Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Merhaba.

Herkese günaydın ve iyi bir hafta olsun inşallah.

Sevcan Hanım;
Öncelikle karamıkkız inşallah biraz daha iyileşmiştir diye başlıyorum.
Haa evet, geçmişte okumuştum önceki haftalarda bahsetmiştiniz, bu hafta sanırım eltinizle tanıştınız galiba öyle değil mi?
Söz olayı falan mı oldu aynı zamanda? Nasıl geçti? Tabi ki önemli olan çiftler anlaşsın ama yine de umuyorum ki abla kardeşlik edebileceğinizi düşündürtecek güzel bir ilk tanışma ve güzel bir elektrik alabilmişsinizdir inşallah ve inşallah size karşı da sevgi ve saygıyla davranan biridir hanım kızımız.

Kader Hanım;
Aynı şekilde oğlan nasıl oldu, dün gece ve bu sabah durum biraz daha iyidir diye tahmin ediyorum ama sizden de duymadan insanın içi rahat etmiyor.
Genellikle ben sizlerin olmadığı zamanlarda yazıyorum hep öyle denk geliyor. Bu sabah özellikle pazartesi günü biraz daha herkes burada oluyor diye gözlemlediğim için, en azından bu defa sizler buradayken hem günaydın hem de iyi bir hafta dilemek için girdim foruma.

Herkesin hafta sonu da çok iyi geçmiştir ve bir yaramazlık yoktur inşallah.

bugün annem geldi kemal paşadan şuan hastanede orda buluşcaktık ama koca gece köhh köhh öksürdüm:2: hiç halim yok cok fenada yağmur yagıyodu ben yaparım dedi ama içim hiç rahat değil uyuyamadım zaten kalktım arıyorum ikide bir çok uzakya yakın olsa gitcem şimdi ama gittime degmicek ben hallederim gelme dedi bakalım tahlilllerini verip bana gelcek akşama ablamalrda gelir kahvaltı hazırlamam lazım akşam için yemek hazırlamam lazım öğlen okuma yerim var offfffffffffff

dün görümcemdeydim malum aşure yapılcaktıya sıra ondaydı ablamarıda çardılar onlarda geldi curcuna kıyamet ev kalktı koptu çocuklarlagüzeldi ama kendi kendimize iyim ben yaw bi bücürde benim olsa iyi olcek

bıraktınmı Ardayı bıraktınsa git bence :) ama bırakmamışsan gitme :) hava çok soğuuuuukkk.....

Ayy güzeldi Kaderim yaa.... Bi sürü yiyecek hazırlamışlar hiç oturmadı kızcağız.
Mutfakta 5 dakika lafladık, iyi gibi inşallahta öyledir. Oda benden tedirgin. dicektim krokmana gerek yok, dostum ben.

Pardon kızlar, ben yazıp sorana kadar zaten sizler yazmışsınız bile ama ben onları anca şimdi gördüm.

Kusura bakmayın.

Kızım Biraz daha iyi. Ama hiç bir şey yediremedim hafta sonu. yutamıyorki çocuğum. Bu gecede 4 te kalktı, oturmuş yatağa, anne mama yicem ben diyor :)) kalktım çorba ısıttım :) ama yemedi zilli. Muhallebi yaptım onuda yemedi :)

Ayy inşallah Candan abla umarım öyle olur. Saol güzel düşüncelerin için.
Bu cumartesi söz nişan olacak.

canım banın acılmış hayırlı olsun açılan çenemiz kız yasaklıyom sna dertli topikleri gidip oraalrda yorum yapma canım valla sizin okuduklarınıza giriyom beni dertler sarıyo onlara cvp verilirmi bizim lafımızlamı düzelcekler takma kale alma canım boşver kuzum bida yapma bak

bu arada ben sen aradıgında kızartma yapıyodum sen bak diyince kk yı actım seni savuncamyaanlayana kadar konu kapandı benim biberler yandı sonra bişey yapamadım anlıcan:44:hem savunanlarda banlanıyomuş kız :18:

allah ilini versin emi delüü kızcagız oldu hemen cik

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
haksever, glsnr, sevcan...+, canndann, kaderim

:18::18::18::18::18::18:

benim eltim yokki

ayyy evet aynen kapadılar anında..

ayyy tüh biberler mi yandı kıyamam hakkınıza girdim helal et :)

Amin inşallah, en kısa sürede bir bücür daha eklensin aileye, O da sizin bücür olsun.

Size de merhaba ve çooook çok teşekkür ederim. Bana yardımcı olduğunuz için, sayenizde artık ben de yarım saat önce ilk denememi yaparak, artık çoklu alıntıyla cevap vermeyi başarabildim. Bir mutlu oldum ki sormayın. Kaç aydır şu kk dayım bunu bir türlü başaramamıştım. Ama ben her defasında sağdaki değil de sol tarataki küçük kutuya basıyormuşum meğer ondan olmuyormuş. Artık kimselere de soramıyordum, çünkü aynı şekilde söylüyorlardı ve olmuyordu. Yani zekamdan şüphe etmeye başlayacakken imdadıma yetiştiniz.

Evet, evet bahsettiğim ana okulu öğretmeni sizdiniz. Ama ben aynı zamanda hani gezmelere çok giden bir arkadaşınız daha var derken, sizi iki kişi gibi düşünmüşüm. Ana öğretmeni bir başkası, kayınvalideleri ve görümcesiyle falan sık sık birarada olan bir başkası gibi düşünüyordum. Her ikinizin de aynı kişi olduğunu ise yine az önce anlamış oldum.

Anneciğinize de geçmiş olsun, sadece tetkik için kan verecekse halledebilecektir herhalde ki, size ondan öyle söylemiştir.

Diğer saydıklarınız için ise kolay gelsin, ben okurken telaş yaptım yahu...

ayyy evet aynen kapadılar anında..

ayyy tüh biberler mi yandı kıyamam hakkınıza girdim helal et :)

helali hoş olsun canımmmmmm

Görümcendir belkim.

dime öyle dime hem gelsin hep diyorum üye ol diye vakti yok cocuklardan ö ziyaretçi takılıyo zaten ne arasam oraı çıkıyo dio gel diyom bak hep sizi çekiştiriyom diyorum canın sag olsu diyo canum ablam

ooo süper nişanda yakında demekk hadi hayılrısı..
iyi çok şükür ama sertlik var ya sabahta baktım biraz sertlik var yine krem sürünce acıyor
hafta sonu kremi eşim sürdü sabah öğle akşam,o daha dayanlıklı ben sürerken bile içim acıyor..
hafta sonumuz da gayet güzeldi önce dışarda kahvaltı sonra alış veriş son durak ev:))

sabır, zaman azcıkk aaaa bu kadar tez canlılık olmaz ama

annem yok ki burda yunanistanda 1 hafta oldu gideli,
anacım burda olsa bırakırdım ardayı bırakacak başka yerimde yok,
havada çok soğuk evet zatenn birazdan mügecim başlayacak hiçç kalkamam yerimden gibi görünüyor bakalım,yinede bana belli olmaz

canım pozitif elektrik almak çok önemli başltan nasılsa öyle gidiyor,
inşallahta böyle devam eder sana nasıl hitap ediyor?
bence sen o kızla aranı iyi tut bak bunun sana faydası olacak inan,
hem çatlayan bir kaynanan olacak kanımca

çok sevindim anlatabilmeme inanın onu bende hiç yapamazdım yeni öğrendim dediğiniz gb banada anlatıyolardı bende kendimden şüphe ediyoduma ama o iki butonu farketmek zor farkedenlerde nasıl farketmediklerimizi anlamadıkları için anlatamıyolar bende o farkedemeyenlerden oldugum için öyle anlattım çok sevindim yaptıgınıza artık ben profesyonel oldum coklu alıntı yapıp sadece beni ilgilendiren ksımlarına cvp veriyorum dihger cvpları siliyorum

bu arada evet o iki ayrı insan benim evlendigimden beri hep çalıştım kayınvaldemlerin gezmelerinden kaçmıştım ama gecen sene işi bırakınca kendimi bu tempoda buldum acil iş arıyorum vesselam:18:ben ki hep annemden bile kaçardım tek bi aile gezmesine tek bi komşuya gitmeden büyüdüm sevmiyorum yahu gezmeyi ama gelde anlat nabalım tek derdimiz bu olsun prenses gb bakıyolar seviyolar yawrummmmmmmmmmmmmmmmm diye diye öpüyo kayınvaldem bende onların bu huyunu seve seve kabule tmeliyim nankörlüğe gerek yok dimi ama saygı duyuyorum

bu neki bak hiç telaş yapmıyorum bide pcde oturuyorum eşim şimdi bağırcak kahvaltııııııııııııııııııııııııııııı diye:18:

Ay tabi ki ya, sonuçta hepimizin başından geçmiş olduğu için, hatırlasak bile anlayabiliyor insan.

Şimdi Allah bilir ne telaş, ne heyecan yapmıştır doğal olarak kızcağız. İnşallah inşallah ilk izlenimlerinden çok daha can dosta olabileceğiniz gibidir, sonrasında da öyle olsun devamı.

Tabi ki insanları tanımak zaman alıyor ama yine de en azından başlangıçta direk olarak negatif elektrik almadığınız biri olması bile iyiye işarettir ve öyle olsun. Hoş aksi olursa da, herkes sonuçta dört duvar bir çatı içinde kendi dertlerinle telaşlarınla bir yaşam mücadelesi veriyor. En yakının da olsa mecbur kalırsan mesafeli olursun, zorunlu bayramlar seyranlar dışında çok bir araya gelmemeye çalışırsın olur biter ama niye öyle olsun diyor insan ve hiç istemiyor tabi ki öyle olmayı.

Hadi hayırlısı olsun.

Aaa öylemi Allah kavuştursun inşallah tatili güzel geçer :)
Amaann pazartesiler çuvalamı girdi :) boşver anam sonra gidersin. Ayın 22 sine çok daha :)))
Yaa faydası olacağından değil ama iyi anlaşalım isterim yabancı değil. Ben kv dem için bile iyi olalım istiyorum hep.
Birde kv demle aramız çok iyi değilya. bizde eltiyle anlaşamazsak kvde iyi olursa dicekki bu defa herkese, gördünüzmü bende sorun yok. Ben iyi olanla anlaşabiliyorum... Kötü olan ben daha da kötü olacağım yani.
Mesafeli olup iyi olmak isterim her zaman. Kızın ailesi de gerçekten iyi gibi.
Sizli bizliydi. Resmileşsin hele bi o zaman yenge der muhtemelen. Kv dem öyle istiyor çünkü. Bende dicem nasıl hitap etmek istiyorsan öyle söyle :)

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)
haksever, glsnr, sevcan...+, canndann, kaderim

:18::18::18::18::18::18:

benim eltim yokki
benim eltim var ama pc yok evindehem benim eltim girsin ya sorun olmaz kocasından daha çok bahsettim
amma görümcem neyim girerse vallaha b.. yerim

kız kafana geçirecek o bilgisayarı senin kalk çabuk kocana kahvaltı hazırlamaya
sonra kocam kızdı diye barınıyonn

ELTİNİ ÇARCAM BURE

ben gidiyom anacımda geliyomuş hade görüşürük aklım sizde son açtım konuya bakın kızlar

bide kk nın enleri seçiliyomuş bizde katılalım siz inceleyin sonra konuşuruzzzzzzzzzzzz

Ay Allah sizden razı olsun ya, beni de güldürdünüz nasıl buluyorsunuz böyle hemencecik böyle güzel hoş şeyleri maşallah yani. Süpersiniz ya.

selam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadan aranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…