- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
- 373
slm kızlar nabersiniz. sevcan halıları aldınmı canım. naptın ne var ne yok.
nerde çalışıyor sevcan...mesleği ney muhasebeci mi yoksa kader arkadaşımıyız:79:
Bu kadar rahatsızsanız girmem uleynnn...
Hep açık canım benim kk :)
napıyım işim bilgisyar başında kuzum :)
yok kız ne elifi adım ayşeee
nerde çalışıyorsun sevcan.
Evet canım muhasebe ve personelciyim.
Senden şüpheleniyorum :)
adın yoksa Elif mi?
:) tutmadı. :)
Canım fabrika, Yalova yolu üzerinde :)
doğum izninden önce bende bi fabrikada çalışıyordum...personel+muh işlerini yapıyordum ama çook zor personelcilik inan illallah ettim..
g.tündeki dona kadar ilgileniyorsun iş kıyafetidir bilmem nedir...
biri rengini beğenmez biri bedenini söyler söylediği beden olmaz ayyy çok zordu
iyiyim bende canım aynen devam. vınn yavaş olduğuna pek girmiyorum önümüzdeki ay ttnet alıcaz düzelcek durumum inş. kaderim merhaba sen nasılsın canım. semiha naptı acaba haberiniz varmı giriyormu o. bu arada 2. buluşma felan oldumu kızlar. olacakmı neler düşündünüz. halılar benim dediğim yerde beğenmedinmi gitmedinmi canım noldu.
iyiyim bende canım aynen devam. vınn yavaş olduğuna pek girmiyorum önümüzdeki ay ttnet alıcaz düzelcek durumum inş. kaderim merhaba sen nasılsın canım. semiha naptı acaba haberiniz varmı giriyormu o. bu arada 2. buluşma felan oldumu kızlar. olacakmı neler düşündünüz. halılar benim dediğim yerde beğenmedinmi gitmedinmi canım noldu.
Çok sağol canım, yardımların için. Hatırlarsan özelden konuşmuştuk seninle, sperm testi yaptıracağımız yer sormuştum. Eşimi tam ikna ettim derken, yine yan çizdi. Aklınca bir kaç ay daha bekeyip kendiliğimden hamile kalacağımı düşünüyor. Keşke öyle olsa ama işte bir sorun var bence, 1 yıldır korunmuyoruz olmadığına göre :18: şansıma bu ayda çok hasta oldum, zatüre geçirdim, bir süre daha tedavim devam edecek. Bu süreçte bebek çalışmalarına ara verdilk. Bu ayda boş geçti. Ben tam zamanı bir doktora gitsek, test versen dedim ama, malesef istemiyorİnşallah gönlü olur hayırlısıyla
Bu arada demek aşılamaya karar verdin bir deneyin bakalım. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
canım nisanda 2 yıl olcak işe başlayalı kızım 6 aylıktı :) başladığımda.
Aynen aynen :))))
iyi niyet her zaman suistimal ediliyor. Biri paraya sıkışır ister,( bende olduğu için kasada) müdürde sana bırakıyorum istersen ver diyor. Ama adam bu ay kesme öbür ay kes yada diğer ay öbürüde gelir banada ver.
Birde nereden nasıl öğreniyorlar bilmiyorum örn. bir yardımmı yapılacak ........... verecekmişsiniz ne zamankalıyosun böyle işçi milleti aynı zamanda çakal milleti bunu anladım :)))
Kızlarr ben Bursalı değilim ama sevdiceğim Bursalı :)
Beni de alırmısınız aranıza
Heheheh inşallah canım , hayırlısıyla oda olur :)
Konyada yaşıyorum ben :) Yaşım 21 burada :)
Siz ?
günaydın kızlar
kuzucum hasta akşam doruk acile gittik ama afedersiniz bi b.k daha yapmadılar cocuk doktorunun beli tutuldu biz oradayken.
acildeki pratisyen hekimbaktı kusma ve ishalimiz vardı bizim.bi fitil verdi yarım saat içinde kusmazsa eve gidebilrsiniz dedi..annemde yanımdaydı doktor bey iğne vurun normalde ilaçlarını kusuyor ee fitili de kakası ile çıkartıyor dedik ama boşuna çocuğun canını yakmayalım dedi...geldik eve gene aynı sabaha kadar uyumadım geldim işe....şimdi yine annemle babam götürüyorlar doktora..
çocuk hastalığı çoook zor yarabbimo hasta olacağına ben olsam diyorum hep.
Hoş geldin aramıza. Hadi inşallah Güzel Bursamıza gelin gelirsin.
hg aramısa bursalısın artık dimekki maden sevdiceğin buralı gelin olcaksın inşallah alalh sevdigine kavuştursun sevgilin hangi semtte sen nerde yaşıyosun okuyomusun çalışıyomusun felan filan tedayları alalım biz acuk meraklıyızda
Hoşbuldum canım benim :) İnşallah kavuşurum sevdiceğimee, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Sevgilim Gemlikte oturuyor canım :) Öğrenciyim ikimizin de son senesi bu sene mezun olcaz, iş derdine düşcez :)
Bende Konyadayım canım :)
bende 23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim gemlikte görümcem oturuyo ne okuyosunuz ikinizde hemen iş bulup evlilik hazırlıklarına başlarsınız inşallah hasret çok zor 5 ay nişanlı kaldık o bile uzun gelmişti nasıl dayanıyosunuz bilmem sevince zor
Canım bu sabah adetim geldi ama çok az bakalım inşllh gelmeye başlarİnşallah canım bekleriz
Hoşgeldin aramıza bekleriz
Canım durumunuzu az çok okudum.Bence eşin bencilliği bir kenara bırakıp senide düşünerek fedakarlık edip seninle mücadele yoluna girmeli.Sonuçta sadece sana bakılmayacak ikinizede bakılıcak.Haksever açıklamış.Benim eşimde sperm testi yaptırdı jinemedde orada özel oda duş yeri vs var.Oraya gönül rahatlığıyla gidebilirisniz.Birde buttom varmış.Güveni kesinlikle tavsiye etmem.Beş kruşluk etmez.Bir sperm sonucu verdiler Ne olduğu bellisizSizin yapac ğınız yaşınızda geçiyor eşinizi ikna edip önce sperm analizi vermesi sizde sorun yoksa o kadar zor olacağını sanmıyorum.Allah yardımcınız olsun inşallah meleğinize kavuşursunuz.Bende pko eşimdede hafif derecede oligosperm varikosel çıktı.Bize direk tüp bebek dediler.Ama ben şansımı bir defa aşılamada denemek istiyorum
Hoşgeldin aramıza
Aminn canım inşallah
OLabilir canım bazen karışıklık olabiliyor.Arda nasıl iyi oldumu.Allahtan başka kimse bilemez onu.Peygamberimize bile bildirilmemişken maya takvimi nerden bilecekmişAllah bilir herşeyin hayırlısı Allah kötülüklerden korusun bizleri.Çocuklarda etkilnir tabiki boş konuşmalardan.Allah akıl fikir versin böyle düşünen cahil cuhalalara
Haksever ben bir şeyi anlayamadım.Eşinde sorun yoksa neden ürologa yönlendiriyolar sizi?İlla oradanmı veriliyormuş:44:İnşallah tutar canım kavuşursun bebeğine
Cnaım ya nebilim kusura bakmayın o akşam yazdım yazılarıma kimse bişey yazmayınca bide biraz gergindim öyle yazmışım.Ben şu noter huzurunda çektirelim lafıma kırıldınız sandım öyle değilmiş.Yanlış anlaşılmaktan korktum bende.Bende özür dilerim sizi kırdıysam kara kedi lafın gelişi yanımızdan bile geçemezde o gün öyle yazdım işteBende seni öpeyim canım
Canım Sevcanada yazdım o gün alınganlığım üzerimdeydi kusura bakmayın.Kız ne kara kedisi aklı olan bize sataşmasınKara kedinin bile ödü kopar bizden Ben adet olamadım onun gerginliği var üzerimde söktürücü içtiğim halde gelmediii Birde şu hediye olayını ben noter huzurunda çekiliş olsun diye şaka yapmıştım ya siz alındınız sandım ondan öyle gerildim azıcık
Canım dikkat et kendine şu soğuklarda biraz az gezAnnenede acil şifalar iyi olur umarım.Sende hasta olma dikkat et.Herkez için kendini çok yıpratıyorsun ben gibisin sende
Canım tatlı kızına çok geçmiş olsun.İyidir umarım şimdi
Biz gibi en varmıdır acaba
Hoşgeldin aramıza
şimdi nasılsın canım. Geldimi adetin
Nerelerdesin sen bakiiiim... dün akşama dek bekledim seni gelmedin.Bu arada ben işe girdimmmm Kızlar internetten forum doldurmuştum çocuk bakımı ile ilgili bizim buradan bir ailenin çocuklarına bakıyorum abla kardeş biri 5 diğeri 12 yaşında.Küçüğü kreşe götürüp getiriyorum.Aynı kendi çocuğum gibi bakıyorum Onlar çok iş yapma deselerde ben yerimde duramıyorum evide toparlıyorum Daha yeni girdim işe rayına oturunca sizlere söyleyim dedim.Allah beni hep çocukla evlatla sınıyor.Kendimize vermiyor şuan için.Ama bir yandanda o çocuklara bakıp herşeylerini ben üstleniyorum Baba ve anneleri çalışıyor.Hafta sonlarım tatil.Baba çok düşkün aşırı, birazda pinpirikli ama hak verdim neden derseniz.Gölcük depreminde eşi ve iki kızını kaybetmiş Bana bu yüzden çok düştüm çocukların üzerine neler çektim dedi , bende eşime anlatırken gözyaşlarımı tutamadım Allah nelerle sınıyor bizleri.İşte aylığı alınca özel doktora gideceğim yine aşılama yaptırıcam gerekirse.Bende haberler bunlar.O yüzden giremiyorum gündüzleri internete Yoksa aklımdasınız hafta sonuda gezmeye gittik misafirim geldi sonrada baya bir yoroldum.Geçende topiğe yazarken başım gitti gidecek gözlerim kapandı durdu
Tabiki canım şurda kardeş gibi olduk aileyle paylaşamadıklarımızı burada paylaşıyoruz.Birazda moralimin bozukluğunun nedeni ya pko topiğinden arkadaşım aradı ,candan abla aradı iş naptın girdinmi diye hayırladılar sevindiler Allah razı olsun ve ben bu kişileri görmedim ama görmeden aramızda samimi bir bağ kuruldu.Bunlar böyleyken benim eşimin annesi eşimle denk gelmişler beni sormuş eşimde işe giridmi sölemiş bildiği halde bir arayıpta hayırlı olsun kızım diyemedi derse birşey olur bayılır kalır belkigünaydınlar kızlar günaydın karamukkk
baharcım bak yine alıntı yapamıyorum senin yaptığın alıntılar çok uzun oluyor diye,
sevcancım yapmış ama anlayana aşk olsun
birde o noter huzurundaki yazına ben çok güldüm yani espri anlayşım var benim,
ama burda bazen inan yazıp yazıp siliyorum,yanlış anlayan olurmu diye,
heyyy ayfer kendine gel böyle esprimi olur deyip çok sildiğim oluyor:)yani esprilere açık olalım kimse kimseyi kırmak için burada değil,
birbirimizin dertlerini dinliyoruz yeri gelince birbirimiz için üzülüyoruz,
yeri geldiğinde kaynana görümce dedikodusunu yapıyoruz
çareler arıyoruz birbirimiz için,ben önceden faceye bakardım sabah sabah şimdi inanın burayı açıyorum hemen:)Bunlarada sinirim bozuldu telefonumu biliyor çokmu zor sorupta hayırlamak.Ne olduğunu anladım artık herşey karşılıklı bende epeydir gitmiyorum.Çocuk gibiler alttan alan hep biz oluyoruz sıkıldım artık bende.Ben kendi annemin nazını çekmedim.Yani naz yapmadı bana onumu çekicem haketmiyor benide hürmetimide hizmetimide Biz burada hassas bir dönemdeyiz çocuk tedavisi göreceğiz bize moral verip yanımızda olacaklarına destek değilde köstek oluyorlar o yüzden çok kızgınım onlara.Bizi strese soktukları için. Bu arada buluşma düşünceniz varsa buluşalım bir hafta sonu bebeğe gidilmicekmi kızlar?
Geçmiş olsun canım acil şifalargünaydın kızlar
kuzucum hasta akşam doruk acile gittik ama afedersiniz bi b.k daha yapmadılar cocuk doktorunun beli tutuldu biz oradayken.
acildeki pratisyen hekimbaktı kusma ve ishalimiz vardı bizim.bi fitil verdi yarım saat içinde kusmazsa eve gidebilrsiniz dedi..annemde yanımdaydı doktor bey iğne vurun normalde ilaçlarını kusuyor ee fitili de kakası ile çıkartıyor dedik ama boşuna çocuğun canını yakmayalım dedi...geldik eve gene aynı sabaha kadar uyumadım geldim işe....şimdi yine annemle babam götürüyorlar doktora..
çocuk hastalığı çoook zor yarabbimo hasta olacağına ben olsam diyorum hep.
Canım kremnle geçmez aynısı arkadaşımın oğlunda oldu.Doktora gidip orayı kesmiş doktor içindeki irin iltihabı akıtmış yoksa böyle daha çok canı yanar bence zaman geçirmeden doktora götür çocuğubu arada baharcım oğlum daha iyi ama hala yara orası ve sertlik azda olsa kaybolmadı..
birde size bişey sorucam dr. çıbanı patlayınca gelin temizlicem dedi ben korkudan gidemiyom:2:
yani kendi kendine kremle geçmezmikiBiliyorum çok zordur tabiki ama çaresi oysa mecbur canım. inşllh iyi olur
Canım benim bende yanlış anlaşılmaktan korkarım oyüzden kırıldınızmı diye düşündüm.Yoksa benim sizle ne sorunum olabilirki.Aramızda bir sorun yok canım halletmeye gerek kalmadıAynen bende yazıp yazıp siliyorum ): yanlış anlaşılmaktan çekiniyorum.
Ama Vallahi Baharım yok yere takılmışsın sen yaa... O dediğinde inan bir şey yok :) Şuanda uzaktan birbirimizi çok tanımadığımız için düşünülüyor evet, ama ben kırılırsam söylerim kızlar :) emin olun kavgada ederim hatta
Bunu konuyuda baharımla hallettmiş olduk bu arada.Öpüyorum seni görüşrüüz canım
Canım iyi olmasını istiyorsan mecburen götürücenofff ya allah korusun kötü oldum:53
ben bastıramamki krem bile sürerken karşıdan sıkıyorum çok az elimle sürebiliyorum elime vuruyor ağlayarak(
off keşke bnde çıksaydı ne biçim şeymiş ya anlamadım..
dr.da nasıl götürürm o çocupğu ya
Allah bağışlasın sizeBU ARADA BEBEĞİM 10 AYLIK...
A.s hoşgeldin neler yaptın yerleştinmi?slm kızlar nabersiniz. sevcan halıları aldınmı canım. naptın ne var ne yok.
Evet canım bir defada olsa yaptırayım diyorum çünkü hiç denemedim şimdiye kadar.İnşallah eşinde ikna olurda sizde başlarsınız bir an önce tedaviyeÇok sağol canım, yardımların için. Hatırlarsan özelden konuşmuştuk seninle, sperm testi yaptıracağımız yer sormuştum. Eşimi tam ikna ettim derken, yine yan çizdi. Aklınca bir kaç ay daha bekeyip kendiliğimden hamile kalacağımı düşünüyor. Keşke öyle olsa ama işte bir sorun var bence, 1 yıldır korunmuyoruz olmadığına göre :18: şansıma bu ayda çok hasta oldum, zatüre geçirdim, bir süre daha tedavim devam edecek. Bu süreçte bebek çalışmalarına ara verdilk. Bu ayda boş geçti. Ben tam zamanı bir doktora gitsek, test versen dedim ama, malesef istemiyorİnşallah gönlü olur hayırlısıyla
Bu arada demek aşılamaya karar verdin bir deneyin bakalım. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahHatırladım tabiki bu arada hatırlamammı
Ahh hakseverim ahh ağlatıcanmı sen beni ya.Baba denilince ben bir başka olurum.Benim babam hayatta olsaydıda ellerini öpseydim sarılsaydımslm kızlar
dün ablamda kaldık sabah kalktık kahvaltı yapıp fakülteye gittik annemi götürdüm işte tahlillerini aldık hepsini topladık gittik nefrolojiye doktor baktı felan böbrekelrinde kistler varmış bunlar cok sorun değil ama protein kaçagı varmış o sorunmuş %30 flean çalışmıyo dyeyim yanis en anla dedi şuan işlleyvini yapıyo ama fonksiyonları bozulmuş dedi bazı degerleri yüksek cıktı tansiyondan diyo illaki et,kızartma,hamur işi,tuz ,yağ yasak dedi ilaçına ek gece tansiyon ilacı verdi 2 ay kilo vercek ilacı iccek bidaha aynı tahlilelri yapcaz 2 ay sonra gel dedi eger düşmezse böbrek biyopsisi yapmamız lazım dedi spor yap yürü mutlaka kilo ver dedi bakalım inşallah dikkate alır adam korkuttu baya bide illa gözede git dedi onada randövü aldık 27aralıga aman fakültenin yolalrında perişan oldum kendim yetmiyodum bide annemlehep üzüntüden oluyo aslındaaa anneme biliyorumda elden ne gelirki işte .........................bi insan babası hakkında ne düşünür hiç bişey hissetmiyorum hiç bişey yoldan geçen bi adam daha degerli benim gözümde insan derim en azından bitse artık bu çile onun yaşlanıp uslancagı yok malesef yok annem desem ne zman yanımdaki ne zmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hiçbi zman baba sıfatındaki kişinin peşinde ömrünü tüketti kendinide biz ya biz evlatlar nolcakkkkkkkkkk allahtan korkuma hiçbişey diyemiyorum ama artık bitsin bu acı çile diyorum en azından annem bizimle ilgilensin babam...................... babam........................ya hidayete kavuşsun yada....................... çok yoruldum ...............hep iyki evlendim dmeemin sebebi o keşke herşey çocukluktaki gb kalsaydı keşke babam gözümde hep öyle kalsaydı büyüdükçe bitti büyüdükçe sevgimi tüketti büyüdükçe nefret ettirdi sadece rabbimin rızası var onunla aramda boğazımdan geçen lokmalar var çocuklugumu aldı gençliğimi annemizi aldı bizden alıcak o ölsün kurtulalaım bitsin derken anneme bişi olcak olursaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım yarabbim yazmaktan bile utanıyorum ama kime diyim içimden çıksın istiyorum allahım anneme sabır versin Çok özlüyorum.Çünkü ben ozmanlar yaşım küçük olduğu için evlatlık görevimi yapamadığımı düşünüyorum.Seninde baban sağ ama sanırım çok kızgınsın hayatta herşey bizler için.Neler olup bittiğini tam bilemeyiz tabiki sorunları vs ama yinede Allah babana annene uzun sağlıklı ömür versin başından eksik etmesin.Babasını kaybetmiş biri olarak çok acı bir duygu olduğunu belirtmek isterim.İnşallah aranızdaki soğuk rüzgarlar gider canım
Anladım canım inşallah işleriniz yolunda giderbahar canım eşiminde o kan değerlerini yaptırıp rapora konması gerekiyomuş sorun olmasada yani o yüzden yaptırcaz
Valla canım mecburen dayanıyoruz... dayanmak zorundayız yani.. İnşallah hemen iş buluruz ..
Hasret çok zor evet...
İnsan sevdiği ile yaşamk istiyor bi süre sonra.. Allah bize sabır versin ne diyim.. Siz ne güzel kavuşmuşsunuz.. Ne zamandır tanışıyordunuz ? :)
Canım bu sabah adetim geldi ama çok az bakalım inşllh gelmeye başlarBu arada ben işe girdimmmm Kızlar internetten forum doldurmuştum çocuk bakımı ile ilgili bizim buradan bir ailenin çocuklarına bakıyorum abla kardeş biri 5 diğeri 12 yaşında.Küçüğü kreşe götürüp getiriyorum.Aynı kendi çocuğum gibi bakıyorum Onlar çok iş yapma deselerde ben yerimde duramıyorum evide toparlıyorum Daha yeni girdim işe rayına oturunca sizlere söyleyim dedim.Allah beni hep çocukla evlatla sınıyor.Kendimize vermiyor şuan için.Ama bir yandanda o çocuklara bakıp herşeylerini ben üstleniyorum Baba ve anneleri çalışıyor.Hafta sonlarım tatil.Baba çok düşkün aşırı, birazda pinpirikli ama hak verdim neden derseniz.Gölcük depreminde eşi ve iki kızını kaybetmiş Bana bu yüzden çok düştüm çocukların üzerine neler çektim dedi , bende eşime anlatırken gözyaşlarımı tutamadım Allah nelerle sınıyor bizleri.İşte aylığı alınca özel doktora gideceğim yine aşılama yaptırıcam gerekirse.Bende haberler bunlar.O yüzden giremiyorum gündüzleri internete Yoksa aklımdasınız hafta sonuda gezmeye gittik misafirim geldi sonrada baya bir yoroldum.Geçende topiğe yazarken başım gitti gidecek gözlerim kapandı durdu
Ahh hakseverim ahh ağlatıcanmı sen beni ya.Baba denilince ben bir başka olurum.Benim babam hayatta olsaydıda ellerini öpseydim sarılsaydımÇok özlüyorum.Çünkü ben ozmanlar yaşım küçük olduğu için evlatlık görevimi yapamadığımı düşünüyorum.Seninde baban sağ ama sanırım çok kızgınsın hayatta herşey bizler için.Neler olup bittiğini tam bilemeyiz tabiki sorunları vs ama yinede Allah babana annene uzun sağlıklı ömür versin başından eksik etmesin.Babasını kaybetmiş biri olarak çok acı bir duygu olduğunu belirtmek isterim.İnşallah aranızdaki soğuk rüzgarlar gider canım
Anladım canım inşallah işleriniz yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?