Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
ayy kızlar dünden bir olay anlatıcam.

Dedimya gezmeye gittim diye. Bir arkadaş daha geldi. Çağırmayacaktı müdür, ben dedim ona da söyleyin özledim diye.
Neyse bebeği var bunun 9 aylık falan. Benim kız oyuncaklarını aldı çocuğun, baktı falan. Sonra o bebek bizim kızınkileri almış. Benim kızımda uzaktan gösteriyor falan anne benim o versin falan diye. Arkadaşımda sinirli sinirli ne var canım sende onunkilerle oynadınya aaaa ne kıymetli falan diye azarladı. Ama bu azarlama bitmedi. Yani neredeyse ben olmasam dövecek. Sert bakmalar falan. Sanırım benimkinin aklı başında olduğunu falan düşünüyor. Sürekli olunca artık bu olay.
Bende dedim sanırım siz hiç insan içine çıkarmıyorsunuz çocuğu, çünkü bunlar neki daha kendi oyuncağı vermiyor diye dayak bile yiyecek dedim çocuk onlar, neredeyse ağlayacaksın falan dedim arkadaşa, dalga geçtim gibi ama çokta bozuldum.
Bana gelmek istiyor ne zamandır. Hiç müsait olamamıştım, bundan sonrada kabul etmeyi düşünmüyorum. Sanırsın tek çocuk onunki, padişahın bilmem neresi. Tövbe tövbe çok üzüldüm. Hasta çocuğumu alıp gitmişim, sen tersle diye sanki.

tatil için değil canım ya annanemim kocası ölmüştü 1 ay önce annemde mevlüt için gitti,
gelecek bu hafta inşallah
ayın 22 sine çok var heeee evet doğru ama şöyleki dün bana tayt aldık defactodan,lacivert ve siyah,
ama üzerine uzun tunik bulamadık ben dize kadar uzun istiyorum..
pazartesi pazarında varmış hem güzel hem uygun dedilerde o bakımdan aklıma geldi..
kapalılar tayt giymez derler ama şimdi öyle uzun kazak tunikler varki çokta şık duruyor,
birde altına çizme giyiyorlar tam benim tarzım,sanki elbise giymişsin gibi

selam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadan aranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum

hoş geldin aramıza. Kendizi tanıtmışmıydınız :)))
bu arada bende m. kemalpaşalıyım ayrıca haksever arkadaşımızda :)
ben köylerindenim.

evet güzel oluyor. Ben de almıştım pazartesi pazarından. :) Dizlerde penye çok hoşuma gidiyor. Hatta dün onu giydim :)
Taytın üzerinede şık duruyor.
Ayy kız evde olsam beraber giderdik hee....

Bu arada başınız sağolsun Üvey dedendi sanırım Gayet relaxsında :)))))

Son düzenleme:

Eee vardır işte her işte bir hayır diye boşuna dememişler, daha yakından tanımış olmuşsunuz o arkadaşınızı. Çünkü bir arada hoş zaman geçirmek yerine böyle bir gerginlik yaşanacaksa, tabi ki özellikle bir görüşme ayarlamanın manası yok.

selam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadan aranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum
hoş geldin canım tanıt bakalım kendini medeni halin çoluk çocuk iş güç öğrenelim meraklıyız biz:))

kabul etmemen hayılrı gibi görünüyor,
bende öyle strese giremem,allah muhafaza seninki o kıza bir patlatsaydı ayy ne olurdu acaba:18::18:

bir kahkaha bastımki sorma
gayet relaxsın deyince:))
evet canım 2. evliliğiydi annanemin yani üvey dedemizdi..

çok yaşa emi:)))

Son düzenleme:

çok haklısınız. Çok fazla samimiyetim zaten yoktu. Ama arkadaştı işte. Sinir olmaktan öte üzüldüm yaa...

şu etrafı toparlayım biraz..
allah muhafaza kocam falan gelir balkondan atar beni leptapla
çarşamba pazarı gibi ev
gelicem yine inşallah..

kesin oda kızıma patlatırdı bende ona yapıştırırdım bu defa.
Ama inanılmaz negatif, varya görmeniz lazım anlatmam yani. Yanında birini daha getirmiş bebeğine baksın diye ikisi birden aynılar, ki çocuk sadece benim yanımdan bebeğimi versin diyor kısık kısık, bende anlatıyorum bebeğin yine onun olduğunu sadece biraz merak ettiğini geri vereceğini falan.
Ama fırsat kalmıyor ters ters bakmalar... AYYY NE VAR HE NE VAR YEDİ Mİ? sanki. Ağlayacaksın neredeyse diyor. Bende o değilde neredeyse sen ağlayacaksın vallahi dedim.... Tam çocukça hareketler yaa...

ooooo anacığım biz sayfaya bakana kadar sayfalar almış başını gidiyor
kaderim canım tam ardaya ne oldu anlayamadım ama çok gemiş olsun paşana işallah önemli bişey değildir
sevcan cım senin de yeni eltin hayırlı olsun işallah iyi geçöinirisniz ben bizimkiyle pek görüşmüyorum da varmı yokmu belli değil ama evlerden ırak olsun

Çok saol canım. İnşallah iyi geçiniriz. Uzak olacak benimki gerçi ama yinede iyi olalım.
Siz anlaşamadınız mı? :S genelde de hep bir kötü oluyor

inşallah bizde bari olmaz ya...

Hepinize tekrar iyi bir hafta dileklerimle şimdilik hoşcakalın ve görüşmek üzere diyorum.

Aynı zamanda iyi çalışmalar diliyorum. Pazartesi sendromunu atlatmak için yarım gün kaldı sayılır, hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…