Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Evet canım muhasebe ve personelciyim.

Senden şüpheleniyorum :)
adın yoksa Elif mi?

:) tutmadı. :)
Canım fabrika, Yalova yolu üzerinde :)

doğum izninden önce bende bi fabrikada çalışıyordum...personel+muh işlerini yapıyordum ama çook zor personelcilik inan illallah ettim..
g.tündeki dona kadar ilgileniyorsun iş kıyafetidir bilmem nedir...
biri rengini beğenmez biri bedenini söyler söylediği beden olmaz ayyy çok zordu

iyiyim bende canım aynen devam. vınn yavaş olduğuna pek girmiyorum önümüzdeki ay ttnet alıcaz düzelcek durumum inş. kaderim merhaba sen nasılsın canım. semiha naptı acaba haberiniz varmı giriyormu o. bu arada 2. buluşma felan oldumu kızlar. olacakmı neler düşündünüz. halılar benim dediğim yerde beğenmedinmi gitmedinmi canım noldu.

Aynen aynen :))))
iyi niyet her zaman suistimal ediliyor. Biri paraya sıkışır ister,( bende olduğu için kasada) müdürde sana bırakıyorum istersen ver diyor. Ama adam bu ay kesme öbür ay kes yada diğer ay öbürüde gelir banada ver.
Birde nereden nasıl öğreniyorlar bilmiyorum örn. bir yardımmı yapılacak ........... verecekmişsiniz ne zaman kalıyosun böyle işçi milleti aynı zamanda çakal milleti bunu anladım :)))

Canım oraya bir akşam gittik erken kapatıyormuş bir daha gidemedim. Sonra bu yerden aldım işte.
Semiha iyi yerleşti. :) telde konuşuyoruz arada.

Buluşma olmadı henüz :) olsun mu? :)

iyiz canım napalım evdeyiz işte sen nasılsın yerleşebildinmi iyice,alıştınmı evine??

valla öyle oldumu işin zor canım ben o işi attım küçük patronun üstüne elemanlar önce ona gidiyor dertlerini ya da avanslarını söylüyolar o gelip bana ver verme diyor valla yoksa hepsinin derdi ayrı başedilmez hesapta muhasebeciyiz de muhasebeden başka herşeye bakıyoruz allaha şükür yeri geliyo bütün gün masama uğrayamıyorum allahtan şimdi bir sekreter aldım muhasebedeb de anlıyor doğum iznine çıkmadan da yetiştiridm kalan işleri o yapabiliyor

Kızlarr ben Bursalı değilim ama sevdiceğim Bursalı :)

Beni de alırmısınız aranıza

Heheheh inşallah canım , hayırlısıyla oda olur :)

Konyada yaşıyorum ben :) Yaşım 21 burada :)

Siz ?

hg aramısa bursalısın artık dimekki maden sevdiceğin buralı gelin olcaksın inşallah alalh sevdigine kavuştursun sevgilin hangi semtte sen nerde yaşıyosun okuyomusun çalışıyomusun felan filan tedayları alalım biz acuk meraklıyızda

oy geçmiş olsun sizede kaderiminde oğluşuna dayanamıyorum okudukça canım acıyo kıyamam ya canlarım benim çocuklar çok tatlı insan kıyamıyo onlar olmasın ben olayım diyoda öle öle büyücekelr daha seninki minikmişrabbim şifa versin herkeze

Hoş geldin aramıza. Hadi inşallah Güzel Bursamıza gelin gelirsin.

İnşallahhh canımmm amin....

Hoşbuldum nasılsınız ? :) Kaç yaşındasınız ? :)

Hoşbuldum canım benim :) İnşallah kavuşurum sevdiceğimee, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Sevgilim Gemlikte oturuyor canım :) Öğrenciyim ikimizin de son senesi bu sene mezun olcaz, iş derdine düşcez :)

Bende Konyadayım canım :)

Son düzenleme:
slm kızlar

dün ablamda kaldık sabah kalktık kahvaltı yapıp fakülteye gittik annemi götürdüm işte tahlillerini aldık hepsini topladık gittik nefrolojiye doktor baktı felan böbrekelrinde kistler varmış bunlar cok sorun değil ama protein kaçagı varmış o sorunmuş %30 flean çalışmıyo dyeyim yanis en anla dedi şuan işlleyvini yapıyo ama fonksiyonları bozulmuş dedi bazı degerleri yüksek cıktı tansiyondan diyo illaki et,kızartma,hamur işi,tuz ,yağ yasak dedi ilaçına ek gece tansiyon ilacı verdi 2 ay kilo vercek ilacı iccek bidaha aynı tahlilelri yapcaz 2 ay sonra gel dedi eger düşmezse böbrek biyopsisi yapmamız lazım dedi spor yap yürü mutlaka kilo ver dedi bakalım inşallah dikkate alır adam korkuttu baya bide illa gözede git dedi onada randövü aldık 27aralıga aman fakültenin yolalrında perişan oldum kendim yetmiyodum bide annemle hep üzüntüden oluyo aslındaaa anneme biliyorumda elden ne gelirki işte .........................bi insan babası hakkında ne düşünür hiç bişey hissetmiyorum hiç bişey yoldan geçen bi adam daha degerli benim gözümde insan derim en azından bitse artık bu çile onun yaşlanıp uslancagı yok malesef yok annem desem ne zman yanımdaki ne zmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hiçbi zman baba sıfatındaki kişinin peşinde ömrünü tüketti kendinide biz ya biz evlatlar nolcakkkkkkkkkk allahtan korkuma hiçbişey diyemiyorum ama artık bitsin bu acı çile diyorum en azından annem bizimle ilgilensin babam...................... babam........................ya hidayete kavuşsun yada....................... çok yoruldum ...............hep iyki evlendim dmeemin sebebi o keşke herşey çocukluktaki gb kalsaydı keşke babam gözümde hep öyle kalsaydı büyüdükçe bitti büyüdükçe sevgimi tüketti büyüdükçe nefret ettirdi sadece rabbimin rızası var onunla aramda boğazımdan geçen lokmalar var çocuklugumu aldı gençliğimi annemizi aldı bizden alıcak o ölsün kurtulalaım bitsin derken anneme bişi olcak olursaaaaaaaaaaaaaaaaaaallahım yarabbim yazmaktan bile utanıyorum ama kime diyim içimden çıksın istiyorum allahım anneme sabır versin

bende 23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim gemlikte görümcem oturuyo ne okuyosunuz ikinizde hemen iş bulup evlilik hazırlıklarına başlarsınız inşallah hasret çok zor 5 ay nişanlı kaldık o bile uzun gelmişti nasıl dayanıyosunuz bilmem sevince zor

bahar canım eşiminde o kan değerlerini yaptırıp rapora konması gerekiyomuş sorun olmasada yani o yüzden yaptırcaz

Valla canım mecburen dayanıyoruz... dayanmak zorundayız yani.. İnşallah hemen iş buluruz ..

Hasret çok zor evet...

İnsan sevdiği ile yaşamk istiyor bi süre sonra.. Allah bize sabır versin ne diyim.. Siz ne güzel kavuşmuşsunuz.. Ne zamandır tanışıyordunuz ? :)

ben liseden çıktım evlendim şöleki lise 2 nin yaz döneminde kuran kursuna gittim görümcemde orda hocaydı orda tanıştık bana hocadan çok abla oldu 1 ay talebe oldum sonra okula gidincede hiç bırakmadım hafta sonrarı yanına gittim hep huzur buluyodum yanında bana güzel şeyler anlattı çok sevdim onu örnek aldım kapandım tecviti öğrendim herşeyi ondan örendim bursanın bi ilcesinde oturuyoduk oda orda görevliydi sonra o başka yerde göreve başladı üzüldüm gitti diye bursanın içine gitti yani görüşemedik baya sonra ben liseden cıktım erkek kardeşimin sünneti vardı görümcemide cardım hocamı yani:))) onlarda abisiyle geldiler abisi annesi görümcem kardeşimin sünnetine geldiler orda görmüş eşim illa olsun illa olsun o zmanlarda ona hep kız buluyoalrmış kimseleri istemiyomuş yaşı cünkü 25 ti ben 17 sonra hatta biz görümcemle kız bakıyoduk bumu olsun bumu diye ben abisini tanımıyodum hiç görmemiştim sünnettede görmedim desem yeri hiç dikkatimi çekmemişöle bişi düşünmüyodum çünkümsonracıma görümcemden numarmaı istemiş aradı beni görümcem o zman hocam tabitam 3-4 saat telde konuştuk anlasana diyo neyi diyom söleyemiyom anla işte diyo neyi diyorum ölsem aklıma gelmez sonunda söledi nolur armaız bozulmasın başımın etini yiyo ben çok isterim ama istemessen aramız bozulmasın felan dedi anneme sorayım dedimannemde hazırmış gb olur ver dedihani beni kapattı güzel şeyler öğretti diye tam güveni var yani ailesine ne dir necidir dmeeden telefonumu verdim annemin izniyle2gün telefonda konuştuk kandırdı benitalı diliyle hep o konuşuyodu yaşanmışlık çok tabigüzel laflar prensesim felan ben havalarda tabi safım çocukum hattahafta sonu görmeye geldiler ailece bende görmüş oldum mustakbel eş adayımı alıcı gözüyle baktım kısmet işte rabbim nasip etmiş içim ısınıverdi görümceme aşıktım abisinede aşık oluverdim evi avrdı işi arabası e daha ne olsun annesini tanıyodum görümceme aşıktım zaten yani öyle nasip olduki okulu felan unuttum üniversiteyi evet dedim herşeye hemen ertesi hafta hem istediler hem söz taktık eylülde söz şubatta nişan temmuzdada evlendik

iykide evlenmişim rabbime binlerce şükürler olsun annesi annem babası canım babam kardeşi ablamdır ailesi ailem eşimde ilk tek aşkımdırrabbime şükürler olsun tek eksigimiz bebeğimiz oda olcak inşallah zahmetsiz rahmet olmazmış rabbimin rahmetini bekliyoruz sabırla

inşallah sende sevdicegine hemen kavuşursun

canım işe başlamana cok sevindim hayırlı uğurlu olsun sorması ayıp ne kadar alcaksın benimki hayatta başkasının evine salmazda merak ttim cok rahat kendi evlerinde cocuk bakamak cok güzel bence yaşlarıda büyük ikiside okula gidiyo daha ne olsun süper valla aileleri ne iş yapıyo hem kreşe yolluyolar hem bakıcı tutmuşlar zenginler herelde valla yapma diyosaar iş yapma canım çünkü sonradan problem oluyomuş hep öyle derler baştan yapma zahmet olmasın sonra yapmadın günde neden yapmadın olur alıştırmma sadece cocukalrın dagını toplarsın ama koca günde nabcan ki dimiay cok sevindim süper iş cnaım hayırlı olsun yeniden

babama gelince babam benim kahramanımdı üstüm giyinik bekelrdim canım 5 yaşına kadar alır kucana sarı kızım drdi cocuklugumla ilgili tek hatırlamak istedim bu parka götürürdü beni onları hiç unutmuyorum ama sonrası aklım erdiğinden beri tek bi yawrum lafı duymadım kızım lafı duymadım bana bakıp konuştunu bile görmedim baba ne demek ben kayınpederimden öğrendim annemin dayandıklarına can dayanmaz biliyorum zaman zman ona kzıyorum hi gelmez hiç sevmez armaz merak etmez diye ama sonra hak veriyorum sürekli babamın peşinde gelip bi gece kalmadı daha bende gezmeye diye bak geliyo fakülteye ordanda dönüyo bure kadar geliyo gelip kalamıyo bana ya gece eve gelmezse ya kartları doldurursa diye hep peşşinde kendimi bildim bileli baba kahveden çarılan başka yerlerden toplanan biri oldu gözümde evede gelmişse kıryılda bi işten çıkıp direk evin yolunu bulmuşsa tv karşısında horuldayan bi adam abuk subuk şeyler izleyen adam baba mı oda ne çok acı çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…