- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
selam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadanaranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum
tatil için değil canım ya annanemim kocası ölmüştü 1 ay önce annemde mevlüt için gitti,
gelecek bu hafta inşallah
ayın 22 sine çok var heeeeevet doğru ama şöyleki dün bana tayt aldık defactodan,lacivert ve siyah,
ama üzerine uzun tunik bulamadık ben dize kadar uzun istiyorum..
pazartesi pazarında varmış hem güzel hem uygun dedilerde o bakımdan aklıma geldi..
kapalılar tayt giymez derler ama şimdi öyle uzun kazak tunikler varki çokta şık duruyor,
birde altına çizme giyiyorlar tam benim tarzım,sanki elbise giymişsin gibi
ayy kızlar dünden bir olay anlatıcam.
Dedimya gezmeye gittim diye. Bir arkadaş daha geldi. Çağırmayacaktı müdür, ben dedim ona da söyleyin özledim diye.
Neyse bebeği var bunun 9 aylık falan. Benim kız oyuncaklarını aldı çocuğun, baktı falan. Sonra o bebek bizim kızınkileri almış. Benim kızımda uzaktan gösteriyor falan anne benim o versin falan diye. Arkadaşımda sinirli sinirli ne var canım sende onunkilerle oynadınya aaaa ne kıymetli falan diye azarladı. Ama bu azarlama bitmedi. Yani neredeyse ben olmasam dövecek. Sert bakmalar falan. Sanırım benimkinin aklı başında olduğunu falan düşünüyor. Sürekli olunca artık bu olay.
Bende dedim sanırım siz hiç insan içine çıkarmıyorsunuz çocuğu, çünkü bunlar neki daha kendi oyuncağı vermiyor diye dayak bile yiyecek dedim çocuk onlar, neredeyse ağlayacaksın falan dedim arkadaşa, dalga geçtim gibi ama çokta bozuldum.
Bana gelmek istiyor ne zamandır. Hiç müsait olamamıştım, bundan sonrada kabul etmeyi düşünmüyorum. Sanırsın tek çocuk onunki, padişahın bilmem neresi. Tövbe tövbe çok üzüldüm. Hasta çocuğumu alıp gitmişim, sen tersle diye sanki.
hoş geldin canım tanıt bakalım kendini medeni halin çoluk çocuk iş güç öğrenelim meraklıyız biz:))selam arkadaşlar bende bursadan ama m.kemalpaşadanaranıza yeni katıldım çalışanlar için p.tesi berbattır ama hepinizi haftası iyi başlasın güzel geçsin diyorum
ayy kızlar dünden bir olay anlatıcam.
Dedimya gezmeye gittim diye. Bir arkadaş daha geldi. Çağırmayacaktı müdür, ben dedim ona da söyleyin özledim diye.
Neyse bebeği var bunun 9 aylık falan. Benim kız oyuncaklarını aldı çocuğun, baktı falan. Sonra o bebek bizim kızınkileri almış. Benim kızımda uzaktan gösteriyor falan anne benim o versin falan diye. Arkadaşımda sinirli sinirli ne var canım sende onunkilerle oynadınya aaaa ne kıymetli falan diye azarladı. Ama bu azarlama bitmedi. Yani neredeyse ben olmasam dövecek. Sert bakmalar falan. Sanırım benimkinin aklı başında olduğunu falan düşünüyor. Sürekli olunca artık bu olay.
Bende dedim sanırım siz hiç insan içine çıkarmıyorsunuz çocuğu, çünkü bunlar neki daha kendi oyuncağı vermiyor diye dayak bile yiyecek dedim çocuk onlar, neredeyse ağlayacaksın falan dedim arkadaşa, dalga geçtim gibi ama çokta bozuldum.
Bana gelmek istiyor ne zamandır. Hiç müsait olamamıştım, bundan sonrada kabul etmeyi düşünmüyorum. Sanırsın tek çocuk onunki, padişahın bilmem neresi. Tövbe tövbe çok üzüldüm. Hasta çocuğumu alıp gitmişim, sen tersle diye sanki.
evet güzel oluyor. Ben de almıştım pazartesi pazarından. :) Dizlerde penye çok hoşuma gidiyor. Hatta dün onu giydim :)
Taytın üzerinede şık duruyor.
Ayy kız evde olsam beraber giderdik hee....
Bu arada başınız sağolsun Üvey dedendi sanırım Gayet relaxsında :)))))
Eee vardır işte her işte bir hayır diye boşuna dememişler, daha yakından tanımış olmuşsunuz o arkadaşınızı. Çünkü bir arada hoş zaman geçirmek yerine böyle bir gerginlik yaşanacaksa, tabi ki özellikle bir görüşme ayarlamanın manası yok.
hoş geldin aramıza. Kendizi tanıtmışmıydınız :)))
bu arada bende m. kemalpaşalıyım ayrıca haksever arkadaşımızda :)
ben köylerindenim.[/QUO
memnun oldum arkadaşım paşadan birilerinin olması güzel ben merkezdeyim baba tarafı paşanın köylerinden muhasebeciyim...
hoş geldin canım tanıt bakalım kendini medeni halin çoluk çocuk iş güç öğrenelim meraklıyız biz:))
kabul etmemen hayılrı gibi görünüyor,
bende öyle strese giremem,allah muhafaza seninki o kıza bir patlatsaydı ayy ne olurdu acaba:18::18:
şu etrafı toparlayım biraz..
allah muhafaza kocam falan gelir balkondan atar beni leptapla
çarşamba pazarı gibi ev
gelicem yine inşallah..
ooooo anacığım biz sayfaya bakana kadar sayfalar almış başını gidiyor
kaderim canım tam ardaya ne oldu anlayamadım ama çok gemiş olsun paşana işallah önemli bişey değildir
sevcan cım senin de yeni eltin hayırlı olsun işallah iyi geçöinirisniz ben bizimkiyle pek görüşmüyorum da varmı yokmu belli değil ama evlerden ırak olsun
hoş geldin canım tanıt bakalım kendini medeni halin çoluk çocuk iş güç öğrenelim meraklıyız biz:))
çoluk çocuk yok daha nişanlıyım yaza düğün düşünüyoruz inş.nişanlım iş için yurtdışındaydı 4 ay onu bekledik şimdi işini yoluna koyabilirse inş.bursa merkeze yerleşicem bende muhasebe çalışanıyım stresli sıkıcı meslek
çoluk çocuk yok daha nişanlıyım yaza düğün düşünüyoruz inş.nişanlım iş için yurtdışındaydı 4 ay onu bekledik şimdi işini yoluna koyabilirse inş.bursa merkeze yerleşicem bende muhasebe çalışanıyım stresli sıkıcı meslek
Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurulu olsun şimdiden. :)
Hoşgeldiniz.
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ve kolaylıklar versin inşallah.
Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurulu olsun şimdiden. :)
teşekkür ederim canım hayırlısı inşallahhh
Hoşgeldiniz.
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ve kolaylıklar versin inşallah.
çok sağolun herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?