Kızlarr ben Bursalı değilim ama sevdiceğim Bursalı :)
Beni de alırmısınız aranıza
İnşallah canım bekleriztabiki memnuniyetle buluşuruz inş...yani kaynanamlar bana iyi davrandı da ben mi kötü oldum...
Hoşgeldin aramıza beklerizbuluşma olursa eğerki bu sefer bende olucammm
Canım durumunuzu az çok okudum.Bence eşin bencilliği bir kenara bırakıp senide düşünerek fedakarlık edip seninle mücadele yoluna girmeli.Sonuçta sadece sana bakılmayacak ikinizede bakılıcak.Haksever açıklamış.Benim eşimde sperm testi yaptırdı jinemedde orada özel oda duş yeri vs var.Oraya gönül rahatlığıyla gidebilirisniz.Birde buttom varmış.Güveni kesinlikle tavsiye etmem.Beş kruşluk etmez.Bir sperm sonucu verdiler Ne olduğu bellisizTeşekkür ederim Haksever.Senin, benim , bizim gibi olanların Allah yardımcısı olsun canım.
Burada bir kaç arkadaştan yardım aldım, sağolsunlar. Ama onlarda ben gibi emin değiller, tam memnun oldukları yada güvendikleri bir doktor yok henüz. Bende araştırma aşamasındayım. Aslında eşim hazır olsa, farketmez birine götüreceğim deeşimi ikna aşaması çok zordu malesef. Şimdide işlerim yoğun diyor. Hep bir bahanesi var. Ama artık sıkıştıracağım, zaman aleyhimize işliyor.
Bursada yeniyim, fazla bir yer bilmiyorum. Sağolsun burdaki arkadaşlardan semen testini yaptıracağım yerleri not aldım. Sıra geldi eşimi götürmeye. Bende sıkıntı yok, sorun eşimde galiba:26:
Bu arada sadece fakültemi tüp bebek raporu veriyor, başka hastane vermiyormuymuş Bursada:26:
Hoşgeldin aramızaah biri bursa mı dedi canım bursam benimmmmmm
bursadan ayrılalı 6 sene oldu artık dönmek istiyorum bursama :93:
Aminn canım inşallahherkese iyi gecelerrrr kızlar
birkac gündür bakamadım buraya yeni gelen arkadaslara da hosgeldin diyorum bebiş isteyen herkes allahın izniyle biran önce bebişlerine kavussun insallah
OLabilir canım bazen karışıklık olabiliyor.Arda nasıl iyi oldumu.Allahtan başka kimse bilemez onu.Peygamberimize bile bildirilmemişken maya takvimi nerden bilecekmişcanım dün yazdıktan sonra hemen göz attım okudum son sayfayı:))
canım hepsini okuyorum aslında ama sana yazmamışmıyım
hangisiydi hani arkadaşının oğluna çıban için opersayon yapıldığını yazmıştın omuydu acaba??
birde şunu söyleyim sayfalarda alıntı yaparak yazdığın için,
yani 7 yada 8 cvp yazdığın için bende seninkileri alıntı yapınca biraz karışık gibi oluyor:))
diğerlerinide silemiyorum
son iki haftamız kalmış kızlar kıyametin kopmasına
biz maya takvimine göre değil allahın taktirine göre yaşıyoruz..
2 deli bir kuyuya taş atar 40 akıllı çıkaramazmış ya o misal
bende oğluma anlat anlat mahvoldum çocuk etkilenmiş okulda duyuyorlar
Haksever ben bir şeyi anlayamadım.Eşinde sorun yoksa neden ürologa yönlendiriyolar sizi?İlla oradanmı veriliyormuş:44:İnşallah tutar canım kavuşursun bebeğineşimdi geldik görümcemden evli olunca yazsa açık alan gezileri kışsa ya avm ya akrabaalrla çok nadirde evde çay çerez film izleriz bozaaaaaaaaaaaaaaaaaaa felan öyle takılırız nabcaz ki başka
bahar hastanesinde nagihan hanım bizi jinemede yönlerdirdi sperm testi için ister orda ister seniz dıaşrda istediniz yerde yapın dedi baharın en alt katı jinemed tüp bebek merkezi böle acılıp kapnan kapılar varyo öle ayrı bi yer içerside gayet tenha nezih bi yeryani öle yol geçen yeri değil oraya gelen herkez ya tüp bebek ya sperm testi yaptırır yani anlıcan kimse kimseyi kınamaz alaycı bakmaz herkez kendi halinde
bu arada eğer özelde tüpbebek yaptırcaksanız rapora felan gerek yok ama ben maddi acıdan yaptıramam diyosan önce fakültede kadın doguma gitmen lazım(ki randövüyü kaç ay sonraya verirler bilmem) daha sonra orda sana test felan yaparlar eger aşılama yada tüpbebek gerekiyosa (ki bunu anlamaları aylar sürüyo) sonra tüpbebege yönlendirirler..sonra senin o sperm testine bile gitmeyen aşini kaç kere fakülteye sürüklemen gerekir bilemiyorum eşin bu konuya uzaksa işin çok zor benimki alıştı 5bucuk senedir doktorlardayızdaha fakülteye hiç gelmedi benimle ben 7-8aydır gidiyorum adet olamadıgım için bi gittim sonra adet olunca gel dediler 3ay sonra gittim aynı testleri gene verdiler adet ol gel dediler 4ay sonra gittim ama bu sefer şansım döndüde oranın başıyla görüştüm barış beyle sonunda bi adım ilerledim tüp bebek için dosyam hazırlandı neler lazımsa listesini verdi eşim için ürolojiden bi rapor istedi şimdi onları tamamlayıp gene gidicem bu sefer eşimle gidicem inşallah olur hemen yüp bebek ama devlette çok zor imkanın varsa bence yaşımda geç diyosan (ki kaç yaındasın bilmiyorum) özele git medikalde ahmet yılmaza gidebilirsin o aşılamada yapıyo tüpbebek bilmiyoum ama bana aşılama yapmıştı :44:öle yani bu işler zor işler tabi aran yoksa
neredesinki 6 senedir şark görevindemi okuldamı biraz kendinden bahset bursa özlemini gideririrz belkim biz hg aramıza
he bizim firlandiya aman bende uzak bi yer sandım
Cnaım ya nebilim kusura bakmayın o akşam yazdım yazılarıma kimse bişey yazmayınca bide biraz gergindim öyle yazmışım.Ben şu noter huzurunda çektirelim lafıma kırıldınız sandım öyle değilmiş.Yanlış anlaşılmaktan korktum bende.Bende özür dilerim sizi kırdıysam kara kedi lafın gelişi yanımızdan bile geçemezde o gün öyle yazdım işteAyy Baharrr.... Seni öpmek istiyorum :)))
kız niye kar kediler girsin aramıza. Seeeeennn - beeeennnn kara kediAşkolsun arkadaşım yaa...
Eğer öyle bir intiba bıraktıysam özür dilerim, ama kötü niyet yada kasten yapılan bir şey yok yanlış anlama.
Bu arada Cuma akşamı müstakbel eltimlerdeydim o yüzden konuşamadım :) Cumarteside arayamadım kusura bakma olur mu? Hafta sonları inan kendimi kaybediyorum :)
konuşalım en kısa zamanda.
Canım Sevcanada yazdım o gün alınganlığım üzerimdeydi kusura bakmayın.Kız ne kara kedisi aklı olan bize sataşmasıngünaydınlar herkeze
baharcım nerden çıktı kara kedi ya bizim topiğe gelemez o
sevcan nasıldı cuma akşamı anlat anlat azcukk dedikodu yapalaım
bende bugün oğlumu okula bırakıp gökdere pazarına gideyim dedim,
sabahın 9undaeve girip tekrar çıkmak zor olur diye ama tezgahlar yeni açılıyordu:18::18:
şimdide canım istemiyor
Canım dikkat et kendine şu soğuklarda biraz az gezbugün annem geldi kemal paşadan şuan hastanede orda buluşcaktık ama koca gece köhh köhh öksürdüm:2: hiç halim yok cok fenada yağmur yagıyodu ben yaparım dedi ama içim hiç rahat değil uyuyamadım zaten kalktım arıyorum ikide bir çok uzakya yakın olsa gitcem şimdi ama gittime degmicek ben hallederim gelme dedi bakalım tahlilllerini verip bana gelcek akşama ablamalrda gelir kahvaltı hazırlamam lazım akşam için yemek hazırlamam lazım öğlen okuma yerim var offfffffffffff
dün görümcemdeydim malum aşure yapılcaktıya sıra ondaydı ablamarıda çardılar onlarda geldi curcuna kıyamet ev kalktı koptu çocuklarlagüzeldi ama kendi kendimize iyim ben yaw bi bücürde benim olsa iyi olcek
Canım tatlı kızına çok geçmiş olsun.İyidir umarım şimdiKızım Biraz daha iyi. Ama hiç bir şey yediremedim hafta sonu. yutamıyorki çocuğum. Bu gecede 4 te kalktı, oturmuş yatağa, anne mama yicem ben diyor :)) kalktım çorba ısıttım :) ama yemedi zilli. Muhallebi yaptım onuda yemedi :)
Ayy inşallah Candan abla umarım öyle olur. Saol güzel düşüncelerin için.
Bu cumartesi söz nişan olacak.
Biz gibi en varmıdır acabaELTİNİ ÇARCAM BURE
ben gidiyom anacımda geliyomuş hade görüşürük aklım sizde son açtım konuya bakın kızlar
bide kk nın enleri seçiliyomuş bizde katılalım siz inceleyin sonra konuşuruzzzzzzzzzzzz
Hoşgeldin aramızaselam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadanaranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum
ayy kızlar dünden bir olay anlatıcam.
Dedimya gezmeye gittim diye. Bir arkadaş daha geldi. Çağırmayacaktı müdür, ben dedim ona da söyleyin özledim diye.
Neyse bebeği var bunun 9 aylık falan. Benim kız oyuncaklarını aldı çocuğun, baktı falan. Sonra o bebek bizim kızınkileri almış. Benim kızımda uzaktan gösteriyor falan anne benim o versin falan diye. Arkadaşımda sinirli sinirli ne var canım sende onunkilerle oynadınya aaaa ne kıymetli falan diye azarladı. Ama bu azarlama bitmedi. Yani neredeyse ben olmasam dövecek. Sert bakmalar falan. Sanırım benimkinin aklı başında olduğunu falan düşünüyor. Sürekli olunca artık bu olay.
Bende dedim sanırım siz hiç insan içine çıkarmıyorsunuz çocuğu, çünkü bunlar neki daha kendi oyuncağı vermiyor diye dayak bile yiyecek dedim çocuk onlar, neredeyse ağlayacaksın falan dedim arkadaşa, dalga geçtim gibi ama çokta bozuldum.
Bana gelmek istiyor ne zamandır. Hiç müsait olamamıştım, bundan sonrada kabul etmeyi düşünmüyorum. Sanırsın tek çocuk onunki, padişahın bilmem neresi. Tövbe tövbe çok üzüldüm. Hasta çocuğumu alıp gitmişim, sen tersle diye sanki.
Sorunlu insanlar için aslında hiç muhattap olmaya bile degmezde.işte şu huylarımız yokmu herşeye takanlardansak işimiz zor.Sende madem öyle biri arana mesafe koy herkez haddini bilsinhoş geldin canım tanıt bakalım kendini medeni halin çoluk çocuk iş güç öğrenelim meraklıyız biz:))
çoluk çocuk yok daha nişanlıyım yaza düğün düşünüyoruz inş.nişanlım iş için yurtdışındaydı 4 ay onu bekledik şimdi işini yoluna koyabilirse inş.bursa merkeze yerleşicem bende muhasebe çalışanıyım stresli sıkıcı meslek
Allah mesut etsin şimdiden mutluluklar dilerim canım
Canım inşlalh dediğim gibi eşin çocuk istiyorsa mücadele etmeli napalım herşey öyle hazır önümüze gelmiyor.Bizlerinde sınavı böyleymiş.Allah dermansız dert vermesin.İnşallh tedaviye olumlu bakarda meleğinize kavuşursunuzMerhaba Haksever;
Yardımların için çok teşekkür ederim canım. Demek fakülteden rapor almak çok zor, ben koştururumda eşim hayatta koşturmaz. Aslında maddi durumumuz çok iyi fakat eşim biraz nasıl desem pinti. Eğerki tutmadı diyelim, ahlanır vahlanır. Konuşur durur. Ben özelde muayene oldum, verdiğim parayı laf etti. Yıllarca kendi paramı kazanmış biri olarak çok zoruma gitmişti..Neyse... senin anlattığın gibi aylarca sürüyorsa, hayatta gitmez.
Akşam bu hafta gidelim dedim, benim bir şeyim yok, bende sorun yok, gitmem dediArtık iknada edemem, gitmeyecekmiş. Bu arada yaşlarımız 36 oldu canım Ben sorun varsa baktıralım yoksada elimizi çabuk tutalım derdimdeyim. Bu arada eşim düzenli olarak ilaç içiyor ve o ilaçların kısır yaptığını netten okuduk, bana gittiğim doktorda söyledi. fakat eşim inanmıyor canım ya. İnşallah kısır etmemiştir, inşallah sorun yoktur ama baktırsak fenamı olur. İçimiz rahatlar hiç olmazsa.
Burada okuyorum, eşleri gidiyor, tetlerini yaptırıyor, çaba harcıyorlar. Özeniyorum valla. Eşim ikna olsaydı, Bahara götüreyim diyordum. Kendim içinde ya bahar yada medical düşünüyordum. Ama böyle yapınca çok moralim bozuldu. Akşam ağlaya ağlaya uyudum
Allah yardımcımız olsun canım. Allah seninde yardımcın olsun. Sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin. İnşallah tez zamanda bu çabanın karşılığını alırsın. Rabbim bizleri evlat özlemiyle sınamasınsevgiler
Hoşgeldin aramıza Allah kavuştursunKızlarr ben Bursalı değilim ama sevdiceğim Bursalı :)
Hoşgeldiniz.
Yarışmaya hangi ilden katılıyorsunuz? dermişim şimdi ben.
Şaka bir yana, tekrar hoşgeldiniz diyorum. Yani müstakbel Bursa geliniyim diyorsunuz galiba
İnşallah canım bekleriz
Hoşgeldin aramıza bekleriz
Canım durumunuzu az çok okudum.Bence eşin bencilliği bir kenara bırakıp senide düşünerek fedakarlık edip seninle mücadele yoluna girmeli.Sonuçta sadece sana bakılmayacak ikinizede bakılıcak.Haksever açıklamış.Benim eşimde sperm testi yaptırdı jinemedde orada özel oda duş yeri vs var.Oraya gönül rahatlığıyla gidebilirisniz.Birde buttom varmış.Güveni kesinlikle tavsiye etmem.Beş kruşluk etmez.Bir sperm sonucu verdiler Ne olduğu bellisizSizin yapac ğınız yaşınızda geçiyor eşinizi ikna edip önce sperm analizi vermesi sizde sorun yoksa o kadar zor olacağını sanmıyorum.Allah yardımcınız olsun inşallah meleğinize kavuşursunuz.Bende pko eşimdede hafif derecede oligosperm varikosel çıktı.Bize direk tüp bebek dediler.Ama ben şansımı bir defa aşılamada denemek istiyorum
Hoşgeldin aramıza
Aminn canım inşallah
OLabilir canım bazen karışıklık olabiliyor.Arda nasıl iyi oldumu.Allahtan başka kimse bilemez onu.Peygamberimize bile bildirilmemişken maya takvimi nerden bilecekmişAllah bilir herşeyin hayırlısı Allah kötülüklerden korusun bizleri.Çocuklarda etkilnir tabiki boş konuşmalardan.Allah akıl fikir versin böyle düşünen cahil cuhalalara
Haksever ben bir şeyi anlayamadım.Eşinde sorun yoksa neden ürologa yönlendiriyolar sizi?İlla oradanmı veriliyormuş:44:İnşallah tutar canım kavuşursun bebeğine
Cnaım ya nebilim kusura bakmayın o akşam yazdım yazılarıma kimse bişey yazmayınca bide biraz gergindim öyle yazmışım.Ben şu noter huzurunda çektirelim lafıma kırıldınız sandım öyle değilmiş.Yanlış anlaşılmaktan korktum bende.Bende özür dilerim sizi kırdıysam kara kedi lafın gelişi yanımızdan bile geçemezde o gün öyle yazdım işteBende seni öpeyim canım
Canım Sevcanada yazdım o gün alınganlığım üzerimdeydi kusura bakmayın.Kız ne kara kedisi aklı olan bize sataşmasınKara kedinin bile ödü kopar bizden Ben adet olamadım onun gerginliği var üzerimde söktürücü içtiğim halde gelmediii Birde şu hediye olayını ben noter huzurunda çekiliş olsun diye şaka yapmıştım ya siz alındınız sandım ondan öyle gerildim azıcık
Canım dikkat et kendine şu soğuklarda biraz az gezAnnenede acil şifalar iyi olur umarım.Sende hasta olma dikkat et.Herkez için kendini çok yıpratıyorsun ben gibisin sende
Canım tatlı kızına çok geçmiş olsun.İyidir umarım şimdi
Biz gibi en varmıdır acaba
Hoşgeldin aramıza
Sorunlu insanlar için aslında hiç muhattap olmaya bile degmezde.işte şu huylarımız yokmu herşeye takanlardansak işimiz zor.Sende madem öyle biri arana mesafe koy herkez haddini bilsin
Allah mesut etsin şimdiden mutluluklar dilerim canım
Canım inşlalh dediğim gibi eşin çocuk istiyorsa mücadele etmeli napalım herşey öyle hazır önümüze gelmiyor.Bizlerinde sınavı böyleymiş.Allah dermansız dert vermesin.İnşallh tedaviye olumlu bakarda meleğinize kavuşursunuz
Hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun
şimdi nasılsın canım. Geldimi adetin
Nerelerdesin sen bakiiiim... dün akşama dek bekledim seni gelmedin.
Heheheh inşallah canım , hayırlısıyla oda olur :)
Konyada yaşıyorum ben :) Yaşım 21 burada :)
Siz ?
Kızlarr ben Bursalı değilim ama sevdiceğim Bursalı :)
günaydınlar kızlar günaydın karamukkk
baharcım bak yine alıntı yapamıyorum senin yaptığın alıntılar çok uzun oluyor diye,
sevcancım yapmış ama anlayana aşk olsun
birde o noter huzurundaki yazına ben çok güldüm yani espri anlayşım var benim,
ama burda bazen inan yazıp yazıp siliyorum,yanlış anlayan olurmu diye,
heyyy ayfer kendine gel böyle esprimi olur deyip çok sildiğim oluyor:)yani esprilere açık olalım kimse kimseyi kırmak için burada değil,
birbirimizin dertlerini dinliyoruz yeri gelince birbirimiz için üzülüyoruz,
yeri geldiğinde kaynana görümce dedikodusunu yapıyoruz
çareler arıyoruz birbirimiz için,ben önceden faceye bakardım sabah sabah şimdi inanın burayı açıyorum hemen:)
günaydın kızlar
kuzucum hasta akşam doruk acile gittik ama afedersiniz bi b.k daha yapmadılar cocuk doktorunun beli tutuldu biz oradayken.
acildeki pratisyen hekimbaktı kusma ve ishalimiz vardı bizim.bi fitil verdi yarım saat içinde kusmazsa eve gidebilrsiniz dedi..annemde yanımdaydı doktor bey iğne vurun normalde ilaçlarını kusuyor ee fitili de kakası ile çıkartıyor dedik ama boşuna çocuğun canını yakmayalım dedi...geldik eve gene aynı sabaha kadar uyumadım geldim işe....şimdi yine annemle babam götürüyorlar doktora..
çocuk hastalığı çoook zor yarabbimo hasta olacağına ben olsam diyorum hep.
bu arada baharcım oğlum daha iyi ama hala yara orası ve sertlik azda olsa kaybolmadı..
birde size bişey sorucam dr. çıbanı patlayınca gelin temizlicem dedi ben korkudan gidemiyom:2:
yani kendi kendine kremle geçmezmiki
günaydınlar kızlar günaydın karamukkk
baharcım bak yine alıntı yapamıyorum senin yaptığın alıntılar çok uzun oluyor diye,
sevcancım yapmış ama anlayana aşk olsun
birde o noter huzurundaki yazına ben çok güldüm yani espri anlayşım var benim,
ama burda bazen inan yazıp yazıp siliyorum,yanlış anlayan olurmu diye,
heyyy ayfer kendine gel böyle esprimi olur deyip çok sildiğim oluyor:)yani esprilere açık olalım kimse kimseyi kırmak için burada değil,
birbirimizin dertlerini dinliyoruz yeri gelince birbirimiz için üzülüyoruz,
yeri geldiğinde kaynana görümce dedikodusunu yapıyoruz
çareler arıyoruz birbirimiz için,ben önceden faceye bakardım sabah sabah şimdi inanın burayı açıyorum hemen:)
Canım geçmez kendi kendinebence içini tamamen akıtması lazım.
hatta çok üzgünüm ama, benim yeğenimin kolunda vardı kaç kez tekrarladı, doktor elektrikli bir aletle içini oydu 2 kez,
Herkesinki bir olmaz ama bence mutlaka git((((
Yada sen dayanabilirsen sen bastır etrafını. çıkart irinini.
offf ya allah korusun kötü oldum:53
ben bastıramamki krem bile sürerken karşıdan sıkıyorum çok az elimle sürebiliyorum elime vuruyor ağlayarak(
off keşke bnde çıksaydı ne biçim şeymiş ya anlamadım..
dr.da nasıl götürürm o çocupğu ya
Çok haklısın canım üzmek istemezdim, tekrar ediyorum herkesin bir değil,
baktınmı netten çıban falan diye, Belki ne yapılması gerektiği yazıyordur. Birde genel cerrahiyemi götürdün çocuk doktoruna mı?
Bence sen biraz sıkmaya çalış, doktorada git göster, amannn ne bileyim yada dokunma bilene bırak off...
Benim bile içim bir tuhaf oldu. Doktorada uyuşturma şansımız varmı diye sorarsın yada emla sürebilirmiyiz diye
çocuk dr. götürmüştüm,kara merhem, anbiyotik verdi
netten baktımm çıban için domtesten tut soğana kadar çıban çıkan yere koyun diye yazıyordu,
domtes konurmu o bölgeye şok oldum
ama irinin tamamnın çıkıp çıkmadığından emin olun yazıyordu ve sakın sıkarak çıkarmayın bu çoğalmaya sebep oluyormuş,
sertlik bir kaybolsa başka bişey istemiyorum hala krem sürüyorum
geçmiş olsun canım merak ettim hangi doruk hastanesi,
bizde götürüyoruz ama memnunum ben..
Hatta acildeyken 2 dr. Gelip bakmıştı oğluma
inşallah atlatır hemen..
Kaç yaşındaydı kızınıız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?