanlarla meraba meraba işte ben yüzlerine karşı söyleyiveririm kaynımında eltiminde işine gelmez pek çünkü hep onlar haklı hep onlar laf söyleücek ayyyyy dayanammamm eşim kızmaza ben daha fazla söylücem de boşver ediyorum eşimin hatrına işte
Zaten hep eşlerimiz için sineye çekiyoruzya herşeyi.
Ama şanslısın kayınvaliden iyi. o kötü olunca inan daha zor oluyor, çünkü eltine isteyince laf söyleyebiliyorsun ama diğerine öyle olmuyor. En iyisi görme duyma, çatlat patlat :))))
Merhaba Haksever;
Yardımların için çok teşekkür ederim canım. Demek fakülteden rapor almak çok zor, ben koştururumda eşim hayatta koşturmaz. Aslında maddi durumumuz çok iyi fakat eşim biraz nasıl desem pinti. Eğerki tutmadı diyelim, ahlanır vahlanır. Konuşur durur. Ben özelde muayene oldum, verdiğim parayı laf etti. Yıllarca kendi paramı kazanmış biri olarak çok zoruma gitmişti..Neyse... senin anlattığın gibi aylarca sürüyorsa, hayatta gitmez.
Akşam bu hafta gidelim dedim, benim bir şeyim yok, bende sorun yok, gitmem dediArtık iknada edemem, gitmeyecekmiş. Bu arada yaşlarımız 36 oldu canım Ben sorun varsa baktıralım yoksada elimizi çabuk tutalım derdimdeyim. Bu arada eşim düzenli olarak ilaç içiyor ve o ilaçların kısır yaptığını netten okuduk, bana gittiğim doktorda söyledi. fakat eşim inanmıyor canım ya. İnşallah kısır etmemiştir, inşallah sorun yoktur ama baktırsak fenamı olur. İçimiz rahatlar hiç olmazsa.
Burada okuyorum, eşleri gidiyor, tetlerini yaptırıyor, çaba harcıyorlar. Özeniyorum valla. Eşim ikna olsaydı, Bahara götüreyim diyordum. Kendim içinde ya bahar yada medical düşünüyordum. Ama böyle yapınca çok moralim bozuldu. Akşam ağlaya ağlaya uyudum
Allah yardımcımız olsun canım. Allah seninde yardımcın olsun. Sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. İnşallah tez zamanda bu çabanın karşılığını alırsın. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasınsevgiler
Merhaba Haksever;
Yardımların için çok teşekkür ederim canım. Demek fakülteden rapor almak çok zor, ben koştururumda eşim hayatta koşturmaz. Aslında maddi durumumuz çok iyi fakat eşim biraz nasıl desem pinti. Eğerki tutmadı diyelim, ahlanır vahlanır. Konuşur durur. Ben özelde muayene oldum, verdiğim parayı laf etti. Yıllarca kendi paramı kazanmış biri olarak çok zoruma gitmişti..Neyse... senin anlattığın gibi aylarca sürüyorsa, hayatta gitmez.
Akşam bu hafta gidelim dedim, benim bir şeyim yok, bende sorun yok, gitmem dediArtık iknada edemem, gitmeyecekmiş. Bu arada yaşlarımız 36 oldu canım Ben sorun varsa baktıralım yoksada elimizi çabuk tutalım derdimdeyim. Bu arada eşim düzenli olarak ilaç içiyor ve o ilaçların kısır yaptığını netten okuduk, bana gittiğim doktorda söyledi. fakat eşim inanmıyor canım ya. İnşallah kısır etmemiştir, inşallah sorun yoktur ama baktırsak fenamı olur. İçimiz rahatlar hiç olmazsa.
Burada okuyorum, eşleri gidiyor, tetlerini yaptırıyor, çaba harcıyorlar. Özeniyorum valla. Eşim ikna olsaydı, Bahara götüreyim diyordum. Kendim içinde ya bahar yada medical düşünüyordum. Ama böyle yapınca çok moralim bozuldu. Akşam ağlaya ağlaya uyudum
Allah yardımcımız olsun canım. Allah seninde yardımcın olsun. Sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. İnşallah tez zamanda bu çabanın karşılığını alırsın. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasınsevgiler
selam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadanaranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum
ayy kızlar dünden bir olay anlatıcam.
Dedimya gezmeye gittim diye. Bir arkadaş daha geldi. Çağırmayacaktı müdür, ben dedim ona da söyleyin özledim diye.
Neyse bebeği var bunun 9 aylık falan. Benim kız oyuncaklarını aldı çocuğun, baktı falan. Sonra o bebek bizim kızınkileri almış. Benim kızımda uzaktan gösteriyor falan anne benim o versin falan diye. Arkadaşımda sinirli sinirli ne var canım sende onunkilerle oynadınya aaaa ne kıymetli falan diye azarladı. Ama bu azarlama bitmedi. Yani neredeyse ben olmasam dövecek. Sert bakmalar falan. Sanırım benimkinin aklı başında olduğunu falan düşünüyor. Sürekli olunca artık bu olay.
Bende dedim sanırım siz hiç insan içine çıkarmıyorsunuz çocuğu, çünkü bunlar neki daha kendi oyuncağı vermiyor diye dayak bile yiyecek dedim çocuk onlar, neredeyse ağlayacaksın falan dedim arkadaşa, dalga geçtim gibi ama çokta bozuldum.
Bana gelmek istiyor ne zamandır. Hiç müsait olamamıştım, bundan sonrada kabul etmeyi düşünmüyorum. Sanırsın tek çocuk onunki, padişahın bilmem neresi. Tövbe tövbe çok üzüldüm. Hasta çocuğumu alıp gitmişim, sen tersle diye sanki.
hoş geldin aramıza. Kendizi tanıtmışmıydınız :)))
bu arada bende m. kemalpaşalıyım ayrıca haksever arkadaşımızda :)
ben köylerindenim.
çoluk çocuk yok daha nişanlıyım yaza düğün düşünüyoruz inş.nişanlım iş için yurtdışındaydı 4 ay onu bekledik şimdi işini yoluna koyabilirse inş.bursa merkeze yerleşicem bende muhasebe çalışanıyım stresli sıkıcı meslek
ismimi değiştirmek istyorum nasıl oluyor bilen varmı kazenemi bildireyim bu isteğimi..
sebepsiz:)))
Merhaba Haksever;
Merhaba Haksever;
oo kemalpaşalımısın hemşerim ben orda dogdum büyüdüm beyaben çırpan mahallesinde büyüdüm sonra hamitlere taşındık yunus emre okulu ve ticaret lisesi tarafları annem pazartesi pazarının orda oturuyo sen kimlerdensin hanki mahalledensin bakim yaşın boyun kilon felan sormuşmuydum ben sana ..nişanlısın hımm kimle nişanlısın o kimlerden ne iş yapar ne zman evlenceniz bakimm ayy hemşerim olunca daha cok dikkatimi çekti
bazılarının çocukları pek kıymetli dicemde herkezinki kıymetli cnım ben bütün cocuklara evladım gözüyle bakarım nasılbi zihniyet ufak 2 cocuktan kendi hırslarını alırki cocuk için kavga edilmez arkadaşım beni döverdi anneme şikatet ederdim oda sende dayak yeme der yollardı ama bazıları vay sen benim cocumu nasıl döversin diyip küçük coca vuruyo böle şeyler var malesef dengesizler ben yunus emrede staj yapıyodum erkek kardeşimde 2ye gidiyodu aynı okulda benim liseden antreman öğretmenim vardı onun cocuda kardeşimle aynı sınıftaymış haberim yok adamda cüce görseniz benden kısa ama koca adam işte neyse benim akrdeşimle onun cocu kavga etmiş kardeşim onun cocuna onun cocuda kardeşime vurmuş sonra adam okula gelmişş başka okuldada öğretmen bu şahıs neyse gelmiş kardeşimin sacını cekmiş orta yerde bide tokat atmış kardeşimin etrafına toplanmış insanalr bende tesadüfen dışları cıktım tuvalete anaokulları bşlirsiniz dışarı cıkmaz neyse kardeşimi gördümm aglamıyo gururludur cok noldu diyolar sölemiyo ama görseniz yüzünde beş parmak iz var öle kıdımki kim yaptı gözlerimden alev cıkıyo dediler filanca yaptı müdüre cıktım cocun ev adresini aldım aldım kardeşimi bastım gittim evine zile bastım kadın cıktı nerde eşiniz şerefsizi dedim kadın nasıl hanım hanımcık noldu dedi kadıncaz dedim evdemi şimdi geldi dedi kardeşime tokadı çakmış eve gitmiş kaçmış car buraya dedim noldu diyo bardım rezil ederim sizi car kocanı buraya neyse cardı anam şok oldummeger tokat atan öğretmenim antreman öğretmenim yani ayrıca edebiyatcı geldi bücürük sizmiydiniz dedim tırttı bilir deliyim hiç kavgam yoktur arkadaş kavgası bile sevmem ama deli oldum koca adamın kardeşime vurmasına dedim nasıl yaptın kem küm dedi çok kızdım bak dedim o cocunu okula yollama agzını burnunu dagıtıcam madem öfkeler cocukalrdan alınıyo bende sana kızdım onu dövücem sakın yollama dedim ne alaka dedi nasıl vurursun sen kardeşime bide ögretmen olcan dedim üstüne yürüdüm ayakkabılarımla girdim eve dedim sen neyine güveniyon boyunamı posunamı erkekliginemi dedim babamı carayım vursun seni dedim sacmala felan ama ödü koptu özür dile akrdeşimdendedim öptü özür diledi kendimi kaybettim dedi cok özür dilerim dedi durdu ödü koptu delirince insanda acayip kuvvet oluyomuş he hayatımda odur en öfkelendigim an sonra adama dedim senin cocugun benimkardeşimin kösesinden geçmicek ona göre oncuk oldu adam ya bidaha sporuu bıraktım koşucuydum çok 1.liklerim var adam karısına resil oldu kayınvaldeside evdeydi kızım tamam yapmış bi dengesizlik affedin dedi polisi carcaktım valla cok sinirlendim ay yani böle cocuk için kavga edenlere iffit olurum cocuk yahu cocuk o ona vurur o ona geçer ama büyükler asla karışamaz
hemşerim be kelmal paşalı eli maşalı
hımm hımm nerde muhasebecisin benimde muhasebeci çok tanıdım var kemal paşada bursadada var buraya evlenceksen iş bulmanada yardım ederim yani cok yakın bi arkadaşımın eşi öğrencimin babası aynı zmanda mali müşavir
olmaz onun topiği bile var asla isim değişmiyo
ne demek canım herzaman yardım ederimde eşin daha neyi bekliyo 36 yaşındaysanız anlamadım ben yanşış anlamada 40tan sonra zaten tutma sansı cok zor ki hamilelik bile tehlikeli diyolar bence güzelce konuş mutlaka ikna et sende sorun bende sorun değil hemen anne baba olmalıyız de bu ayıp degilki kimseye sölemeyiz aramızda kalır deoff cok zor ya
ne demek canım herzaman yardım ederimde eşin daha neyi bekliyo 36 yaşındaysanız anlamadım ben yanşış anlamada 40tan sonra zaten tutma sansı cok zor ki hamilelik bile tehlikeli diyolar bence güzelce konuş mutlaka ikna et sende sorun bende sorun değil hemen anne baba olmalıyız de bu ayıp degilki kimseye sölemeyiz aramızda kalır deoff cok zor ya
canım üzüldüm ama sanırım eşin senin çektiğin çocuk hasretini çekmiyor,
yani çocuk istemiyor gibi,
bu gibi durumlarda pintilik olurmu ya üstelik maddi durumunuz iyiken,
neyin hesabını yapıyor offf eşine sinir oldum..
araya büyük falan birilerini soksan ne bilim eşinin çekindiği birileri muakkak vardır abi baba kayınpeder gibi,
bence bişeyler yap ikna et,en kısa zamandada inşallah hallolur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?