Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
tabiki memnuniyetle buluşuruz inş...yani kaynanamlar bana iyi davrandı da ben mi kötü oldum...
İnşallah canım bekleriz
buluşma olursa eğerki bu sefer bende olucammm
Hoşgeldin aramıza bekleriz
Canım durumunuzu az çok okudum.Bence eşin bencilliği bir kenara bırakıp senide düşünerek fedakarlık edip seninle mücadele yoluna girmeli.Sonuçta sadece sana bakılmayacak ikinizede bakılıcak.Haksever açıklamış.Benim eşimde sperm testi yaptırdı jinemedde orada özel oda duş yeri vs var.Oraya gönül rahatlığıyla gidebilirisniz.Birde buttom varmış.Güveni kesinlikle tavsiye etmem.Beş kruşluk etmez.Bir sperm sonucu verdiler Ne olduğu bellisizSizin yapacğınız yaşınızda geçiyor eşinizi ikna edip önce sperm analizi vermesi sizde sorun yoksa o kadar zor olacağını sanmıyorum.Allah yardımcınız olsun inşallah meleğinize kavuşursunuz.Bende pko eşimdede hafif derecede oligosperm varikosel çıktı.Bize direk tüp bebek dediler.Ama ben şansımı bir defa aşılamada denemek istiyorum
ah biri bursa mı dedi canım bursam benimmmmmm

bursadan ayrılalı 6 sene oldu artık dönmek istiyorum bursama :93:
Hoşgeldin aramıza
herkese iyi gecelerrrr kızlar
birkac gündür bakamadım buraya yeni gelen arkadaslara da hosgeldin diyorum bebiş isteyen herkes allahın izniyle biran önce bebişlerine kavussun insallah
Aminn canım inşallah
OLabilir canım bazen karışıklık olabiliyor.Arda nasıl iyi oldumu.Allahtan başka kimse bilemez onu.Peygamberimize bile bildirilmemişken maya takvimi nerden bilecekmişAllah bilir herşeyin hayırlısı Allah kötülüklerden korusun bizleri.Çocuklarda etkilnir tabiki boş konuşmalardan.Allah akıl fikir versin böyle düşünen cahil cuhalalara
Haksever ben bir şeyi anlayamadım.Eşinde sorun yoksa neden ürologa yönlendiriyolar sizi?İlla oradanmı veriliyormuş:44:İnşallah tutar canım kavuşursun bebeğine
Cnaım ya nebilim kusura bakmayın o akşam yazdım yazılarıma kimse bişey yazmayınca bide biraz gergindim öyle yazmışım.Ben şu noter huzurunda çektirelim lafıma kırıldınız sandım öyle değilmiş.Yanlış anlaşılmaktan korktum bende.Bende özür dilerim sizi kırdıysam kara kedi lafın gelişi yanımızdan bile geçemezde o gün öyle yazdım işteBende seni öpeyim canım
Canım Sevcanada yazdım o gün alınganlığım üzerimdeydi kusura bakmayın.Kız ne kara kedisi aklı olan bize sataşmasınKara kedinin bile ödü kopar bizdenBen adet olamadım onun gerginliği var üzerimde söktürücü içtiğim halde gelmediiiBirde şu hediye olayını ben noter huzurunda çekiliş olsun diye şaka yapmıştım ya siz alındınız sandım ondan öyle gerildim azıcık
Canım dikkat et kendine şu soğuklarda biraz az gez Annenede acil şifalar iyi olur umarım.Sende hasta olma dikkat et.Herkez için kendini çok yıpratıyorsun ben gibisin sende
Canım tatlı kızına çok geçmiş olsun.İyidir umarım şimdi
Biz gibi en varmıdır acaba
selam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadan aranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum
Hoşgeldin aramıza

Hoşgeldiniz.

Yarışmaya hangi ilden katılıyorsunuz? dermişim şimdi ben.

Şaka bir yana, tekrar hoşgeldiniz diyorum. Yani müstakbel Bursa geliniyim diyorsunuz galiba

Heheheh inşallah canım , hayırlısıyla oda olur :)

Konyada yaşıyorum ben :) Yaşım 21 burada :)

Siz ?

günaydınlar kızlar günaydın karamukkk

baharcım bak yine alıntı yapamıyorum senin yaptığın alıntılar çok uzun oluyor diye,
sevcancım yapmış ama anlayana aşk olsun
birde o noter huzurundaki yazına ben çok güldüm yani espri anlayşım var benim,
ama burda bazen inan yazıp yazıp siliyorum,yanlış anlayan olurmu diye,
heyyy ayfer kendine gel böyle esprimi olur deyip çok sildiğim oluyor:)yani esprilere açık olalım kimse kimseyi kırmak için burada değil,
birbirimizin dertlerini dinliyoruz yeri gelince birbirimiz için üzülüyoruz,
yeri geldiğinde kaynana görümce dedikodusunu yapıyoruz
çareler arıyoruz birbirimiz için,ben önceden faceye bakardım sabah sabah şimdi inanın burayı açıyorum hemen:)

günaydın kızlar
kuzucum hasta akşam doruk acile gittik ama afedersiniz bi b.k daha yapmadılar cocuk doktorunun beli tutuldu biz oradayken.
acildeki pratisyen hekimbaktı kusma ve ishalimiz vardı bizim.bi fitil verdi yarım saat içinde kusmazsa eve gidebilrsiniz dedi..annemde yanımdaydı doktor bey iğne vurun normalde ilaçlarını kusuyor ee fitili de kakası ile çıkartıyor dedik ama boşuna çocuğun canını yakmayalım dedi...geldik eve gene aynı sabaha kadar uyumadım geldim işe....şimdi yine annemle babam götürüyorlar doktora..
çocuk hastalığı çoook zor yarabbim o hasta olacağına ben olsam diyorum hep.

evet canım haklısın...kimse yanlış anlamaz merak etme...dediğin gibi birbirimizi kırmak için burda değiliz...yakın akrabalarımızla böyle konuşup dertleşmiyoruz yeri gelince.

geçmiş olsun canım merak ettim hangi doruk hastanesi,
bizde götürüyoruz ama memnunum ben..
hatta acildeyken 2 dr. gelip bakmıştı oğluma
inşallah atlatır hemen..
kaç yaşındaydı kızınıız??

bu arada baharcım oğlum daha iyi ama hala yara orası ve sertlik azda olsa kaybolmadı..

birde size bişey sorucam dr. çıbanı patlayınca gelin temizlicem dedi ben korkudan gidemiyom:2:
yani kendi kendine kremle geçmezmiki

Canım geçmez kendi kendine bence içini tamamen akıtması lazım.
hatta çok üzgünüm ama, benim yeğenimin kolunda vardı kaç kez tekrarladı, doktor elektrikli bir aletle içini oydu 2 kez,
Herkesinki bir olmaz ama bence mutlaka git ((((
Yada sen dayanabilirsen sen bastır etrafını. çıkart irinini.

Aynen bende yazıp yazıp siliyorum ): yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum.
Ama Vallahi Baharım yok yere takılmışsın sen yaa... O dediğinde inan bir şey yok :) Şuanda uzaktan birbirimizi çok tanımadığımız için düşünülüyor evet, ama ben kırılırsam söylerim kızlar :) emin olun kavgada ederim hatta
Bunu konuyuda baharımla hallettmiş olduk bu arada.

offf ya allah korusun kötü oldum:53
ben bastıramamki krem bile sürerken karşıdan sıkıyorum çok az elimle sürebiliyorum elime vuruyor ağlayarak(
off keşke bnde çıksaydı ne biçim şeymiş ya anlamadım..
dr.da nasıl götürürm o çocupğu ya

Çok haklısın canım üzmek istemezdim, tekrar ediyorum herkesin bir değil,
baktınmı netten çıban falan diye, Belki ne yapılması gerektiği yazıyordur. Birde genel cerrahiyemi götürdün çocuk doktoruna mı?

Kaderim hiç elleme diyorum ben şimdi de

Çıban Tedavisi

Çıbanın bulunduğu bölge temiz tutulmalı, tahriş olması engellenmelidir. Antiseptik losyonlarla temizlenebilir. Doktora danışarak antibiyotik merhemlerde kullanabilirsiniz.

Çıbanları sıkmak, kaşımak doğru değildir. Özellikle kan çıbanlarını sıkarak boşaltmaya çalışmak çok tehlikeli olabilir. Yüz bölgesinde çıkabilecek olan çıbanların tedavisi doktor tarafından yapılmalıdır. Kan çıbanları iltihabın yayılması sonucu yakın bölgelerde de çıkabilir. Hastada ateş, titreme ve halsizlik olabilir. Basit gibi görülse bile tehlikeli boyutlara ulaşabilir.

Ayrıca şark çıbanı adı verilen ve ülkemizde doğu ve güneydoğu bölgelerimizde görülen bir çıban türüde vardır. Şark çıbanının sebebi tek hücreli bir parazittir. Bu rahatsızlığı olan insanların iyileşme süreci oldukça uzundur. Bazen yıllarca iyileşmediği durumlar olabilir ve deride çıkıntılı izler bırakır.

Son düzenleme:

çocuk dr. götürmüştüm,kara merhem, anbiyotik verdi
netten baktımm çıban için domtesten tut soğana kadar çıban çıkan yere koyun diye yazıyordu,
domtes konurmu o bölgeye şok oldum
ama irinin tamamnın çıkıp çıkmadığından emin olun yazıyordu ve sakın sıkarak çıkarmayın bu çoğalmaya sebep oluyormuş,
sertlik bir kaybolsa başka bişey istemiyorum hala krem sürüyorum

Domates mi? duymadım hiç,
ama evet dokunmamak lazım mış? elleme hiç. Merheme devam et bakalım zaten bir hafta olmadı daha kullanmaya başlayalı antibiyotikli merhemdi neticede indirir belki daha.

geçmiş olsun canım merak ettim hangi doruk hastanesi,
bizde götürüyoruz ama memnunum ben..
Hatta acildeyken 2 dr. Gelip bakmıştı oğluma
inşallah atlatır hemen..
Kaç yaşındaydı kızınıız??

yıldırımdaki doruk canım ihtisasin karşısındaki
ne bileyim yaa bir tane doktor vardı...oda anlattığım gibiydi...
şimdi emzirmeye getirdiler yanıma emdi ne güzel ama kustu yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…